WebHostingHub – Kvalitetshotell, budgetvänliga priser och intuitiva webbplatsdesignverktyg byggda för webbentreprenörer och små och medelstora företag

TL; DR: WebHostingHub öppnade sina dörrar under 2010 och välkomnade längtande webbentreprenörer och småföretag överallt som vill sända sina varumärken online. Sedan starten har värdens uppgift varit att leverera högkvalitativa webbhotell och webbtjänster som är nödvändiga för att lyckas på dagens marknad på prispunkter som är tillgängliga för budgetinriktade startups och små och medelstora företag. Vi pratade nyligen med WebHostingHub Brand Manager Tim Evans, som berättade för oss hur företagets egenutvecklade webbplatsbyggare BoldGrid, kostnadsvänliga värdpaket och hängivenhet till hands-on kundsupport hjälper till att göra sina kunders online-affärsdrömmar till verklighet.


När WebHostingHub grundades 2010 genomgick värdbranschen en massiv omvandling. Mindre värdvarumärken smakades samman och konsoliderades till tillgångarna hos större företag, vilket lämnade många webbplatsägare och företag som undrade vad som hände med den en gång personifierade kundsupporten som erbjuds av deras värdar.

WebHostingHub varumärkeschef Tim Evans har varit med i företaget sedan starten och har bevittnat första hand den stora migrationen av webbplatsägare till varumärket.

“Då visste vi att många skulle shoppa runt,” sade han. “Det var en möjlighet att hitta potentiella kunder och säga,” Hej, om din webbhotell tas upp i ett större företag och du inte är nöjd med servicenivån, ta en titt på vad vi erbjuder. “

Tim Evans huvudskott och WebHostingHub-logotypen

Web EvostingHubs Tim Evans sa att företagets mål är att erbjuda kvalitetshotell till budgetvänliga priser.

Tim berättade för oss att WebHostingHub hittade en mängd olika kostnadskänsliga kunder som letade efter en värd som skulle kunna uppfylla de stränga budgetkraven för nystartade företag och småföretag och utrota förstklassig värd.

Och sedan dag ett har WebHostingHubs huvuduppdrag varit att ge kunder jämförbara eller förbättrade servicenivåer och teknik som sina större konkurrenter erbjuder men till mycket mer överkomliga priser.

Att odla framgång med robusta värdlösningar till låga prispunkter

Tim berättade att han är oerhört stolt över den produkt som WebHostingHub-teamet har skapat.

“Vi är ett bra alternativ för både nya och webbkänsliga konsumenter,” sade han. “Hos oss får de allt de vill ha från en högre service, som InMotion, men de betalar mycket mindre.”

WebHostingHub var till exempel en av de första värdarna som tillhandahöll gratis SSD: er (solid state-enheter) till kunderna.

”Det var ett fantastiskt drag,” sade Tim. “Det anpassade oss till något som ett högre varumärke kan göra, men vi ger det till människor med mycket mer begränsade budgetar.”

Skärmdump av WebHostingHubs funktionsuppsättning

WebHostingHubs värdplaner är funktionspaket och levererar de verktyg som krävs för att webbentreprenörer ska lyckas.

Målet enligt Tim är att ligga före vad branschen gör för att leverera de mest innovativa produkterna och tjänsterna till webbplatsägare.

“Vi utbildar vår personal att ge samma eller bättre service som högre kostnadsmärken erbjuder”, sade han. “Om en kund ringer oss med en fråga om en av våra nya tekniker, är vi där för att hjälpa dem genom det.”

Det finns en anledning till att WebHostingHub kan erbjuda tjänster till en mycket lägre prispunkt än sina konkurrenter. Och Tim berättade för oss att strategin är enkel.

“Nyckeln till vår framgång är våra kunders framgång,” sade han. ”Det enda sättet att hålla våra prispoäng låga är att ha framgångsrika kunder som stannar hos oss år in, år ut. Våra kunder startar inte ständigt misslyckade företag eller stänger sina webbplatser. Det beror på att vi är här för att hjälpa dem. Vi ger dem allt de behöver för att lyckas. ”

Åtagit till en ”Thrill Every Customer” -filosofi

För att WebHostingHub ska kunna frodas behöver företaget sina kunder för att växa. Som ett resultat har värden antagit sin “spänning varje kund” -mantra.

“Detta har varit vår kärnfilosofi sedan början,” sade Tim. “Det finns på plack på hela kontoret eftersom en kund-första strategi är hur vi skiljer oss från konkurrensen.”

På WebHostingHub är företagsfilosofin mycket mer än bara en inspirerande slogan. Tim berättade att det är tydligt i alla företagets initiativ och till och med i dess interna struktur.

Collage av foton från WebHostingHub-teamet

WebHostingHub-teamet strävar efter att ge praktisk support för att säkerställa optimala upplevelser för varje kund.

“Vi har en kundupplevelsesavdelning vars huvudmål är att försvara kunden och vara förespråkare för kunden,” sade han. “De får in så mycket kundåterkoppling som möjligt och granskar kundresor.”

Tim noterade att teamet nyligen lanserade ett nytt kundåterkopplingssystem som levererar analys av big data i realtid.

“Detta gör att vi kan veta exakt vad kunderna vill ha och var de stöter på svårigheter,” sade han. ”Varje kvartal måste de projekt vi tar med till vår styrkommitté ha ett affärsvärde i linje med våra kunders framgång. Det är 100% hur vi gör saker. “

BoldGrid: Förenkla DIY-webbdesign för WordPress-användare

Många webbentreprenörer och småföretag som letar efter billiga webbhotell har inga enorma budgetar att spendera på utvecklare eller digitala marknadsföringsteam. Som ett resultat utvecklade WebHostingHub och dess systermärke, InMotion Hosting, den intuitiva webbplatsbyggaren BoldGrid.

“Våra kunder använder BoldGrid, som ligger ovanpå WordPress,” sade Tim. ”Med BoldGrid kan de bygga allt från grunden. Det är designat för DIY-personen som inte vill krassa eller gå vilse i ogräset. ”

Oavsett om kunder skapar sitt innehåll i MS Word eller OpenOffice Writer, gör BoldGrid det enkelt att klistra in alla sina bästa idéer i en mall och sedan publicera dem online på en snabb en-klickprocess.

“Det är otroligt lätt att använda,” sade Tim. “Men om de stöter på några frågor kan de nå ut till vårt USA-baserade callcenter.”

Och när webbplatser är igång har WebHostingHub också säkerhet täckt genom banbrytande DDOS-skydd.

“Vi har investerat mycket pengar i vårt DDOS-skydd,” sade Tim. “Vårt säkerhetssystem är ett av de bästa i branschen.”

Nästa: Nya processer och verktyg för att göra webbplatsägarnas liv lättare

Tim berättade för oss att WebHostingHub inte vill vara så bra som gårdagens avancerade värdtjänster – det vill vara lika bra som morgondagens. Som ett resultat dyker teamet ständigt in i nya projekt och utvecklar innovativ teknik.

“Just nu bygger vi en uppdaterad orderprocess,” sade Tim. ”Det kommer att förbättra kundupplevelsen från början, vilket gör det lättare än någonsin att köpa rätt produkter. Det bästa av allt är att det inte bara hjälper konsumenterna, det kommer också att öka våra dotterbolag. ”

WebHostingHub är inte heller klar med BoldGrid.

“Det är ett fenomenalt verktyg för webbplatsbyggnad, men vi vill att det ska bli ännu mer framgångsrikt,” sade Tim. “Vi experimenterar med sätt att automatiskt installera förpackade teman och branschmallar. Vi kommer att vara där för kunden som behöver flytta så snabbt som möjligt och slå i marken. Samma vecka som de köper en produkt från oss, kommer de att ha en webbplats byggd och redo att visa upp. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map