1 in 1 WordPress pregled (2020): najboljši gostovalni načrti in strokovne ocene

Ko gre za zanesljive storitve znanih ponudnikov, ne glejte naprej na našo 1&1 WordPress pregled. Globalni gostitelj se dobro ujema z najbolj priljubljenim sistemom za upravljanje vsebine na svetu – toda, kako se primerja z najboljšim med najboljšimi?


Isaac Chenevey je že skoraj 30 let navdušen praktik borilnih veščin in že več kot desetletje svoje globoko znanje o fitnesu uveljavlja pri svoji vlogi osebnega trenerja. Ko je prišel čas za promocijo njegovega podjetja, je Isaac vedel, da bo potreboval gostovalno rešitev, enako robustno kot bicepse, s katerimi je pomagal svojim strankam. Isaac je našel 1&1 in odkril, da je njegov paket WordPress bil samo udarec, ki ga je njegova blagovna znamka potrebovala.

Odkar je prišlo na prizorišče, 1&1 je pomagalo več tisoč podjetjem, kot je Isaac’s, uspevati v spletu s pomočjo učinkovitih rešitev za gostovanje WordPress. Tu si bomo ogledali ponudbe WordPress-a gostitelja in kako se postavljajo proti konkurenci.

1&1 WordPress gostovanje pregled: 4.8 / 5.0 Ocena

WordPress mora biti ena najbolj hranjenih skrivnosti v spletu. Pravzaprav je priljubljenost odprtokodne programske opreme zaradi svoje enostavne uporabe in prilagodljivosti tako razširjena, da zdaj pooblasti skoraj 30% vseh spletnih mest. Medtem ko večina najboljših ponudnikov gostovanja ponuja nekakšen paket WordPressa, načrti niso vsi ustvarjeni enako.

Pri iskanju učinkovitega gostitelja WordPress je pomembno, da lastniki spletnih mest upoštevajo združljivost z več kot 50.000 vtičniki programske opreme, enostavno namestitev in orodja, ki omogočajo brezhibno ustvarjanje spletnega mesta in varnostno kopiranje podatkov. 1&1 ponuja na vseh področjih, zato smo gostitelju dodelili oceno 4,9 od 5,0 za svoje funkcionalne bogate WordPress načrte za gostovanje. Oglejte si naš celotni pregled v spodnji tabeli, če želite izvedeti, kako 1&1 vam lahko pomaga v nekaj minutah ustvariti spletno mesto za profesionalno oceno WordPress, da povečate svojo spletno prisotnost.

Oglejte si vse naše ocene o gostovanju WordPressa »

Kako 1&1 Gostovanje WordPress se povečuje proti konkurenci

Medtem ko 1&1 dosega zelo visoko skupno oceno 4,9 od 5,0 za svoje rešitve gostovanja WordPress, drugi ponudniki na trgu pa dostavijo podobne pakete in ugodnosti. Toplo priporočamo 1&1 lastnikom spletnih mest, ki gradijo svoje blagovne znamke na spletu z WordPressom. Vendar pa tudi razumemo pomen nakupovanja, da ugotovimo, ali je primerno za vaše podjetje.

Spodaj je naših pet najbolj uvrščenih gostiteljev programa WordPress. Bodite prepričani, da preberete celotne ocene, povezane v vsaki tabeli, in preverite, ali ti gostitelji ponujajo funkcije, ki bi morda bolje ustrezale vašemu poslanstvu v spletu.

Oglejte si več alternativnih gostiteljev WordPressa »

1&1 WordPress tema & Pregled strani Builder ocena: 4,8 / 5,0 Ocena

Ko je Cameron Moll slavno rekel: “Dizajn loči od umetnosti je, da je oblikovanje mišljeno kot funkcionalno,” imel je samo polovico prav glede ustvarjanja spletnih strani. Da, spletni dizajn mora biti funkcionalen. Toda lastniki spletnih mest morajo upoštevati tudi estetiko.

Učinkovita spletna mesta morajo uporabnike hitro in učinkovito naložiti v tok, kar iščejo, da ostanejo ravni sodelovanja visoki. Študije kažejo, da spletna mesta s hitrostjo nalaganja strani le eno sekundo hitreje lahko zvišajo stopnjo konverzije za do 27%. Vendar je prepričljiv dizajn prav tako pomemben, saj bi dve tretjini spletnih potrošnikov raje brskale po lepo izdelani vsebini kot le besedilo na belem ozadju.

Če niste profesionalni spletni oblikovalec z dolgoletnimi šolanji in izkušnjami pod pasom, ne bodite pozorni. 1&1 ponuja intuitivnega ustvarjalca spletnih mest in dostop do osupljivih WordPress tem, zaradi katerih bo vaše spletno mesto videti, kot da ga je oblikoval začinjeni strokovnjak. Kot rezultat: 1&1 si je prislužil 4,8 od 5,0 ocene za oblikovalca svojih spletnih mest in teme WordPress. Če iščete videz po meri, da pokažete najboljše strani svojega podjetja, si oglejte naš celoten opis&V spodnji tabeli je ustvarjalec spletnih mest in predloge. Presenečeni boste nad tem, kako preprost je začetek.

Oglejte si več mnenj graditeljev spletnih strani WordPress »

1&1 Upravljan pregled WordPress: 4.8 / 5.0 Ocena

Razpravljali smo o nekaterih prednostih prehoda na 1&Gostovanje je WordPress, in večina jih je neposredno povezana z upravljanimi storitvami, ki jih gostitelj ponuja. Z 1&Nadzorujemo načrte WordPress, lastnikom spletnih mest ni treba skrbeti za posodobitve programske opreme ali nameščanje varnostnih popravkov. 1&1 izvaja vse težke dvige, tako da se lahko stranke osredotočijo na tisto, kar je najpomembnejše – njihova podjetja in zaključna vprašanja.

Vendar pa to niso edine prednosti, ki jih vodi pot upravljanih storitev. Učinkovito vodeno gostovanje v WordPressu ponuja tudi boljše delovanje, razširljivost in varnost ter 1&V vseh paketih so vsi trije. Iz teh razlogov skupaj z gostiteljsko celodnevno podporono mrežo 1&1 je za svoje upravljane rešitve WordPress gostovanja zaslužil oceno 4,8 od 5,0.

Ne pozabite prebrati celotnega pregleda 1&Spodaj so upravljane storitve, da se naučite vsega, kar lahko naredi ekipa gostitelja, da optimizira vaše WordPress spletno mesto.

Oglejte si več upravljanih ocen gostovanja WordPressa »

Drugo 1&1 »WordPress pregledi« po funkciji

Brez dvoma 1&Gostovanje WordPress se zdi privlačna izbira za lastnike spletnih mest, ki želijo svoje blagovne znamke razvijati v spletu. Med oblikovalcem spletnih mest, temami in upravljanimi storitvami ta posplošeni pogled na gostiteljeve WordPress rešitve naslika prepričljiv portret razlogov za premik na 1&1. Toda tudi posebnosti so pomembne. Tu bomo raziskali nabor funkcij, cene, zanesljivost in podporo strankam, zaradi katerih ti paketi WordPress resnično označujejo.

Funkcije (SEO, varnost, e-trgovina itd.): 5,0 / 5,0 ocena

Ne glede na to, ali ste začetni spletni podjetnik, ki svojo stran WordPress napaja z 1&Načrt za vstopno stopnjo ali vzpostavljeno spletno podjetje, ki privabi na tisoče kupcev, so vsi paketi WordPress gostitelja zelo bogati. 1&Platforma 1 ima zaščiten WP Assistant, ki lastnike spletnih mest vodi po hitrem postopku namestitve med začetno namestitvijo. Ko je čas, da začnete prilagajati, gostitelj ponuja množico vnaprej nameščenih vtičnikov.

Ta orodja uporabnikom omogočajo prilagajanje spletnih mest z rešitvami za e-trgovino, kot je WooCommerce, in vključevanje prisotnosti družbenih medijev s pomočjo gumbov Facebook in Twitter. Čeprav se razvijalci WordPress pohvalijo, da je programska oprema SEO prijazna, 1&1 ponuja vtičnike lastnikom spletnih mest, s pomočjo katerih se njihove blagovne znamke uvrstijo višje v rezultate iskanja.

Lastnosti

Opomba: Za najsodobnejši seznam funkcij obiščite 1&Je spletno mesto.
WP AssistantVnaprej nameščeni vtičniki
Pripravljene predloge za uporabo1&1 App Center
24/7 podpora1&1 Skupnost
Polni SSD spletnega prostoraNeomejeno baz podatkov SSD
NGINXPHP 7 z OPcache
Neomejen prostor na disku, spletna mesta in prometCDN
SSL potrdilaZaščita DDoS
Geo odvečVarni centri podatkov
SEO orodjaVtičniki za e-trgovino

Za zaščito pred nevarnostmi, ki jih prevladuje današnja spletna matrica groženj, 1&1 ponuja tudi številne varnostne rešitve za lastnike spletnih mest. S SSL certifikati, zaščito DDoS, odvečno infrastrukturo in varnimi podatkovnimi centri lahko uporabniki enostavno počivajo svoje stranke in lastniški podatki so varni. Za ponudbo teh orodij med toliko drugimi smo vam dali 1&1 a 5.0 od 5.0 ocene lastnosti.

Zanesljivost & Podpora strankam: 4,9 / 5,0 Ocena

Čeprav je 100-odstotno podaljšanje časa nemogoče doseči, 1&1 se zelo približa temu, da bi to sanje uresničili. Gostiteljeva geo-odvečna varnostna kopija varnostnih kopij podatkov zagotavlja, da spletna mesta delujejo vsaj 99,9% časa. Če je 1&1 podatkovni center doživi izpad zaradi regionalnega izpada električne energije, spletna mesta ne bodo uspela na sekundarni lokaciji, da bi zagotovili, da vam spletno podjetje nikoli ne bo treba zapreti..

Kolaž WordPress in 1 in 1 logotipi

1&24-urna podpora in odvečna infrastruktura zagotavljata visoko razpoložljivost za WordPress spletna mesta.

In če imajo lastniki spletnih mest kdaj težave z nadrejenim ali kaj drugega, 1&1 daje svoje predstavnike na voljo za vprašanja na terenu in reševanje vprašanj 24/7. Za zavzetost gostitelja za podporo in uspešne načrte gostovanja v programu WordPress smo dali 1&1 ocena zanesljivosti 4,9 od 5,0.

Cene: 4,8 / 5,0 Ocena

Ogledali smo si splošne in posebnosti 1&1 so WordPress paketi in do zdaj predstavljajo močno ponudbo, ki je lastnikom spletnih mest v pomoč pri vzpostavljanju spletne prisotnosti in ustvarjanju dobička. Toda res bi morali priti do vprašanja o milijon dolarjih – koliko vam bo vse to povrnilo?

Bobni … Ti gostovalni paketi se začnejo že pri 1,00 USD na mesec. To je izjemno dober posel, še posebej, če se tehtamo po obsežnem nizu funkcij 1&1 ponudbe. To je razlog, zakaj 1&1 zasluži naših 4,8 od 5,0 ocene za ceno.

1&Načrti gostovanja v WordPressu lahko podpirajo vašo spletno prisotnost

Ko je osebni trener in strokovnjak za kung fu Isaac Chenevey našel 1&1, vedel je, da lahko gostitelj njegovo spletno stran vrže v visoko prestavo – in to je tudi storilo. Stranke iz večjega območja Long Beach so našli Isaaca in njegov izjemen fitnes program v Agilisu na njegovem mestu WordPress.

Isaac Chenevey je posnel glavo in posnetek zaslona spletnega mesta Agilis Fitness

Isaac Chenevey je le eden izmed tisoč lastnikov podjetij, ki napajajo WordPress spletna mesta z 1&Načrti z bogatimi funkcijami.

Fitness Agilis svoje ime dobiva po latinskem korenu za agilni. In, z 1&1, to je tako, kako deluje Isaakovo spletno mesto na konkurenčnem spletnem trgu – hitro in z milostjo. Če ste lastnik majhnega podjetja, kot je Isaac, ki želi ustvariti svojo blagovno znamko v spletu s programom WordPress, 1&1 ponuja orodja, potrebna za opravljanje dela. Oglejte si naš celoten pregled vseh 1&1 možnosti gostovanja, da vidite, kako lahko gostitelj pomaga izboljšati vaše podjetje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector