DreamPress: Prisvärd hanterad WordPress ger snabbhet, säkerhet och fantastiska funktioner på webbplatser som inte har råd att gå ner

TL; DR: DreamHost har länge varit i branschen för att tillhandahålla kraftfulla värdplaner och infrastruktur skräddarsydda efter kundernas behov, så det borde inte vara förvånande att deras hanterade WordPress-erbjudande, DreamPress, tillhandahåller avancerade funktioner, såsom högprestanda, automatiska uppdateringar och säkerhetskopior, 100 % driftstid, premiumsäkerhet och obegränsad bandbredd – allt till ett överkomligt pris. Termen “hanterad” betyder faktiskt något för DreamHost, som ger DreamPress-kunder en otrolig nivå av hastighet, säkerhet och skalbarhet. DreamPress är fött ur samtal med kunder och har en lista över funktioner som imponerar även WordPress.


Redan innan han arbetade på DreamHost, var chef för Product Mark Calkins fascinerad av idén att “bryta ned” förmågan att erbjuda redundans, support för flera datacenter och andra tjänster på företagsnivå för att erbjuda dem till små företag i ett mer uppnåeligt och prisvärt paket.

“Kostnadspunkten för sådana funktioner är extremt hög,” sade han. “Vi tror att vi kan sänka priset på den vägen.”

Ett företag som är full av öppen källkodsteknologi har DreamHost vänt sin uppmärksamhet på deras delade WordPress-värdstjänster. Det otroligt populära innehållshanteringssystemet kan vara svårt för nybörjare att lära sig och utmanande för utvecklare att köra med optimal prestanda.

DreamHosts kontor i Los Angeles

DreamHost, med huvudkontor i Los Angeles, har cirka 200 anställda.

DreamHosts svar är DreamPress – en hanterad WordPress-värdlösning som lanserades 2013 som erbjuder hastighet, skalning, säkerhet och support för en mycket rimlig $ 16,95 per månad. DreamPress-teamet tar hand om att identifiera och utveckla olika inställningar och plugins som effektiviserar WordPress-installationen, databaser och serveroperationer.

“Vi är fortfarande på småföretagsmarknaden, men vi är lite mer exklusiva från delad hosting och levererar riktigt hög prestanda,” sade Mark.

DreamHosts starka relationer med kunder inspirerar DreamPress

Inom webbhotellbranschen sedan 1997 har DreamHost länge etablerat sig som en kunddriven leverantör som vänder sig till både utvecklare och småföretag.

Med DreamHost bygger på deras grundare kärlek till open-source-program kom det som en liten överraskning att deras kunder tenderar att använda galaxens största open source CMS, WordPress.

Med 800 000 WordPress-installationer frågade DreamHost hur de kunde förbättras

Någonstans på vägen började teamet på DreamHost ta reda på hur många webbplatser som använde WordPress. De visste att antalet skulle vara högt – men inte så högt som de 800 000 WordPress-installationer de upptäckte.

DreamHost räckte ut och intervjuade flera klienter för att se till att deras behov möttes.

“Vi fann att många av dem bara inte vill behöva ta itu med att installera speciella plugins och sedan ställa in dem för att fungera perfekt med deras webbplats,” sade han. “De vill bara komma igång så att de kan fokusera på sitt innehåll och mindre på nyanser av WordPress eller värd för WordPress.”

Bidrag till WP Community Bränslen DreamPress Development

Utöver sina kunder är DreamHost själva starkt nedsänkta i WordPress-världen.

Porträtt av Mika Epstein och Mike Schroder

Möt DreamHosts interna WordPress-guruer, Mika Epstein (till vänster) och Mike Schroder (höger).

Senior utvecklare och plattformsledare Mike Schroder bidrar regelbundet till WordPress Core och ledde till och med april 2016-versionen av version 4.5.

Utvecklare Mika Epstein, känd i WordPress som Ipstenu, Half-Elf Support Rogue, leder ad-hoc-teamet som granskar och utvärderar plugins.

Båda är populära talare på WordCamp-kretsen, var och en presenterar vid åtta till 10 av samlingarna per år. DreamHost sponsrar alla WordCamps i Nordamerika och Kanada.

Byggt för att utföra: DreamPress Touts Säkerhet, caching och support

De otaliga funktioner i DreamPress håller användarnas webbplatser säkra, snabba och fungerar på sin topp. Förutom enkel installation och 24/7 WordPress-specifikt stöd, kommer DreamPress med:

  • Automatiska uppdateringar och säkerhetskopior
  • 100% drifttid
  • Obegränsad bandbredd
  • Förinstallerade SSL-certifikat

Let’s Encrypt SSL-certifikat, som lades till i augusti 2016, ger den nödvändiga säkerheten och krypteringen för e-handelswebbplatser samt en ökning i sökmotorens rangordning, enligt Mark.

Skärmbilder av DreamPress-instrumentpanelen som visar säkerhetskopior och SSL-certifikat

Förutom enkla säkerhetskopior har alla nya installationer av DreamPress med Let’s Encrypt SSL-certifikat.

“Alla kommer att ha out-of-the-box stöd för HTTPS,” sade han. “Faktiskt har vi faktiskt lagt till NGINX som en omvänd proxy för Apache, och HTTP2-stöd med det också.”

Brandvägg och DDoS-skydd Skräddarsydd Säkerhet specifikt för WordPress

DreamPress använder ett annat open-source-program, ModSecuritys webbapplikationsbrandvägg, för att skapa filter för att blockera de vanligaste WordPress-hacks.

Förutom tvåfaktorsautentisering för sin kontrollpanel, inkluderar DreamHost datacentrar massivt DDoS-skydd.

“Dessa saker är dyra, så dina små värdar har inte riktigt råd med dem,” sade Mark. “Du behöver inte lägga till en hel massa säkerhetsplugins. Vi gör mycket av det skyddet för dig. ”

Caching med flera lager betyder snabbare belastningstider

När DreamHost frågade sina kunder vad de vill ha från WordPress-värd var hastighet en viktig prioritering. Nu med tre lager cache, drar DreamPress blixt längs med.

Utvecklare testade ett gäng värdprodukter på den $ 15- $ 30 / månad marknaden där DreamPress finns, och “vi blåser i stort sett dörrarna med våra produkter,” sade Mark.

DreamPress uppnår detta med Lack och ett plugin (skapat av Half-Elf Support Rogue Mika) som rensar cachen när innehåll skapas eller modifieras. De använder också Memcache för att minimera påverkan på databaser, tillsammans med OPcache för PHP 5.6.

Inte bara teknisk support: DreamPress Support innehåller WordPress Ninjas

Istället för att släppa igenom tekniska supportrepresentanter tills du hittar någon som faktiskt kan hjälpa, utbildar DreamHost alla deras supportagenter till Tier II innan de arbetar med kunder.

“Många platser har vanligtvis antingen säljare som supportagenter, eller så har de junior tekniska supportpersoner som inte är mycket kunniga om att lösa kundproblem,” sade han. “När du går till DreamHost teknisk support får du dock en Tier II-person från början.”

Skärmdump av DreamPress domänhanteringspanel

DreamPress berättar för användarna att inställningarna är noggrant inställda för att maximera prestandan. Byt dem om du vågar.

Vad mer är, alla kunder som kontaktar DreamHost-support dirigeras till ett team som heter “WordPress Ninjas” som stöder DreamPress, sade Mark.

“Det här är människor som verkligen, riktigt kunniga om WordPress,” sade Mark. ”De har representation i alla våra produktmöten. När som helst finns det något helt nytt, de har känt till det sedan vi började arbeta med det. De är redo att stödja allt, även helt nya funktioner. “

Kommer snart: Mål 2017 inkluderar flexibel scenmiljö

DreamPress har ett dedikerat dev-team som arbetar för att lägga till en kundbegärd komponent – en scenmiljö – som Mark sade kommer att ta hänsyn till potentiella copy-to-live-problem.

“Iscenesättning är inte en trivial funktion eftersom du verkligen kan röra saker ganska enkelt,” sade han. ”Även några av de goda iscenesättningsimplementeringarna bland våra konkurrenter har fortfarande problem. Jag vill inte kritisera dem, men det finns ett par kantfall där du fortfarande kan bryta en webbplats. “

Att ha en säker miljö för att testa teman och plugins är avgörande för WordPress-användare av högre klass, sade Mark, och påpekade att DreamPress-utvecklarna, förutom en ultra-stabil plattform, kommer att ge användarna många alternativ att välja vad som går in på scener och vad som pressas till live-webbplatsen.

Känslan är ömsesidig: WordPress-flikar DreamHost som rekommenderad värd

Till och med WordPress är imponerad av allt det arbete DreamHost har gjort för att ge bästa möjliga värdupplevelse. Under våren lade WordPress.org DreamHost till sin lista med fyra rekommenderade värdar.

Gruppbild av teamet bakom DreamPress

Teamet bakom DreamPress fortsätter att kämpa bort funktioner för sina kunder.

Markera attribut som delvis genomförs till de automatiska uppdateringarna som DreamPress utför för användare. När WordPress 4.6 debuterade uppdaterade DreamPress cirka 800 000 webbplatser på en dag.

“Det finns inte många andra företag som kan göra det,” sade han. “Jag tror att det är en av anledningarna till att vi kom med på den rekommenderade värdlistan eftersom vi verkligen är villiga att gå en extra mil för att hålla våra kunder uppdaterade.”

Kom igång med DreamPress idag

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector