Svänghjulöversikt

“En snabbväxande webbhotellleverantör laserfokuserad på performant WordPress-värd. Flywheel serverar erfarna designers, utvecklare och byråer en vackert designad värdupplevelse med musklerna för att säkerhetskopiera det snygga.


Flywheel appellerar till mer än ett vackert ansikte till en mer erfaren kundbas som förstår vikten av en teknologiback som är anpassad för värdens mest populära innehållshanteringssystem..

Istället för att försöka vara alla saker för alla värdkunder, anställda Flywheel-anställda alla sina ansträngningar i hanterade WordPress-tjänster – det finns ingen e-posthotell, inga domäntjänster, ingen webbplatsbyggare och inga inbyggda e-handelsverktyg. Dessa begränsningar kan frustrera mainstream-värdkunderna, men de mer tekniska kunniga svänghjulskunderna bör inte ha några problem med att ordna de tjänster de behöver. Som ivrige WordPress-användare själva uppskattar vi Flywheels engagemang för att optimera WordPress-värd.

Svänghjulet distribuerar varje kund på sin förnyade molnplattform, vilket innebär att varje användare får gott om datoressurser, stabilitet och säkerhet. Med omedelbar, automatisk skalbarhet är företagets infrastruktur aldrig överfull eller överbelastad.

I verksamhet sedan 2012 fördubblade värden i Omaha, Nebraska, sin personal under 2016. Utöver mjukvaruutvecklare och designare har Flywheel anställda många lycka ingenjörer och kundframgångspecialister för att säkerställa lyckliga värdupplevelser.

Vi uppskattar att Flywheel prioriterar kundsupport så mycket att det utvecklade sina egna system. Omedelbar chattar och e-postbiljetter är aldrig mer än ett klick eller två bort, men telefonsupport är endast tillgängligt för kunder som spenderar $ 250 eller mer per månad.

Ännu bättre utökade företaget nyligen sin supporttillgänglighet utöver ordinarie öppettider. Dessutom litar vi på att någon snabbt kommer att svara på våra förfrågningar hela tiden på dagen, till skillnad från andra mainstream-värdar som stöder dygnet runt, men får dig att vänta en timme. “

 • WordPress-exklusiv hanterad hosting
 • Uppdaterad molnplattform drivs av Google Cloud
 • 1-klick scener eller lokala utvecklingsmiljöer
 • Verktyg på flera platser inriktade på utvecklare och byråer
 • Strömlinjeformat samarbete och fakturahantering
 • Kom igång med svänghjulet nu.

”Svänghjulet tar en intressant inställning till webbhotell genom att ge varje kund en fininställd molnmiljö perfekt optimerad för WordPress. Företaget byggde om sin infrastruktur från grunden och samarbetade med Google Cloud Platform för att tillhandahålla hög tillgänglighet värd och dedikerade resurser som behövs för att driva högtrafiksajter.

Svänghjulet erbjuder webbhotell eller bulkhotellplaner, med hänvisning till antalet tillåtna WordPress-installationer. Prislappen på 23 USD per månad för den mest prisvärda planen för en enda webbplats kommer att verka lite brant för nybörjarkunder som är vana vid att se delad hosting, obegränsade webbplatser och kostar mindre än $ 5 per månad. Den ökade infrastrukturen, resurserna och det hanterade stödet gör dock svänghjulet till ett utmärkt erbjudande för utvecklare och designers med mer kräsna smak..

Svänghjulet startar webbhotellplaner med 5 GB lagringsutrymme och 250 GB bandbredd, tillsammans med en gratis migrering av webbplatsen och SSL-certifikat. Trafiken är begränsad till 25 000 månatliga besök med den mest grundläggande planen, men svänghjulet stänger inte av din webbplats om du går över.

Med infrastrukturen optimerad för hastighet lägger svänghjulsteknikerna också god tid till säkerhet. Servrar är konfigurerade med bästa praxis för WordPress-säkerhet, och blockerings- och skanningstjänster på servernivå förhindrar brute force attacker och skyddar kärnfiler.

Om en webbplats blir infekterad kommer Flywheel att ta bort skadlig programvara gratis. Flywheels partnerskap med Sucuri innebär att kunderna får skanning av skadlig programvara i världsklass, och företagets intelligenta IP-blockering upptäcker angripare inom några sekunder och hindrar dem från att attackera nätverket. ”

 • WordPress-optimerad infrastruktur på Google Cloud
 • Auto-healing och omedelbar skalningsteknologi med alla planer
 • GRATIS CDN- och iscensättningsmiljöer ingår i alla planer
 • Enkla faktureringsöverföringar och säkra inloggningar för återförsäljare
 • Anpassad instrumentpanel effektiviserar kontohantering
 • Kom igång med svänghjulet nu.

”Det verkar ganska uppenbart (och repetitivt) att säga att en webbhotell som enbart är värd för WordPress-webbplatser utmärker sig för att vara värd för WordPress – men det är sant. Förutom den nybyggda infrastrukturen optimerad för det världsberömda innehållshanteringssystemet erbjuder Flywheel flera egna, enstaka tjänster som utökar WordPress-värd utöver traditionella normer.

Vi är suckers för värdar som tillhandahåller WordPress iscensättningsmiljöer, och svänghjulet är en av de bästa – inget behov av en extra server eller plugins. Användare kan trycka och dra ändringar mellan produktions- och iscensättningsmiljöer med bara ett musklick, förutom att selektivt slå samman databasen eller bara teman och plugins. Scenemiljöer är det perfekta sättet att testa hur nya plugins eller uppdaterade versioner av WordPress kommer att påverka din webbplats.

Flywheel effektiviserade design- och utvecklingsprocessen ytterligare när den förvärvade den populära lokala WordPress-utvecklingsplattformen Pressmatic och så småningom startade den upp som Local av Flywheel. Local ™ tar bort den tekniska huvudvärken för konfiguration och felsökning av lokala miljöer och möjliggör ett klick på WordPress-installationer, flexibel infrastruktur, enkel rootåtkomst och delbara URL-adresser.

Vi uppskattar också att Flywheel gör det möjligt för designers, utvecklare och byråer att paketera vanliga teman och plugins för snabb, automatiserad konfiguration av nya webbplatser och projekt. Blåtryck kan sparas och distribueras med snabbhet och enkelhet, vilket ger dig möjlighet att fokusera på kundens specifika behov och anpassningar.

Förutom gratis migrering av webbplatser och finjusterad molnarkitektur, utökar Flywheel ytterligare WordPress-värd med performanta FlyCache-lösningar på serversidan och fullständiga, gratis demosajter.

Allt styrs från ett underbart, lättanvänt gränssnitt. Alla dina webbplatser är värd och tillgängliga via adminportalen, vilket innebär att du inte behöver komma ihåg alla olika inloggningar för webbplatser du hanterar. Traditionella värdkunder missar kanske den vanliga cPanel-installationen, men Flywheels plattform var tydligt utformad för människor som brinner för välgjorda användarupplevelser. ”

 • Hög touch touch hosting optimerad för WordPress
 • GRATIS hastighetsökning via inbyggd CDN och anpassad FlyCache-teknik
 • Sandlådans miljö med ett klick för iscensättning
 • Intern WP-expertis och support tillgängligt dygnet runt
 • GRATIS säkerhetsskanningar och borttagning av skadlig programvara
 • Kom igång med svänghjulet nu.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector