13 Možnosti WordPressa »Builder spletnih mest« (2020)

WordPress gradnik spletnega mesta zveni kot najboljše iz obeh svetov, saj združuje najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebine na svetu z izjemno preprostim spletnim oblikovanjem, povleci in spusti.


Čeprav je WordPress lahko čudovit, je platforma lahko tudi zahtevna za učenje in učinkovito delovanje. Ko namestite brezplačno programsko opremo, morate dejansko zgraditi spletno mesto, kar pa tistim, ki nimajo sposobnosti programiranja, ne bo enostavno. WordPress ni graditelj spletnih mest, vendar najboljše spletno gostovanje, teme in vtičniki za ustvarjanje strani pomagajo premostiti vrzel.

Na srečo bodo ta orodja naredila preprosto izdelavo vašega novega spletnega mesta – tudi če ste prvorojenec. Oglejmo si najboljše od teh možnosti za izdelavo spletnih strani WordPress, skupaj z drugimi premisleki, ki bi jih morali imeti na poti:

1. Nastavite gostovanje WordPress-a

Preden se poglobimo v teme in vtičnike, ne pozabite, da ne morete ustvariti spletnega mesta WordPress – ali katerega koli drugega spletnega mesta – ne da bi prej nastavili spletno gostovanje. Spletno gostovanje stane le nekaj dolarjev na mesec, najboljši gostitelji pa vam bodo omogočili prenos in namestite WordPress v enem kliku. Nekateri imajo WordPress že vnaprej nameščen za vas.

Ko ste nastavili račun za spletno gostovanje in uspešno namestili WordPress, ste pripravljeni za začetek oblikovanja. V naslednjem razdelku bomo opisali zgornjo temo in možnosti vtičnikov za gradnjo vašega spletnega mesta WordPress. Preizkusili smo vse priljubljene spletne gostitelje, jih ocenili glede na vse, od stroškov do podpore do funkcij e-trgovine, in toplo priporočamo te tri kot najboljše gostitelje za WordPress:

Oglejte si več mnenj o gostovanju WordPress-a »

2. Izberite vtičnik ali temo za ustvarjanje strani

Kot vam lahko povedo tisti, ki so seznanjeni z WordPressom, obstajata dva preprosta načina, kako sami sestaviti WordPress spletno mesto, ne da bi morali pisati kodo: teme in vtičniki.

Teme so preprosto vnaprej izdelane predloge, s katerimi lahko manipulirate, da spletno mesto izgleda in deluje po želji, vtičniki pa so pogosta oblika programske opreme, ki jo lahko namestite v svoj WordPress backback in tako pridobite določeno vrsto funkcionalnosti – v tem primeru funkcionalnost gradnje spletnih mest.

Spodaj so zgornje teme in vtičniki, ki jih priporočamo kot preproste graditelje spletnih strani WordPress:

Vtičniki »Builder strani«

Ustvarjalci strani se najbližje tradicionalni izkušnji gradnje spletnih strani s povleci in spusti. Vtičniki, ki jih lahko namestite s svoje nadzorne plošče WordPress, pretvorijo vmesnik za urejanje programa WordPress in vključujejo vsebinske bloke, ki jih lahko uredite, če želite..

Da bi vam pomagali izpopolniti postavitev in vsebino, vtičniki delujejo z vašo WordPress temo – tako da lažje povlečete, spustite in manipulirate z elementi zasnove vašega spletnega mesta. Ti brezplačni vtičniki za izdelavo spletnega mesta WordPress imajo tudi možnost nadgradnje na vrhunsko licenco, ki vam omogoča dostop do strokovne podpore in več funkcij za prilagajanje kot različice brez licenc.

1. BoldGrid

BoldGrid, ki so ga ustvarili strokovnjaki za WordPress na InMotion Hostingu, hitro prikaže začetnikom in izkušenim strokovnjakom pot do navdiha na spletnem mestu s pomočjo vtičnika, ki vas usmeri k pravemu dizajnu, funkcijam in vsebini, ki jih morda potrebujete. Platforma ponuja več tem in različic, ki so prilagojene določeni panogi in celo napolni ustrezne besedilo in slike, da vam pomagajo začeti.

Oglejte si več mnenj o gostovanju WordPress-a »

2. Beaver Builder
Beaver Builder je zagotovo eden izmed najbolj priljubljenih vtičnikov za izdelavo strani za WordPress. Ni se vam treba ukvarjati s HTML ali oblikovanjem po meri, ker vam Beaver Builder omogoča vizualno urejanje elementov vašega spletnega mesta neposredno na sprednji strani. Če ste rahlo tehnološko zanimivi, boste z veseljem slišali, da lahko dodate svoje lastne razrede in ID-je CSS ter pripomočke in kratke kode.

Posnetek zaslona vtičnika Beaver Builder WordPress

Vtičnik Beaver Builder omogoča vlečenje in spuščanje fotografij, zvočnih in video posnetkov ter stranskih vrstic neposredno na vaše spletno mesto.

3. Živi skladatelj
Live Composer je ustvarjalec strani, ki ga izbere več kot 30.000 lastnikov spletnih mest, izredno enostaven urejevalnik frontend za povleci in spusti. Vsebino lahko urejate v realnem času, tako da imate lahko ciljno stran, ki je že pripravljena za pretvorbo, ali spletni dnevnik, ki se ponaša z zadnjimi potovanji po spletu v nekaj minutah.

Posnetek zaslona vtičnika Word Composer Live Composer

Live Composer je ustvarjalec strani, kar pomeni, da lahko elemente svojega spletnega mesta vizualno urejate prav na strani.

4. MotoPress
MotoPress je ustvarjalec sprednjih vrat, ki je združljiv s skoraj vsako temo WordPress. Ima več kot 30 vsebinskih elementov, z možnostjo pridobitve dodatnih možnosti prilagajanja z dodatki MotoPress. Končni rezultat je popolnoma mobilno odzivno spletno mesto.

Posnetek zaslona vtičnika MotoPress WordPress

MotoPress deluje z mnogimi temami WordPressa – omogoča vam, da ustvarite odzivno spletno mesto z vlečenjem in spuščanjem.

Brezplačne teme za gradnjo spletnih mest

Naslednje teme niso le lepe in intuitivne, ampak vsebujejo tudi enostavna orodja za prilagajanje uporabnikom vseh ravni spretnosti. Poleg urejanja z vlečenjem in spustom boste dobili tudi odzivne (mobilnim) zasnove in številne možnosti prilagajanja – vse brezplačno.

1. Sydney (0 USD)
Sydney lastnikom spletnih mest omogoča dostop do vseh Googlovih pisav s popolnim nadzorom možnosti postavitve, barvanja in navigacije. Strokovnjaki lahko naložijo logotipe, slike glave in drsnik na celozaslonskem zaslonu, da ustvarijo privlačne in odzivne zasnove.

Posnetek zaslona teme Sydney WordPress

Sydney kot odzivno temo, ki je idealna za profesionalce, ponuja Googlove pisave, nalaganje logotipov, drsnike na celotnem zaslonu in drugo.

2. Astrid (0 USD)
Astrid odlikuje elegantna in brezhibna postavitev, ki obiskovalcem spletnega mesta omogoča, da se z lahkoto pomikajo po plati vašega podjetja. Predloga je dinamična, oblikovanje pa intuitivno. Dobili boste barvne možnosti, možnost dodajanja slike glave v polni širini, možnosti za bloganje in podporo pripomočkom po meri.

Posnetek zaslona teme Astrid WordPress

Iščete blog ali dodate pripomočke po meri? Astrid je idealna tema za hitro izgradnjo čudovitega poslovnega mesta.

3. Llorix One Lite (0 USD)
Llorix One Lite je zvezda v dizajnerskem prizoru na 1 straneh in je idealen za profesionalne videze ciljnih strani in osnovne potrebe po osebni gradnji spletnih strani. Vključuje predlogo celotne širine, odziven odsek spletnega dnevnika z možnostmi navoženih komentarjev in paleto možnosti barvnih tem, ki jih lahko izbirate.

Posnetek zaslona teme Llorix One Lite WordPress

Če je vse, kar potrebujete, na enem mestu, Llorix One Lite vključuje odziven odsek za blog in funkcijo e-trgovine.

4. Pixova Lite (0 USD)
Za čiste linije in sodoben občutek ponuja Pixova Lite različne možnosti vsebine, da bo vaše spletno mesto videti, kot so ga oblikovali profesionalci. Priložene funkcije so drsnik po meri, animacije, dvo stolpec in postavitev po celotni širini, odzivnost ter prilagojeni meniji in glave.

Posnetek zaslona teme Pixova Lite WordPress

Za sodobnejši videz poskusite Pixova Lite s svojimi prilagodljivimi drsniki in možnostmi animacije.

5. Mezija (0 USD)
Z odličnimi animacijami, 11 vnaprej določenimi elementi spletnega mesta in dvema postavitvama strani bloga, Moesia ustvarja profesionalna spletna mesta z lahkoto. Ta tema je pozorna skupina za podporo, redne posodobitve in podpora za vse priljubljene spletne brskalnike (Chrome, Firefox, IE9+, & Opera).

Posnetek zaslona teme Moesia WordPress

Moesia poenostavlja profesionalno ustvarjanje spletnih mest. Izberite med 11 vnaprej izdelanih oblikovnih blokov in začnite graditi!

Premium teme za gradnjo spletnih mest

Teme v WordPressu so odlične, saj ima lahko celo nestrokovno spletno mesto profesionalnega videza – skupaj s čudovitimi drsniki fotografij, privlačnimi gumbi in prilagojenimi stranskimi vrsticami ali meniji – ne da bi se dotaknili vrstice kode. Vendar ne morete pričakovati, da boste dobili vse, kar želite, brezplačno.

Če se želite zavezati okoli 50 dolarjev v prizadevanje za gradnjo spletnega mesta lahko dobite enako funkcijo povleci in spusti, z več možnostmi prilagoditve, dinamičnimi možnostmi oblikovanja, ki so lahko omejene v brezplačni različici, in več napredne funkcije za vrhunsko kakovost gradnja spletnega mesta.

Sledijo naše najljubše premium teme WordPress za gradnjo spletnih strani:

1. Avada (59 USD)
Naš najljubši vrhunskih WordPress graditeljev spletnih strani, Avada, ponuja neverjetno veliko postavitev šablon, možnosti naslovov, izbire barv in dodatnih integracij. Ne glede na to, ali želite blogirati, prodajati ali prikazovati fotografije, je Avada najboljši izbor za teme WordPress.

Posnetek zaslona teme Avada WordPress

S popolnoma novo tematsko ploščo je Avada prvi nabor vrhunskih tem WordPress.

2. X (64 USD)
Z X-om dobite tudi skoraj dva ducata razširitev, vključno z integracijo MailChimp-a, galerije fotografij Envira in klepeta Olark. Poleg tega lahko uporabniki X izkoristijo izjemno priljubljen UberMenu, zato ima vaše spletno mesto navigacijski meni, ki ustreza videzu, ki ga želite.

Posnetek zaslona teme WordPress

X je skupaj z razširjenimi 20 razširitvami edina tema, ki prihaja z ločenimi vtičniki za optimizirano delovanje spletnega mesta.

3. Preklopite (59 USD)
Enfold je odličen za enostaven začetek pri gradnji WordPress strani. Njeni ustvarjalci ponujajo različne različice za blogerje, poslovneže, nadaljevanje plakatov in za različne nišne panoge. Povleci in spusti urejevalnik in pripovedovane video vadnice zagotavljajo njegov ugled za mega-hitro 2-minutno namestitev.

Zložite zaslon teme WordPress

Enfold se z nenehno rastočim seznamom že pripravljenih vsebinskih možnosti ponaša kot “prijaznejša do uporabnika” tema WordPressa.

4. BeTheme (59 USD)
BeTheme je pravzaprav čudovit paket z več kot 210 fantastičnimi prednastavljenimi predlogi spletnega mesta, tako da boste zagotovo našli zasnovo, ki ustreza vašemu slogu. Je popolnoma prilagodljiv in enostaven za uporabo – začenši z namestitvijo z enim klikom, vse do nalaganja pisav po meri.

Posnetek zaslona teme BeTheme WordPress

Ustvarjalci BeTheme ponujajo 200+ lepih vnaprej izdelanih spletnih mest, ki jih lahko izbirate. Moram povedati več?

5. Massive Dynamic (59 USD)
Massive Dynamic ima v živo ustvarjalnik spletnih strani, ki vam omogoča prilagajanje barv, postavitev in kratkih kod ter predogled, kako bo videti na vašem spletnem mestu. Oblikujte popolno glavo tako, da bo ustrezala vašim ciljem – ne glede na to, ali želite, da obiskovalci dvignejo telefon ali si ogledajo vaš portfelj – z uporabo prilagodljivih zaslonov menijev.

Posnetek zaslona z množično dinamično WordPress

Graditelj spletnih mest WordPress Massive Dynamic vam omogoča prilagajanje, urejanje in upravljanje več mest WordPress.

3. Nadomestne možnosti WordPress Website Builder

Vprašajte se tako: Zakaj mora biti vaše spletno mesto zgrajeno z WordPressom?

Če na to vprašanje nimate zelo tehničnega odgovora, vašemu spletnemu mestu verjetno sploh ni treba uporabljati WordPressa. Čeprav je WordPress prijetna in priljubljena platforma, obstaja veliko možnosti za izdelavo spletnih strani, ki bodo vašemu spletnemu mestu dale enak videz in funkcionalnost kot spletno mesto, ki temelji na WordPressu..

Sledijo gostitelji, ki ponujajo zelo enostaven kombinirani paket: gostovanje z brezplačnim graditeljem spletnih strani. Za samo nekaj dolarjev na mesec vam bodo ti gostitelji dali odlično spletno gostovanje, ki si ga zaslužite, ter brezplačne graditelje spletnih mest s povleci in spustite in na tone brezplačnih predlog, da naredite svoje.

Lepota teh kombiniranih ponudb je, da dobite brezplačen urejevalnik povleci in spusti, da ustvarite čudovite, odzivne zasnove in vse, kar morate storiti, je plačati za gostovanje – običajno 3 do 10 dolarjev na mesec.

Oglejte si več ocen graditeljev spletnih mest »

Pripravljeni ste začeti graditi svojo spletno stran?

WordPress trenutno uporablja 36% spleta – in vaše spletno mesto bi lahko bilo naslednje. Čeprav je vse bolj priljubljena platforma lahko zahtevna za netehnologije, zdaj, ko ste opremljeni z najboljšimi možnostmi za gostovanje in gradnjo svojega spletnega mesta WordPress, danes ni razloga, da ne začnete.

V spodnjih komentarjih mi sporočite, kako vam gre – rada bi slišala vašo zgodbo o uspehu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector