Media Tempelets kundcentriska fokus lyser genom utvecklingen av AWS-driven WordPress-hosting i företagsklass

TL; DR: Vi är länge fans av Media Temple på HostingAdvice, och med flera MT-kunder i vårt team kan vi garantera deras högsta tillförlitlighet och prisbelönta kundservice. Teamet har genomgående bevisat att människor är deras prioritering med sitt dedikerade kontohanteringsprogram, mt (One); deras välkända förvaltade VPS-tjänst, DV; och naturligtvis Grid – och de har gjort det igen. Få den senaste MT-uppdateringen: en hanterad Enterprise WordPress-lösning som drivs av AWS Cloud som ger nivån av skalbarhet, tillförlitlighet och säkerhet som stora företag behöver för att se till att deras webbplatser förblir smidigt medan de hanterar den dagliga verksamheten.


Utvecklare är inga främlingar för revisionsprocessen. Tänk på det: Inspiration träffar dig i form av en ny projektidé eller uppdatering, du börjar strukturera den, och innan du vet ordet av det, är du albondjup i vad som kan vara den mest välorganiserade, vackra koden du har någonsin skrivet. Det är ett projekt som du är stolt över, ett som hjälper människor eller tjänar dig pengar eller allt ovanstående. Du är pumpad att skicka in den begäran om dragning.

Då är det dags för kodgranskningen – och du inser att din spelförändringsidé har några hicka. Den är inte byggd för att tjäna massorna precis som du föreställde dig, och det är ett bakslag som kan vara svårt att svälja som en dev när han / hon är super passionerad för en idé.

Även teknikkraftverk som Media Temple – företaget bakom den marknadsledande Grid-delad hosting och extremt populär förvaltad DV-lösning – har varit där. Men för dem stärker motgångar bara sin grund för att ge feedback-driven produkter till kunderna.

Till exempel, efter införandet av nya hanterade WordPress-värdplaner 2015, fick Media Temple feedback från företagskunder och byråer. Konsensus: Dessa typer av företag har olika behov skiljde sig från medelstora byråer, webbutvecklare och designers.

Porträtt av Pascale Marchand och Media Temple-logotypen

Senior kommunikationsdirektör Pascale Marchand berättade om hur Media Templets Enterprise WordPress föddes.

“Det första året uttryckte många av våra företagskunder intresse för funktioner som är mer anpassade efter deras specifika behov när det gäller support, skala, säkerhet och snabbhet”, säger Pascale Marchand, Senior Director of Communications for Media Temple. “Eftersom vi är anslutna till våra kunder och lyssnar på dem ständigt, lanserade vi Enterprise WordPress, som unikt kombinerar hanterad WordPress med avancerad support dygnet runt, dedicerad kontohantering och molnteknik.”

Senaste WordPress-lösningen prövar AWS-skalbarhet och (mt) One Service

Enterprise WordPress, Media Temples nya erbjudande för företag i företagsklass, utnyttjar skalbarheten av AWS Cloud med (mt) One – Media Temple’s dedikerade kontohantering – och support dygnet runt.

“Enterprise WordPress har fått mycket väl emot,” sade Pascale. “När vi lanserade i maj surrade Twittersphere verkligen om det.”

Här är en titt på några av de fantastiska funktionerna i Enterprise WordPress:

 • Katastrofsäker uppetid med en unik arkitektur som inte har någon enda punkt för misslyckande och flera lager av redundans för att hålla dina webbplatser igång, vilket är särskilt viktigt för e-handelswebbplatser som hanterar stora spikar i trafiken
 • Omedelbar skalning som får jobbet gjort på sekunder istället för minuter
 • DDoS-skydd i världsklass som håller dina uppdragskritiska webbplatser säkra
 • (mt) En dedicerad kontohantering ge sinnesfrid och experthjälp
 • Dedikerat telefonnummer ger dig din egen linje för 24/7 teknisk support från erfarna WordPress- och Amazon-certifierade ingenjörer

Uppgraderingen till Enterprise WordPress innehåller en mycket praktisk och anpassad strategi av (mt) One-teamet, som bland andra tjänster säkerställer att webbplatser och appar fungerar med högsta prestanda.

Foto av Media Temple Tech Support

Enterprise WordPress inkluderar (mt) One, en vithandskar-kontohanteringstjänst som tillhandahålls av dedikerad personal.

“Vi ser till att vi går igenom alla potentiella behov som företag kan ha, och ibland till och med saker som de inte hade tänkt på sig själva,” sade Pascale. “Så när vi är klar med försäljningscykeln har de en perfekt anpassad lösning. Vi ser till att vi gör omfattande förberedelser innan vi lanserar, så det tar lite mer tid att konfigurera och utföra. ”

Conciergetjänsterna hos (mt) One ger kunder och samarbetspartners en dedikerad kontohanterare, som känner till sina företag inifrån och ut, proaktivt och reaktivt hanterar varje problem snabbt och till och med schemalägg regelbundna affärsrecensioner för att diskutera kommande digitala behov och potentiella högtrafik evenemang.

”I princip får kunder en dedikerad hotline som sätter dem framför varje linje,” sa Pascale. “De behöver inte vänta och de får kontohantering med vit handske dygnet runt, vilket i princip är kundsupport på steroider.”

Prisbelönad kundservice är Media Temples centrala fokus

Mer än hälften av Media Tempelets 230 anställda arbetar med kundservice, vilket knappast är förvånande med företagets uppdrag att fokusera på att få sina kunder sinnesfrid genom att erbjuda premium-nivå support och lösningar.

Om du skulle besöka Media Temple’s kontor i Los Angeles, skulle du hitta deras supportteam som sitter i centrum av byggnaden – och det är ingen slump eftersom företaget sätter kundsupport i centrum för allt de gör.

“Vi försöker inte bara göra ett rekordantal försäljningar”, sa Pascale. ”Det handlar om att vara mer än bara en teknikleverantör. Vi vill bli en förlängning av våra kunders företag och vi ser till att vi vårdar dessa relationer genom att ha ryggen dygnet runt. “

Media Temples obevekliga fokus på sina kunder har lönat sig med lite allvarlig hårdvara. Stevie Awards, som är världens främsta utmärkelser för kundtjänst, har regelbundet hedrat Media Templets kundtjänstteam – senast erkänt dem med två prestigefyllda priser i mars 2016.

Foto av Media Temple vid Stevie Awards

Media Templets kundsupportteam lägger till två Stevie Awards till sin samling i år.

Media Temple vann ett Gold Stevie-pris som årets kontor för kundtjänst i kategorin teknikindustri. De fick också en Silver Stevie-pris i bästa användningen av teknik i kundservice i kategorin Datortjänster och datorprogramvara.

Faktum är att Media Temple har tagit hem 10 Stevie Awards under de senaste fyra åren, vilket bevisar deras ständiga engagemang för att sätta kunderna först.

En viktig del i att lyssna på kunder är att skapa vägar för att få den typ av feedback du behöver för att hålla kontakten med deras behov. Media Temple var det första värdföretaget som använde Twitter som en kundsupportkanal, ett bra exempel på den kundservicekundservice de tillhandahåller.

Ett sätt att hålla kunderna nöjda är att proaktivt tappa ut potentiella problem innan de blir ett problem, och det var vad som ledde till att Media Temple implementerade ett Bug Bounty-program. Så lika bra som deras ingenjörer använder den senaste tekniken för att erbjuda premiumhotellösningar, ibland fångar de inte alla fel i systemet första gången.

Bug Bounty-programmet började organiskt när en tekniskt benägen användare kontaktade Media Temple via Twitter för att rapportera ett fel.

“Vi tittade på det, och vi sa:” Wow, det är faktiskt mycket hjälpsamt, “sade Pascale. “Vi får ibland dessa meddelanden från kunder som är tekniskt kunniga, och det hjälper oss att åtgärda buggar i rätt tid.”

Media Temple beslutade att starta sin egen version av programmet eftersom det hjälpte till att förbättra den totala användarupplevelsen och prestandan för sina lösningar.

People-Centric Gäller också blomstrande kontorkultur vid Media Temple

Att få ett jobb på Media Temple innebär en lång intervjuprocess, men för alla konton verkar det väl värt ansträngningen. Samtidigt som hon gick igenom flera intervjuer, imponerade Pascale av intelligensnivån – både intellektuellt och känslomässigt – av sina framtida medarbetare.

Efter mer än tre år med företaget kan Pascale prata med Media Temple: s arbetshårda, spelhårda filosofi.

“Den svåra rollen kommer efter den hårda delen, men det är förmodligen lika viktigt eftersom vi vet att glada medarbetare hjälper ett företag att vara mer produktiva,” sade Pascale.

Media Temple har hållit sina anställda blomstra med förmåner som fullt lager kök, biljardbord, månatliga happy hours och andra evenemang. Nyligen åkte Media Temple-teamet till Dodger Stadium för ett basebollspel.

Företaget är också värd för bordtennisturneringar som fungerar som kostympartier – där kreativ, partners, klienter och anställda samlas och tävlar mot varandra. Medan deras första evenemang var i Los Angeles, utvidgade de nyligen evenemangets räckvidd genom att vara värd för ett evenemang i Chicago, och det kom komplett med en Barack Obama impersonator.

Foto av en Barack Obama impersonator i Chicago

Media Tempelets första bordtennisturnering i Chicago innehöll en Barack Obama impersonator och mycket roligt.

Media Temples Senior Manager för affiliate-marknadsföring Tammy Porter lade till: ”Jag tror att våra folks passion talar så mycket i allt vi gör och är definitivt en av kärnvärdena. Vår personalavdelning som kallas medarbetarupplevelsen och verkligen betonar vår balans mellan arbetsliv och liv är verkligen kritisk. ”

Constant Evolution påminner om Media Templets början

Att rulla med slag av kodrevisioner tenderar att ge ett starkare slutresultat, precis som kundåterkoppling har lett Media Temple till innovativa idéer som fortsätter att erbjuda ökad tillförlitlighet för sina användare.

Denna ständiga utveckling går tillbaka till Media Tempelets ursprung. Grundare av Media Temple Demian Sellfors arbetade i den kreativa industrin och behövde en webbhotell som skulle tala sitt språk och göra det möjligt för honom att fokusera på sitt arbete och inte spendera tid på att oroa sig för sin server.

Formgivare och utvecklare har tekniska behov, men ännu viktigare, de kräver sinnesfrid för att verkligen kunna gräva in i sina projekt utan att stressa över IT-behov. Demian fann att det inte fanns något sådant värdföretag, så han startade Media Temple 1998.

“Vi skapades av nödvändighet, och vi fortsatte att växa runt behov som vi ansåg inte uppfyllda i branschen,” sade Pascale. “Att skapa trygghet till våra kunder har varit vårt uppdrag sedan dag ett, och vi har fortsatt att arbeta runt det.”

När Media Temple firar 18-årsjubileum i september 2016 planerar de att fortsätta utveckla sitt erbjudande för att tillgodose sina kunders behov. Samtidigt kan vi på HostingAdvice inte vänta på att se vad detta team gör nu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map