Ulasan HostPapa

“Salah satu syarikat hosting terawal yang memberi tenaga kepada pusat data dengan tenaga yang boleh diperbaharui, HostPapa adalah penyedia mapan yang menyediakan pelanggan dengan rancangan yang disokong oleh perkhidmatan pelanggan yang memenangi anugerah dan diliputi dengan banyak fitur. Saat ini menginangi lebih dari 500,000 laman web, HostPapa adalah lambang penyedia bernilai tinggi dan murah.


Kami terus ke sumber untuk mengetahui apa yang membezakan HostPapa daripada syarikat hosting lain dan duduk bersama CEO Jamie Opalchuck, yang mengatakan HostPapa adalah "sedikit berbeza daripada binatang biasa" dalam industri hosting. Syarikat milik persendirian menganggap dirinya kurang sebagai penyedia hosting langsung dan lebih banyak kedai sehenti untuk perniagaan kecil yang ingin mengembangkan jenama dan kehadiran dalam talian mereka.

Sama ada melalui alat CRM, sandaran automatik, atau storan tanpa had, kami dapati HostPapa unggul dalam memberikan pengalaman yang lancar dan mudah kepada pelanggannya.

Setiap pengguna mendapat pengurus akaun khusus dan satu bil, tidak kira berapa banyak perkhidmatan yang ditambahkan. Pengurus akaun tersebut akan mengesyorkan produk, seperti platform e-mel, berdasarkan keperluan anda – walaupun itu bermaksud mencadangkan Google Apps atau Microsoft Office 365 dan bukannya platform milik HostPapa.

"Kami mahu bertindak sebagai perunding dan membantu pelanggan mencapai tahap baru," Jamie berkata. "Ini berbeza dalam industri hosting."

Dengan lokasi di 18 negara dan sokongan dalam empat bahasa (Inggeris, Perancis, Jerman, dan Sepanyol), sokongan pelanggan adalah komponen utama modus operandi HostPapa. Perwakilan ada untuk membantu pengguna sepanjang masa, termasuk untuk sembang video satu lawan satu. “

 • Sokongan PapaSquad yang memenangi anugerah tersedia 24/7/365
 • Sesi latihan video satu lawan satu dengan pakar HostPapa
 • Pembina laman web drag-and-drop PERCUMA
 • Storan dan lebar jalur tanpa had
 • SiteLock, CloudFlare, Google Apps, dan Office 365
 • Mulakan di HostPapa sekarang.

“Di mana HostPapa bersinar dengan hosting yang dikongsi, yang menawarkan rancangan yang berpatutan dan kaya ciri yang diarahkan untuk membantu kedua-dua pemilik laman web dan peniaga kecil mengembangkan kehadiran dalam talian mereka.

HostPapa ingin menjadi lebih daripada sekadar web host, menurut Ketua Pegawai Eksekutif Jamie Opalchuck, yang memberitahu kami bahawa syarikat itu bertujuan untuk menjadi kedai sehenti untuk perniagaan kecil yang mencari pengalaman yang lancar dan sederhana untuk membantu mereka berkembang.

"Kami mencari orang yang dapat kami bawa dengan harga $ 4 sebulan dan membantunya menjadi semakin berjaya," katanya. "Tujuan kami adalah untuk mencari orang yang tidak mempunyai sokongan IT yang mereka perlukan. Mereka boleh menghubungi kami, dan kami sebenarnya akan menjawab telefon."

Sebaik sahaja kami mendaftar dan tangan kami kotor dengan perkhidmatan HostPapa, kami mendapati mereka bersedia untuk mencapai itu dan banyak lagi. Banyak ciri menjadikan pemasaran, eCommerce, dan e-mel menjadi mudah. Selain Google Apps atau Microsoft Office 365, HostPapa juga menawarkan dua rancangan e-mel dalaman dengan antara muka yang mesra pengguna dan fungsi yang sederhana. Had penyimpanan e-mel HostPapa menjadi pucat jika dibandingkan dengan penawaran Gmail atau Outlook, tetapi harganya – kurang dari separuh Google dan Microsoft – menjadikan HostPapa sebagai alternatif yang hebat.

"Rancangan kami mungkin lebih menjimatkan, tetapi tidak semestinya untuk semua orang," Jamie memberitahu mengenai pakej e-mel HostPapa. "Kami mahu bertindak sebagai perunding dan membantu pelanggan mencapai tahap baru."

Selain lebar jalur tanpa had dan rangkaian penghantaran kandungan CloudFlare, pelanggan rancangan Pro Pro juga dapat meningkatkan kelajuan dan prestasi dengan Pelayan Premium Premium Rocket – menggandakan RAM, menggandakan cakera keras, dan hingga tiga kali lebih cepat. Jaminan 99.9% masa pakai HostPapa tidak spektakuler tetapi cukup mencukupi untuk kebanyakan pengguna.

Perlukan bantuan tambahan untuk memulakan? HostPapa adalah satu-satunya penyedia hosting yang menawarkan sesi satu-satu dengan salah seorang pakar sokongan mereka. Persidangan 30 minit, yang dilakukan melalui perbualan telefon atau video, termasuk dalam rancangan HostPapa’s Business atau Business Pro. “

 • Pembina laman web HostPapa seret dan lepas PERCUMA
 • Hoskan laman WordPress tanpa had pada satu akaun
 • Sokongan 24/7 melalui telefon, e-mel, dan sembang langsung
 • Pendaftaran domain PERCUMA dan akaun e-mel
 • Jaminan masa upah 99.9% dan lebar jalur tidak terhad
 • Mulakan di HostPapa sekarang.

“Jika anda sudah melebihi hosting yang dikongsi dan bersedia menghadapi cabaran dan pelanggan baru, pertimbangkan untuk mengembangkan dengan hosting VPS berprestasi tinggi HostPapa.

Rancangan Linux syarikat secara serentak memberi pengguna tahap kawalan dan fleksibiliti yang tinggi. Penyelesaian yang berpatutan dan diuruskan sepenuhnya mudah ditingkatkan ketika laman web atau aplikasi anda berkembang. Kami mendapati RAM 1.5GB HostPapa dan storan SSD 50GB menjadi sentuhan pesaing, tetapi pengguna dapat dengan cepat meningkatkan sumber sehingga RAM 24GB dan penyimpanan 1TB dengan cepat.

HostPapa membuat spesifikasi yang sedikit terhad dengan perkhidmatan yang diuruskan sepenuhnya. "Terurus" boleh memberi makna kepada host, tetapi HostPapa pasti meletakkan jurutekniknya yang sesuai untuk anda. Termasuk dalam perkhidmatan tersebut adalah automasi, prestasi dan penyelesaian masalah firewall, konfigurasi e-mel dan sandaran, peningkatan perisian dan migrasi, dan audit keselamatan.

"Kami menggandakan sokongan," Ketua Pegawai Eksekutif Jamie Opalchuk berkata. "Kami menggandakan banyak perkara yang menjadikan pengalaman pelanggan lebih baik."

Pasangkannya dengan pasukan sokongan pemenang anugerah HostPapa, yang tersedia 24/7/365 melalui telefon, e-mel, dan sembang, dan anda mempunyai rancangan hosting VPS terurus yang siap membantu anda beralih dari hosting bersama. “

 • Akaun penjual semula domain borong PERCUMA
 • Domain, laman web, dan hosting e-mel tanpa had
 • Pemproses SSD dan pemproses Intel Xeon yang dipertingkatkan
 • Lesen cPanel / WHMCS PERCUMA, dan pemasangan Softaculous
 • Sediakan RAM sehingga 24GB dengan serta-merta
 • Mulakan di HostPapa sekarang.

“Hampir semua host hari ini merangkumi pemasangan dan sokongan yang mudah untuk WordPress, sistem pengurusan kandungan terkemuka di dunia. Walaupun HostPapa tidak berbeza, kami dapati pasukan sokongan ultra-perhatian syarikat dapat membantu pengguna baru menavigasi platform yang kadang-kadang mencabar.

Tersedia melalui Softaculous, kami mendapati pemasangan WordPress sangat mudah – cari logo WordPress di panel kawalan anda dan ikuti arahan untuk menyediakan laman web anda dengan tajuk dan slogan yang sesuai.

Dipasangkan dengan semua aplikasi dan ciri yang ditawarkan HostPapa untuk pemasaran, e-dagang, dan e-mel, hosting WordPress membuka pintu kepada jutaan plugin yang harus memenuhi semua keperluan anda. Anda juga boleh memberi WordPress tambahan dengan memanfaatkan perkongsian HostPapa: rangkaian penghantaran kandungan CloudFlare untuk kelajuan, perlindungan SiteLock untuk keselamatan, dan Let’s Encrypt SSL sijil untuk keselamatan dan keupayaan e-dagang tambahan.

"Permainan kami adalah apa yang dapat kami berikan kepada pemilik perniagaan kecil untuk membantu dengan apa jua cara dengan sifat web mereka," Ketua Pegawai Eksekutif Jamie Opalchuk berkata ketika kami duduk bersamanya. "Pastikan ia sederhana; itulah tempat kami."

Sekiranya anda menghadapi masalah, sokongan PapaSquad hanya dengan panggilan telefon, e-mel, atau mesej sembang. Juruteknik tersedia 24/7/365 untuk membantu, seperti tutorial video HostPapa, manual yang boleh dimuat turun, dan pengetahuan.

"Kami menggandakan sokongan," Jamie berkata. "Kami menggandakan banyak perkara yang menjadikan pengalaman pelanggan lebih baik."

Kadang-kadang WordPress boleh mencabar, dan HostPapa adalah satu-satunya syarikat hosting yang menyediakan sesi selama 30 minit melalui video atau telefon dengan salah satu pakar sokongan syarikat. Sesi itu termasuk dalam rancangan Business atau Business Pro tetapi tersedia untuk pelanggan lain dengan bayaran. “

 • WordPress yang dipasang secara automatik dengan caching dan CDN PERCUMA
 • Sijil SSL PERCUMA dan sokongan HTTP / 2
 • Jetpack sudah terpasang untuk meningkatkan kelajuan dan keselamatan
 • Firewall pelayan, pemantauan, dan pengesanan pencerobohan
 • Pangkalan data MySQL dan phpMyAdmin tanpa had
 • Mulakan di HostPapa sekarang.

“Walaupun terdapat beberapa batasan yang mungkin tidak penting bagi pemilik situs pemula, HostPapa menawarkan pembangun web yang mudah digunakan dengan sejumlah ciri yang mengejutkan.

Pengekodan pengalaman atau tidak, merancang laman web boleh menjadi proses yang panjang dan membingungkan. Mengupah seseorang untuk melakukannya boleh menjadi mahal, stres, dan masih tidak menjamin anda akan mendapat sesuatu yang anda sukai. Ketua Pegawai Eksekutif Jamie Opalchuk memberitahu kami bagaimana pembangun laman HostPapa membolehkan anda mengelakkan semua kerumitan dan mendapatkan laman web profesional yang indah sendiri dalam masa beberapa minit. Bangun dan urus laman web anda sendiri, sama ada anda bermula dari awal, mendapatkan penampilan segar, atau mencari alat yang lebih baik.

Kami menggali editor drag-and-drop, yang intuitif untuk pemula yang paling awal – cukup klik pada teks yang ingin diedit atau kawasan di mana anda ingin memuat naik gambar. Untuk pengguna yang lebih maju, anda dapat menyesuaikan laman web anda lebih jauh lagi dengan menggunakan kod HTML atau CSS. Semasa kami memulakan laman web kami, HostPapa mempamerkan lebih daripada selusin pilihan templat responsif. Setelah membuat pilihan, kami dapat melihat lebih dari 100 pilihan lain. Tidak banyak pembina laman web yang membolehkan anda menukar templat setelah anda mula menambahkan kandungan, jadi kami menghargai fleksibiliti yang dibenarkan oleh HostPapa.

Pembangun HostPapa benar-benar bersinar, bagaimanapun, dalam jumlah widget yang dapat anda tambahkan ke laman web anda. Tambahkan teks, gambar, peta, video, dan widget media sosial dengan mudah sejak awal, atau naik taraf untuk memasukkan penerbitan satu klik ke Facebook atau kedai e-dagang. Anda boleh membina borang dengan alat HostPapa sendiri atau melalui Wufoo, sama seperti anda boleh menambahkan ciri pemasaran e-mel melalui integrasi Kontak Tetap.

"Permainan kami adalah apa yang dapat kami berikan kepada pemilik perniagaan kecil untuk membantu dengan apa jua cara dengan sifat web mereka," Jamie berkata. "Kami mahu memberikan pengalaman yang lancar dan mudah."

Setelah laman web anda disiapkan, anda boleh melihat pratontonnya di desktop dan peranti mudah alih. Anda sentiasa boleh mengemas kini semasa dalam perjalanan, dari penyemak imbas web mana pun. Pembina laman web disertakan secara percuma dengan rancangan hosting bersama HostPapa, atau anda boleh membeli rancangan khusus pembangun untuk menambahkan lebih banyak lagi ciri.

Sekiranya semuanya gagal, HostPapa menawarkan perkhidmatan reka bentuk web yang dikendalikan Do It For Me. Syarikat akan menulis salinan anda, merancang laman web anda, dan mengoptimumkannya untuk enjin carian dan peranti mudah alih. Hubungi HostPapa apabila anda perlu mengemas kini laman web anda, dan mereka akan menjaga anda. “

 • Antaramuka seret dan lepas – tidak memerlukan pengalaman teknikal
 • Ratusan templat mesra mudah alih dan responsif
 • Penerbitan laman web 1-klik dan penyatuan Facebook
 • Mod pratonton untuk desktop dan mudah alih
 • Alat e-dagang yang ditingkatkan tersedia
 • Mulakan di HostPapa sekarang.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map