SiteGround WordPress pregled in ocena gostovanja (2020)

Naš poglobljeni pregled SiteGround WordPress preučuje, kaj se zgodi, če združite dva najbolj uporabniku prijazna sistema na planetu.


Delo z WordPressom naj bi bilo enostavno – eden izmed mnogih razlogov je programska oprema soglasno označena za najbolj priljubljeno platformo za upravljanje spletnih strani na trgu. Vendar je ustvarjanje in objavljanje spletnega mesta ena stvar; vzdrževanje spletnega mesta in tekanje s prostorom za rast je še eno. Sposobnost uspešnega delovanja spletnega mesta je odvisna od visokokakovostnega spletnega gostitelja.

SiteGround je močna možnost s privlačnimi funkcijami, ne glede na to, ali se peljete po prvem spletnem mestu ali na 100. mestu zasukate poti. SiteGround je eden izmed le nekaj gostiteljev, ki jih priporoča WordPress, nekaj najboljših tehničnih podpor v industriji. Ne glede na to, ali ste lastnik spletnega mesta ali ste neumni, usposobljeni razvijalci, ekipa SiteGround prinaša svojo A-igro kar se tiče strankinih izkušenj – tako vam ostane več časa za ustvarjanje odličnih spletnih mest.

SiteGround “WordPress” gostovanje Pregled: 4.8 / 5.0 Ocena

Ustanovljen leta 2004 in s sedežem v Bolgariji je SiteGround postal eden najbolj znanih gostiteljev na trgu. Ponudnik trenutno podpira več kot 800.000 spletnih mest, poganja pa ga ustvarjanje lastnih rešitev in sklepanje partnerstev, ki koristijo strankam. Poleg izdelave lastne programske opreme za upravljanje podpore strankam je podjetje znano tudi po ustvarjanju SuperCacherja, tehnologije, ki povečuje uspešnost spletnega mesta. Ta pozornost pri hitrosti nalaganja strani je še posebej pomembna za uporabnike WordPressa, saj lahko kompleksna zbirka podatkov platforme pogosto upočasni dostavo informacij.

Skupina SiteGround pod vodstvom generalnega direktorja Tenka Nikolova in ustanovitelja Ive Tenova skrbi za inovacije. Podjetje nudi uporabnikom konkurenčno prednost – s časom uptime, ki presega industrijski standard, visoko zmogljiv pomnilnik, ki ga poganjajo SSD diski, in varnostnimi ukrepi, ki so prilagojeni posebej WordPressu. Preberite nadaljevanje, če želite izvedeti več o posebnih naborih funkcij SiteGround in ne pozabite preveriti celotnega pregleda storitev SiteGround za WordPress v spodnji tabeli.

SiteGround “Upravljavec WordPress” Gostovanje Pregled: 4.8 / 5.0 Ocena

Na srečo za stranke vsi načrti gostovanja SiteGround WordPress vključujejo upravljane storitve, kar pomeni, da bo podjetje skrbelo za posodabljanje in zavarovanje strojne opreme za vašim spletnim mestom. WordPress gostovanje, ki ga upravlja SiteGround, zajema orodja in konfiguracije, usmerjene v delovanje, ter varnostne postopke, kot so samodejne posodobitve in varnostne kopije.

Vrhunska varnost je glavna skrb za uporabnike WordPressa in SiteGround to jemlje resno. Podjetje pozorno spremlja ranljivosti, specifične za WordPress, in po potrebi izvaja prilagojena pravila požarnega zidu. Vsakodnevne varnostne kopije in brezhibne posodobitve platform in vtičnikov omogočajo vašemu spletnemu mestu, da zdrži in si opomore od običajnih napak v WordPressu.

3 alternative gostovanju SiteGround WordPress

Očitno se nam zdi SiteGround precej neverjeten, vendar družba morda ni najbolj primerna za vse. Ne glede na to, ali gre za stroške, prostor za shranjevanje ali druge funkcije dodatkov, ti gostitelji spodaj nadaljujejo z gostujočo igro WordPress in ponujajo SiteGround za svoj denar.

Oglejte si druge najboljše alternative WordPress gostovanja »

WordPress SiteGround’s “Funkcije” Ocena: 4,9 / 5,0

V vseh treh načrtih gostovanja WordPress-a za WordPress je na voljo veliko funkcij. Vsi paketi imajo 24-urno podporo, brezplačne e-poštne račune, namestitve aplikacij, varnostne kopije in neomejen promet. Vključitev dostopa cPanel in SSH poenostavlja upravljanje spletnega mesta in vzdrževanje varnosti, široka paleta orodij WordPress – vključno z namestitvijo z enim klikom, samodejnimi posodobitvami in upravljanjem ukazne vrstice – poenostavi razvoj spletnega mesta.

Načrti za skupno gostovanje za WordPress z večjimi cenami (vendar še vedno razumni) vključujejo dodatne funkcije, ki so idealne za napredne razvijalce, ki delajo na večjih in več spletnih mestih. Na primer, načrti GrowBig in GoGeek imajo prednostno tehnično podporo, brezplačne obnovitve varnostnih kopij in dostop do ekskluzivne tehnologije SuperCacher SiteGround, zaradi česar se spletna mesta hitreje nalagajo. Na GoGeek načrtu WordPress uprizoritev in vnaprej nameščen Git izboljšata izkušnjo za WordPress razvijalce.

Posnetek zaslona cenovnih stopenj SiteGround

Načrti SiteGround WordPress od koncepta podjetja o imenovanju do njihovih skupin funkcij poudarjajo potencial rasti.

Načrti StartUp, GrowBig in GoGeek so primerni za spletna mesta, ki imajo 10.000, 25.000 in 100.000 mesečnih obiskov. Če imate velika spletna mesta z veliko prometa in iščete bolj trdno spletno gostovanje, lahko gostovanje v oblaku SiteGround in namenski strežniški načrti veliko ponudijo lastnikom spletnih mest, ki potrebujejo več prostora, podpore in varnosti.

Ocena uspešnosti WordPress SiteGround: 4,8 / 5,0

Ni vam treba skrbeti zaradi počasnega časa nalaganja spletnega mesta s SiteGround. Počasni strežniki so glavni vzrok, da uporabniki opuščajo spletna mesta in lahko vplivajo na vašo spodnjo vrstico. Strežniki na spletnem mestu SiteGround so hitri in odzivni, kar zagotavlja, da ljudje, ki dostopajo do vašega spletnega mesta, ne bodo odšli predčasno, ker nalaganje spletnega mesta preizkuša njihovo potrpežljivost. Poleg WordPress prijaznih pogonov SSD in SuperCacher, SiteGround uporablja spletni strežnik NGINX in podpira PHP7 in HTTP / 2 za nadaljnje povečanje zmogljivosti. Poleg tega vsi načrti prihajajo z omrežjem za dostavo vsebin Cloudflare, ki vam v delčku časa pomaga prikazovati vsebino po vsem svetu..

Platforma SiteGround je zgrajena na posodah Linux, kar zagotavlja stabilno spletno zmogljivost, tudi če je promet na določenem spletnem mestu velik. To pomeni, da lahko vaše spletno mesto podpira več uporabnikov, ne da bi upočasnilo čas nalaganja. SiteGround se ponaša tudi z učinkovitim sistemom za varnostno kopiranje, ki porabi minimalne vire za hitro obnovo. Ohranjanje vašega spletnega mesta čim bolj nemoteno omogoča uporabnikom brezhibno izkušnjo, s katero bodo lahko sodelovali z vašo vsebino.

WordPress ocena cen WordGress SiteGround: 4,8 / 5,0

Spletni gostitelj z zmernimi cenami z možnostmi za velika in majhna spletna mesta ponuja SiteGround načrte, ki poskrbijo tako za začetnika lastnika spletnega mesta kot za sezonske velike veterane. SiteGround ponuja tri možnosti oblikovanja cen, ki se začnejo pri 3,95 USD. Te cenovne točke načrtov podjetja StartUp, GrowBig in GoGeeks podjetja ustrezajo nekaterim najcenejšim načrtom gostovanja, ki so na voljo na trgu.

Načrt StartUp je dobro mesto za začetek, če imate samo eno spletno mesto in ne pričakujete, da bo hitro zrasel. Vključuje brezplačne e-poštne račune, namestitev aplikacij in shrambo SSD za dodatne varne podatke – vse po konkurenčni mesečni ceni. Uporabniki, ki izberejo načrte GrowBig ali GoGeek, bodo imeli koristi od bonusnih funkcij, kot so brezplačno SSL potrdilo za eno leto, WordPress uprizoritvena okolja in funkcije varnostnega kopiranja in obnavljanja spletnega mesta. Ti načrti so primerni za podjetja z več spletnimi mesti in druge uporabnike energije. Vsi načrti imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja, kar pomeni kupcem, da SiteGround verjame v vrednost svojih storitev.

WordPress ocena »Zanesljivost« SiteGround: 5,0 / 5,0

Eden od označevalcev odličnega spletnega gostitelja je zanesljivost. Preprosto ne želite gostovati s podjetjem, katerega strežniki se zrušijo s kakršno koli frekvenco. Gartnerjeva je ta izpad drag, v povprečju stane podjetja 5600 dolarjev na minuto. Glede na čas delovanja (odstotek časa, ko strežnik deluje in deluje), SiteGround izkazuje zvezdne zmogljivosti in doslednost pri 99,99% uptime in več.

Zemljevid lokacij podatkovnega centra SiteGround

S središči podatkov, ki so strateško postavljeni po vsem svetu, SiteGround postavlja spletna mesta strank za uspešnost.

Z visokozmogljivo programsko opremo, nameščeno na treh celinah, SiteGround obljublja centre podatkov, ki jih podpirajo najsodobnejši sistemi in varnost. Ko zaženete račun SiteGround, lahko izberete podatkovni center, v katerem želite gostovati na svojem spletnem mestu, odvisno od vaše geografske ciljne publike. Mreža za dostavo vsebine Cloudflare (CDN), ki je sestavni del vseh načrtov SiteGround, omogoča hitro in varno dostopnost vašega spletnega mesta po vsem svetu.

Gostovanje WordPressa s SiteGround: Naše so nam všeč & Ni mi všeč

SiteGround se je vedno znova izkazal kot ena najboljših možnosti za gostovanje v WordPressu. Kot pri vseh gostiteljih je tudi na nekaterih področjih SiteGround vodila paket, druga pa bi lahko izboljšala njegove storitve. Tu je nekaj ključnih značilnosti SiteGround, ki smo jih upoštevali pri naši celotni oceni.

5 prednosti

 1. Prosta in samopostrežna podpora: Dežurna podpora prek vstopnic, klepeta v živo in telefonske pomoči strankam SiteGround nudi pomoč, ki jo potrebujejo, ko jo potrebujejo. Poleg tega ima spletno mesto SiteGround temeljito bazo znanja z več sto članki o praktično vseh temah, ki si jih lahko omislijo stranke.
 2. Varnost z visokim vplivom: SiteGround ima močan požarni zid, ki ščiti pred napadi in spremlja ranljivosti v datotekah in vtičnikih WordPress. Vse odkrite ranljivosti se proaktivno obravnavajo na ravni strežnika in datotek. Tehnologija izolacije računa podjetja zagotavlja druge račune na skupnem strežniku, kadar je en račun ogrožen.
 3. Brezplačna CDN in SSL: Ko postanete stranka SiteGround, boste izkoristili Cloudflare CDN in brezplačno SSL potrdilo od Let’s Encrypt ™, dobro znane rešitve SSL za spletna mesta WordPress.
 4. Veliko možnosti e-trgovine: Kupci lahko izbirajo med 18 aplikacijami za e-trgovino za napajanje spletne trgovine. WooCommerce je pogosta izbira za WordPress uporabnike, vendar ta raven prilagajanja zagotavlja, da lahko uporabite platformo, ki najbolje ustreza vašim potrebam.
 5. Orodja za izboljšanje WordPress-a: Ko ste pripravljeni, da začnete samodejno namestiti SiteGround za WordPress, načrti višjega cenovnega razreda ponujajo orodje za samodejno posodabljanje, da bo vaše spletno mesto varno, orodje SuperCacher za izboljšanje hitrosti spletnega mesta in urejevalna okolja WordPress za preizkušanje in uvajanje spremembe.

2 slabosti

 1. Omejeno skladiščenje v nizkih cenah: Največja količina prostora, ki je na voljo v skupnih gostovalnih načrtih SiteGround, je le 30 GB. V primerjavi z drugimi ponudniki spletnega gostovanja je razpoložljiv prostor za shranjevanje na tanki strani. Vendar pa lahko nadgradite na gostovanje v oblaku ali namenski strežnik za več prostora.
 2. Skrita pristojbina za nastavitev: Če mesečno plačujete, SiteGround zaračuna dodatno pristojbino za nastavitev v višini 14,95 USD. Če želite dobiti najboljšo ponudbo, se prijavite za plačilo 12 mesecev po oglaševanih stroških na mesec ali si oglejte trenutne kupone na voljo v spletu.

Ekipa SiteGround je optimizirala WordPress izkušnjo

Ko gradite spletno mesto, je udobje vedeti, da ima gostitelj hrbet. SiteGround je idealen partner za zagotavljanje, da je vaše spletno mesto vidno in dostopno, hkrati pa lahko raste tudi prostor. Tudi spletna mesta z najbolj skromnimi začetki se lahko razširijo na več deset tisoč obiskovalcev na mesec. Ne glede na smer vašega spletnega mesta, SiteGround ponuja vrhunsko podporo strankam in prilagodljive možnosti, da bo vaša WordPress mojstrovina uspevala.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector