# 1 Cel mai simplu site Web Builder 2020 (pentru afaceri, blogging, comerț electronic)

Fanii de eficiență și cei speriați de codificare, bucurați-vă: cei mai ușori construitori de site-uri fac ca lansarea unui site să devină o clipă. Până la urmă, de ce fac lucrurile pe calea grea – reinventați roata, călătoriți în jurul cotului pentru a ajunge la ureche, cum doriți să o numiți – atunci când există un traseu mai ușor?


Nu știam termenul formal înainte să ne așezăm pentru a scrie acest articol, dar am fost întotdeauna un susținător al Principiului efortului cel mai mic. Nu, acest lucru nu înseamnă că suntem permanent leneși (avem momentele noastre, dar cine nu?), Ci mai degrabă că suntem fani să depunem efortul minim pentru a obține recompensa maximă. Nu suntem cronici apatic, ci doar eficiența.

În cazul proiectării și dezvoltării web, constructorii de site-uri web sunt cel mai simplu. Ei sunt un favorit cunoscut pentru proprietarii de site-uri non-tehnologice pentru prima dată, în special, dar rămâneți la curent cu cei mai simpli constructori de internet pentru fiecare nișă de construire a site-urilor – de la portofolii online la întreprinderi cu creștere rapidă.

Cel mai simplu constructor de site-uri În general

Când evaluăm cele mai bune platforme de construire a site-urilor web, există mulți factori de luat în considerare: costul, capacitatea de utilizare, timpul preconizat pentru proiectarea și lansarea unui site (ca novice pentru design web), asistență și multe altele. Cel mai bun constructor de site-uri web planifică echilibrul costurilor cu personalizarea și ușurința în utilizare. Este un act delicat de eliminat, dar gazda noastră de construitori de site-uri recomandată de sus va răspunde așteptărilor tale.

Vedeți mai mulți producători de site-uri »

Cel mai simplu constructor de site-uri pentru afaceri mici

Proprietarii de afaceri, în special cei aflați în stadii de creștere timpurie, au în permanență o mulțime de lucruri care nu sunt legate de site-uri. Profesioniștii din comerț se pricep la ambarcațiunile lor – fie că imprimă tricouri personalizate, la grătar burgerul perfect făcut la comandă sau la consultanță. La ceea ce nu sunt în mod deosebit de grozave este designul web și nici nu le pasă de obicei.

Proprietarii de IMM-uri se adună adesea la WordPress când decid să lanseze un site web, ceea ce este o alegere excelentă, dar platforma a fost acuzată de o curbă de învățare abruptă. Intrați în BoldGrid – constructorul de site-uri de bricolaj care se află în vârful WordPress, pentru a oferi cel mai popular software de bloguri web un sentiment primitor pentru persoanele de afaceri care nu sunt codificatoare. Continuați să vă stăpâniți comerțul, iar BoldGrid vă va ajuta să vă marcați brandul acolo.

Vezi mai multe servicii WordPress »

Cel mai simplu Web Site Builder pentru Enterprise

Ca și proprietarii de IMM-uri, piața de întreprindere nu dorește neapărat să-și concentreze toate resursele, timpul sau energia pe construirea unei prezențe online. Este posibil să aibă mai mult capital cu care să lucreze, poate chiar un departament IT, dar au și nevoi mai elaborate ale site-ului lor web.

Companiile în creștere rapidă, orientate către scară, vor căuta, mai mult decât probabil, să găzduiască VPS sau opțiuni dedicate pentru server. Furnizorul nostru de găzduire VPS vă va configura cu alegerea dvs. de software de creare de site-uri web sau software de gestionare a conținutului (WordPress, Joomla, Drupal, Magento etc.) și vă puteți avansa afacerea online în câteva minute..

Vezi mai multe servicii VPS »

Cel mai simplu Site Web Builder pentru comerț electronic

Dacă aveți nevoie de un site web construit special pentru comerț electronic, v-am sfătui să accesați funcțiile care permit tranzacțiile fără probleme, procesarea plăților și afișarea produselor, precum și instrumente de marketing pentru a vă prezenta inventarul. Cele mai bune platforme pentru construirea de magazine online sunt, fără îndoială, Magento și PrestaShop, iar planurile de top de găzduire web vă permit să descărcați și să instalați aceste soluții într-un singur clic. Cel mai bun plan de construire a site-urilor de comerț electronic 2020 este următor!

Vedeți mai mulți producători de site-uri de comerț electronic »

Cel mai simplu Web Builder pentru Blogging

Hei, bloggeri! Dar nevoile tale? Dacă ar trebui să ghicesc, aș spune că costul este un factor decisiv important, așa cum este designul (doriți ca blogul dvs. să reprezinte adevăratul dvs.). Ușoritatea de utilizare este, probabil, un ticălos – de asemenea, nu doriți să fie nevoie pentru a împărtăși prima dvs. postare! Nu este un secret WordPress este platforma web principală pentru blogging și am revizuit cele mai bune gazde cu planuri WordPress pentru a determina ce serviciu se potrivește cel mai bine nevoilor bloggerilor. Următorul plan WordPress este următor și nu uitați: constructorul de site-uri BoldGrid al InMotion face WordPress mai ușor ca niciodată.

Vezi mai multe servicii de gazduire pe bloguri »

Cel mai ușor producător de site-uri pentru rezumate și portofolii

Mulți oameni își construiesc primul site pur și simplu pentru a stabili un brand profesional, personal – o afacere sau o pasiune blogging nu sunt necesare. Pentru câțiva dolari pe lună, puteți alege o temă, o puteți personaliza după bunul plac și aruncați un site cu o pagină pe trei pagini pe internet în mai puțin de o zi.

Indiferent dacă sunteți un fotograf care dorește să împărtășească portofoliul dvs. cu potențiali clienți sau un contractant independent cu un CV de publicare, există o modalitate ușoară de a obține câteva pagini pe web. Iată planul de creare a site-urilor de top pentru un CV online, un curriculum vitae sau un portofoliu:

Vedeți mai multe gazde pentru constructor de site-uri »

Planuri de gazduire de top cu gratuitate & Servicii Easy Builder pentru site-uri web

TL; DR: Cele mai bune opțiuni de constructor de site-uri vin de la gazdele web de top. Serviciile pe care le-am discutat despre construitori de site-uri drag-and-drop, mii de teme gratuite și premium, personalizare ușoară și asistență de marketing excelentă la prețuri extrem de rezonabile. Pentru a rezuma totul, aici sunt cele mai bune gazde cu construitori de site-uri ușor de utilizat incluse în planurile lor (gratuit!):

Vedeți mai multe gazde pentru constructor de site-uri »

Glisați și aruncați drumul către site-ul dvs. de vis

Planurile de găzduire a constructorilor de site-uri web ilustrează Principiul efortului cel mai mic. Cu un efort minim, proprietarii site-urilor pot trage și arunca imagini în loc și adăugați text în câmpurile dorite cu un clic al mouse-ului – și apoi vor culege recompensa maximă a designului profesional rezultat.

Fie că construiți pentru afaceri, blogging sau distracție personală, distrați-vă cu asta! Da, crearea unui site web de la zero poate fi dificilă, dar cu cei mai buni producători web care suportă sarcina tehnică, nu va fi dificil pentru dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector