13 bästa Ruby on Rails Hosting (2020) – Delad, moln, billig, gratis

Att hitta det bästa värdet för Ruby on Rails är lite mer utmanande än andra populära programmeringsspråk. På grund av de stora datorresurser som krävs och säkerhetsrättigheter är Ruby on Rails vanligtvis reserverat för mer avancerade värdlösningar som VPS, moln och dedikerade servrar..


Med det sagt kan du fortfarande hitta prisvärda delade värdplaner med oomph för att köra Ruby on Rails-applikationer. Under årens lopp har serversidan för webbapplikationer blivit verktyget för många av dessa företagare. Airbnb, Hulu och SoundCloud är bara några av de hushållsnamn som utvecklats med programvaran.

Tusentals utvecklare världen över använder Ruby on Rails på grund av dess användarvänlighet och nollkostnader. Men för att bygga nästa Shopify, Zendesk eller Basecamp with Rails kommer du att behöva en robust, pålitlig värdplattform. Här kommer vi att dela upp branschens bästa.

Bästa övergripande Ruby on Rails Hosting

När vi beslutade om de bästa presterarna i kategorin Ruby on Rails, var vi tvungna att titta på ett antal faktorer för att avgöra vilka värdar som ska sitta högst upp på vår lista. Även om priset verkligen är uppenbart för de flesta blivande webbentreprenörer som försöker driva sina Rails-applikationer, har vi funnit att prestanda och flexibilitet har företräde i de flesta fall.

Värdarna nedan erbjuder en rad delade, VPS och dedikerade serverhotellpaket som kan optimeras för att köra Ruby on Rails webbappar. Även om de delade värdpaketen från i går kanske inte har haft uppgiften att driva Rails-byggda webbplatser, levererar många av dagens leveranser tillräckliga lösningar för appar med låg trafik som just börjat (mer om detta nedan). Men om din applikation har skalat och lockar en stor användarbas, är det förmodligen det bästa sättet att säkerställa toppprestanda att flytta till en hanterad VPS eller dedicerad server. Lyckligtvis ger följande värdar alla dessa alternativ. Var noga med att kolla in de fullständiga recensionerna i tabellerna nedan för att se hur dessa värdlösningar kan fungera för ditt Ruby on Rails-projekt.

Se fler bästa webbhotell »

Bästa Ruby on Rails “delad” värd

Många utvecklare som kör Ruby on Rails säger att en delad miljö inte är det bästa valet att vara värd för webbplatser som är byggda med programvaran. Men om du inte välkomnar massor av trafik kan en delad värdplan vara ett mycket ekonomiskt sätt att driva din ansökan.

De delade värdpaketen från värdarna nedan ger några av branschens högsta prestanda, omfattande funktionsuppsättningar och kostnadseffektiva prispunkter. Med funktioner som CDN: er för att påskynda webbapplikationens hastighet och support dygnet runt om webbplatsägare stöter på problem ger dessa värdar kunderna vad de behöver för att få sina Ruby on Rails-webbplatser levande. Ta en titt på de fullständiga recensionerna i tabellerna nedan för att lära dig om alla produkter och tjänster som dessa leverantörer erbjuder.

Se fler toppdelade värdpaket »

Bästa Ruby on Rails “Cloud” -hotell

Som nämnts ovan är det inte idealiskt när du är värd för Ruby on Rails-applikationer i en delad miljö (dvs många platser som “delar” resurser på samma server), men det är inte idealiskt – särskilt när trafiken börjar öka. Brist på att flytta till en dedikerad server (vi täcker det här ideala scenariot på en minut), att flytta till molnhosting eller en virtuell privat server (VPS) är förmodligen det bästa alternativet.

Technopedia erbjuder en ganska bra definition av molnhotell och beskriver den som en fysisk server som är “virtualiserad och konsoliderad för att vara värd för flera molnservrar, som alla delar processor, minne, lagring, nätverk och andra resurser.” I grund och botten betyder det att din webbplats kan drivas av ett antal maskiner i ett nätverk. Uppenbarligen är datorkraften och skalbarheten som erbjuds av molnhotell mycket överlägsen den för en delad miljö och i vissa fall överträffar även de virtuella privata servrarna. Nedan hittar du våra val för de bästa molnvärdarna. Dyk ned i de fullständiga recensionerna för att se vilken som är rätt för ditt onlinemission.

Se fler topphotellpaket för moln »

Bästa Ruby on Rails “VPS” Hosting

Det troligtvis mest populära sättet att driva en Ruby on Rails webbapplikation är genom att använda en virtuell privat server. Många ser likheter mellan VPS-värd och delad eller till och med moln-värd. Huvudskillnaden är emellertid att, i stället för att utnyttja maskiner över ett nätverk (molnhosting) eller kämpa för resurser bland användare på en enda server (delad hosting), VPS-värdpartitioner från en del av en dedicerad server. På det här sättet delar du aldrig riktigt resurser – ditt utrymme är garanterat. Tänk på det som en miniversion av en dedikerad server.

Cloud- och VPS-värdlösningar har var och en tydliga uppsving, men båda är perfekta för att köra Ruby on Rails-applikationer. Du hittar våra bästa utmanare för VPS-värd nedan. Läs de fullständiga recensionerna och leta efter funktioner, till exempel SSD: er, för att öka webbplatsens prestanda och drifttider.

Se fler VPS-värdpaket »

Bästa Ruby on Rails ”dedikerad server” värd

Ferrari of Ruby on Rails hosting, dedikerade servrar ger snabbhet och funktionalitet för en högpresterande sportbil och priser som matchar. Men låt inte klistermärket chocka dig ner. Om din app har skalats tillräckligt för att garantera en dedikerad server för att driva den, är oddsen bra att din slutlinje kan hantera tillhörande kostnader. Och avkastningen på investeringarna är definitivt värt den högre prislappen.

Värdarna nedan erbjuder dedikerade serverpaket till rimliga kostnader och levererar de funktioner som krävs för fortsatt tillväxt. Med dessa värdar är SSD: er, nätverksredundans och säkerhetskopior och övervakning dygnet runt. Läs igenom våra omfattande recensioner av båda leverantörerna för att se hur dedikerad kan vara ett av de bästa affärsbesluten du har fattat.

Se fler dedikerade serverhostpaket »

Bästa “billiga” Ruby on Rails Hosting

Om du just har utvecklat den nästa stora sociala medie-appen med Ruby on Rails men inte har samma budget eller antal användare som, säg, Twitter, gör det inte. Det finns ett antal kostnadsvänliga värdleverantörer som kan driva din Rails-webbplats. De lägsta priserna kommer ofta med delade värdpaket, och som diskuterat är den delade miljön inte idealisk för skalning.

Men medan du börjar fungerar de delade värdpaketen som erbjuds av leverantörerna nedan helt bra. Och när du är redo att växa är det enkelt att migrera till en av värdens VPS eller dedikerade serverlösningar. Våra recensioner i tabellerna nedan bör leverera all information du behöver för att fatta ett informerat beslut om dessa lågkostnadsplaner.

Se fler budgetvänliga värdpaket »

Dessa värdar har vad som krävs för att driva din rubin i skenbaserade appar

Tusentals utvecklare utnyttjar Ruby on Rails för att bygga webbaserade applikationer och verktyg som moderna konsumenter och företag litar på varje dag. Och värdarna som presenteras här erbjuder kraften som krävs för att öka prestandan för dessa applikationer, vilket i slutändan förbättrar upplevelsen för slutanvändare.

Så oavsett om du är en ambitiös entreprenör som lanserar ditt första projekt eller ett etablerat företag som vill ladda online-produkter så finns det säkert att det finns en delad, moln-, VPS- eller dedikerad serverlösning rätt för ditt uppdrag. Bläddra igenom våra recensioner av bästa värdar och fatta ett informerat beslut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector