GoDaddy VPS Pregled 2020 – Gostiteljski strokovnjaki ocenijo GoDaddy strežnike

Pojdimo na pregled v GoDaddy VPS. Tako se veliko uporabnikov spletnega gostovanja obrne na GoDaddy za svoje prvo ime domene in račun za skupno gostovanje. Kako se podjetje drži na višjih nivojih gostovanja?


Od leta 1997 je velikan spletnega gostovanja in domen zbral 17 milijonov strank po vsem svetu in nadziral več kot 71 milijonov domen. Apelacija na množični trg je GoDaddyju prinesla ugled, v zadnjih nekaj letih pa so se spremenile vodstvene spremembe, prenovljena infrastruktura in močne, celovite storitve, ki pokrivajo celoten spekter spletnega gostovanja.

Kot največja svetovna platforma v oblaku, namenjena majhnim, neodvisnim podvigom, GoDaddy ponuja hitre, varne in razširljive načrte VPS za tiste zgodnje stranke, ki želijo narediti naslednji korak na gostovanju. Navidezne zasebne strežnike smo vodili skozi zapornico, da smo ocenili storitve, delovanje in podporo GoDaddyja v primerjavi z drugimi veterani VPS gostovanja.

GoDaddy VPS Gostovanje pregled: 3,8 Splošna ocena

Vedeti, kdaj so vaše podjetje ali spletna mesta pripravljena na skok v načrt VPS gostovanja, je lahko težavno. Simptomi prehitevanja skupnega gostovanja med drugim vključujejo potrebo po več prostora za shranjevanje, specializirano varnost ali namenske računalniške vire. Čeprav ime GoDaddy morda ni prvi ponudnik gostovanja, ki mu je prišlo na misel, družbeni načrti VPS ponujajo enako varnost, hitrost, podporo in vrednost, ki jih blagovna znamka uteleša pri skupnem gostovanju.

GoDaddy je luč fleksibilnosti in poleg treh stopenj upravljanih storitev ponuja štiri možnosti VPS za Windows in Linux načrte. Naš največji očitek je, da so lastniki spletnih strani odgovorni za selitev svojih podatkov in datotek v VPS, vendar cenimo, da bo GoDaddy virtualni strežnik priskrbel v nekaj minutah in poskrbel za popravljanje, varnost, spremljanje, varnostno kopiranje in več.

Uporabniki dobijo korenski dostop ali lahko upravljajo svoj strežnik iz brezplačne namestitve cPanel. Poleg velike procesne moči in neomejene pasovne širine, GoDaddy vključuje eno leto brezplačnega certifikata SSL in nadgradnje, ki ne vsebuje določb, ko merite po načrtih VPS:

Kako primerjajo virtualne strežnike GoDaddy?

Kljub temu, da je bolj znan po cenovno dostopnem gostovanju in registraciji domen, GoDaddy strankam ponuja močne storitve VPS in možnosti. Ko smo preizkusili vse gostovalne načrte, ki jih lahko prevzamemo, nimamo težav, da bi podjetje priporočili uporabnikom VPS-ja za vstopne ravni..

Izboljšave infrastrukture in zvezdne podporne ekipe kažejo, da je GoDaddy v porastu, toda poslovno usmerjena spletna mesta bodo morda želela investirati v bolj specializiranega ponudnika gostovanja, da bi dosegli višjo produktivnost, hitrejše delovanje in luksuznejše storitve. Pri nakupovanju ponudnika VPS ne pozabite upoštevati našega najbolje ocenjenega gostitelja VPS:

Oglejte si ostale vrhunske gostitelje VPS »

Značilnosti GoDaddy: 4.0 Ocena

Poleg hitrega zagotavljanja GoDaddy vam omogoča, da se preprosto lotite konfiguriranja svojega okolja, saj ponuja šest možnosti operacijskega sistema. Upravljanje prek cPanela bo pritegnilo pozornost uporabnikom VPS, ki so skočili s skupnega gostovanja, vendar cenimo, da GoDaddy ponuja tudi skrbniški korenski dostop za namestitev komponent, kot so PHP, proxy strežniki in drugi moduli, z lahkoto.

Lastniki spletnih mest lahko sami upravljajo svoje VPS-ove, če si upajo, vendar GoDaddy kot privzeto vključuje nekatere upravljane storitve. Skupina podjetja bo v okviru delno vodene storitve obravnavala popravke, spremljanje varnosti in varnostne kopije, z migracijami in prvotno podporo na voljo strankam v celoti..

Naslednja želja pri prijavi enega od upravljanih načrtov je, da bo GoDaddy v sodelovanju s SiteLock skrbel za hitrost in varnost. Vnaprej bo nameščena mreža za pošiljanje vsebin, orodja za odstranjevanje zlonamerne programske opreme in požarni zid spletne aplikacije.

GoDaddy Cene: 4.9 Ocena

Vredna naložba na kateri koli ravni gostovanja je GoDaddy že dolgo znan po tem, da ponuja veliko ponudbe za zanesljive in varne storitve. Načrti se začnejo pri cenovno ugodnih 19,99 USD na mesec, zaradi česar je GoDaddy nekoliko cenejši od ostalih gostiteljev VPS, ki so najbolje ocenjeni. Družba ima dodatno razliko v tem, da ponuja štiri načrte VPS za Windows; medtem ko so gostiteljski paketi ponavadi dražji od njihovih Linux-ovih kolegov, pa GoDaddy vsak mesec ostane nekaj dolarjev ceneje od konkurentov.

Posnetek zaslonov cen GoDaddy z logotipom

GoDaddy je cenovno ugoden ponudnik gostovanja VPS, ki ne ozira na storitve ali uspešnost.

Ko vaše spletno mesto preraste osnovne pakete VPS, lahko stranke hitro nadgradijo vaš načrt, ne da bi vam morali ponovno ponuditi VPS. V svetu, ki ga gosti spletno gostovanje v milisekundah, imamo radi, da lahko uspešni lastniki spletnih mest hitro prilagodijo svoje računalniške vire, da izpolnijo prometne zahteve, ne da bi morali čakati, da strežnik pride na spletu.

Uspešnost GoDaddy VPS: 3,8 Ocena

GoDaddy zagotavlja neomejeno pasovno širino, kar pomeni, da bo vaše spletno mesto relativno dobro zdržalo nepričakovano poplavo obiskovalcev. V obdobjih povprečnega pretoka prometa bo vaš VPS vaše podatke posredoval enako ali celo hitreje kot številni drugi ponudniki gostovanja. GoDaddy tehniki vas bodo obvestili, če visoke hitrosti pasovne širine predstavljajo tveganje za stabilnost, delovanje ali čas delovanja vašega strežnika. Od vas se bo pozval, da nadgradite načrt gostovanja ali pa boste videli, da se bodo viri zmanjšali, vendar cenimo, da GoDaddy ne zaračunava previsokih stroškov.

Na strani za nalaganje strani so strežniki GoDaddy opremljeni s sodobnimi Intelovimi procesorji in dostopom do omrežja za pošiljanje vsebin. CDN-ji so porazdeljeno omrežje strežnikov, razporejenih v več centrih podatkov po vsem svetu, ki prinaša informacije glede na geografsko lokacijo vašega obiskovalca – bližje ko je vsebina vaši stranki, hitreje jih lahko vidijo.

GoDaddy upravlja devet podatkovnih centrov in je naredil velik pritisk za nadgradnjo in razširitev svoje infrastrukture, saj je narasel s približno 37.000 strežnikov leta 2014 na 55.000 strežnikov v letu 2016 – skoraj 1.000 novih strežnikov doda vsak mesec.

Zanesljivost GoDaddy VPS: 4.6 Ocena

Ko imate na voljo 1.000 inženirjev, ki skrbijo za vašo infrastrukturo, se zdi, da je zanesljivost vse prej kot vnaprej določena. S posodobitvijo in dostopnostjo spletnega mesta med najpomembnejšimi vidiki uspešnega poslovanja e-trgovine, spletnega dnevnika ali profesionalnega portfelja, GoDaddy deluje odlično.

Podjetje obljublja relativno povprečno 99,9-odstotno garancijo za servisiranje, vendar pa nedavne naložbe in nadgradnje nabora GoDaddy dajejo zaupanje, da bo znamka izpolnjena. Za večino uporabnikov je 99,9-odstotno podaljšanje časa, zlasti če upoštevamo cenovno dostopnost GoDaddy-ja.

Posnetek zaslona spletnega mesta za podporo GoDaddy

Za tako množično gostitelja GoDaddy zagotavlja odlično storitev za stranke prek telefona, klepeta, e-pošte in Twitterja.

Približno dve tretjini osebja GoDaddyja s 6.000 zaposlenih s polnim delovnim časom dela v centrih za pomoč strankam, ki so uporabnikom pripravljeni pomagati vsak dan. Kupci se lahko obrnejo na GoDaddy prek telefona, klepeta, Twitterja, e-pošte in sistema za izdajo vozovnic, ponudnik gostovanja pa vzdržuje obsežen spletni center za pomoč in uporabniške forume.

Medtem ko kupci VPS z upravljanjem in v celoti upravljajo z vnaprej nameščenimi varnostnimi orodji, GoDaddyjeve varnostne kopije puščajo veliko želenega. Podjetje naredi posnetke vsakih 10 dni in vam bo le pomagalo obnoviti varnostno kopijo. Upravljani in v celoti upravljani uporabniki VPS lahko fotografirajo in obnovijo posnetke po lastni izbiri.

Naši strokovnjaki GoDaddy VPS Ocene Predlagajte, upoštevajte vaše možnosti

Ko sem si pridobil izkušnje in udobje pri vodenju spletnih mest, sem si želel razširiti krila nad tistim, kar sem dojel za gnezdo GoDaddy-jev začetnikom. Bila sem ena od strank, ki so podjetje zapustile zaradi prepirov glede prekomernega spolnega oglaševanja in uboja slona takratnega generalnega direktorja. V letih, odkar pa je nov, tehnično podprt izvršni direktor do zdaj impresivno popravil ugled in infrastrukturo podjetja.

GoDaddy ni več ponudnik spletnega gostovanja in registrator domen za začetnike; Razvijalci, podjetniki, hobiji in podjetniške organizacije lahko najdejo srečo s skupnimi strežniki, VPS ali namenskimi strežniki. Oglejte si, kako se GoDaddy primerja z drugimi vrhunskimi gostitelji, tako da preverite naše bitke gostitelj proti gostitelju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector