Bluehost Review

„Bluehost a fost mult timp favoritul meu în spațiile de hosting și partajate WordPress. Compania respectă standardele moderne pentru hardware, iar suportul pentru clienți este fantastic. Opțiunile de server partajate de Bluehost vor satisface marea majoritate a nevoilor de găzduire ale clienților pentru o prezență web. Odată ce depășiți cantitățile de trafic ale găzduirii web partajate, totuși, Bluehost excelează în VPS și nișe dedicate de găzduire.


Ceea ce face ca pachetele Bluehost să fie cele mai atrăgătoare este reputația companiei pentru accesibilitate și capacitate de utilizare, pe care atât apreciază atât novicii web, cât și veteranii. Adăugările stimulente, cum ar fi domenii gratuite, credite de marketing și e-mailuri nelimitate, fac din acest furnizor un favorit de nerefuzat în toată comunitatea care găzduiește.

Pentru cei care tocmai au început, poate pe primul lor site web, am dori să subliniem că Bluehost și-a reînnoit experiența de utilizator – consolidarea semnificativă a factorului de ușurință în utilizare în ultimii ani. Utilizatorii vor găsi că tabloul de bord și experiența generală a clienților sunt primitoare – la fel de neîndoielnice pentru nou-veniți, pe măsură ce gazduirea web devine. Dacă sunteți în căutarea specifică de găzduire WordPress, fie pe un server comun, virtual sau dedicat, ați ajuns la gazda potrivită. Bluehost este unul dintre puținii furnizori avizați de echipa Core Core. Instalați platforma populară de blogging într-un singur clic prin intermediul panoului de control sau faceți ca echipa de servicii gestionate a companiei să aibă grijă de dvs..

Așa cum am menționat anterior, Bluehost ocupă, de asemenea, topurile în hostingul serverului – oferind performanțe fantastice la prețuri competitive. Cu două-patru nuclee și resurse garantate, serverul tău virtual sau dedicat va fi performant, puternic, și online practic 24/7. Echipa Bluehost folosește tehnologii open-source lider în industrie, precum KVM și OpenStack, pentru a obține cât mai multe performanțe, lăsându-vă cea mai mare flexibilitate și fiabilitate. Vândut? VPS și planurile dedicate includ aprovizionare instantanee, deoarece așteptarea serverului dvs. este atât de 2000 de ani. “

 • Certificat de domeniu GRATUIT și certificat SSL
 • 1-faceți clic pe instalări WordPress
 • Trafic nelimitat de site-uri și asistență internă disponibil 24/7
 • De obicei 7,99 USD / lună, dar vizitatorii noștri plătesc 2,95 USD / lună!
 • Hardware și funcționare lider în industrie
 • Începe acum pe Bluehost.

„Dacă sunteți în căutarea unei gazde accesibile, Bluehost este o alegere solidă, de încredere; Costurile reduse ale companiei, alături de supremația sa în arena de hosting comună, este ceea ce face acest furnizor o afacere atât de valoroasă. Numele Bluehost este listat în topul multor categorii de recenzii și cu un motiv întemeiat. Brandul este cunoscut pentru configurații hardware excelente, o listă generoasă de accesorii și un suport fantastic și fiabilitate – toate la un punct de preț care, în general, este mai mic decât concurența.

Viteza și performanța rezultă dintr-un hardware foarte modern și o rețea globală de livrare de conținut alimentată de Cloudflare. De asemenea, Bluehost oferă totul nelimitat în esență, inclusiv stocare, e-mailuri și lățime de bandă, împreună cu multe alte avantaje. De exemplu, Bluehost include un domeniu gratuit și credite de marketing pentru a obține site-ul dvs. de pe sol – adăugând în continuare valoarea sa.

Clasificăm Bluehost în partea de sus sau în apropiere pentru opțiunile sale WordPress, VPS și dedicate. Vă veți bucura să observați prețuri incredibil de competitive pentru întreaga companie, așa că nu uitați să consultați serviciile mărcii.

Suntem convinși că Bluehost are bunurile pentru a satisface nevoile dvs. de găzduire astăzi și în viitor, dar mai important, este și personalul de asistență al companiei. Compania oferă o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care rămâneți nemulțumiți de oricare dintre planurile sale, din orice motiv; cu toate acestea, suntem dispuși să pariem că nu veți fi. ”

 • Cunoscut pentru performanțe ridicate la un preț scăzut
 • Susținut de echipa WordPress.org
 • GRATUIT constructor de site-uri Web și CloudFlare CDN
 • Domeniu GRATUIT și stocare nelimitată
 • Obține 63% reducere azi (a fost 7,99 USD / lună)
 • Începe acum pe Bluehost.

„Bazat pe tehnologie modernă, cu minimum patru nuclee pe server, Bluehost oferă opțiuni de găzduire dedicate fiabile și flexibile la un preț extrem de rezonabil. Laudăm continuu opțiunile de găzduire partajate ale companiei pentru a avea un hardware fantastic și o consolă excelentă de management, iar ofertele dedicate de server ale mărcii nu sunt diferite.

Proiectate și întreținute în casă, serverele Bluehost se bazează doar pe cele mai noi tehnologii. Dincolo de utilizarea platformelor open-source precum OpenStack pentru a spori flexibilitatea și performanța, cea mai recentă actualizare a companiei înseamnă că toate serverele au cel puțin patru nuclee de procesor, 1 TB de stocare RAID-1 și 5 GB de memorie RAM disponibilă. Fiecare server este furnizat instantaneu și poate fi actualizat în orice moment, în esență, doar cu câteva clicuri.

Un motiv pentru care vom considera întotdeauna Bluehost pentru nevoile noastre de găzduire este fantastica echipă de suport 24/7 a companiei, care se mândrește cu o echipă premium de agenți de asistență care lucrează direct cu inginerii care au mâinile pe mașina dvs. Tehnicienii experți sunt incredibil de ajutați și sunt disponibili în prealabil.

Deja una dintre companiile noastre preferate de găzduire, Bluehost este greu de transmis atunci când combinați suportul său fanatic și valoarea oferită în planurile dedicate de găzduire a serverului de marcă. “

 • Stocarea în oglindă RAID 1
 • Minim 3 adrese IP pe plan
 • Feronerie modernă, construită și întreținută în casă
 • Suport rapid 24/7 din partea unei echipe dedicate
 • Înscrieți-vă astăzi la economisiți cel puțin 27% la primul mandat
 • Începe acum pe Bluehost.

„Când comparăm performanța cu prețul planurilor VPS, Bluehost aduce o valoare supremă în tabel. În plus față de prețuri competitive, compania oferă asistență premium și timp de funcționare excelent în comparație cu alte opțiuni VPS din industrie. Dacă ați depășit găzduirea partajată sau aveți nevoie de flexibilitatea și securitatea unui VPS, Bluehost este o alegere excelentă.

Serverele virtuale ale Bluehost au mai multe avantaje în comparație cu găzduirea partajată standard și alte oferte VPS. Primul este viteza; Bluehost îți oferă alegerea dintre două sau patru nuclee și 4GB la 16 GB RAM cu resurse garantate, astfel încât să ai puterea de care ai nevoie atunci când ai nevoie. Al doilea avantaj este securitatea; Bluehost oferă stocare redundantă și protecție SiteLock opțională pentru a vă securiza datele.

Pentru cei noi care vor găzdui VPS, care poate nu știu exact ce este necesar, Bluehost face o schimbare incredibil de ușoară și perfectă între planuri pentru a găsi pachetul perfect pentru tine. Interfața îmbunătățită a companiei cPanel permite utilizatorilor să ajusteze instantaneu resursele de calcul. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sfaturi, personalul minunat de asistență al Bluehost stă în picioare pentru a vă ajuta 24 de ore din 24.

Fondată în 2003, Bluehost a fost mult timp un inovator și lider de hosting. Astăzi, compania are peste 2 milioane de site-uri web și poartă sigiliul oficial de aprobare dat de echipa WordPress.org pentru serviciile WordPress administrate găzduite pe platforma VPS. Cu ani de experiență, prețuri competitive și suport excelent, Bluehost este o alegere pe care o poți duce la bancă în spațiul de găzduire VPS. “

 • 2-4 nuclee și 2-8 GB RAM
 • Avizat de echipa WordPress
 • Opțională securitate SiteLock, backup-uri CodeGuard și instrumente SEO
 • Migrarea fără probleme de la Bluehost a planurilor partajate
 • obține 33% reducere când v-ați înscris (a fost 29,99 USD, acum 19,99 USD)
 • Începe acum pe Bluehost.

„Destinată bloggerilor personali și utilizatorilor pentru prima dată, pachetele de găzduire WordPress ale Bluehost sunt o alternativă excelentă la o simplă găzduire partajată. Aceste servicii vin la un nivel premium, în comparație cu planurile partajate standard ale lui Bluehost, dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită, probabil, costurile.

Construit pe partea de sus a platformei lor VPS, Bluehost WordPress a găzduit, deși nu este atât de personalizabil ca alții, se concentrează pe simplitate și viteză. Interfața lor este ușor de navigat, iar furnizarea instantanee permite configurarea rapidă. Funcțiile integrate, cum ar fi MOJO Marketplace și ManageWP, sunt și atingeri frumoase.

Deși simplu prin design, Bluehost nu te scurtează pe unele dintre cele mai importante caracteristici tehnice. Cache-ul W3 integrat, securitatea SiteLock și un CDN sunt standard pentru toate pachetele WordPress. De asemenea, este important să rețineți că backup-urile de date sunt automatizate și că resursele sunt garantate.

Format în 2003, Bluehost a fost mult timp una dintre cele mai importante gazde partajate de pe planetă, iar acum alimentează peste două milioane de site-uri web. Ba mai mult, Bluehost se află pe o listă scurtă de furnizori cu sigiliul oficial de aprobare WordPress, distribuit de echipa WordPress Core. Cu o echipă cu experiență, prețuri competitive și asistență permanentă, Bluehost este King atunci când vine vorba de serviciile de găzduire WordPress. “

 • Recomandat de WordPress Core din 2005
 • Certificare SSD GRATUITĂ și certificat SSL
 • Înregistrare și e-mail GRATUIT al domeniului
 • Instalare automată și actualizări
 • Reducere de 63% exclusiv pentru cumpărătorii HostingAdvice
 • Începe acum pe Bluehost.

„Cu Bluehost, noii proprietari de site-uri au simplitatea drag-and-drop a constructorului de site-uri Weebly și a constructorului de site-uri mobile GoMobi la îndemâna lor. Acest lucru face ca lansarea unui nou brand online, magazin sau site personal de la zero să fie relativ nedureroasă. Sigur, construirea de site-uri are dureri de cap pentru începători, dar echipa Bluehost este pregătită și dispusă să vă ajute la fiecare pas.

Pentru a ajuta lansarea site-ului dvs. pentru succes, Bluehost oferă o multitudine de freebies nelimitate, inclusiv un domeniu gratuit, găzduire de domenii, găzduire prin e-mail și stocare nelimitată, lățime de bandă și baze de date. Aceasta, însoțită de mai multe opțiuni pentru serviciile de construire a site-urilor, este tot ceea ce un nou proprietar de site trebuie să înceapă – iar costul este greu de învins..

Dacă WYSIWYG (ceea ce vedeți este ceea ce obțineți) nu este pentru dvs., poate că o opțiune CMS sună atrăgătoare. Alegeți dintre cele mai populare programe de gestionare a conținutului și blogging, inclusiv Joomla, Drupal și WordPress, și descărcați și instalați cu un singur clic. Unele planuri Bluehost au fost chiar personalizate pentru a răspunde WordPress – iar serviciile lor WordPress au fost aprobate de echipa WordPress.

Pentru o construcție rapidă, ieftină și ușoară de site – susținută de una dintre cele mai fiabile gazde web, nu puteți greși în alegerea Bluehost. “

 • Constructor de site Weebly sau GoMobi
 • Înregistrare GRATUITĂ a numelor de domeniu
 • Copii de rezervă automate zilnic, săptămânal și lunar
 • Obțineți expunere cu 200 USD în credite de publicitate GRATUITE
 • Serviciile profesionale opționale ajută la proiectarea, construirea și comercializarea site-ului dvs.
 • Începe acum pe Bluehost.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector