15 bästa: webbhotell för studenter och lärare (2020) – gratis och betalt

Oavsett om du lär dig att koda, vill kommunicera med elever online eller behöver bygga din professionella online-närvaro, erbjuder webbhotell för studenter och lärare en prisvärd och flexibel väg online. Ännu bättre, många webbhotell erbjuder rabatterade eller gratis tjänster till de som är i utbildning.


Tillbaka i min dag (vevande gammal röst från vitt) innebar shopping till skolan Trapper Keeper-bindemedel och Lisa Frank-mappar. Eftersom antalet datavetenskapskurser och online-utbildningsmöjligheter ökar, gör en webbhotellplan nu ofta leveranslistan.

Nyanser av olika webbhotellplaner kan vara svåra för icke-tekniska personer att förstå, men vi har sammanställt en lista över de bästa alternativen som balanserar lagring, hastighet, säkerhet och stöd med de tuffa budgetarna för elever och lärare. Läs vidare för våra rekommendationer, eller klicka på länkarna nedan för att hoppa framåt:

Bästa övergripande värd för studenter & lärare

Precis som du inte skulle skriva ett papper från manschetten eller undervisa en klass utan en lektionsplan, kräver det lite forskning att starta ett webbhotellkonto. Även om du kan hitta värdplaner som faktureras varje månad, låser de flesta dig in för ett helt år – och fakturerar framåt. För att hjälpa till att minska kostnaderna och stödja utbildning, erbjuder emellertid många värdar specialrabatter till lärare och elever.

Siteground, till exempel tillgodoser både studenter och lärare med kraftigt rabatterade – och ibland gratis – tjänster, inklusive support dygnet runt, dagliga säkerhetskopior och uppgraderade prestanda genom ett innehållsleveransnätverk.

SiteGround webbhotell för studenter och lärare »

De flesta värdleverantörer kräver bara att en ny kund registrerar sig med sin .edu-e-postadress för att få tillgång till de rabatterade priserna, men du kan behöva verifiera din status med ett telefonsamtal eller e-post. För mer information om SiteGround, tillsammans med andra värdefulla värdar som vi rekommenderar, kolla in våra åsikter nedan:

Se andra bästa webbhotell »

Gratis webbplatsbyggare för studenter & lärare

Personliga och professionella webbplatser är lättare än någonsin att få. Även om många värdplaner levereras med superfina webbplatsbyggare gratis för att hjälpa kunder att komma online snabbt kommer två av de ledande plattformarna att hantera värd och dra-och-släpp-design gratis.

De användarvänliga plattformarna förser användare med anpassningsbara mallar och designverktyg som lärarna kan anpassa för att bäst kommunicera med elever och föräldrar. Studenter kan snabbt skapa professionella portföljer för att även visa potentiella arbetsgivare. Om du är OK med att sätta din webbplats på ett underdomän (tänk ditt namn.wix.com eller ditt namn.weebly.com), utforska dessa gratis och billiga alternativ:

Se andra bästa webbplatsbyggare »

Gratis webbhotell för studenter & lärare

Vi får det – med kostnaden för högskolans läroböcker som ökar mer än fyra gånger inflationstakten under de senaste tio åren, finns det inte mycket kvar att spendera på ytterligare leveranser. Vi tenderar att uppmuntra nya eller blivande webbplatsägare att söka “nästan gratis” värd från mer ansedda leverantörer som erbjuder mer vad gäller värde och säkerhet, istället för ibland misstänkta gratis värd. Lyckligtvis erbjuder några av våra favoritvärdar utbildningsrabatter som gör det möjligt för studenter att ha det bästa från båda världarna.

Gratis för studenter

Spara dina pengar för pizza eller öl (er, vi menar för lärare och skrivredskap). Att hitta ett värdhem för din webbplats betyder inte att du behöver ta fler rumskamrater för att dela hyran. Dessa två värdar erbjuder enorma rabatter till studenter – men offra inte antalet eller kvaliteten på funktioner.

InterServer ger ett års gratis värd för studenter som registrerar sig med sin .edu-e-postadress. Den redan prisvärda värden är också bland branschens mest flexibla – alla planer faktureras månad till månad, så du kommer inte att låsas in i några långsiktiga kontrakt.

InterServer webbhotell för studenter »

AccuWebHosting erbjuder gratis studentervärd, men företaget kräver några för många bågar att hoppa igenom (sociala medier följer och en två minuters video). I stället rekommenderar vi att du utnyttjar AccuWebHostings redan låga priser och väl avrundade tjänster.

Läs mer om förmånerna som dessa två särskilt studentvänliga värdleverantörer erbjuder kunder genom att läsa våra fullständiga recensioner av deras vanliga delade värdtjänster:

Gratis för lärare

Oavsett om du planerar att lära dig en onlinekurs eller om du letar efter ett onlinehem för kompletterande resurser vill många värdleverantörer hjälpa till. Dessutom kan dessa två företag ge dig rabatter till dina studenter så att ingen behöver oroa sig för den extra kostnaden.

Siteground ger lärare ett gratis delat värdkonto (minus domännamnet) och skapar en anpassad registreringssida för elever att dra fördel av samma affär. Befälhavaren för kundsupport tar hand om tekniska detaljer och låter dig fokusera på din klass.

SiteGround webbhotell för lärare »

InMotion Hosting stöder lärare med kostnadsfri delad webbhotell, tillsammans med rabatter på både virtuella och dedikerade servrar. Förutom poäng av installationsskript med ett klick, kommer InMotion Hosting med enkel åtkomst till BoldGrid-webbplatsbyggaren för WordPress.

InMotion Hosting för lärare »

Med två av de bästa värdleverantörerna i branschen som hjälper dig att undervisa nästa generation, kan du känna dig säker på att utforska dessa onlinealternativ. Gräv ner i de snygga detaljerna om de två företagen genom att läsa igenom våra recensioner nedan. Se till att klicka på länkarna för att få en fullständig bild.

Gratis domän med webbhotell

För den student som lär sig med kontanter är domänregistreringar faktiskt några av de enklaste besparingarna att låsa upp. De flesta värdplaner kommer med ett års gratis domän, vilket vanligtvis kostar cirka $ 10 eller $ 15. Köparen måste dock se upp – dessa registreringsavgifter förnyas varje år.

Om du gräver lite, bör du dock kunna avslöja några dolda ädelstenar. För ytterligare besparingar, håll utkik efter värdar som inkluderar gratis skydd för domänskydd. Annars täcker ett litet antal värdleverantörer kostnaderna för domänregistrering och förnyelseavgifter för ditt kontos livslängd – perfekt för nya lärare som vill arbeta i sitt online klassrum under hela sin karriär, liksom studenter som kommer att behöva en portfölj eller online-CV för att visa potentiella arbetsgivare. Här är några av dessa alternativ:

Se andra bästa värdar för domäner »

Moodle Hosting för studenter & lärare

Hosting för ditt online klassrum betyder inte nödvändigtvis mycket utan ett lärningshanteringssystem. Plattformar som Moodle hjälper lärare att organisera och hantera elever i en samarbetsvillig online-miljö. Med nästan 30% av eleverna som tar en onlinekurs är enkla programvaruinstallationer ett måste för de flesta lärare och de de lär ut.

Särskilt med Moodle är prestanda nyckeln. Värdarna som granskas senare i det här avsnittet erbjuder en premiumbalans mellan snabba sidbelastningar och överkomliga priser. Ännu bättre, ett par av dessa värdleverantörer erbjuder specialprogram för elever och lärare:

A2 Hosting har mer än 15 eLearning-programvarualternativ på SSD-drivna hårddiskar som kan överladdas genom att uppgradera till företagets Turbo-servrar, som kan skryta med upp till 20 gånger snabbare hastighet.

A2-värd för studenter och lärare »

InMotion Hosting ger lärare ett gratis SSD-delat värdkonto och gör det möjligt för dem att erbjuda 50% rabatter till sina studenter. InMotion är en riktig industriveteran och är känd för extremt hjälpsam kundsupport.

InMotion Hosting för studenter och lärare »

För att lära dig mer om A2 och InMotion värdfunktioner – eller utforska ett extremt kostnadseffektivt alternativ på iPage – läs igenom våra djupgående recensioner nedan:

Se andra bästa Moodle-värdar »

Få rätt värd för dina skol- eller högskoleprojekt

Phew – det var mycket trångt. Tror att du är redo för testet?

Oavsett vilken sida av skrivbordet eller lektorn du är på finns det webbhotell i överflöd för dem i utbildningsvärlden. Oavsett om din webbplats kommer att innehålla läromedel eller interaktiva projekt, är vi övertygade om att din snart nya webbplats kommer att göra ditt inlärningsliv enklare. När du väljer vilken plan du ska komma igång med, titta noga på funktioner som designmallar, diskussionsforum och enkla programvaruinstallationer.

Var beredd på att spendera några dagar eller veckor på att få din webbplats inrättad och redo, men de som uppvisar tålamod och en ambitiös inställning kommer att vara redo att gå till mer och mer komplexa webbprojekt på nolltid. Lycklig värd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector