Webnames.ca: Hjälp kanadensiska företag att skapa, skydda och främja deras online-närvaro för nästan två årtionden

TL; DR: Sedan 2000 har Webnames.ca hjälpt kanadensiska företag – stora som små – att bygga och sända sina varumärken online genom robusta värd-, domän-, e-post-, webbbyggnads- och designlösningar. Företaget hävdar ett unikt utrymme i det kanadensiska tekniklandskapet, eftersom en av dess grundare också tänkt av .CA-landskoden – en förlängning som 71% av kanadensarna föredrar att använda. Moderna onlineorganisationer kräver en mängd lösningar för att utveckla närvaro och säkra målgrupper online, och Webnames.ca levererar en miljö med en enda butik där de kan vända sig till omfattande räckvidd och öka intäkterna. Med ett team som är mycket fokuserad på att tillhandahålla praktisk, personlig support, är företaget säkert att hjälpa till att lägga grunden till nya företag och fortsätta att utöka räckvidden för etablerade företag.


Den kanadensiska entreprenören och volontären Christine Trischuk ville bygga en webb närvaro som återspeglade både hennes yrkesliv som affärskvinna och hennes passion att ge tillbaka till sitt samhälle genom välgörenhetsinsatser. Enligt hennes åsikt var de dåligt utformade, annonsbaserade sajterna som ofta stöter på webben helt enkelt inte upp till uppgiften.

Hon ville ha ett utrymme på nätet som var attraktivt för kunder i hennes yrkesliv men som också visade upp hennes personliga värderingar och hängivenhet till altruism. Och Webnames.ca gav det perfekta svaret.

“Jag ville arbeta med ett företag som var lokalt och som brydde sig om sina kunder och möta deras behov,” sa hon. ”Jag startade ursprungligen en webbplats med Webnames.ca under sin Web Builder-plattform, och efter ett år fattade vi beslutet att få den uppgraderad till ett WordPress-format. Jag kunde inte vara nöjdare med resultaten. ”

Enligt Christine var det många bidragsgivare till att hennes webbplats lyckades. Den nyckelfärdiga tjänsten som tillhandahålls av Webnames.cas domänregistrering, webbplatsbyggnad, webbhotell och stjärnkundsupport toppade listan. Som ett resultat har Christines webbplats haft stor inverkan på hennes professionella image, vilket har fått henne mer intäkter och lagt henne framför en större publik.

Julianna Horvat och Garrett Sauks huvudbilder och logotypen Webnames.ca

Julianna Horvat och Garrett Saundry berättade för oss hur Webnames.ca hjälper kanadensiska företag att bygga närvaro på nätet.

Under nästan två decennier har Webnames.ca hjälpt tusentals företagare, som Christine, småföretag och företagsnivåer att bygga en online-närvaro. Som en av de första och största domänregistratorerna i Kanada är webbnamn en primär källa till domäner för kanadensiska företag och affärsmän, och företaget är stolta över sitt kanadensiska arv. Sedan starten har företagets grundläggande etos alltid varit mycket kundcentriskt, vilket fortfarande är uppenbart idag.

“Vi har alltid haft principer om frivillighet och att ge tillbaka till samhället,” sade Julianna Horvat, marknadschef på Webnames.ca. “Även om vi är en vinstdrivande verksamhet fortsätter vi att fatta många beslut baserade på dessa principer om integritet och göra vad som är rätt för våra kunder.”

Byggt från den mest erkända symbolen för kanadensisk identitet på webben

Kanadas primära domännamnstillägg – .CA – skapades av en av Webnames.ca: s medgrundare.

“Innan vi blev ett värdföretag – som var tidigt i vår historia – körde John Demco det ursprungliga .CA-domänregistret på frivillig basis från University of British Columbia,” sade Julianna.

1987 reserverade John .CA-domänen, föregick World Wide Web under flera år, och hanterade registreringen av över 100 000 av dessa domäner under de följande 13 åren. Idag registreras för närvarande mer än 2,5 miljoner CA-domäner, varav en bra andel av dem hanteras av Webnames.ca.

Så småningom bildades CIRA (den kanadensiska Internetregistreringsmyndigheten) år 2000.

“.CA TLD spundades in till en vinstdrivande verksamhet,” sade Julianna. “Webnames.ca var en av de första ackrediterade registratorerna.”

Webnames.ca infördes officiellt 2000 och hjälper nu till att hantera många av Kanadas bästa varumärken och globala Fortune 500-företag, inklusive Loblaws, Yellow Pages, Canadian Tire, BMW och McDonald’s, genom att ta ett personligt synsätt på service.

Varje domän har gratis teknisk support och tjänster, inklusive vidarebefordran av e-post och parkering, och Webnames.cas kundtjänstavdelning har 30-sekunders svarstider på inkommande samtal. Genom att förse webbansvariga med alla verktyg de behöver för att lyckas försöker Webnames.ca att påverka det kanadensiska samhället positivt genom att också sponsra både företag och ideella organisationer.

Domäner, design och värd under ett tak för företag att lyckas

För att bäst tjäna sina kunder håller Webnames.ca alla sina lösningar under ett tak. Alla värdplaner inkluderar ett domännamn, obegränsad bandbredd och lagring, en garantitid på 99,9% och stöd för många e-postkonton.

Webmasters tillhandahålls en användarvänlig kontrollpanel som använder installationsskript med ett klick för WordPress och andra applikationer. Webnames.ca erbjuder också domänportföljhantering, SSL-certifikat och företagstjänster som varumärkesskydd.

“Det finns i grunden en fördel för alla kunder som har allt under ett tak,” säger Garrett Saundry, Webnames.cas webbhotell för webbhotell. “När allt är tillsammans har du full integration, konsoliderad byggnad och ansvar.”

Webnames.cas kombination av lösningar är specifikt utformade för att arbeta tillsammans, vilket förenklar kundupplevelsen. Genom att tillhandahålla en allt-i-ett-lösning blir Webnames.ca en värdefull tillgång i varje kanadens online närvaro.

Webnames.ca erbjuder inte längre bara en domännamnsregistrator, webbhotell, e-post, WordPress-support, SSL-certifikat, domänportföljhantering, domänmäklare, plus ett antal andra tjänster.

“Om och när det finns problem är det ett telefonsamtal att ringa,” sade Garrett. “På servicesidan är det inte ett stort team, men alla här är välhållna och välbehöriga att hjälpa kunder och faktiskt fixa problem.”

Ett tättstickat team som är dedikerat till att vara en allierad till sina kunder

Den täta integrationen av Webnames.cas tjänster underlättar felsökning för företaget och dess kunder. Webnames.cas företagskultur har dessutom bidragit till att bevara livslängden för både anställda och kunder.

Enligt Garrett har ett stort antal anställda på Webnames.ca varit med i företaget under större delen av sin verksamhet. Många av de ursprungliga medlemmarna ingår fortfarande i teamet och nästan hälften av alla anställda har varit på Webnames.ca i över fem år. Garrett noterade att grundare John Demco fortfarande är med i företaget, och Webnames.ca har inte bytt ut händer sedan företaget infördes 2000. Cybele Negris, VD och koncernchef för Webnames, har också varit med i företaget från början och vårdade sin tillväxt , anställda och positivt rykte om vad det är idag.

Den snäva, familjliknande metoden för att driva ett företag sträcker sig från Webnames.cas anställda till sin kundbas. Webnames.ca-teamet behandlar kundföretag som familjemedlemmar, följer upp med befintliga klienter och checkar in nya kunder för att uppmuntra till öppen kommunikation.

Foto av teamet Webnames.ca

Webnames.ca-teamet handlar om att se till att kunderna är framgångsrika i sina onlineföretag.

“Vi säger att du aldrig riktigt lämnar Webnames.ca,” sade Garrett, “oavsett om du är anställd eller kund.”

Teamets engagemang återspeglas i företagets affärsetik, vilket framgår av hur det behandlar kunder. E-post- och telefonkommunikation är snabbt och pålitligt, med den genomsnittliga telefonväntetiden på under 60 sekunder.

Webnames.ca-teamet skräddarsyr support och lösningar på klientproblem eftersom det är väl känt i tekniken för de produkter som kunder använder.

Framtiden: Integrationer med Plesk och förbättrade värdpaket

Webnames.ca har nyligen samarbetat med den framstående värdplattformen Plesk för att ge kunderna ännu fler verktyg för framgång på nätet. Garrett sa till oss att det finns mycket att se fram emot i horisonten.

“Vi har nyligen blivit en Plesk-partner, så det har öppnat upp alla möjliga möjligheter för oss att arbeta med ytterligare integrationer,” sade han. ”Vi kommer också att integrera CloudFlare. Vi vill göra allt internt och samlas in. ”

CloudFlare-skydd med ett klick ger ett extremt enkelt sätt att hjälpa till att skydda företagssidor från DDoS och andra attacker orsakade av dåliga trafikförfrågningar.

Plesk erbjuder en egen proprietär Web Business Builder (WBB), ett verktyg som inte ofta erbjuds till eller av värdar. Webnames.ca skulle därmed bli en av få leverantörer som erbjuder detta unika affärsverktyg som innehåller inbyggda e-handelslösningar, FTP och mobilfärdiga mallar, bland andra funktioner. WBB ger företag full kontroll över deras närvaro online, inklusive webbplatsinnehåll, varumärke och kundrelationshantering. Med ännu en lösning att lägga till sin pool, erbjuder Webnames.ca en omfattande variation till ett rimligt pris.

Bildat av starkt ledarskap och en innovativ anda fortsätter Webnames.ca sin väg till att utrusta organisationer för online-framgång. Webnames.ca, som ursprungligen bildades som ett gratis sätt för kunder att doppa tårna i onlinevärlden, fortsätter att erbjuda prisvärda lösningar för små och medelstora företag och nystartade företag. Och företagets framgång beror inte bara på sina robusta värdlösningar. Det är också ett resultat av dess utmärkta kundservice som säkerställer en hög kundnöjdhet.

“Det enda mer imponerande än vår anställningsperiod är vår kundperiod,” sade Garrett.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map