Gostovanje po e-pošti v primerjavi z različnimi spletnimi gostovanji in najboljše storitve leta 2020

Gostovanje po e-pošti v primerjavi s spletnim gostovanjem se zdi enostavno in podobno, vendar kako se razlikujejo? Katera storitev bo najbolje ustrezala vašim potrebam? Kako lahko dobite oboje?


Vprašanja so dovolj preprosta, vendar so odgovori pogosto zmedeni. Kratek in jasen odgovor: Spletno gostovanje vključuje datoteke spletnih strani, ki so shranjene na enem ali več strežnikih ali računalnikih, medtem ko gostovanje po e-pošti pomeni izključno shranjevanje e-poštnih podatkov. Primerjava lahko postane zmedena, ko podjetje ponuja načrte in meša konvencije o poimenovanju, zato smo si v tem članku prizadevali razjasniti kakršne koli skrivnosti. Preberite si definicije, opise in najboljše možnosti za vse vrste lastnikov spletnih mest in e-poštnih sporočil.

Najboljše splošno spletno gostovanje in e-poštne storitve

Običajno priporočamo, da se odločite za e-poštnega spletnega gostitelja, čeprav nekatera večja podjetja morda raje ločijo svoje potrebe po e-pošti in spletnem gostovanju. Zavedamo se, da vsi ne potrebujejo tako spletnega gostovanja kot gostovanja po e-pošti, zato čeprav večina tega članka opisuje kombinirane pakete best-bang-for-your-buck, bomo začeli z najboljšimi gostitelji za e-pošto in gostovanje oz..

Najboljši 3 pregledi spletnega gostitelja

Kakovostni spletni strežnik bi moral poseči po treh značilnostih zanesljivosti: veliko prostora v strežniku, ugledne cene uptime in kompetentna služba za pomoč strankam, če bi šlo kaj narobe. Ne glede na to, ali iščete e-poštne storitve, domene, WordPress ali storitve v oblaku, naša priporočila kažejo na gostitelje, ki te dejavnike podpore nenehno zadenejo zunaj parka. Spodaj so predstavljeni naši trenutni favoriti za kakovostno in zanesljivo spletno gostovanje:

Oglejte si več mnenj spletnega gostitelja »

Najboljše 3 ocene gostitelja e-pošte

Čeprav še vedno pričakujemo, da se bo zanesljivost in prostor povečal na seznamu funkcij, opisanih v naših najbolj priporočljivih gostiteljih e-pošte, obstajajo še druge spremenljivke, ki jih je treba upoštevati pri ocenjevanju nišne storitve. Radi vidimo, da gostitelji vključujejo brezplačno registracijo domenskih imen in brezplačne e-poštne račune. Možnost gostovanja neomejenih domen v enem računu je plus, prav tako neomejeno število prostorov za shranjevanje, pasovno širino in e-pošto. Naši najljubši gostitelji e-pošte, navedeni spodaj, izkoriščajo te točke, hkrati pa nudijo druge funkcije, prijazne po e-pošti, kot so podpora IMAP / POP3, filtriranje neželene pošte in integracija s storitvijo Google Apps.

Oglejte si več mnenj gostitelja e-pošte »

Opredelitve & Razlike: Gostovanje po e-pošti v primerjavi s spletnim gostovanjem

Skratka, spletni gostitelj prikaže spletne strani, ko nekdo vnese yourdomain.com v spletni brskalnik, medtem ko je gostitelj e-pošte lastnik strežnika, iz katerega se prenaša vsebina, ko je e-poštno sporočilo poslano na [email protected] Razlika med e-pošto in spletnim gostovanjem je v zadnjih letih zabrisana, saj več ponudnikov ponuja kombinirane pakete, ki vključujejo brezplačno gostovanje za vaše e-poštne račune z nakupom načrta spletnega gostovanja. Na srečo so vloge in odgovornosti, ki se dogajajo v zakulisju, pravzaprav precej preproste. Vaše spletno mesto, domena in povezani računi e-pošte so tri ločene entitete, ki lahko živijo na različnih krajih.

  • Spletno gostovanje je storitev, ki omogoča, da vaše spletno mesto živi v internetu in je dostopno spletnim brskalnikom. Vaša spletna vsebina gostuje na strežniku.
  • Gostovanje po e-pošti je storitev, v kateri je vaša e-poštna vsebina shranjena na strežniku. Lahko je isti strežnik, ki gosti vsebino vašega spletnega mesta, strežnik, ki ga upravlja drug gostitelj, ali dva različna strežnika, ki jih upravlja isto podjetje za gostovanje.
  • Gostovanje domen je tangencialno povezana storitev, ki jo je zaradi jasnosti treba opozoriti. Vaša domena je spominsko ime, ki ste ga dali vašemu spletnemu mestu, npr. HostingAdvice.com. To ime registrirate pri registratorju domen, vendar za to spletno domeno potrebujete gostovanje domen. Pogosteje boste domeno in spletno gostovanje dobili naenkrat – in veliko ljudi z enim načrtom / ponudnikom izniči potrebe po domeni, e-pošti in spletnem gostovanju..

Kot sem že omenil, so danes v paketu e-poštni paketi in paketi za gostovanje v vseh močeh, zato bomo v naslednjih razdelkih opisali najboljše storitve, ki bodo ustrezale vašim edinstvenim potrebam po shranjevanju in strežniku..

Poceni spletno gostovanje z brezplačnimi računi e-pošte

Brezplačno spletno gostovanje – kaj bi lahko šlo narobe? Ne sodite med lažno oglaševanje. Mislite, da ne boste imeli obžalovanja, potem pa se boste počutili prevarane in razdražene, ko boste na koncu plačali več, da nadoknadite napake servisiranja..

Preskočimo ta korak in se odločimo za poceni in kakovostno storitev, ki jo priporočijo strokovnjaki. Še posebej, če brskate v profesionalne namene, morate svoje gostovanje misliti kot koristno poslovno naložbo. Sprejmite nič manj kot dovolj prostora za shranjevanje, brezplačnega gostovanja po e-pošti, 99,9% stopnje uptime in (po želji) enostavnih orodij za oblikovanje, da lahko spletno mesto zaženete in zaženete. Spodaj je naš najljubši gostitelj, ki vam priporoča poceni cene, ki jih izpolnjujejo vrhunske storitve.

Oglejte si več poceni pregledi gostovanja »

Najboljši e-poštni in spletni gostovanje za mala podjetja

Če ste kot številni lastniki podjetij, se vaše preživetje začne in konča z nabiralnikom e-pošte. Tako komunicirate z zaposlenimi, strankami, partnerji in prodajalci. Živimo v čedalje bolj digitalnem in mobilnem svetu in takojšen dostop je do ali zamrl, ko gre za vsebino, ki je vpeljana prek vašega e-poštnega strežnika. Temeljito smo pregledali najbolj priljubljena gostiteljska podjetja in se seznanili s funkcijami in storitvami, ki neposredno koristijo lastnikom podjetij, ter vas priporočamo, da si ogledate gostitelje spodaj. Ugotovite, zakaj priporočamo njihove e-poštne in spletne pakete za mala in srednje velika podjetja.

Oglejte si več gostiteljev e-pošte za mala podjetja »

Pridobite najboljše ponudbe za spletno gostovanje z e-pošto z uporabo spletnih kuponov

BOOM. Na vprašanje in odgovor z nekaj več kot 1000 besedami dodajte ali vzemite neko kodo HTML – kako naj storim? Če v tem sivem delu teme obstajajo kakršna koli vprašanja, me spusti spodaj. Če ne, upajmo, da ste našli pravo storitev za zadovoljevanje svojih potreb po gostovanju. Posladkajte posla, tako da preverite, ali so trenutno na voljo spletni kuponi ali promocije. Spodaj so navedeni nekateri najpopularnejši osnovni popusti za gostovanje. Za aktiviranje kliknite oranžne gumbe!

Obiščite

Osnovno gostovanje

75% popusta na osnovno gostovanje

Je bila 7,99 USD. Naša cena: 1,99 USD / mesec

Posebne cene za naše obiskovalce. Promocijska koda ni potrebna.

Aktivirajte Deal

(Aktivirajte: 1,99 USD / mesec)

Obiščite

Osnovno gostovanje

63% popusta na osnovno gostovanje

Je bila 7,99 USD. Naša cena: 2,95 USD / mesec

Posebne cene za naše obiskovalce. Promocijska koda ni potrebna.

Aktivirajte Deal

(Aktivirajte: 2,95 USD / mesec)

Obiščite

Osnovno gostovanje

67% popusta na osnovno gostovanje

Je bilo 11,95 USD. Naša cena: 3,95 USD / mesec

Posebne cene za naše obiskovalce. Promocijska koda ni potrebna.

Aktivirajte Deal

(Aktivirajte: 3,95 USD / mesec)

Oglejte si več kuponov za storitve gostovanja »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector