Spine-health.com har utvecklarnas rygg med oberoende, peer-review råd om ergonomi och hållning

TL; DR: Spine-health.com, som grundades för nästan 20 år sedan av en grupp medicinska specialister, är en auktoritativ webbplats som hanterar utmaningarna med att hålla fysisk passform och bekväm inom en stillasittande arbetsplats. Genom spetsiga råd om användning av korrekt kontorsutrustning, instruktioner om genomförande av träningsregimer överallt och en katalog med specialister att kontakta om ländrytmen skulle uppstå, hjälper ryggraden att minska bördan på många hårt arbetande IT yrkesverksamma. Ryggradshälsa är ett omfattande förråd med information om hur kontorsarbetare kan få sina kroppar att må bättre, och det är därför de har fått vår Developers ‘Choice ™ -pris för ergonomiutbildning.


Om du är en programmerare är oddsen bra att du sitter framför din dator i timmar åt gången och gör perfekt och sammanställer projekt. Inuti kontorsmiljön finns det vanligtvis lite utrymme och tid att sträcka benen, mycket mindre träning. För dem med många års IT-arbete under sina bälten kan ryggsmärta vara en verklig och ibland försvagande fråga.

Lyckligtvis kan utvecklare hitta lättnad med Spine-health.com. Webbplatsen är en myndighet för behandling av rygg- och nacksmärta och relaterade tillstånd som så många kontorsarbetare lider av.

Ryggradshälsa skapades av en grupp läkare som trodde tillgång till högkvalitativt, auktoritativt innehåll inte bara gynnar personer som lider av nack- och ryggsmärta, utan fungerar också som en källa för specialister som behandlar dessa patienter.

Med många artiklar om kontorsutrustning, träning och att välja rätt behandling för ens ryggmärgsvårigheter, är ryggradshälsa en ovärderlig resurs för många IT-proffs som samarbetar på kontor hela dagen. På grund av webbplatsens enastående råd och överflöd av utbildningsmaterial är vi stolta över att erkänna Spine-health.com med vår Developers ‘Choice ™ -pris för ergonomiutbildning.

Att välja rätt kontorsstol är avgörande för att förhindra ryggsmärta

OSHA definierar ergonomi som att passa ett jobb för en person. Ibland betyder det bokstavligen att anpassa utrustning, möbler och tillbehör till kroppstyper. Ergonomi på arbetsplatsen gynnar inte bara anställda utan också för företag. Bekväma och friska arbetare kan arbeta mer effektivt och väl utformad utrustning kan till och med spara pengar för innovation på lång sikt.

Ryggradens hälsa känner igen ergonomiskt utformad kontorsutrustning, som stolar, är avgörande för kontorsarbetarnas långsiktiga komfort. Dålig hållning är en av de viktigaste faktorerna som leder till nack- och ryggstammning, och rygghälsa noterar att det är viktigt att korrekt anpassa kroppsdelar i förhållande till varandra för att undvika smärta.

Grafik som visar bra hållning med en ergonomiskt utformad stol och och dålig hållning med en vanlig stol

Ergonomiskt utformade stolar hjälper arbetarna att upprätthålla god hållning, vilket är viktigt för en hälsosam ryggrad.

Enligt Spine-health ger de flesta kontorsstolar inte tillräckligt stöd till korsryggen. Dessa stolar är tyvärr vanliga framåtbenade och håller balansen mellan mag- och ryggmusklerna, vilket leder till onaturlig belastning.

En stol med adekvat stöd i ländryggen håller IT-arbetare från att luta sig för långt över en datorskärm i timmar, vilket minskar belastningen på ryggraden och musklerna och gör det möjligt för den workaholic programmeraren att mer bekvämt fokusera ansträngningarna på det aktuella projektet.

Lätt att göra, utrustningsfria övningar för att hålla dig frisk på ett kontor

Att hålla koll på träningen på kontoret är avgörande för att förbättra fokus och allmän hälsa. Ryggradshälsotillstånd, eftersom ryggraden är utformad för rörelse, måste den begränsade rörelsen hos många kontorsstolar som hindrar flexibilitet kringgås med tillräcklig sträckning och lite lätt promenader. Eftersom kontorsplatserna är begränsade är de mest praktiska övningarna ofta utrustningsfria.

Bland de mer populära metoderna som ryggradsrekommendationer rekommenderar är stretching- och ryggstärkande övningar som de som finns i McKenzie-terapi. McKenzie-terapi är ett standardiserat tillvägagångssätt för behandling av ischias och fungerar genom att förlänga ryggraden för att lindra trycket på skivorna.

Grafik som visar en röntgenstråle med korsryggen i rött och en grafik som visar ett skelettövning

Ryggradshälsa informerar läsarna om hur de kan stabilisera sina korsryggregioner genom snabba och enkla övningar.

Dynamisk stabilitet i ländryggen kräver att personen hittar den neutrala punkten i ryggraden – den mest bekväma positioneringen – och tränar musklerna för att behålla den positionen. Många av dessa ryggstabiliseringsövningar kan utföras när du står upp, vilket gör dem idealiska för alla kontorsytor – till och med trånga bås.

Dessa övningar är snabba och enkla att utföra. De kostar ingenting, kräver ingen utrustning och håller blodet flyter till hjärnan.

En katalog över ryggläkare & Spinal kirurger leder dig till hjälp

Förutom att ge användare information om kontorsstolar och träning, har Spine-health en omfattande katalog med läkare för de i nöd. Ryggradens hälsa berör användarnas välbefinnande, även de som det kanske inte kan hjälpa direkt.

När större skador inträffar, eller när smärta samlas, kan vissa IT-arbetare söka hjälp av läkare, kiropraktorer och ryggkirurger. Spine-health läkarkatalog låter användare hitta leverantörer baserat på plats.

Inte bara är läkare och sjukhus listade av staten, utan en separat profil tillhandahålls för var och en med detaljerade typer av praxis och behandlingar som tillhandahålls, samt specialistlistor och tillstånd som behandlas. Profiler inkluderar också vägbeskrivning, kontorstid, telefonnummer och försäkringsinformation – allt som en användare skulle behöva ta nästa steg mot behandling.

En betrodd, omfattande pedagogisk källa för ryggmärgshälsa

Den rigorösa redaktionella processen hos Veritas Health, utgivare av Spine-health, säkerställer att innehållet är faktiskt och lämpligt för verkliga medicinska råd. Ryggradshälsa kräver att allt innehåll är icke-kommersiellt, faktakontrollerat av en medlem av dess medicinska rådgivande styrelse och författat av verkliga läkare.

Det finns många hälsorelaterade webbplatser, men Spine-health skiljer sig ut genom att tillhandahålla ett omfattande arkiv med helt original, 100% peer-granskat innehåll. Varje artikel granskas av minst en medlem av Medical Advisory Board innan den publiceras. För att omsorgsfullt säkerställa att all information är korrekt och pålitlig, förtjänar rygghälsan utmärkelsen som en av de främsta utbildningswebmyndigheterna för muskel- och skeletthälsa, varför webbplatsen är vårt val för ergonomiutbildning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector