Grundare Sam Kulkarni pratar WebHost.UK.Net och företagets åtagande att leverera högpresterande, prisvärda värdlösningar

TL; DR: “Hög kvalitet eller låg kostnad?” Det är en fråga som många överväger när de köper webbhotell. Lyckligtvis försöker London-baserade WebHost.UK.Net förvandla det “eller” till “och”. Vi satte oss nyligen ner med grundaren Sam Kulkarni, som berättade att hans företag garanterar högpresterande och kostnadseffektiva tjänster i kombination med stjärnstöd. Det är mycket att hävda. Men med en erfaren teknisk supportteam, mer än ett decennium med direkt värdupplevelse och all SSD-driven infrastruktur, lyckas WebHost.UK.Net leverera de webb-lösningar av hög kvalitet som moderna företag behöver till budgetvänliga priser.


Billiga och pålitliga är två ord som vanligtvis inte går ihop, särskilt när du pratar om webbhotell. Vanligtvis, om du vill ha billig värd, måste du ta itu med prickig support, saknade funktioner, ofta driftsstopp och långsamma servrar.

För att få utmärkt support, fullständig webbhotell och snabba och pålitliga servrar måste användarna normalt ta bort stora pengar. För mer än ett decennium sedan försökte Sam Kulkarni, grundare av WebHost.UK.Net, ändra det.

Sam, en veteran teknisk supportchef för några av världens största webbhotellföretag, ville driva det han kallar ”Storbritanniens bästa billiga webbhotell”, och levererade förstklassigt stöd och supersnabba SSD-värdpaket som börjar på endast £ 1 per månad.

“Jag arbetade som teknisk supportperson för flera populära webbhotellföretag redan 2000,” sa Sam. “Jag märkte att servicekvaliteten saknades mycket i utrymmet, så jag bestämde mig för att starta ett webbhotellföretag med fokus på kundvård och högkvalitativa lösningar.”

Letar du efter hastighet? Snabba, tillförlitliga SSD: er har du täckt

SSD: er eller hårddiskar – är en stor förbättring jämfört med hårddiskar – eller hårddiskenheter. HDD-datorlagring använder ett rörligt läs- / skrivhuvud och magnetiska plattor för att lagra och hämta data. Det finns alltid en tidsfaktor för rörliga fysiska delar, med SSD: er som fungerar upp till 20 gånger snabbare än hårddiskar.

Det finns också det faktum att rörliga delar sliter och misslyckas. SSD: er har inga rörliga delar. Istället använder de flashminne för att lagra data, vilket ger bättre prestanda och tillförlitlighet, varför SSD: er är standard i mobila enheter som smartphones och surfplattor, och bara bärbara datorer bär fortfarande hårddiskar.

För att erbjuda högpresterande värdlösningar har många värdföretag gått över till att köra kunders webbplatser på SSD: er. Och WebHost.UK.Net är det senaste att investera i SSD-drivna servrar.

Kampanjgrafik för WebHost.UK.Net visar labtops kring den brittiska flaggan

Alla WebHost.UK.Nets värdplaner drivs av blixtfasta SSD: er.

“Vi erbjuder en fantastisk upplevelse,” sa Sam. ”Vi levererar mycket premium hårdvara. Vi har investerat mycket i det. ”

Sam berättade för oss att WebHost.UK.Net erbjuder en garanterad drifttid på 99,9%, men konstaterade också att 100% är en mer exakt bedömning av tillgängligheten på webbplatsen. Detta beror inte bara på SSD: s stabilitet, utan också molninfrastrukturen som WebHost.UK.Net kör på.

“Vi har våra egna molnservrar som finns i Redding UK datacenter,” sa Sam. “Vi har ett team som sköter allt detta varje dag, och vi ser till att våra kunder får den bästa servicekvaliteten.”

Värdpaket anpassade för alla användningsfall och budget

SSD: er är dyrare än hårddiskar, varför webbhotellföretag är långsamma att anta dem, trots sina många fördelar för värdkunder. Tack och lov fann WebHost.UK.Net ett sätt att rättfärdiga investeringen och fortfarande låta webbplatsägare med trånga budgetar dra nytta av de snabba och pålitliga SSD: erna.

Beskrivs som “bäst för personliga, budget, professionella och e-handelswebbplatser”, det delade värdpaketet på 1 £ per månad erbjuder ett massivt 1 GB SSD-webbutrymme, obegränsad bandbredd, CGI, PHP, Ruby on Rails och MySQL. Det inkluderar också ett gratis SSL-certifikat utan extra kostnad, vilket också är ovanligt. Alla WebHost.UK.Nets serverpaket är tillgängliga i antingen Linux eller Windows, med cPanel eller Plex-kontrollpanelen.

Linux Standard + -kontot på 14,99 £ per år, som Sam beskrev som “lämpligt att vara värd för en webbplats med några e-postkonton för att upprätta din online-identitet som en person eller ett företag”, inkluderar en gratis webbplatsbyggare, ett klick på WebApp-installation för mer än 400 appar och skript, attracta SEO-verktyg och 75 £ av Google AdWords-kredit.

Skärmdump som visar de olika prisnivåerna för WebHost.UK.Nets värdplaner

Oavsett ditt uppdrag online, har WebHost.UK.Net ett paket som är specifikt anpassat till dina affärsbehov.

Om du vill lansera flera webbplatser kan du uppgradera till £ 29,99 per år Linux Elite + -konto, som förutom 5 GB utrymme på en blixt snabb SSD-enhet innehåller möjligheten att ha upp till fem webbplatser under samma konto, samt 10 MySQL-databaser och 25 e-postkonton.

Kunder med ännu större behov kan flytta upp till Linux Business + med 10 GB webbutrymme och ett obegränsat antal webbplatser, MySQL-databaser och e-postkonton till 49,99 £ per år. Alternativt kan webbplatsägare dra fördel av Linux Pro + -planen för £ 95,99 per år för alla samma obegränsade funktioner plus ytterligare 5 GB webbutrymme och gratis registrering eller överföring av domännamn.

Specialiserad webbhotell för WordPress, e-handel, återförsäljare och mer

WebHost.UK.Net erbjuder dessutom flera specialiserade värdalternativ. Det mest populära alternativet måste vara företagets förvaltade WordPress-webbhotell.

“Vår redo att gå WordPress-värd får dig igång med din WordPress-webbplats på mindre än en minut,” sa Sam.

För endast 5 £ per månad får du en förinstallerad, redo att gå live WordPress-webbplats som påskyndas av en kraftfull LiteSpeed ​​webbserver PHP-FPM och OpCache cache.

“Vi är den mest föredragna brittiska WordPress-värden eftersom vi erbjuder en sådan expansiv funktion för WordPress,” sa Sam.

Lista över funktioner som kommer med WebHost.UK.Nets WordPress-paket

WebHost.UK.Nets WordPress-planer är fullpakade med verktyg för att optimera kundernas WordPress-webbplatser.

WebHost.UK.Nets WordPress-paket inkluderar inställning av omedelbar konto, WordPress-optimerade servrar, enkel uppgradering av WordPress-konton, DDoS-skydd, automatiserade gratis säkerhetskopior och en omfattande WordPress-handledning. Gratis migrering av WordPress-webbplatser från andra värdleverantörer är en annan stor försäljningsplats för etablerade webbplatsägare.

Onlinehandlare kan dra nytta av säker PCI-kompatibel e-handelswebbhotell till mycket låga priser. Webbost.UK.Nets eCommerce-planer inkluderar 10 GB £ 99 per år för delad server Linux-värd och £ 119,99 för Windows, inklusive 10 GB hårddiskutrymme, 100 GB bandbredd, ett obegränsat antal webbplatser, ett gratis domännamn och en dedikerad IP-adress. Mer avancerade eCommerce-värdpaket finns också i moln VPS och dedikerade serverkonfigurationer. Och alla dedikerade serverplaner har en 100% driftstidsgaranti för nätverket.

Webbdesigners och utvecklare eller entreprenörer kan också registrera sig för privata etiketter återförsäljarpaket och erbjuda WebHost.UK.Net SSD-drivna Linux- och Windows-servrar till sina egna kunder.

“Utan att behöva investera i dyr hårdvara och infrastruktur kan du starta din egen webbhotellverksamhet genom att välja våra billiga och prisvärda återförsäljare webbhotellplaner och erbjuda webbhotell till dina kunder,” sa Sam.

WebHost.UK.Net gör det enkelt att sälja sina tjänster som dina egna med 100% privata etiketthotell och till och med teknisk support som svarar på din varumärke.

“Du behöver inte oroa dig för teknisk support eller investera i att ha din egen supportpersonal,” sa Sam. “Med vår UK-återförsäljarhotell får du fördelen med gratis slutanvändarsupport, där vi svarar på dina kunders tekniska supportfrågor under ditt företags varumärke.”

Högkvalitativ värdstöd stöttat av förstklassig support och garantier

Sam började WebHost.UK.Net med syftet att leverera praktiskt stöd i kombination med högkvalitativa värdtjänster, och företagets förbli tro mot det uppdraget.

“Vårt mål var att erbjuda kvalitetstestning och förstklassig support till vår kundbas, och det har inte förändrats lite,” sa Sam.

WebHost.UK.Net erbjuder en 24-timmars kundtjänst på nätet som är prioriterad med en otrolig garanterad 30-minuters responstid på alla biljetter. Telefonsupport är tillgängligt måndag till fredag, från 10:00 till 18:00 GMT.

Företaget är så säker på att du kommer att älska sitt stöd och sin service att det till och med erbjuder en riskfri, återbetalningsgaranti. Om du inte är helt nöjd under de första 30 dagarna kommer WebHost.UK.Net att återbetala dina pengar, inga frågor ställs.

“För oss handlar det om att hålla vår kundbas lycklig,” sa Sam. “Om de lyckas lyckas vi.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector