6 Shopify tekmovalcev v primerjavi (Najboljše alternative 2020)

Z letno anketo comScore in UPS, ki kaže, da potrošniki kupujejo več stvari v spletu kot v trgovinah, smo pripravili seznam najboljših konkurentov Shopify in platform e-trgovanja, s pomočjo katerih lahko izkoristite trend.


Vse od graditeljev spletnih strani z vlečenjem in spuščanjem do oblačnih storitev podjetja, e-trgovanja, orodij za e-trgovino, ki olajšajo življenje prodajalcem vseh velikosti – pa tudi njihovim strankam.

Shopify je izjemno priljubljena storitev, ki ponuja 14-dnevno brezplačno preskusno različico, vendar platforma ni namenjena vsem. Ne glede na to, ali iščete več funkcij ali več enostavnosti, smo sestavili seznam šestih možnosti, ki vam bodo pomagale rasti in upravljati vaše spletno podjetje.

Shopify tekmovalci za Solopreur in male startupe

Preden začnemo, se seznanite z vsemi funkcijami in cenami Shopifyja, da lahko primerjate jabolka z jabolki. Kot lahko ugotovite, nam je všeč ponudba Shopifyja, vendar zagotovo obstajajo prednosti in slabosti pri prijavi na storitev:

Večina prodajalcev ni tehnični čarovnik – znajo šivati, ustvarjati nakit ali oblikovati popolno majico. Ne glede na to, ali prodajate ročno izdelane izdelke od doma ali oglašujete storitve vašega majhnega podjetja, več spletnih platform podjetnikom pomaga, da odstranijo glavobole s spletnim gostovanjem z zagotavljanjem intuitivnih graditeljev spletnih mest. Nadgrajeni načrti pogosto vključujejo nakupovalno košarico, možnosti obdelave plačil, orodja za upravljanje zalog in druge sponke sveta e-trgovine..

1. Trgovine Wix

Čeprav lahko podjetja ponujajo svoje storitve in brezplačno pokažejo svoje poverilnice na Wixu, spletna trgovina ne vstopi v sliko, dokler se ne prijavite v načrt podjetja v 17 mesecih. Ta cena je morda nekoliko strma, toda Wix je med našimi najljubšimi ustvarjalci spletnih strani zaradi največje uporabnosti platforme – preprosto povlecite in spustite vsebino, da dobite spletno trgovino svojih sanj. Poleg tega bodo novi podjetniki resno cenili, da Wix ne bo prevzel provizije ali zmanjšal vaše prodaje.

Orodja za e-trgovino v Wixu so med najosnovnejšimi in omejenimi storitvami na tem seznamu, vendar bodo prodajalci uživali v racionaliziranem naboru storitev za sledenje naročil in zalog, ki ponujajo več možnosti plačila, delitev promocijskih kuponov ter upravljanje pošiljanja in davkov.

2. Weebly

Weebly ponuja številne enake prednosti pri uporabi kot bratje za gradnjo spletnih mest, vključno z intuitivnim vmesnikom povleci in spusti in na stotine impresivnih tem. Podjetje je bistveno izboljšalo svoja orodja za e-trgovino s posodobitvijo 2016, ki je uvedla rafinirane funkcionalnosti z zapuščenimi vozički in izračunavanje stopenj za davke in pošiljanje. Skupaj s prenovljenimi orodji za trženje e-pošte, graditelj spletnih strani Weebly in storitve e-trgovine prodajalcem zagotavljajo paket vse v enem, ki ga je težko premagati.

Weebly logo in posnetki zaslona

Weebly ponuja vrhunsko preprostost in uporabnost v svojem spletnem mestu za izdelavo e-trgovine.

Weebly ponuja e-trgovino funkcionalnost tako z gostovanimi kot samostojnimi rešitvami. Gostovanje je morda nekoliko preprostejše, vendar priporočamo, da naredite dodaten korak, da se prijavite pri uglednem ponudniku gostovanja, ki vključuje Weebly kot del skupnega načrta gostovanja.

SiteGround bo na primer lastnikom prodajaln zagotovil tudi vrhunsko delovanje, vsakodnevno varnostno kopiranje in bolj odzivno podporo. Če želite raziskati druge možnosti e-trgovine z rastjo vašega podjetja in strokovnega znanja, SiteGround ponuja namestitve z enim klikom za skoraj vse druge platforme na našem seznamu..

Največji razvrščeni tekmovalci za mala in srednje velika podjetja

Ko vaše spletno poslovanje raste, boste morda hitro našli svoje potrebe kot storitve, ki so prijazne začetnikom. Če nadgradite spletno mesto in shranite, odklenete številne nove funkcije in orodja, s pomočjo katerih se lahko povežete s potencialnimi strankami. Premik iz Wixa ali Weeblyja bi lahko bil težava, vendar bodo možnosti e-trgovine, predstavljene v tem razdelku in naslednjem, ustrezale koraku vašega podjetja za korakom, ko boste povečevali prodajo..

3. WordPress in Woocommerce

Seveda smo veliki oboževalci WordPress-a, najbolj priljubljenega sistema za upravljanje vsebin na svetu. WordPress ne prihaja z orodji za e-trgovino, vendar je matično podjetje Automattic kupilo WooCommerce, ugledni vtičnik WordPress, ki zaostaja za 28% vseh spletnih trgovin. Oba izdelka sta odprta koda, kar pomeni, da lahko brezplačno prenesete in zaženete programsko opremo. WooCommerce lastnikom trgovin omogoča prodajo vsega od oprijemljivih izdelkov do digitalnih prenosov, naročnin, vsebin in celo vašega časa.

WordPress in WooCommerce logotipi s posnetkom zaslona vmesnika

Uporabniki lahko uživajo v znanem vmesniku WordPressa, medtem ko v svojo spletno stran vključijo trgovino WooCommerce.

Ker nalagate in namestite WordPress in WooCommerce na svoj načrt gostovanja, ohranite popoln nadzor in lastništvo svojih podatkov; ne veste se za kajenje ali uspeh tretjega podjetja. Ne skrbite, da bi si nožne prste namočili v samostojno rešitev. Naši najbolj ocenjeni ponudniki gostovanja WordPress nudijo odlično podporo, zmogljivost in varnost, prilagojeno sistemu za upravljanje vsebin.

4. BigCommerce

Trgovci, ki prodajajo prek BigCommercea, vidijo, da njihova podjetja rastejo za 28% v primerjavi z letom – kar je dvakrat več od povprečja v panogi, kažejo raziskave Ipsosa. Platforma za e-trgovino z visoko zmogljivostjo se osredotoča tako na tehnične vidike produktivnosti in uspešnosti kot tudi na povečanje prodaje z vrhunskimi orodji za trženje in pretvorbo..

Posnetki zaslona vmesnika BigCommerce

Ne dovolite, da vas preprost vmesnik zavede – BigCommerce pakira veliko funkcionalnosti v intuitiven paket.

Cene pa se gibljejo od 30 do 250 dolarjev na mesec, vendar je BigCommerce daleč najdražja platforma na našem seznamu možnosti Shopify. Vendar pa lahko prodajalci začnejo s 15-dnevnim brezplačnim preskusom in se prepričajo, ali je platforma vredna naložbe. Tudi na nizkem nivoju načrti BigCommerce podjetnikom omogočajo prodajo neomejenih izdelkov po več kanalih brez transakcijskih stroškov. Načrti na višji ravni uvajajo številne funkcije, vključno z opuščenimi orodji za vozičke, nadzorom goljufij, analitiko in močnejšimi možnostmi iskanja in filtriranja..

Prikažite tekmovalce za e-trgovino v podjetju

Ko se vaše prodajne stopnje povečujejo, se povečuje tudi delež v vašem spletnem poslu. Milijsekunde so pomembne pri e-trgovini, bodisi za nalaganje strani bodisi za čas izpada – Amazon je izračunal, da bi vsako leto izgubil 1,6 milijarde dolarjev prodaje, če se njihove strani naložijo za sekundo počasneje. Tako velika podjetja potrebujejo platformo za e-trgovino in gostovanje, ki lahko prepreči konice prometa in prodajo na črni petek.

5. Volzija

Tako kot pri BigCommerce, tudi 15-letna platforma Volusion ponuja gostovano rešitev e-trgovine, ki bo kos potrebam večjih podjetij. Dobro zaokrožen sistem izhaja iz osupljivih 900 funkcij, ki so prodajalcem pomagale doseči več kot 24 milijard dolarjev prodaje – kar štirikrat več kot njihovi konkurenti. Poleg intuitivnega oblikovalca spletnih mest in marketinških orodij, Volusion uporablja vrhunske varnostne ukrepe za ohranjanje skladnosti s PCI in zaščito podatkov strank.

Premium načrti so opremljeni s 35 GB pasovne širine, prednostno podporo in celo namenskim upraviteljem računov. Poleg integracij z eBay in Amazonom Volusion prodajalcem omogoča sprejemanje naročil po telefonu in obdelavo naročil v velikem obsegu. Partnerstvo z omrežjem za dostavo vsebin Akamai ali CDN zagotavlja hitro dostavo spletnega mesta, kjer koli živijo vaše stranke.

6. Magento na namenskem ali virtualnem strežniku

Magento je v središču e-trgovine z odprto kodo prenovil ponudbe svojih podjetij, tako da je aprila 2016 uvedel storitev v oblaku. Magento Enterprise Cloud Edition je upravljana storitev, ki vaše podjetje gosti v oblačnem okolju podjetja. Čeprav cenimo, kako Magento meša uporabnost in preprostost z velikimi potrebami podjetij, priporočamo, da Magento postavite na svoj namenski ali virtualni strežnik.

Magento logotip in posnetek zaslona

Magentojeva odprtokodna platforma sega od zagonskih do znanih blagovnih znamk, vključno z Burger Kingom in Coca-Colo.

Naši najljubši gostitelji namenskega gostovanja ponujajo vrhunsko strojno opremo in prilagojene konfiguracije za optimizacijo zmogljivosti obremenitve, poleg tega pa vključujejo enake storitve, ki se upravljajo s storitvami in specializirano podporno osebje.

Ugotavljamo, da se tekoči splet še posebej izkaže, saj ponuja zmogljive pogone SSD in RAID matrike ter zagotavlja 100% čas delovanja. Če se Magento sliši kot prava platforma za vaše podjetje, vendar niste prepričani, ali ste pripravljeni na namenski virtualni strežnik, vrhunski gostitelji Magento zagotovijo namestitve z enim klikom na ravni gostovanja v skupni rabi in vam bodo pomagali pri merjenju prek strežnika redovi.

Shopify Alternative Pohvalite orodja za e-trgovino z visoko vrednostjo in poceni

Morda bi bil še vedno potopljen v morje prevelikih kartonskih škatel, katerih vsebina že nestrpno čaka, da se sestavim in sedim na njih, vendar je moje novo pohištvo za teraso dokaz dobre vrednosti brezhibne spletne nakupovalne izkušnje. Vaše podjetje je odvisno od orodij, ki jih uporabljate za promocijo svojega spletnega mesta, upravljanje zalog in obdelavo plačil ter pošiljanje. Vzemite si čas in poiščite platformo za e-trgovino, ki deluje za vaše posebne potrebe in cilje.

Za nas vladata moč in priljubljenost WordPressa. Čeprav je sistem za upravljanje z vsebinami in z njim povezane možnosti vtičnikov eCommerce brezplačen, lahko z namestitvijo orodij na enega od naših priporočenih gostiteljev WordPressa zaslužite veliko denarja. Vesela prodaja!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector