15 najboljših spletnih gostiteljev za hrano in potovalne bloge (2020)

Najboljši spletni gostitelji spletnih dnevnikov o hrani in potovanjih bralcem omogočajo ogled eksotičnih lokacij ali prijetnih obrokov in odličnost pri zagotavljanju izkušenj, ki bodo bralcem prinesle še več.


Za pripravo priljubljene vsebine je potreben načrt gostovanja spletnega dnevnika, ki je opremljen z veliko prostora za shranjevanje, hitrostjo, varnostjo in stabilnostjo, skupaj s podporo za različne platforme za izdajanje in prijaznimi, nenehnimi storitvami za stranke. Morda ste strokovnjak v kuhinji ali na navigacijah na letaliških terminalih, vendar ste verjetno novinec, ko gre za tehnologijo in ustvarjanje živahnega in privlačnega spletnega mesta – in to je v redu!

Zbrali smo seznam najbolj prijaznih ponudnikov gostovanja spletnih dnevnikov, ki vam bodo omogočili začetek v samo nekaj klikih in pritiskih tipk. Ne glede na to, ali želite deliti ta popoln recept ali razkriti najbolj neverjetno destinacijo, potopite zobe v te možnosti:

Najboljše splošno gostovanje za hrano & Potovalni dnevniki

Blogerji o hrani uživajo štirikrat več sledilcev kot tisti, ki pišejo o drugih temah, skoraj 90% potrošnikov pa po spletu išče recepte. Velika večina tistih domačih kuharjev v spletnem dnevniku vliva veliko zaupanja v informacije o hrani in priporočila. In na veliko veselje blogerja je 84% potrošnikov navedlo, da kupujejo po branju o izdelku ali storitvi na spletnem dnevniku – kar pomeni, da je industrija polna priložnosti za raziskovanje zaslužka in trženja podružnic.

Približno enako lahko rečemo o izmenjavi svojih potovalnih izkušenj. Osemkrat več uporabnikov interneta bo iskalo izlete in izkušnje kot za informacije o zračnih potovanjih, kar vam bo omogočilo predstavitev zanimivih destinacij, ne da bi se vam bilo treba skrbeti za logistiko, kako priti do svojih bralcev..

Ne glede na obe temi, ki ju izberete za začetek spletnega dnevnika, boste pri iskanju močnega ponudnika gostovanja dejansko iskali precej podobne lastnosti. Pojdite na naše preglede spodaj, če želite izvedeti, kako premijski gostitelji lahko izboljšajo WordPress izkušnjo z namestitvijo z enim klikom, območja uprizarjanja, predpomnilnikom in podporo najvišjega razreda.

Oglejte si druge najboljše gostitelje spletnega dnevnika »

Najboljši “poceni” spletni gostitelji za hrano & Potovalni dnevniki

Seveda, vsi radi jemo propadajoče jedi in obiskujemo razkošna letovišča, vendar mnogi popotniki namesto tega iščejo največje dobrote. Glede na to, da verjetno porabite velik del sprememb sestavin, prtljage in rezervacij, se verjetno znajdete v podobnem čolnu, ko gre za spletno gostovanje in s tem povezane izdatke za tehnologijo za vodenje spletnega dnevnika.

Na srečo gostovanje dejansko predstavlja del postopka, kjer lahko prihranite kar nekaj denarja. Ugodni ponudniki gostovanja v uglednih ponudnikih so na voljo z vsemi dodatnimi funkcijami za blogerje, kot so neomejen prostor za shranjevanje, brezplačno ime domene in gostovanje po e-pošti, predhodno konfigurirana SSL potrdila in namestitve priljubljenih založniških platform z enim klikom.

Foodies in pogosti letaki lahko najdejo na tone brezplačnih spletnih mest za gostovanje spletnih strani, s katerimi lahko predvajajo svoje objave in ustvarijo naslednje. Čeprav priporočamo, da rahlo investirate v načrt, ki vsebuje bolj prilagodljive in zanesljive komponente, banke ne boste zlomili. Oglejte si najboljše načrte spletnega gostovanja in platforme za bloganje za stroškovno zavedne pisce, ki si prizadevajo za čim večje stroške in povečanje dobička.

Oglejte si druge najbolj dostopne gostitelje »

Najboljši “Builders spletne strani” za hrano & Potovalni dnevniki

Prvi vtisi so res pomembni, ko gre za oblikovanje spletnega mesta in mnenje bralcev o vaši vsebini. Obiskovalci si vzamejo le 5 milisekund (ali 0,05 sekunde), da oblikujejo tisto najpomembnejše začetno mnenje o vašem spletnem mestu, ki nato vpliva na to, kako dolgo se bodo zadrževali in klikali. Ne glede na to, kako vaši besedilo in slike so nazorni ali vizualno privlačni, uporabniki lažje preidejo na slabo strukturirano spletno mesto.

Večina platform za bloganje bo na voljo z nekaj zbirkami predlog, vendar nič ne gre bolje, če gre za kombiniranje impresivnih modelov z enostavnimi prilagoditvami, podobnimi graditeljem spletnih mest. Platforme odlikujejo vmesnik povleci in spusti, ki lastnikom blogov omogoča natančnost pikslov med premikanjem po območjih z vsebino.

Naši spodaj navedeni gradniki spletnih mest, ki jih priporočajo največ, imajo stotine brezplačnih in mobilnih optimiziranih predlog – nekatere so celo specializirane za hrano ali potovanja v blogging. Funkcijo svojega spletnega mesta lahko celo razširite tako, da dodate vtičnike za transakcije v e-trgovini ali ustvarite forum za nadaljnje vključevanje bralcev.

Oglejte si druge vrhunske ustvarjalce spletnih strani »

Najboljši gostitelji hrane za WordPress & Potovalni dnevniki

Uspešen blog je namenjen iskanju popolnega ravnovesja med pisanjem o svojih strastih in hkrati ustvarjanju vsebine, ki jo ljudje želijo brati. Na manj očitni poti zakulisni sistemi in infrastruktura, s katerimi dosežete množice, vplivajo na splošno blaginjo vašega spletnega dnevnika. Medtem ko so vedno primerne sodobne rešitve, kot je Ghost, zakaj ne bi svoj blog zgradili na najbolj priljubljenem sistemu za upravljanje vsebin na svetu?

WordPress je izbirna platforma za več kot tretjino vseh spletnih mest, uporabniki pa vsak mesec objavijo več kot 70 milijonov objav. Open-source sistem je na voljo brezplačno vsem, ki to želijo, mnogi vrhunski ponudniki gostovanja pa dajo WordPress na voljo bodisi vnaprej nameščen s svojim načrtom bodisi kot namestitveni skript z enim klikom.

Spodaj smo poudarili nekaj gostiteljev, ki segajo nad in več, ko gre za optimizacijo njihovih storitev za uspeh vašega WordPress gostovanja. Zapletena programska oprema je lahko zahtevna za najučinkovitejši zagon, zato cenimo gostitelje, ki vključujejo visokozmogljive SSD diske, samodejne posodobitve in izboljšana orodja, kot so območje za prikazovanje, predpomnilniški vtičniki ali požarni zid spletne aplikacije.

Oglejte si druge najboljše gostitelje WordPressa »

Najboljši “Joomla” gostitelji hrane & Potovalni dnevniki

Po petah WordPress-a se Joomla uvršča med drugi najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin in po navadi sodi med WordPress in Drupal, ko gre za enostavnost uporabe, razširljivost in funkcionalnost. Brezplačna programska oprema je znova na voljo brezplačno vsem lastnikom spletnih mest z namestitvenim skriptom z enim klikom ali ročnim prenosom.

Blagovne znamke, kot so eBay in IKEA, univerza Harvard, in Linux, uporabljajo Joomla za delovanje spletnih mest, kar potrjuje, da je platforma dokončno prikazala svoje najljubše obroke in potovanja, ne da bi se zanašala na vašo sposobnost kodiranja. Za razliko od WordPress-a, Joomla ponuja vgrajena orodja za SEO, vključno s predpomnjenjem in samodejnimi funkcijami za optimizacijo slik, ki jih bodo blogerji sprejeli.

Najboljši ponudniki gostovanja Joomla pogosto prevzamejo aktivno vlogo v odprtokodni skupnosti platforme in svojim strankam nudijo podporo in strokovno znanje. Uporabniki bodo videli veliko istih funkcij, vključno s prizorišči, samodejnimi posodobitvami in nadgraditvami uspešnosti, z dodatno prednostjo oglaševalskih kreditov in povečano varnostjo. Spodaj si oglejte naše najboljše ocenjene gostitelje Joomle:

Oglejte si ostale top gostitelje Joomla »

Kako izbrati gostitelja?

Iskreno, izbira ponudnika spletnega gostovanja ni vse tako različna od izbire izdelkov v trgovini. Ocenite svoje možnosti glede videza, velikosti in stroškov. Verjetno boste našli kaj privlačnega, če boste dovolj dolgo presejali koša. Prilagojeno na našem seznamu, kako izbrati spletnega gostitelja, tukaj je zgornja vprašanja, ki jih morate upoštevati:

 1. Kakšno vrsto gostovanja potrebujete? Večina blogerjev bo želela začeti s cenovno dostopnim načrtom gostovanja, vendar bodite pripravljeni nadgraditi na oblak, VPS ali celo namenski strežnik, ko bo vaše občinstvo raslo..
 2. Kako boš naredil svojo spletno stran? V spletnem dnevniku boste verjetno želeli zagotoviti dostop do vrhunskih funkcij WordPress ali podporo za druga orodja za bloganje ali oblikovalce spletnih mest. Bonusne točke, če ima gostitelj specializirane načrte in podporo za vašo izbrano platformo.
 3. Katere druge funkcije potrebujete? Najbrž morajo novi lastniki spletnih mest registrirati domensko ime po meri. Kaj pa nastavitev e-poštnih sporočil? SSL potrdilo ali omrežje za prenos vsebine?
 4. Koliko želite porabiti? Vsi želijo brezplačno gostovati na svojem blogu, vendar to ni dobra ideja. Poiščite visoko vrednost gostovanja za 5 USD ali manj na mesec, ki je priloženo lastni domeni in brezplačnim orodjem za bloganje.

Ne bojte se raziskati in prebrati drugih pregledov ponudnikov gostovanja. Videli boste peščico ponudnikov, ki so se povzpeli na vrh večine lestvic. Od tega naprej je vse v izbiri funkcij, cen in izkušenj z blagovno znamko, ki najbolj odmevajo z vami. In ne skrbite, če svoje prve izbire ne boste imeli radi – svoje spletno mesto lahko vedno premaknete na drugega gostitelja z relativno lahkoto.

Kaj je blog uspešen?

Uspeh lahko različnim ljudem pomeni veliko različnih stvari. Iščete zaslužiti? Ali poskušate promovirati določen način prehranjevanja ali predstaviti del sveta? Ali pa samo želite imeti način, kako svoje strasti in dogodivščine delite z drugimi?

Slika nekoga, ki tipka v prenosnem računalniku

Ustvarjanje uspešnega bloga presega objavljanje običajnih vsebin ali fotografiranje kakovostnih slik. Sodelujte z bralci in sledite analitiki vašega spletnega mesta.

Ko merimo uspeh, se ponavadi držimo pregovora: “Lepota je v očeh gledalcev.” Blog, ki zasluži 25.000 dolarjev na leto, je lahko veliko razočaranje za blogerja, ki je navajen narediti veliko več. Blog, ki privabi nekaj milijonov edinstvenih obiskovalcev, morda ne bo uspel, če se bo učinkovito unovčil.

Na splošno uspešen blog izpolnjuje dva sklopa potreb: vaše in potrebe vaših bralcev. Vaša morda bolj temeljijo na statističnih ali analitičnih statističnih podatkih, vendar bi morali poiskati vrednost tudi v kakovosti in količini vsebine. Kar zadeva vaše občinstvo, bodite pozorni na analitiko in druge statistike, ki merijo angažiranost. Se obiskovalci držijo dovolj dolgo, da preberejo celoten prispevek? Ali dodajajo komentarje in razpravljajo o svojih receptih ali nasvete za potovanja z drugimi?

Kako blogerji plačajo?

Bodimo iskreni – ni veliko ljudi pripravljenih, da bi se v ure in ure dela, ki so potrebni za vodenje živahnega spletnega dnevnika o hrani ali potovanjih, odpravili, ne da bi iskali vsaj malo nagrade. Čeprav se 90% piscev ukvarja z bloganjem kot hobijem, ni primerno, da bi nadoknadili svoj dohodek. Pravzaprav šestmestni dohodek ni nenavaden za blogerje, ki so uspešno obdržali svoje občinstvo.

Ne glede na temo, o kateri ste se odločili pisati, je vaš poslovni cilj dvojen: poiščite načine, kako vnovčiti vsebino in poiskati načine, kako si vse več ljudi ogledati. Več bralcev, ki obiščejo vaš blog, več ljudi potencialno klikne na oglase in izdelke. Tukaj je najbolj priljubljenih načinov, kako lahko zaslužite s svojim blogom:

 • Prodaja izdelka: Za živila lahko razmislite o ponudbi tiskane ali digitalne kuharske knjige. Popotniki, kako je s prodajo nekaterih vaših fotografij?
 • Prikazno oglaševanje: Prijavite se za Google AdSense ali drugo oglaševalsko omrežje, če želite oglaševati na svojem spletnem mestu. Pazite, da to storite na način, ki ne bo negativno vplival na bralčevo izkušnjo.
 • Partnerstva z blagovnimi znamkami ali trženje podružnic: Priporočite svoj najljubši kuhinjski pripomoček ali kovček, zaslužite provizijo vsakič, ko bralec opravi nakup z vaše povezave. Amazon je dobro mesto za začetek in tam najdete veliko drugih programov.

Ko ste v dvomih, se poglejte po spletu, če želite izvedeti od drugih blogerjev, ki so našli uspeh. Številni pisci ponujajo pregledne poglede na to, kako so zaslužili denar s prehrambnim blogom ali naučili nasvete o potovalnih blogih. Izberite tok prihodkov, v katerem želite delovati, in nadaljujte!

Kako začeti & Zaslužite z brezplačnimi platformami za bloganje

V redu, čas za potop! Opravili ste raziskavo in naredili načrte, delajte na mehanizmih, kako začeti svoj blog in ustvariti naslednje. Najprej boste to želeli registrirajte ime domene po meri. Na srečo so stroški domene spletnega mesta precej nizki in so običajno vključeni v prvo leto spletnega gostovanja. Omislite si nekaj zabavnega in čudnega, ki ga boste imeli radi že dolgo.

Od tam boste želeli namestiti svojo najljubšo programsko opremo za bloganje ali sistem za upravljanje vsebin. Oglejte si ta članek o najboljšem gostovanju za CMS možnosti, če želite preveriti svoje spletno gostovanje in CMS. Večina gostiteljev naj to naredi očitno, vendar ne oklevajte, da bi se obrnili in prosili za pomoč. WordPress, Joomla in drugi sistemi vas bodo vodili skozi postopek začetne namestitve in vas usmerili na teme in vtičnike, ki jih lahko uporabite za oblikovanje in prilagajanje spletnega mesta.

Za začetek si oglejte te priročnike, v katerih so podrobno opisane najboljše teme WordPressa o blogih o hrani in potovalnih blogih. Preden začnete, sestavite bazo objavljenih vsebin in zbirko objav v blogih, ki so pripravljeni na uporabo. Privoščite si nekaj tednov blazine – želeli boste objavljati nekajkrat na teden in življenje se lahko zaplete.

Ko zaženete, razširite blagovno znamko svojega spletnega dnevnika na kanale družabnih medijev z deljenjem objav, postavljanjem vprašanj in drugim sodelovanjem. Nastavite obrazec za bralce, da se naročijo na posodobitve po e-pošti, ki jih lahko nato uporabite za namene trženja po e-pošti za nadaljnjo podporo vašem primeru. Spoznajte raziskave ključnih besed in optimizacijo iskalnikov, s katerimi lahko nenehno gradite svojo blagovno znamko in se višje uvrščate v rezultate iskanja. Dober tek!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector