15 najboljših možnosti WordPress za spletne strani, dnevnike in spletne trgovine

Ne glede na to, ali želite ustvariti novo spletno mesto, blog, mesto za prodajo svojih izdelkov ali samo raziskujete svoje možnosti, smo predstavili več kot ducat možnosti WordPress, ki jih morate upoštevati..


Kolikor nas muči, WordPress ni za vsakogar. Tukaj uporabljamo neverjetno priljubljeno platformo tako na HostingAdvice kot za več osebnih spletnih mest in stranskih projektov, vendar so mnogi pisali o strmi krivulji učenja in varnostnih varnostnih ukrepih, ki jih je treba upoštevati za uspeh z WordPressom.

Preberite nadaljevanje, če želite izvedeti o napravah za izdelavo spletnih mest, povleci in spusti, platforme za bloganje in možnosti programske opreme za e-trgovino v pripravljenosti, da boste lažje zagnali in razvijali naslednje spletno mesto.

Nadomestne možnosti WordPress “Izdelava spletnih strani”

Če iščete izjemno preprosta orodja za urejanje z vlečenjem in spuščanjem, ki prikazujejo, kako natančno bo videti vaše spletno mesto, WordPress najbrž ni za vas. Vizualni urejevalnik platforme se približa, vendar uporabnikom resnično ne daje izkušenj, kaj vidiš-kaj-kaj-dobiš ali WYSIWYG.

Naši prijatelji v InMotion Hostingu pa so pred kratkim ustvarili prvega pravega ustvarjalca spletnih strani za WordPress. Oglejte si BoldGrid, ki je pred kratkim napovedal široko razpoložljivost prek Softaculous, neverjetno priljubljenega orodja za namestitev z enim klikom, ki je vključen v večino gostovalnih načrtov.

Čeprav lahko ustvarjalci spletnih strani z ustvarjanjem vašega spletnega doma vzljubijo, se bodo morali lastniki novih spletnih mest zavedati, kateri graditelji prihajajo z gostovanjem in za katere se morate ločeno prijaviti pri ponudniku – ali ki vam bodo dali izbiro.

1. Wix

Wix je eden izmed naših najljubših graditeljev spletnega mesta, vse v enem, tako za novince kot za izkušene uporabnike. Graditelj se ponaša s stotimi impresivnih predlog, ki so organizirane v posebne kategorije, panoge in primere uporabe. Po zelo majhni možnosti, da ne najdete natanko želenega videza, Wix ponuja tudi prazne postavitve žičnih okvirjev in celo možnost, da začnete iz nič..

2. WebsiteBuilder od iPage

IPage je med priljubljenimi storitvami gostovanja med začetniki veliko vlagala v to, da svojim strankam zagotavlja brezhibno, uporabniku prijazno orodje za gradnjo spletnih mest. Ime morda ni najbolj ustvarjalno, vendar WebsiteBuilder ponuja na stotine odzivnih predlog, ki bodo delovale na kateri koli napravi. Prijava s gostiteljem, kot je iPage, odpira vrsto novih možnosti in funkcij – od vsestranske podpore do neomejenega prostora za shranjevanje in brezplačnih domen, če naštejem le nekaj.

3. Gator s strani HostGator

Premium podjetje za spletno gostovanje HostGator morda ponuja najboljšega ustvarjalca spletnih strani, za katerega še niste slišali. Cenimo, ko gostitelji porabijo čas za razvoj lastnih orodij, ki ustrezajo posebnim potrebam njihovih strank. Gator ima vse bistvene elemente za izdelavo spletnega mesta, vključno z brezplačno domeno, e-poštnim naslovom in neomejenim prostorom.

4. Weebly

Weebly je na voljo z vključenim gostovanjem ali pa ga pogosto najdemo med številnimi načrti gostovanja. Lastniki spletnih strani Weebly ponuja dobro zaokrožen paket, ki ga združuje fantastičen ustvarjalec z odličnimi temami in osnovno funkcijo e-trgovine..

Cenimo, da lahko preprosto uporabite svoje ime domene po meri, vendar se lahko izkušenejše stranke predolgo znajdejo kot možnosti za prijazne začetnike. Na primer, sezonski veterani za SEO bodo verjetno potrebovali aplikacije drugih proizvajalcev, da bodo učinkovito usmerili promet.

5. Google Spletna mesta

Pred kratkim obnovljen s povratnimi informacijami strank, je Google znova vnesel delček gradnje spletnega mesta z impresivno možnostjo za bolj drzne lastnike spletnega mesta. Čeprav je graditelj Google Sites nov, se platforma integrira z vsemi znanimi Googlovimi aplikacijami, ki ste jih bili vajeni. Kdo se bo prerekal z uvedbo storitve Google Analytics za sledenje uspešnosti spletnega mesta?

Posnetek zaslona in vzorci Google Sites

Prenovljena spletna mesta Google so morda še vedno preveč preprosta za uporabnike, ki iščejo bolj zatemnjeno spletno mesto.

Največja odmevna luknja v Googlovih spletnih mestih so predloge: uporabniki imajo na voljo le šest možnosti in vse so videti smešno podobne. Platforma omogoča uporabnikom prilagodljivost, da prilagodijo svoj videz, začetniki pa bodo morali navdih ali več oblikovalskih odločitev poiskati tretjim razvijalcem tem..

6. Kvadratni prostor

Squarespace ponuja nekatere najbolj osupljive predloge za gradnjo spletnih mest – vendar so po strmi ceni. Všeč nam je izpopolnjen videz Squarespacea, vendar bodo uporabniki, ki razmišljajo o proračunu, našli veliko podobnih orodij pri drugih ustvarjalcih za veliko manj.

Posnetek zaslona predloge Squarespace

Squarespace ponuja privlačne predloge, ki so vizualno osupljive glede na uspešnost.

Stranke, ki se držijo Squarespace, pa bodo uživale neomejeno pasovno širino in shranjevanje, SSL certifikate in brezplačno ime domene. Zlasti fotografi bodo cenili orodja za uvoz in obdelavo slik ter priloženi CDN za hitro dostavo na spletno mesto.

Nadomestne možnosti WordPress “e-trgovina”

WordPress ne vključuje orodij za e-trgovino. Kot odziv na predloge uporabnikov za funkcije za ustvarjanje in upravljanje spletnih trgovin pa je matično podjetje Automattic kupilo WooCommerce, najbolj priljubljen vtičnik za e-trgovino WordPress za več kot 28% vseh spletnih trgovin.

7. Shopify

Shopify je najbolj zdrava rešitev e-trgovine. Lastnikom podjetij se ne bo treba prijaviti na načrt gostovanja, vendar bodo na Shopify našli manj možnosti prilagajanja kot na drugih platformah. S ciljem preproste prodaje prodaja Shopify uporabnikom ponuja na stotine predlog, vgrajene nakupovalne vozičke in celoten marketinški nabor..

8. Volzija

Kot eden izmed pionirjev e-trgovine je Volusion začel leta 1999 kot orodje vse v enem za pomoč ljudem pri zagonu in vodenju spletnega poslovanja. Zdaj je platforma obdelala več kot 185 milijonov naročil v vrednosti 28 milijard dolarjev.

9. Magento

V restavraciji z bolj uveljavljenimi organizacijami in spletnimi prodajnimi mesti Magento ponuja rešitve za upravljanje naročil, poslovno inteligenco, pošiljanje in unovčevanje socialnih kanalov. Magento izdelki skupaj z več kot 50 milijardami dolarjev bruto količine blaga.

Posnetek zaslona Magento vmesnika

Platforma Magento ima lestvico za potrebe večjih blagovnih znamk, med njimi Burger King in Coca-Cola.

Magento ima odprtokodne korenine v skupnostni izdaji podjetja, ki sega do podjetniške in oblačne različice, ki vsebuje dodatno funkcionalnost in podporo. Program je morda malce preveč zapleten za začetnike, ki pa bi se lahko zlahka zataknil v vseh korakih in prilagodil platformo.

10. PrestaShop

Tako kot Magento in WordPress je tudi PrestaShop samoplačniška platforma – kar pomeni, da morajo uporabniki namestiti programsko opremo na svoj račun gostovanja. PrestaShop daje malim podjetjem veliko funkcionalnosti in prilagodljivosti, ne da bi bil tako premočen kot Magento. Nizke sistemske zahteve pomenijo, da PrestaShop deluje učinkovito in ne bo pokvaril vaše strojne opreme.

Posnetek zaslona vmesnika PrestaShop

Cenimo, kako PrestaShop meša funkcionalnost in uporabnost za mala in srednja podjetja.

Brezplačna storitev ima več kot 2000 profesionalnih tem, ki so optimizirane za mobilne naprave. Poenostavljena nadzorna plošča omogoča enostaven dostop do več kot 300 funkcij, vključno z avtomatizacijo e-pošte in SEO, lastniki trgovin pa lahko dodajo veliko brezplačnih ali plačljivih modulov.

Alternativa WordPressu za »Blogging«

Preprosto imeti nekaj za povedati je glavni razlog za vzpostavitev interneta in ustvarjanje osebnega spletnega mesta. Ne glede na to, ali želite svoje pustolovščine deliti s prijatelji ali z voščenim poetičnim filmom o nekaterih filozofskih vprašanjih, WordPress in druge platforme pomagajo piscem, da svojo prozo postavijo v piksle.

11. Srednja

Medium je ustvaril soustanovitelj Twitterja Evan Williams, Medium je relativno nova založniška platforma, ki ustvarjalcem omogoča brezskrben prostor za ustvarjanje in deljenje misli zunaj omejitve, ki jo ima 140 znakov. Urejevalnik je destiliran samo po besedah ​​uporabnika, zato je preprosto deliti svoje misli s svetom.

Posnetki zaslona s srednjimi in WordPress vmesniki

Srednje (levo) blogerjem ponuja čisto in minimalistično izkušnjo pisanja, medtem ko WordPress (desno) ponuja več funkcij.

Blogerji niso zasuti po temah ali vtičnikih, ker preprosto ne obstajajo. Amaterji in profesionalci se obrnejo na medij za vsebino, ki je pomembna, ali pišete globoko osebni esej ali preučujete podrobnosti nekaterih svetovnih vprašanj. Pisci, ki iščejo portfelj ali katero koli drugo funkcijo, tukaj ne bodo našli.

12. Duh

Odprta koda je približno vse, kar si Ghost in WordPress delita. Platforma bo všeč čistim pisateljem s preprosto izkušnjo in zapolnila vrzel z bolj tehnološko nastrojenimi uporabniki tako, da svoj vmesnik opirajo na Markdown, lahkoten jezik oblikovanja, ki ga je mogoče pretvoriti v HTML brez uporabe gumbov za oblikovanje.

Posnetek zaslona urednika Ghost

Ghost z uporabo Markdown-a apelira na pisanje puristov in lastnikov spletnih strani, ki so tehnično pametni.

Ghost, ki ga financira projekt Kickstarter, vključuje intuitivno nadzorno ploščo in izjemno preprost portal za upravljanje vsebin. Program ponuja več funkcij kot Medium brez glavobolov in motenj WordPress-a. Uporabniki morda še vedno pogrešajo nekaj prožnosti in lastnosti celovitega ustvarjalca spletnih strani ali sistema za upravljanje vsebine, vendar nam je všeč, kako Ghost združuje potrebe pisateljev in oblikovalcev.

13. Blogger

Zanimivo je, da je Blogger drugi Googlov vpis na tem seznamu. Medtem ko je Google Sites bolj usmerjen v novice, ki iščejo dobro zaokroženo spletno mesto, je Blogger strogo orodje za bloganje. Blogger je še vedno izjemno priljubljen, nekoliko zapuščen izdelek, vendar je Googlova ponovna pozornost na platformi Sites spodbudila veliko špekulacij o tem, kaj tehnološki velikan načrtuje z dvema približno podobnima ponudbama.

Posnetek zaslona Bloggerjevega vmesnika

Nadzorna plošča Bloggerja je konec leta 2016 dobila dvig obraza, kar je pisateljem olajšalo dodajanje več vsebine.

Za globljo oceno smo primerjali Blogger in WordPress na šestih ključnih točkah, vključno z varnostjo, orodji za e-trgovino in temami. Opozorilo o spoilerju: WordPress nam je bolj všeč in uporabnikom celo dajemo navodila po korakih o prenosu Bloggerjevih spletnih mest v WordPress.

Nadomestne možnosti za WordPress za »Upravljanje vsebine«

Tu je WordPress končno dobil domačo igro. V svojem bistvu je WordPress resnično CMS ali sistem za upravljanje vsebin – je več kot le blog in vsekakor ni ustvarjalec spletnih mest. CMS upravlja s širšo paleto vsebine in se bolj brezhibno integrira s vtičniki, ki dodajo več funkcij. WordPress obožujemo za vse, vemo pa, da nekateri drugi CMS-ji privlačijo določene primere uporabe.

14. Joomla

Še ena odprtokodna platforma, Joomla, je drugi najpogosteje uporabljeni CMS, po besedah ​​BuiltWith – čeprav je WordPress vrhunski. Uporabniki lahko uživajo enako bogat razvoj, ki ga vodi skupnost kot WordPress z veliko temami in vtičniki.

Posnetek zaslona Joomla.org

Joomla je približno tako dolgo kot WordPress in uživa v podobnem strastnem spremljanju.

CMS je lahko odvisno od tega, s kom se pogovarjate in kako želite uporabljati Joomla, zapleteno in zapleteno za krmarjenje – ali polno močnih funkcij, ki so privlačne večjim organizacijam. WordPress je verjetno bolj uporaben za naključnega blogerja ali lastnika spletnega mesta.

15. Drupal

Drupal je takoj za Joomlo po priljubljenosti napajalni CMS, ki ga je mogoče uporabiti tudi kot okvir za izdelavo lastnega CMS-a. Kot ste morda uganili, je Drupal najbolj zapleten in izziv med tremi glavnimi CMS-ji – toda super sofisticirana platforma ima zmogljivo varnost in zmogljivost, ki je privlačna velikim podjetjem in organizacijam, ki se ukvarjajo z občutljivimi informacijami.

Posnetek zaslona Drupal.org

Drupalska skupnost ima več kot 100.000 aktivnih sodelavcev, ki vsak teden opravijo približno 2000 obveznosti.

Za WordPress nenehno trkamo po strmi krivulji učenja, vendar bodo neizkušeni lastniki spletnih mest našli povsem novo raven izzivov z Drupalom. Vendar pa se lahko naučite, kje Drupal prekaša Joomlo in WordPress, tako da preberete poglobljeno primerjavo treh platform.

16. CMSMS

Ko enkrat zaidete med The Big Three, so vaše možnosti dokaj tanke. CMS Made Simple se komaj registrira, ko gre za uporabo CMS in tržni delež, vendar platforma ponuja preprost in nezapleten prostor za ustvarjanje in zagon spletnega mesta.

Posnetek zaslona CMSmadesimple.org

Najmlajša od naših CMS možnosti, CMS Made Simple ponuja lastnikom spletnih strani lahkotno alternativo.

Čeprav CMSMS ponuja lahko, fleksibilno okolje, se bodo uporabniki morali naučiti in razumeti nianse, kako deluje vmesnik v primerjavi z bolj priljubljenimi možnostmi. Obstajajo različne najboljše prakse in nov jezik za predloge. Na koncu dneva je CMSMS v redu – WordPress je le boljši.

Povejte nam, kaj imate radi ali kaj ne marate o WordPressu

Zdaj, ko ste videli vse druge možnosti, kako se to spremeni, kaj menite o WordPressu? Izdelava in vodenje spletnega mesta je lahko zelo osebna izkušnja, do katere vsi pristopajo drugače. Čeprav WordPress deluje za večino, boste morda našli več uspeha in sreče z drugo platformo, ki bo ustrezala vašim potrebam in ravni udobja.

Če se še vedno držite WordPress-a, razmislite o preverjanju našega seznama najboljših gostiteljev za WordPress. Vsako vredno podjetje za gostovanje nudi dostop in namestitve z enim klikom do večine možnosti na tem seznamu, vendar so nekateri naši priljubljeni dodaten korak za WordPress – povečanje učinkovitosti, upravljanje posodobitev varnosti in zagotavljanje namenskih podpornih skupin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map