GoDaddy Review

”GoDaddy är exceptionellt välkänd inom värdutrymmet, och fungerar vanligtvis som webbplatsägare introduktion till webbhotellvärlden. Företaget gör det oerhört enkelt och prisvärd för människor att välja ett domännamn, registrera sig för värd och börja bygga sin online-verksamhet eller personliga webbegendom. GoDaddy är känt för sina domän-, e-post- och delade värdtjänster, men erbjuder även alternativ för virtuella och dedikerade servrar. Företaget gör uppgraderingsprocessen så sömlös som möjligt, så du bör inte undvika att skala din webbplats när dina affärsbehov växer. GoDaddy är ett värdhem som kommer att växa bredvid dig.


Användarkontrollalternativen är ganska populära i värdutrymmet: ditt val mellan de enkla att använda cPanel- eller Plesk-kontrollpanelerna, plus root (administrativ) åtkomst för mer tekniska kunniga kunder. Om du är särskilt intresserad av webbmail erbjuder GoDaddy ett intuitivt gränssnitt för att hålla jämna steg med de obegränsade e-postkonton som du har tillgängligt för dig som kund. Allt detta kan enkelt nås och säkras med din GoDaddy-inloggningsinformation som du får vid registreringen.

Kundsupport har varit ett fokus för GoDaddy-teamet på sent. Idag har teamet en prisbelönad samling experter på personalen, lättillgängliga för att hantera kundsupportbiljetter och e-postmeddelanden dygnet runt, sju dagar i veckan. Medan de är till hands för att prata med dig genom några problem, håller de också ett öga på din server (liksom andra kunder som delar din server). Företagets säkerhetsövervakning dygnet runt gör det möjligt för GoDaddy att garantera drifttid på 99,9% eller bättre. Denna drifttid är inte alls utestående i branschen, men för de flesta slutanvändare är det allt som krävs.

Sammanfattningen är detta: GoDaddy är en go-to domain webbhotell för miljontals användare över hela världen av en anledning. Företaget upprätthåller ett ständigt växande nätverk av användare genom att erbjuda brinnande snabba belastningstider, prisbelönad säkerhet och support och ett gratis domännamn när du registrerar dig för en årslång plan. Det är ett bra värdeavtal, särskilt för nybörjare och ägare av små företag, till en riktigt bra prispunkt. ”

 • Branschledande lasttider
 • Prisbelönt stöd och säkerhet
 • Världens 1 domännamnsregistrator
 • Val av cPanel eller Plesk ingår
 • 99,9% garanterad drifttid
 • Kom igång med GoDaddy nu.

”En viktig dragfaktor för GoDaddys webbhotell är verkligen kostnaden. Det är svårt att slå webbhotell för en dollar per månad, särskilt när företaget innehåller ett gratis domännamn, kontrollpanel och imponerande snabba laddningstider. Företaget gör det inte bara överkomligt utan också superlätt att komma igång – för förstagenter, bloggare, företagare och andra.

Du kan välja en GoDaddy-värdplan baserad på dina exakta behov, med en rad alternativ för lagring, e-post, bearbetningskraft och andra resurser. Om din webbplats växer och behöver skalbara och / eller dedikerade resurser gör företagets team den övergången lätt. Virtuella och dedikerade servrar kan tillhandahållas på några minuter, med root- och cPanel-åtkomst, och ingen omleverans krävs för uppgraderingar. Alla GoDaddy-planer är utrustade med användarkontroll av cPanel (eller Plesk, om du föredrar det). Från cPanel kan du enkelt installera och ställa in populära webbapplikationer för bloggning och / eller e-handel.

GoDaddy är ett stort namn på budgethotellutrymmet och förbättrar konsekvent prestanda för sina servrar, webbplats och tjänster för att erbjuda en stor kundupplevelse. Med cPanel-kontroll och 1-klickinstallationer för vanliga webbappar kan du få din webbplats igång snabbt. Företagets 24/7 säkerhetsövervakning och DDoS-skydd ger dig bekvämligheten när du vet att proffsen säkerställer att din webbplats är online, laddar snabbt och utan hackare. Att kraft och sinnesfrid – vid en så låg prispunkt – är en ganska värdeavtal. ”

 • Världens bästa registrator erbjuder en GRATIS domän med värd
 • Branschledande sidbelastningstider för din webbplats
 • Obegränsad bandbredd med upp till obegränsad lagringsutrymme
 • Välj mellan cPanel- eller Plesk-kontrollpaneler
 • Prisbelönt stöd till hands dygnet runt
 • Kom igång med GoDaddy nu.

”GoDaddy dedikerade serverhotellplaner har hanterade supportalternativ, resurser på begäran och den intuitiva användarkontrollen av cPanel. Företaget erbjuder planer för Linux- och Windows-användare, med en mängd olika alternativ för operativsystem, RAM, processorkraft, diskutrymme och hårdvaruval.

Med prisbelönt säkerhetsövervakning är GoDaddy-support inte bara tillgängligt dygnet runt för att hjälpa dig felsöka problem med din server utan teamet håller ett öga på din serverstatus. Företaget erbjuder en drifttidsgaranti på 99,9% och främsta DDoS-skydd, antihackningstjänster och andra säkerhetstillägg. GoDaddy hanterade värdkunder drar nytta av försäkran om att experterna kommer att underlätta säkerhetsuppdateringar, buggfixar och säkerhetskopiering av webbplatser.

Med resurskonfigurationer anpassade för att tillgodose dina behov erbjuder GoDaddy dedikerad servervärd som du kan växa ditt företag med – börjar med skalbara resurser som du inte behöver behöva tillhandahålla din server till. GoDaddy teknisk supportteam finns tillgängligt dygnet runt och skyddar din webbplats mot skadlig programvara, hackare, oväntade driftsstopp och DDoS-hot; Under tiden hanterar företagets supportagenter alla förfrågningar som kommer via chattportalen eller e-postsystemet. Med on-demand resurser och branschledande sidhastighetshastigheter är GoDaddy en dedikerad värd som är värd att ta hänsyn till. ”

 • Dedikerade resurser som tillhandahålls i minuter, inte timmar
 • Maximal prestanda och dataskydd med RAID 1-diskspegling
 • Total administrativ kontroll med root-åtkomst, plus cPanel-kontrollpanelen
 • Tre nivåer av serverhantering tillgängliga planer
 • Inga resursbegränsningar eller återförsörjning när du uppgraderar
 • Kom igång med GoDaddy nu.

“Om du vill växa och skala din webbplats – du för närvarande behöver, förväntar dig att behöva eller vill ha möjlighet att kräva skalbara resurser på begäran, har GoDaddy du täckt. Företaget har starka alternativ för virtuella privata servrar tillsammans med sina välkända delade servererbjudanden. Uppgradering till något av dessa alternativ är en relativt sömlös process som sträcker sig hela vägen till dedikerade servrar.

Dev-folk kommer gärna att höra att GoDaddy erbjuder root-åtkomst, så att du enkelt kan installera PHP, moduler och proxyservrar via kommandoraden. Planer inkluderar också cPanel, så att du enkelt kan hantera din webbhotell med ett grafiskt gränssnitt. Under tiden kommer GoDaddy-teamet att övervaka din server 24/7, inklusive hantering av korrigeringar och säkerhetskopior om du väljer ett av företagets hanterade planalternativ.

GoDaddy-namnet kanske inte omedelbart tänker VPS-värd. GoDaddys moln- och virtuella servererbjudanden inkluderar dock säkerhets-, support- och värdekombinationen som tillsammans förkroppsligar GoDaddys rykte i värdutrymmet. Företaget ger dig allt du behöver för att skala din närvaro på nätet. ”

 • Utformad för att hantera trafik med operativsystem Linux eller Windows
 • Tillhandahålla din server på några minuter, med root-åtkomst och cPanel ingår
 • Enkla uppgraderingar med massor av SiteLock-säkerhetstillägg
 • Obegränsad bandbredd och massor av processorkraft
 • GRATIS hanterade tjänster för lappning, övervakning och säkerhetskopiering
 • Kom igång med GoDaddy nu.

”När kunderna som registrerar sig för en årlig plan först kommer igång med GoDaddy får ett gratis domännamn och kraften att kontrollera deras värd via cPanel eller Plesk kontrollpaneler. Från något av dessa gränssnitt kan du snabbt installera och ställa in WordPress-miljön med ett klick utan extra kostnad.

GoDaddy planerar med WordPress funktionshanterade tjänster, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för tråkiga detaljer för att underhålla servern där din webbplats är värd. Medan du är upptagen med att lägga till innehåll, foton eller produkter till din WordPress-webbplats, ser GoDaddy till att dina webbsidor laddas snabbt och angriparna håller sig borta. GoDaddy erbjuder prisbelönta säkerhetsrutiner, inklusive DDoS-skydd, serverövervakning 24/7 och sinnesfrid.

Människor som söker en WordPress-webbplats behöver WordPress-installationen själv, domänen som webbplatsen ska vara värd för och så många användarvänliga funktioner för att hantera WordPress-webbplatsen som möjligt. GoDaddy erbjuder allt ovanstående: 1-klick installation, domän, e-post, säkerhetsövervakning och värdhantering via cPanel. Speciellt för de låga kostnaderna är GoDaddy ett starkt val för WordPress-värd. ”

 • 1-klick på WordPress installeras via cPanel eller Plesk kontrollpaneler
 • Njut av en GRATIS domän från världens 1 registrar
 • Upplev experttjänster dygnet runt
 • Prisbelönt säkerhetsövervakning
 • GRATIS år för Office 365-företagstjänster via e-post
 • Kom igång med GoDaddy nu.

“GoDaddy använder en anpassad webbplatsbyggare och enkel åtkomst till dussintals innehållshanteringssystem för att erbjuda en användarvänlig webbplatsbyggnadslösning till kunderna. De flesta av GoDaddys värdplaner inkluderar dessa alternativ utan extra kostnad. Dessutom, om du registrerar dig för en årlig värdplan, kommer denna världsledande domännamnsregistrator att inkludera din webbplats nya domän gratis.

Företagets webbplatsbyggare och CMS-alternativ är enkla att använda, inklusive många alternativ för anpassning och installation med ett klick. Medan du oroar dig för att göra din webbplats vacker och professionell, arbetar GoDaddy-teamet dygnet runt för att se till att din webbplats förblir online och fungerar snabbt. Företagets prisbelönta säkerhetsteam övervakar servern som stöder din webbplats – håller utkik efter stillestånd, hackare och andra säkerhetshot. Slutresultatet är deras drifttidsgaranti på 99,9%, vilket inte är mycket i värdvärlden, men det gör jobbet för de flesta användare.

Sammanfattningen är att för en dollar per månad kan du komma igång med GoDaddys webbplatsbyggnadsplan och välja bland hundratals temalternativ för att börja utforma webbplatsen för dina drömmar. ”

 • GRATIS webbplatsbyggare ingår i de flesta värdplaner
 • Enkel att använda gränssnitt med massor av anpassningsalternativ tillgängliga
 • 24/7 expertsupport via telefon, e-post och biljettsystem
 • 99,9% drifttid med ett prisbelönt team som övervakar din webbplats och server
 • Steg-för-steg genomgång
 • Kom igång med GoDaddy nu.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector