1 & 1 granskning

”Född 1988 – minst ett decennium före många konkurrenter – 1&1 IONOS har upprätthållit sitt engagemang för att göra tekniken lätt att förstå och använda. Företaget startade i Europa men har sedan dess expanderat till att tjäna mer än 8 miljoner globala kunder och vara värd för mer än 12 miljoner domännamn.


Del av United Internet-gruppen, 1&1 IONOS startade om 2018 efter att ha gått samman med den framgångsrika ProfitBricks molninfrastrukturtjänsten. Slutresultatet är ett webbhotellföretag som är perfekt redo att tjäna alla från första gången webbplatsägare och småföretag till snabbskalande företag som behöver kraftfulla virtuella och dedikerade serveralternativ.

Nybörjare för webbhotell uppskattar särskilt företagets engagemang för en omfattande användarupplevelse. Förutom prisvärda delade och WordPress-värd, 1&1 IONOS-kunder kan snabbt distribuera företagets anpassade drag-and-drop-webbplatsbyggare eller skapare av e-handel. Marknadsverktyg finns i överflöd för att öka din närvaro, inklusive för en lokal företagsförteckning i onlinekataloger, Google Adwords-hantering, e-postmarknadsföring och sökmotoroptimering.

Mer erfarna kunder hittar ett bekvämt värdhem i de olika 1&1 IONOS-molnlösningar. Förutom något mer otydliga tjänster som S3-objektlagring, Kubernetes-as-a-Service eller specialiserade moln-appkonfigurationer, erbjuder företaget molnet i hanterade eller oförvaltade varianter, plus företagsklass Platform-as-a-Service och alternativ för infrastruktur som tjänster.

Oavsett vilken värdnivå du väljer, 1&1 IONOS förser dig med en personlig konsult – en central kontaktpunkt direkt via telefon, e-post eller chatt som förstår dina behov. Se till att överväga 1&1 IONOS för dina värdbehov. ”

 • GRATIS domän och SSL, med dagliga säkerhetskopior och DDoS-skydd
 • Dra-and-drop-webbplatsbyggare och startpaket får snabbt ditt märke online
 • Skapa enkelt en onlinebutik och få exponering med annonskrediter på 100 USD
 • Brett utbud av paket som serverar företag, personlig användning och mer
 • 1&1: s anpassade SEO och marknadsföringsverktyg får snabbt synlighet för din webbplats
 • Kom igång 1&1 IONOS nu.

”Om budgeten är din huvudfaktor när du söker efter din nästa webbhotell, sök inte mer. 1&1 IONOS har ett imponerande utbud av robusta webbhotell och webbplatsbyggnadspaket för vad som kan vara det bästa priset vi någonsin har sett i världens värld. Ännu bättre, det finns inga dolda avgifter eller försäljning vid kassan – äntligen en plats i webbhotell där "vad du ser är vad du får" gäller inte bara webbplatsbyggare.

Alla 1&1 IONOS-planer har en gratis domännamnsregistrering eller befintlig webbplatsöverföring, med behörigheter att använda (i huvudsak) så mycket lagringsutrymme och databaser som du behöver. Medan vissa värdköpare kan se bristen på "verkligt" obegränsade funktioner för att vara en knock on 1&1 IONOS, vi föredrar faktiskt att värden är i förkant med exakt vilka resurser som finns tillgängliga – och lita på oss, du har massor av resurser att arbeta med.

Starta en 1&1 IONOS webbplats från grunden är enkel. Med 1&1 IONOS MyWebsite Builder och skapare av e-handel butik, du kan enkelt välja en mall, dra och släpp olika element på din webbplats och anpassa den efter ditt märke eller personliga preferenser. För lite mer kontroll ger företaget dig mer än 70 molnapplikationer som kan installeras med bara ett klick.

För kostnadsmedvetna kunder, oavsett om du letar efter en webbplatsbyggare, WordPress-värd eller en plats att starta din onlinebutik, kan du inte gå fel med en av de 1&1 IONOS budgetvänliga planer. Företaget inkluderar alla nödvändiga webbhotell och gör det enkelt att uppgradera när som helst, med expertsupport tillgängligt för att hjälpa varje steg på vägen. “

 • $ 1 / månad i sex eller 12 månader
 • Inga dolda kostnader – betal bara $ 6 eller $ 12 vid kassan
 • Enkel installation och support 24/7 från en personlig konsult
 • GRATIS domän eller överföring, plus GRATIS SSL-certifikat
 • Upp till 500 GB lagring, 500 databaser, 500 e-postkonton
 • Kom igång 1&1 IONOS nu.

“Om du behöver snabbt snabb hastighet, optimal drifttid, toppflexibilitet och full kontroll över din webbplats öde, de dedikerade servrarna från 1&1 IONOS har du täckt. Företaget erbjuder ett sortiment av serveralternativ på entry-level, performance-focus och business-class.

1&1 IONOS driver för närvarande mer än 90 000 servrar inom 10 geo-redundanta datacentrar, och hårdvaran har förstklassiga Intel Atom- och Xeon-processorer. Företagets praktiska strategi för att perfekta datacentrar säkerställer höga nivåer av drifttid och extremt tillförlitliga servernätverk, med upp till 1 Gbit / s-anslutning, obegränsad trafik och HTTP / 2-stöd.

Även om erfarna dedikerade serverkunder kanske föredrar en stor molnmiljö med rotåtkomst aktiverad, kommer nybörjare och upptagna företagare som föredrar att spendera sin tid någon annanstans uppskatta det intuitiva 1&1 IONOS-kontrollpanel ingår i varje maskin; ingen serveradministratör krävs, vilket innebär att du kan fokusera på dina projekt istället för monotont underhåll. Användare kan övervaka sin dedikerade serverprestanda genom en webbläsare, men vi älskar också hur 1&1 IONOS erbjuder mobil åtkomst till kontrollpanelen via appar för både iOS och Android.

Till skillnad från många andra dedikerade serverleverantörer, 1&1 IONOS ger kunderna en gratis domänregistrering, obegränsad trafik, skadlig programvara, automatisk säkerhetskopiering, ett innehållsleveransnätverk och till och med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti – vilket gör den komplexa dedikerade värdupplevelsen lika bekväm som delad hosting.

Erbjuder en mängd dedikerade serveralternativ för att tillgodose alla budget- eller prestandabehov, 1&1 IONOS-kunder drar nytta av enkel systemhantering och förstklassig säkerhet och personlig support – i princip allt du kan hoppas få från en dedikerad serverleverantör. ”

 • Obegränsad trafik och upp till 1 Gbit / s nätverksanslutning
 • Intuitiv kontrollpanel som kan nås från din mobila enhet
 • Automatiska säkerhetskopior, DDoS-skydd och RAID-1 speglad lagring
 • GRATIS Sitelock-skydd mot skadlig programvara och Cloudflare Railgun CDN
 • Prisvärd Intel-servrar med en engångsavgift på 50 $
 • Kom igång 1&1 IONOS nu.

”För en all-star-spelare i spelet med flexibilitet för webbhotell, leta inte längre än lågprisalternativen från 1&1 IONOS. Företagets vServers är ett kraftfullt VPS-alternativ som innehåller dedikerade resurser och obegränsad trafik. Kunderna kommer att få generösa mängder minne, datorkärnor och SSD-lagring med hög hastighet för mycket lägre priser än många konkurrenter.

Vi uppskattar företagets flexibilitet när det gäller att erbjuda ett brett utbud av Linux- och Windows-operativsystem, tillsammans med root-åtkomst till helt kontroll av applikationer och andra konfigurationer. Användare kan använda Plesk Onyx-kontrollpanelen för att hantera serveroperationer säkert och effektivt. 1&1 IONOS VPS-nätverk drivs av VMware-virtualisering och redundant SAN-lagring, med stöd av Intel Xeon E5-processorer och SSD: er.

För dig som letar efter andra virtualiserade värdalternativ, 1&1 IONOS kan skryta med många hanterade och okontrollerade molntjänster. Allt från objektlagring till containerorkestrering uppskattar vi särskilt de förkonfigurerade miljöer som är optimerade efter specifika applikationsprestanda. Vill du att din WordPress- eller Magento-webbplats ska flyga? Titta på 1&1 IONOS-molnvärd.

Erfarna utvecklare som är bekväma med root-åtkomst kommer att njuta av IONOS Cloud-miljöer per timme, medan moln som är värd för nybörjare föredrar det hanterade alternativet Platform-as-a-Service. Stora företag kan bygga anpassade, framtidssäkra miljöer via 1&1 IONOS-paket för infrastruktur-som-en-tjänst.

Oavsett ditt val, 1&1 IONOS jämnar rampen för antagande av molntjänster och lovar att servrar kommer att starta på bara 55 sekunder. Förutom de löjligt låga introduktionspriserna, håll utkik efter ytterligare rabatter för din första månad som gör att du kan prova uppgraderade verktyg utan ett långsiktigt åtagande. ”

 • Intel Xeon E5-processorer och 100% SSD-lagring
 • VMware-virtualisering och redundant SAN-lagring
 • Distribuera på mindre än en minut från flera datacentrar
 • Windows eller Linux miljöer via Plesk-kontrollpanelen
 • Ny domänregistrering kostar $ 1 för det första året
 • Kom igång 1&1 IONOS nu.

”Du är inte ensam om du letar efter finjusterade optimeringar och säkerhetsförbättringar specifikt skräddarsydda runt WordPress. Hundratals värdar samarbetar för att erbjuda de bästa tjänsterna för världens mest populära innehållshanteringssystem, och 1&1 IONOS är bland den utvalda gruppen som leder vägen.

Företaget erbjuder alla nödvändigheter du kan förvänta dig av en leverantör som betonar enkel hosting-enkelhet, samtidigt som de inkluderar de funktioner som särskilt resonerar med mer tekniska WordPress-användare.

Först kommer en installationsassistent att komma igång med bara några klick och erbjuder otaliga alternativ för att anpassa och växa din WordPress-webbplats genom tema- och pluginförslag. Därifrån levererar företagets kraftfulla infrastruktur – med NGINX webbserver, SSD-lagring, modern PHP och 2 GB garanterat minne – din webbplats med snabbhet.

1&1 IONOS säkrar WordPress-webbplatser genom att automatiskt uppdatera CMS för dig, tillsammans med DDoS-skydd och valfri SiteLock-säkerhet. Den hanterade plattformen tar hand om alla tråkiga hanteringsuppgifter, och webbplatsägare kommer att uppskatta den personliga konsult som är i vänteläge för att besvara alla WordPress-frågor via telefon, e-post eller chat.

Sammantaget startar och upprätthåller en WordPress-webbplats med 1&1 IONOS kunde inte vara enklare. Från en gratis domän och enkel start till företagets robusta supportsystem erbjuder företaget allt du behöver för att enkelt kunna lansera en WordPress-webbplats. ”

 • Bara $ 1 / månad i 6-12 månader utan dolda kostnader
 • Gratis domänregistrering och upp till 500 e-postkonton
 • Installationsguiden hjälper till med installation, föreslår teman och installerar plugins
 • GRATIS automatiska WP-uppdateringar och DDoS-skydd
 • SSD-enheter, NGINX och garanterat RAM för sidbelastningshastighet
 • Kom igång 1&1 IONOS nu.

”Om du behöver en one-stop-shop för att designa och lansera en webbplats, ska du vara glad att höra det&1 IONOS erbjuder sina egna anpassade webbplatsbyggnadsverktyg för både stationära och mobila enheter. Förutom en gratis domän och e-postadress, tillsammans med obegränsat lagringsutrymme, 1&1 IONOS MyWebsite-plattformen innehåller alla nödvändigheter för att starta en webbplats från början.

Med MyWebsite-paket kan du snabbt och enkelt skapa en anpassad webbplats – utan kodning eller programmeringskunskap. Som om den låga introduktionshastigheten inte var tillräckligt imponerande, 1&1 IONOS MyWebsite-paket har en kostnadsfri 30-dagars provperiod så du kan vara säker på att denna lättanvända lösning är rätt för dig.

Företagets drag-and-drop webbplatsredigerare har massor av anpassningsbara mallar av hög kvalitet. Din webbplats kommer automatiskt att optimeras för smartphones och surfplattor och 1&1 IONOS erbjuder appar för att integrera interaktiva, professionella element på din webbplats, inklusive fotogallerier, schemaläggning online, kundrecensioner, widgets för sociala medier och kartor.

För dig som är mer pressad för tid kan du snabbt snurra upp en webbplats med en sida eller anställa en&1 IONOS-designexperter skapar upp till fem anpassade sidor med bilder och SEO-optimerad text.

Lite intressant, 1&1 IONOS omdirigerar kunder till en separat webbplatsbyggare om de vill sälja produkter online. Företagets e-handelsbyggare integreras enkelt med Amazon, eBay och Google och täcker ett brett utbud av integrerade betalnings- och leveransmetoder. Med det sagt är vi ganska förtjust i de omfattande funktioner som ingår i dessa planer. ”

 • Ingen kodningskompetens nödvändig med 1&1 MyWebsite
 • Gratis domännamn ingår eller överföra din befintliga webbplats
 • Sociala medier och företagets widgetar lägger till funktionalitet
 • Professionella mallar med förfylld text och bilder
 • Flerspråkig support och verktyg för SEO och e-postmarknadsföring
 • Kom igång 1&1 IONOS nu.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector