Hur dhosting.com stör av webbtjänsten genom att tillhandahålla ett skalbart, prisvärt värdalternativ

TL; DR: På en marknad dominerad av dedikerade, delade och virtuella privata servrar erbjuder Dynamic Edge från dhosting.com ett nytt alternativ. Produktens alternativ för autoskalering låter användare dynamiskt hantera resursparametrar utan behov av komplexa och kostsamma migrationer eller uppgraderingar. Det hjälper också webbplatsadministratörer att uppfylla prestandakrav utan att fastna i tekniska problem. När de skalar utöver dhosting.coms grundläggande Dynamic Edge-paket betalar användare bara för de resurser som används och de kan konfigurera anpassade användningsbegränsningar för att hjälpa dem att hålla sig inom sina budgetar.


Som alla som arbetar med webbhotell kan berätta för dig är spikar i trafiken ett eftertraktat mål men kan också utgöra ett stort problem. Ytterligare trafik kan tvinga en webbplats att migrera till en virtuell privat server (VPS) eller till en dedikerad server som kan hantera den trafiken.

Det scenariot kan medföra ytterligare utgifter för företaget, vilket kan gå till spill om de ytterligare resurserna inte används till fullo. Utöver detta kan värdar också införa databas-, e-post- och skriptbegränsningar, som alla kan komma i vägen för affärer, öka kostnaderna och orsaka huvudvärk.

dhosting.com logotyp

Företagare kan hitta autoscaling-lösningar som passar in i deras budgetar med Dynamic Edge från dhosting.com.

Teamet på dhosting.com förstår dessa problem och har utnyttjat sina 12 års erfarenhet för att utveckla en modern lösning för dessa traditionella webbhotell dilemma. I mars 2018 lanserade dhosting.com Dynamic Edge, en unik värdprodukt som kan autoskala för att tillgodose användarnas behov och budgetar – hantera kortvariga toppar och uppmuntra tillväxt på lång sikt.

För att hantera webbegenskaper använder dhosting.com-användare sig av dPanel, en intuitiv administrationspanel som är byggd för alla användare – inte bara utvecklare. Och dPanel är mobilvänligt, vilket gör att användare enkelt kan hantera sina konton när de är borta från skrivbordet.

Företagets experter ansvarar för att övervaka och underhålla servrarna och frigör användare att fokusera på de praktiska aspekterna på sina webbplatser istället för att behöva oroa sig för den tekniska sidan. Detta gör det möjligt för små och medelstora företag att använda resurser som traditionellt är begränsade till företag med betydande budgetar.

“Du behöver inte ha din egen administratör eller betala för ytterligare tjänster,” sade Raphael Kusmider, VD för dhosting.com. “Enligt vår åsikt är detta en mycket enklare lösning.”

Och dhosting.com byggde sin lösning på ett redundant serversystem med all sin teknik som tillhandahålls av några av de bästa mjukvaruleverantörerna i branschen – inklusive Cisco, Microsoft, Hewlett-Packard och IBM.

Företaget fakturerar kunder varje timme för extra tjänster och dPanel tillhandahåller detaljerade rapporter och förutsägelser, vilket möjliggör en stramare kontroll över utgifterna och resursallokering. Oberoende och redundanta datorkluster som finns i ett tier-3-datacenter, internetlänkar för operatörskvalitet för dataöverföring och flera kraftkällor per serverställ fungerar allt för att förhindra driftstopp och hålla platser tillgängliga.

Denna strategi ger kontrollen i händerna på e-handelsföretagare och arbetar för att förändra värdindustrins status quo till klientens fördel.

Autoscaling erbjuder flexibla värdparametrar

Kunder kan aktivera autoskalering i dPanel och det möjliggör automatiskt ökningar och minskningar till CPU-, RAM- och SSD-resurser i realtid beroende på webbplatsens behov. Och användare betalar bara för de resurser de använder utöver deras grundläggande tilldelning. Parametrar för resursanvändning anpassas dynamiskt utan användarintervention.

”Vårt uppdrag är att hjälpa människor att bygga större produkter – fantastiska produkter,” sade Raphael. “Generellt sett fokuserar vi på att låta människor skala.”

Användare kan använda sig av autoscaling på tre sätt. Den första är genom att ange en utgiftsgräns enligt dagliga, vecko- eller månatliga resursbudgetar. Alternativt kan de ställa in en resursgräns och betala endast för den faktiska användningen utöver vad som ingår i grundavgiften. Slutligen kan användare välja ingen gräns, vilket gör att deras webbplats kan använda alla nödvändiga resurser tills de når sin slutliga budgetgräns.

Grafik över webbplatsägare med en dedikerad servertekniker

Dedikerade servrar kan hantera spikar i trafiken men är inte kostnadseffektiva för många små och medelstora företag.

Oavsett vad användare använder för sig själva, är det de enda begränsningarna de möter med dhosting.com. Traditionella begränsningar – såsom antalet PHP-slingor och anslutningar – ersätts av de tre grundläggande Dynamic Edge-parametrarna: CPU, RAM och SSD-användning.

Användare laddar pengar i sin autoskalningsbalans för att fördela medel vid behov. Avgifter för ytterligare resurser som används debiteras för varje startad timme, och användare kan se priser och detaljerade rapporter i dPanel. Blivande användare kan besöka dhosting.coms prisberäknare för att få en uppfattning om avgifterna de kan förvänta sig av autoscaling.

Dynamic Edge kan automatiskt öka tjänsterna baserat på behov

Med Dynamic Edges autoskaleringsfunktion ökas och minskas serviceparametrarna efter behov och användarna betalar endast för de resurser som används. Detta ger en tydlig ekonomisk fördel jämfört med traditionella värdmetoder.

Exempelvis sätter delade servrar resursbegränsningar från början, vilket gör att tjänsten kan tillgodose behoven hos flera webbplatser som samtidigt är värd. Denna situation begränsar vidareutvecklingen från klientens sida, och att komma förbi dessa begränsningar har traditionellt inneburit att kunder måste byta till VPS eller en dedikerad server.

VPS och dedikerade servrar fungerar på samma sätt, med den största skillnaden är att en VPS är mjukvarubaserad medan dedikerade servrar är hårdvarubaserade. VPS-leverantörer kan justera resurser på användarens begäran, men det innebär att servrarna startas om. Som ett resultat av detta extra arbete har kunden ofta högre avgifter. Om användaren beslutar att gå vägen för att köpa dedikerat serverutrymme kan maskinvarans funktioner fortfarande begränsa resurserna. Maskinvaruförstärkningar eller omkonfiguration måste utföras av en experttekniker, med en extra kostnad för användaren.

För att kringgå de problem som ingår i traditionella värdtjänster, kombinerar Dynamic Edge funktioner i molnhostning och VPS för att driva dess autoskalering. Det hanterar och ändrar resursfördelningar i farten – utan att behöva göra väsentliga förändringar i tjänsten – vilket innebär att användare kan tillgodose omedelbar efterfrågan utan problem..

Kombinerat med dPanels bekväma rapporter och prognoser kan platslöpare fatta utbildade och ekonomiska beslut om resurstilldelning och samtidigt spara värdefull tid och ansträngning.

Kostnadseffektiva planer ger ett brett utbud av funktioner och fördelar

Den grundläggande Dynamic Edge-planen kostar mindre än $ 200 per år, och användare får 1 GHz CPU, 1 GB RAM och 50 GB SSD-utrymme. Dessa parametrar uppfyller behoven hos många användare, så att de kan lämna autoskalering deaktiverad i dPanel.

Men om behovet av ytterligare resurser uppstår kan autoskalering aktiveras med ett klick på en knapp. När denna funktion har aktiverats ökar resurserna som finns tillgängliga för användare till 24 GHz CPU, 64 GB RAM och 1000 GB SSD utrymme.

Tillsammans med grundläggande tjänster och ett autoskaleringsalternativ, har dhosting.com-prenumeranter ett antal andra fördelar, inklusive en snabb anslutning, obegränsad e-postadress, MySQL-databaser, domäner och bandbredd.

Skärmdump av trafikdiagrammet dhosting.com

Med Dynamic Edge anpassas servrarna till klienttrafik och debiteras endast för den tid extra resurser tilldelas.

Företag kommer också att ha 24-timmars administrativt stöd och Litespeed-webbacceleration, vilket kan hjälpa tilldela resurser under en trafikspik.

Och dhosting.com sätter inga begränsningar för antalet lagrade filer, databasstorlek och frågor, e-postlagring och sändning eller PHP-processer. Kundplatser säkerhetskopieras dagligen – eller på kundens begäran – och lagras i tre dagar.

Dessutom använder Dynamic Edge-webbplatser Let’s Encrypt, som automatiskt installerar det senaste SSL-certifikatet för domäner utan extra kostnad; SNI, ett tillägg som tillåter flera SSL-certifikatinstallationer på samma IP-adress och TCP-port; och det allmänt använda innehållsleveransnätverket Cloudflare, vilket säkerställer premium webbplatsprestanda.

Användare kan uppleva skillnaden dhosting.com med en gratis rättegång

För användare som tidigare har upplevt problemen med delade, dedikerade och virtuella privata servrar och letar efter en effektiv och prisvärd förändring presenterar dhosting.com: s Dynamic Edge en innovativ lösning som är både kostnads- och arbetskraftig. Intresserade användare kan till och med förhandsgranska uppskattade värdkostnader för att utvärdera sina besparingar.

”Vi tycker att produkten är det viktigaste. Och marknaden förändras just nu. Folk letar efter en icke-generisk produkt, sade Raphael. ”Många av våra konkurrenter har mycket generiska produkter. De använder alla cPanel – eller en annan generisk lösning – för att hantera kundernas behov från USA, Europa eller någon annan plats. Dessa kunders behov är olika. Vi förstår det. ”

Det erbjuder en kostnadsfri 14-dagars provperiod för dig som vill testa Dynamic Edge utan att åta sig ett helt år. Användare som väljer den speciella testversionen, kallad Dynamic Edge med resursberäkning, får ytterligare förmåner. Med detta kan användare ladda upp sin webbplats, ställa in sin domän och se värdprocessen utvecklas. Företaget kontrollerar webbplatsens resursbehov och skickar inom fyra dagar två resursanvändningsrapporter och priserbjudanden. Användare som vill fortsätta med tjänsten kan välja mellan en-, tre- eller sexmånadersplaner utöver det grundläggande årsabonnemanget.

Under 2019 och därefter planerar dhosting.com att öka sin publicitet och marknadsföringsinsatser för att visa sina fördelar jämfört med traditionella tjänster.

“Vi tror att om vi kan visa dessa människor att vår produkt fungerar mycket bättre, så kan vi betjäna fler webbplatser på marknaden,” sade Raphael.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector