Hur Sauce Labs ger Dev-team möjlighet att leverera appar till marknadsföring med större smidighet genom tv-webbläsare, enheter och plattformstestlösningar

TL; DR: Sauce Labs, som grundades 2008 av Jason Huggins, skaparen av den industristandarda programvarutestningens ramverk Selenium, kommer att blåsa ut de ljus som firar 10-årsjubileum 2018. Sedan starten har företaget levererat automatiska tester lösningar för webb- och mobilapplikationer som erbjuder kostnads- och tidsbesparingar som överträffar traditionella interna testmetoder. Vi satte oss nyligen ned med Senior Director of Marketing Bill McGee, som berättade för oss att Sauce Labs är fast beslutna att fortsätta sitt mål att stärka team att leverera appar av hög kvalitet på marknaden snabbare.


Den moderna mjukvaruindustrin är ett högtrycksutrymme där kvalitet och takt direkt korrelerar med ett företags framgång eller misslyckande. Men att påskynda utvecklingslivscykler för att vara först på marknaden kan ibland ha en skadlig effekt på mjukvarukvaliteten och funktionaliteten.

Som ett resultat försöker många organisationer bli mer smidiga i sina strategier för produktutveckling. Och integrerat i alla smidiga metoder är ett robust test-, iterations- och feedbacksteg för att säkerställa att applikationer fungerar och fungerar sömlöst över plattformarna som de är byggda för att köra.

Under det senaste decenniet har Sauce Labs levererat en molnbaserad kontinuerlig testplattform som gör det möjligt för dev-team och företag att påskynda utvecklingslivscykler och samtidigt säkerställa högkvalitativ mjukvarubyggnad.

“Hastighet och kvalitet är en konkurrensfördel,” sade Bill McGee, Senior Director of Marketing på Sauce Labs. “Det saknas statistik om hur snabbt människor kommer att överge en webbplats eller mobilapp om den inte fungerar första gången.”

Bill berättade för oss om företagets kontinuerliga testning av molnlösningar för både utvecklingseffektivitet och kvalitetssäkring. Lösningen fungerar över plattformar – stödjer en uttömmande lista över webbläsare, operativsystem, mobila enheter, simulatorer och emulatorer.

Snabbare & Mer pålitlig testning leder till bättre UX och högre avkastning

Sedan starten för ett decennium sedan har Sauce Labs-användare slutfört över 1,6 miljarder test. Bill berättade för många av de företag som vänder sig till Sauce Labs inte bara förbättrar marknadsföringstiden utan att testa kontinuerligt under hela utvecklingscykeln också säkerställer att de rullar ut de bästa iterationerna av sina applikationer.

Resultatet: Användaren garanteras en bättre upplevelse, vilket är avgörande för att inte bara en app utan ett företag lyckas

“Det finns potential för negativ påverkan på ett varumärkes image om någon har en dålig upplevelse med en webbplats eller mobilapp”, sade Bill.

Bill McGee's headshot och Sauce Labs-logotypen

Marknadschef Bill McGee berättade för oss att Sauce Labs levererar världens största automatiska testmoln för applikationer.

Men med Sauce Labs Continuous Testing Cloud kan företag se till att de levererar optimala kundupplevelser. Ett exempel, konstaterade Bill, kom med en stor omnichannel-återförsäljare som utnyttjade Sauce Labs testram för att säkerställa ytterligare plattform och OS-täckning.

“Genom att lägga till bara en ytterligare webbläsare- och operativkombination som inte hade inkluderats i deras testtäckning kunde återförsäljaren generera en betydande inkomstökning,” sade Bill. ”Nu kan ett ytterligare segment av sin köppublik lyckas använda sin applikation. Det finns verkligen konkurrens- och varumärkesfördelar med att se till att din programvara fungerar på så många olika enheter, webbläsare och operativsystemkombinationer som möjligt.

Kryss inte bara i rutor: Kontinuerlig testning är vägen att gå

Sauce Labs arbetar med målet att ge utvecklingsgrupper att testa så snabbt de kan koda idéer. Och den automatiserade karaktären av företagets lösning möjliggör en sådan hastighet. Företagets Continuous Testing Cloud gör det möjligt för utvecklare och QA-automatiseringsingenjörer att starta tester i varje steg i utvecklingscykeln, vilket säkerställer att ingen sten lämnas ovändig innan en applikation lanseras.

Bill ser på Sauce Labs tjänst som inte bara en konkurrensfördel utan också som ett verktyg med potential att ha betydande inverkan på intäkterna.

“Att arbeta med en urklipp eller ett Excel-kalkylblad och bara köra ner en lista med” gå till den här sidan, klicka på den här knappen, skriv in den här texten “är inte längre ett effektivt sätt att närma sig testning,” sade Bill.

Bill berättade att testning är inte förhandlingsbar – appar måste testas. Skillnaden är om du överträffar de ekonomiska, tekniska och logistiska hindren för att göra det själv eller sälja det ut.

“Du kan antingen hyra en armé av manuella testare eller behålla din egen testinfrastruktur,” sade han. “Det finns definitivt en fördel att lägga ut outsourcing av saker som inte är din kärnkompetens och fokusera resurser på att lägga till fler utvecklare, skapa coola nya funktioner och utöka din täckning så att fler kunder eller kunder kan använda din produkt.”

Sauce Labs-plattformen erbjuder tusentals virtuella maskiner och riktiga mobila enheter så att automatiska test kan köras på begäran och parallellt utan kostnader och tekniska komplexitet för att bygga ett internt testlaboratorium. Tester kan skrivas och köras med Selenium, Appium, Espresso eller XCUITest-skript. Resultaten av dina apptest presenteras på många sätt som du kan nå via en instrumentpanel.

Med en videoinspelning av hela testsessionen kan du se din app i alla olika webbläsare- och operativsystemkombinationer, emulatorer och simulatorer och verkliga enheter som Sauce Labs plattform är kompatibel med. Användare kan se detaljerna för varje exekverat kommando tillsammans med skärmdumpar för varje kommando samt loggar och metadata. Avancerad testanalys erbjuder djupdata och statistik för varje testkörning så att ditt team kan utvärdera din apps prestanda i alla testmiljöer med specifika egenskaper och hjälpa utvecklare att felsöka mycket snabbare.

Flytta bortom begränsningarna för ett selenät

Att skapa ett eget selenät är ett tillgängligt sätt att bygga och vara värd för en testinfrastruktur, så att du kan distribuera testutförande över flera virtuella medel, var och en med en annan webbläsare och OS-kombination. Men även om detta är ett praktiskt alternativ, kan det också vara begränsande.

Ett Selenium Grid kan inte upprätthållas effektivt utan ständiga, arbetsintensiva uppdateringar. Om Firefox eller Chrome automatiskt släpper en uppdatering måste minst en bild i rutnätet byggas om. vanligtvis är det många fler än en bild. En ännu större konsekvens är att det maximala antalet noder du kan ha på ett Selenium-nät är 50.

“Vi har kunder som snurrar upp hundratals samtidiga sessioner i flera webbläsare och operativsystem och de kan inte utnyttjas av att infrastrukturen är begränsad till 50 sessioner,” sade Bill.

Sauce Labs erbjuder mer än 800 webbläsare- och operativsystemkombinationer, över 200 emulatorer och simulatorer och uppåt 2000 riktiga enheter, alla tillgängliga för samtidig, automatiserad testning av din app. Även med användning av Selenium omfattas inte Sauce Labs av den vanliga begränsningen på 50 noder eftersom företaget har byggt sina egna specialmolnserver för att utföra testinstanser.

“Vi använder inte ett delat offentligt moln som AWS eller Azure,” sade Bill.

Det påverkar också din apps säkerhet och dess data direkt.

“Vi upprätthåller våra egna datacenter, vilket ger våra kunder en hög grad av förtroende ur säkerhetssynpunkt”, sade Bill. ”Vi raderar den virtuella maskinen helt efter varje test, så att dina testdata aldrig skulle utsättas för en annan användare. Den strategi vi tar för att upprätthålla vårt eget datacenter och den säkerhet som det ger uppfyller kraven från några av världens största finansiella institutioner, den amerikanska regeringen och andra företag med stränga problem med information och integritet. “

En testautomationsveteran firar ett årtionde i affärer

Sauce Labs firar 10-årsjubileum 2018 och är en veteran i branschen. Dessutom uppfann företaget faktiskt mycket av den moderna testtekniken på marknaden idag.

“En av våra grundare, Jason Huggins, var skaparen av Selenium,” sade Bill. ”Selenium är ett ramverk för automatisering av webbläsarinteraktion. Med det kan du i huvudsak automatisera front-end-testning för att säkerställa att din webbplats eller din applikation fungerar över olika webbläsare och olika operativsystem. WebDriver-protokollet är på väg att bli W3C-standarden senare i år, vilket är en enorm milstolpe för Selenium. ”

Bill berättade för oss att det också är användbart för att göra mycket stora tester och bryta dem i bitar i bitstorlek och köra dem parallellt. På så sätt kan utvecklare göra sina tester på några minuter istället för att dra ut processen.

“När Sauce grundades fanns det ett företag med namnet Mercury Interactive, som köptes av Hewlett-Packard,” sade Bill. ”Merkurius var bara Windows-baserat. De hade inget med Mac OS att göra, och det var en väldigt stor leverantörsinlåsning. Det var inte öppen källkod. När Jason behövde komma med ett namn för sitt projekt valde han Selen eftersom elementet selen är en motgift för kvicksilverförgiftning. Vi tyckte att det var ganska smart. ”

Selenium är nu standarden och är öppen källkod för tester över webbläsare – precis som dess följesystem automatisering och testning ram Appium är för mobil testning. Appium, som kommer från iOSAuto, byggs med syntax i Selenium-stil för apptest. Sauce Labs stödde Appium 2013 och släppte en ny iteration som ersatte den gamla Python-versionen. Således finns Selenium i DNA från Sauce Labs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map