7 Best vBulletin Hosting (2020) – Top Community Services Services

Alăturarea a peste 400.000 de alte forumuri web oferite de găzduirea vBulletin, forumul comunității Miami Dolphins PhinZone oferă fanilor un loc pentru a discuta o serie de subiecte – dar mai ales să se concentreze pe locul în care se află în cele cinci etape ale durerii, în timp ce jelează o altă pierdere devastatoare..


În timp ce un copil care crește chiar în afara Miami, am amintiri amoroase despre drumeții prin centrul orașului, în drum spre Orange Bowl – un hotdog într-o mână și un deget mare cu spumă de ceai pe cealaltă. În acele zile, Dan Marino era la cârma Delfinilor și un câștig era aproape garantat. Astăzi, lucrurile sunt mai sumbre, dar cel puțin fanii au un loc unde să se consoleze unul pe celălalt online.

Aceste comunități oferă spații pentru ca grupurile să se reunească și să comunice – dar nu este totul. Multe companii folosesc site-urile vBulletin pentru a oferi sprijin bazat pe comunitate și ca instrument de feedback pentru a conduce dezvoltarea de produse. Indiferent de cazul de utilizare, forumurile vBulletin trebuie să fie alimentate de soluții robuste de găzduire. Să aruncăm o privire aprofundată asupra celor mai bune industrii.

Cel mai bun gazduire „Forum vBulletin”

În timp ce vBulletin oferă o opțiune internă de găzduire cloud pentru software-ul său, serviciul este mult mai scump decât cele ale multor furnizori de hosting de pe piață. O alegere mult mai economică ar fi renunțarea la primele cheltuieli lunare de găzduire ale vBulletin, prin simpla achiziție a unei licențe software pentru o singură taxă și găsirea unui furnizor alternativ (și, prin urmare, mai ieftin)..

Gazda de mai jos găsește lista noastră pentru o găzduire eficientă de forumuri și este cea potrivită pentru a alimenta software-ul vBulletin. Acest furnizor oferă lățimea de bandă și spațiul de stocare necesar pentru a rula placi mari la doar o fracțiune din costul serviciului de găzduire în cloud a vBulletin. Asigurați-vă că citiți recenzia noastră completă legată în tabelul de mai jos pentru a obține o imagine completă a modului în care această gazdă vă poate ajuta să vă construiți și să alimentați comunitatea online.

Vedeți toate recenziile forumului nostru de găzduire »

Gazduire gratuită contra vBulletin „aproape gratuit”

În funcție de scopul online, adăugarea unui forum vBulletin pe site-ul dvs. web vă poate ajuta în mai multe moduri. Multe companii folosesc asistența bazată pe forumuri pentru a elibera reprezentanții, astfel încât să poată face față problemelor mai complexe din punct de vedere tehnic. Alți utilizatori folosesc panouri de mesaje pentru a spori autoritatea mărcii lor, deoarece un forum activ cu mulți participanți tinde să arate bine în ochii vizitatorilor și potențialilor clienți.

Indiferent de scopul unui forum construit de vBulletin, majoritatea proprietarilor de site-uri caută cele mai economice mijloace de găzduire a acestuia. Aici, vom analiza cele mai eficiente soluții de găzduire gratuite și aproape gratuite, compatibile cu software-ul vBulletin.

Cele mai bune servicii gratuite de găzduire vBulletin

Cu atât de multe produse de divertisment bazate pe consumatori, cum ar fi serviciile de streaming de muzică și video, oferite cu prime lunare în valoare de zero dolari, tehnologia modernă a promovat o cultură de spirit liber. Același lucru se poate spune despre spațiul de găzduire. Există numeroase gazde pe piață care furnizează servicii fără costuri. Cu toate acestea, multe dintre aceste planuri, cum ar fi verii lor de streaming de muzică și video, sunt pachete cu oase goale menite să vă pună pe ușă.

Majoritatea planurilor gratuite care circulă în industrie nu oferă puterea necesară pentru a rula forumuri web mari care adăpostesc mai multe plăci cu mii de utilizatori. Drept urmare, mulți proprietari de site-uri care se înscriu la planuri gratuite se găsesc fie că trec la furnizori, fie că migrează la un plan premium.

Cele mai bune servicii de găzduire vBulletin „aproape gratuit”

Stiu. Stiu. Tocmai am discutat despre modul în care serviciile de găzduire gratuite ale furnizorilor de mai sus oferă opțiuni excelente pentru proprietarii de forumuri vBulletin cu buget. Și o fac! Cu toate acestea, pentru doar câțiva dolari pe lună, gazdele din tabelele de mai jos pot oferi funcționalități extinse.

Fiecare dintre aceste gazde oferă instrumente care vă pot ajuta în gestionarea, performanța și securitatea forumului dvs. web. Și, în funcție de dimensiunea și sfera de aplicare a comunității dvs. online, aceste pachete aproape gratuite pot ajunge într-adevăr să vă economisiți bani pe termen lung dacă site-ul dvs. se extinde dincolo de ceea ce oferă planurile gratuite de mai sus..

Deși fiecare dintre aceste planuri low-cost ale gazdelor oferă compatibilitate cu software-ul vBulletin, este important să alegeți un pachet care să se potrivească cel mai bine specificațiilor proprietății dvs. online. Așadar, asigurați-vă că citiți recenziile complete legate de fiecare tabel de mai jos pentru a afla ce caracteristici pot fi potrivite pentru dvs. și pentru utilizatorii dvs..

Vedeți mai mulți furnizori de hosting de forumuri »

Obțineți chat-ul comunității dvs. cu găzduire vBulletin de încredere

În calitate de fan al Miami Dolphins, am aflat multe despre ascensiuni și coborâșuri. Și, mulțumită lui PhinZone, știu acum să navighez mai bine prin cele cinci etape de durere pentru a trece prin bluesul de la mijlocul sezonului..

Screenshot a paginii forumului PhinZone și sigla vBulletin

Software-ul vBulletin are 400.000 de forumuri în plus și toate aceste spații ale comunității au nevoie de soluții puternice de găzduire.

Indiferent dacă conduceți un consiliu de discuții cu fani cu tematică portocalie și portocalie sau adăpostiți o comunitate de suport pentru afacerea dvs., șansele sunt bune să o alimentați cu vBulletin. Software-ul a primit o mare aclamare atât în ​​rândul utilizatorilor finali, cât și al proprietarilor de site-uri, deoarece este ușor de configurat, complet personalizabil și compatibil cu o serie de servicii de găzduire. Aici, v-am arătat unele dintre cele mai bune gazde din industrie pentru a alimenta conversațiile online ale membrilor dvs. Pentru a afla mai multe despre aceste gazde, asigurați-vă că vizitați pagina noastră de recenzii de găzduire a forumului pentru o imagine de ansamblu a gazduirii acestui software de comunicare comunitară.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map