11 cele mai bune servicii de gazduire VPS ieftine 2020: cele mai ieftine servere virtuale

Când prietenul meu Daniel a început un site WordPress pentru compania sa de amenajare a teritoriului, a mers mai întâi cu un furnizor de găzduire partajat. Cu pagini pentru mai multe servicii și locații, site-ul său era relativ mare și încărcat mai încet și mai lent pe măsură ce crește. S-a arătat curând că această configurație nu va funcționa pe termen lung și a analizat următorul pas: găzduirea serverului privat virtual (VPS).


Pentru proprietarii de site-uri care au nevoie de mai mult de la gazda lor web, dar nu pot îmbolnăvi prețuri mari, un VPS este un teren de mijloc ideal între găzduire partajată și dedicată. Gazdele VPS pun mai puține site-uri pe fiecare server, ceea ce înseamnă viteze mai rapide și mai mult spațiu de stocare pentru tarife accesibile.

Daniel și-a mutat site-ul într-un VPS, care rulează pe o mașină mai puternică și îi oferă resursele de care are nevoie site-ul său pentru a performa optim. Indiferent dacă depășiți hostingul partajat sau doriți să porniți un site de afaceri mare, un VPS merită luat în considerare. În această comparație a furnizorilor de VPS, analizăm companiile care oferă cele mai bune rentabilități ale investițiilor.

Cel mai bun În general: Gazduire VPS ieftină

Este posibil să vă găzduiți pe un VPS la un preț scăzut și să primiți în continuare funcții de top de la furnizorul dvs. Pe un VPS, site-ul dvs. are propriul său server care împărtășește spațiul computerului cu alte servere. Clienții plătesc atât spațiu cât au nevoie, deci există puține limitări în ceea ce privește resursele sistemului.

Atunci când alegeți o gazdă VPS, fiabilitatea este una dintre principalele caracteristici care trebuie luate în considerare. Încrederea este măsurată în termeni de funcționare sau procentul de timp în care un server este operațional. În mod ideal, site-ul dvs. ar trebui să fie rareori indisponibil utilizatorilor din cauza timpului de oprire al serverului. O altă calitate inerentă unei gazde VPS bune este securitatea strânsă pentru a vă asigura că serverul nu este susceptibil de infractori online și datele sensibile nu se scurg.

Un hardware de înaltă calitate pentru găzduirea serverului virtual este un aspect important pe care trebuie să-l căutăm atunci când aveți în vedere găzduirea VPS. CPU, memorie RAM dedicată și spațiu de stocare ar trebui să fie suficient de robuste pentru a suporta o utilizare grea. Unul dintre avantajele găzduirii VPS este posibilitatea de a personaliza și controla aspecte ale serverului, cum ar fi instalații, transfer de date și stocare. Flexibilitatea și libertatea de a adăuga instalații personalizate și alte resurse pe serverul dvs., indiferent dacă îl gestionați sau plătiți pentru ca acesta să fie gestionat, este ideal. De asemenea, căutați asistență tehnică fiabilă pentru a ajuta la remedierea problemelor. Mai jos sunt recomandările experților noștri pentru găzduire VPS de calitate, la prețuri accesibile, alese pe baza acestor funcții și a altor funcții.

Vezi mai multe oferte de găzduire VPS »

Gazduire VPS „Cloud” ieftină

Găzduirea VPS în cloud este, pur și simplu, hostingul VPS tradițional adus în cloud. Cu un VPS în cloud, veți obține beneficiile atât a găzduirii VPS, cât și a serviciilor cloud, cum ar fi scalabilitatea și costurile reduse. Platformele ideale de găzduire VPS vă vor oferi instrumente pentru administrarea serverului dvs. (dacă nu veți administra complet) și posibilitatea de a modifica și adăuga opțiuni, cum ar fi funcții suplimentare de stocare, viteză și securitate, deoarece aveți nevoie de ele.

Atunci când alegeți o gazdă VPS bazată pe cloud, veți dori, de asemenea, să luați în considerare personalizările disponibile. O parte din avantajele unui mediu bazat pe cloud este flexibilitatea de a personaliza specificațiile sistemului, așa că luați timp pentru a vedea ce există. Căutați backup-uri automate ca o altă caracteristică indispensabilă pentru găzduirea VPS în cloud, permițând restaurarea cu ușurință a fișierelor. Consultați recenziile noastre despre cei mai buni furnizori de cloud hosting de mai jos pentru a vă ajuta să decideți ce serviciu să alegeți.

Vezi mai multe oferte de hosting de cloud »

Gazduire VPS ieftină „Linux”

Cel mai frecvent, veți găsi furnizori VPS care rulează un sistem de operare Linux pe serverele lor. Un motiv pentru acest lucru este faptul că Linux este cunoscut pentru fiabilitatea sa și securitatea strânsă, două lucruri pe care clienții depind pentru a-și menține site-urile și funcționează fără probleme. Planurile VPS bazate pe Linux tind să ofere întreprinderilor o valoare bună, deoarece sistemele lor pot fi ușor actualizate cu codul necesar pentru remedierea erorilor și remedierea problemelor în mediul open-source Linux..

Alegeți un furnizor de gazduire Linux VPS care oferă o lățime de bandă largă și cote de stocare. Veți dori să luați în considerare disponibilitatea corecțiilor și actualizărilor de securitate, gama de personalizări disponibile și serviciul constant pentru clienți. Prețurile pe piața de gazduire VPS bazată pe Linux sunt foarte competitive, ceea ce face posibilă obținerea celor mai bune oferte pentru cerințele dvs. specifice. Recenziile noastre de experți cu privire la planurile de găzduire Linux VPS accesibile de mai jos oferă un ghid autoritar pentru luarea deciziei dumneavoastră.

Vezi mai multe oferte de găzduire Linux VPS »

Gazduire VPS ieftină „Windows”

Gazduirea VPS bazată pe Windows nu este la fel de comună ca gazduirea bazată pe Linux, dar are încă mai multe opțiuni bune. Aceste planuri pot fi uneori mai scumpe datorită taxelor de licență Windows. Este de preferat dacă doriți să mergeți cu un furnizor de hosting VPS bazat pe Linux sau Windows. Unii oameni optează pentru Windows datorită interfeței sale de management mai familiară și mai intuitivă. Planurile de găzduire Windows VPS sunt bine cunoscute și pentru nivelul lor superior de asistență.

Gazduire VPS pe o imagine de buget

Cerințele de resurse server ridicate nu necesită o factură de găzduire ridicată. Introduceți gazduire VPS.

Verificați planurile cu o gamă largă de alocații de spațiu pe disc pentru a vă asigura că există o opțiune de pornire accesibilă, dar cu spațiu pentru a crește. Alegeți-vă planul în funcție de disponibilitatea unui panou de control de înaltă calitate, precum Plesk sau cPanel, și opțiunea de a fi gestionat complet, oferindu-vă flexibilitate cu modul în care serverul dvs. este operat. Căutați, de asemenea, RAM amplu și transfer de date pentru a asigura performanțe ridicate. Citiți mai departe pentru a descoperi alegerile noastre pentru cei mai ieftine furnizori de găzduire Windows VPS care oferă cea mai bună valoare.

Vezi mai multe oferte de găzduire Windows VPS »

Gazduire VPS „SSD” ieftină

S-ar putea să optați pentru găzduirea VPS-ului cu unitate solidă (SSD) dacă sunteți interesat de maximizarea transferului de date și a fiabilității sistemului. Un sistem care citește și scrie date folosind un SSD, mai degrabă decât un hard disk standard, va performa mai optim, și din acest motiv este de obicei mai scump (dar nu prea mult). Investiția în SSD VPS hosting este o soluție populară pentru accelerarea performanței site-ului, deoarece serverul în sine este pe o mașină care funcționează mai repede decât dacă ar folosi un hard disk obișnuit.

Dacă sunteți pe piață pentru cel mai rapid tip de gazduire VPS disponibil, luați în considerare cantitatea de lățime de bandă oferită și cantitatea de viteză suplimentară pentru preț. Backupuri automate de date, asistență rapidă și fiabilă și disponibilitatea bazelor de date și a conturilor FTP sunt alți factori de luat în considerare. Unii dintre furnizorii mai ieftini oferă funcții de plată, astfel încât să vă puteți personaliza experiența, care poate adăuga și mai multă valoare. Vezi mai jos evaluările noastre cu cele mai accesibile opțiuni de găzduire SSD VPS.

Vezi mai multe oferte de găzduire SSD VPS »

Gazduire VPS ieftină „WordPress”

Deoarece WordPress este cea mai populară platformă de dezvoltare a site-urilor web, mulți furnizori de hosting VPS oferă site-uri web de găzduire specifice WordPress. Suportul specific pentru WordPress include, de obicei, actualizări și backup-uri automate, suport 24/7 și soluții speciale de securitate și viteză WordPress care fac ca site-ul dvs. să funcționeze optim. Dacă site-ul dvs. rulează pe WordPress, un sprijin proiectat în special pentru WordPress este crucial atunci când alegeți un plan de găzduire VPS.

Cei mai buni concurenți WordPress VPS care oferă gazdă oferă o cantitate mare de lățime de bandă (sau nelimitată), mai multe conturi de e-mail și o mulțime de spațiu pe disc. Veți dori să căutați un furnizor care vă permite să găzduiți mai multe site-uri WordPress pe un singur cont, pentru un management ușor și care să optimizeze performanța și securitatea pluginului. Este preferată o instalare simplă, cu un singur clic. Consultați recomandările noastre de top pentru planurile de găzduire WordPress VPS de mai jos pentru a compara cele mai bune opțiuni disponibile pe piață.

Vezi mai multe oferte VPS pentru WordPress »

Obținem cel mai ieftin preț la serviciile VPS înainte de oricine!

Alegerea unui serviciu de găzduire VPS se poate simți copleșitoare, dar în cele din urmă este o problemă bună. Când Daniel a decis să treacă de la gazduire partajată la hosting VPS, a fost capabil să găsească un furnizor cu care știa că site-ul și afacerile sale vor avea loc să crească. Cel mai bun dintre toate, a fost capabil să facă mișcarea fără a rupe banca.

Grafică server cloud ieftin

Utilizați puterea găzduirii virtuale – potențialul său de calcul și rentabilitatea sa.

Gazduirea VPS poate fi foarte accesibilă, după cum demonstrează lista noastră de furnizori de top. Prin relațiile noastre cu cele mai mari gazde web, de multe ori suntem în măsură să oferim reduceri exclusive cititorilor noștri înainte de a fi disponibili publicului larg. Verificați HostingAdvice.com pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte pentru găzduirea VPS!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector