Codero’s nyckelfärdiga värd för molnmigrering, hantering och optimering driver kundcentriska, framtänkande resultat

TL; DR: Med rötter från mer än 25 år tillbaka är Codero en beprövad värdleverantör som ständigt utforskar och innoverar med nya tekniker. Laserfokuserat på optimering och användarupplevelse, levererar företaget sömlösa och anpassningsbara övergångar till moln- eller hybridinfrastruktur som rymmer både framtida affärsmål och befintliga äldre system. Chief Revenue Officer Ric Riddle gav oss sitt tag på hur Codero har utvecklats tillsammans med molnhotellindustrin och de möjligheter som serverlös och molnberäkning finns för affärs- och IT-acceleration.


I stället för att prata om molnhotellmöjligheter i fråga om edge computing och Internet of Things föredrar Ric Riddle att ta en bredare bild av hur migrering till modern, optimerad infrastruktur påverkar det större ekosystemet i företaget..

“IT är inte längre en funktion som bor i en organisations mörka rum eller källare eller tarmar,” sade han. “Molnet representerar en hel affärs- och kulturomvandling.”

Förutom de ändrade hårdvarukonfigurationerna representerar molnberäkning en tektonisk förändring i affärslandskapet där organisationer i alla storlekar kan utnyttja och växa med moderna värdlösningar. Branschveteran Codero gör det möjligt för kunderna att ta steget genom att skräddarsy högt anpassade och stödda tekniker kring specifika affärsmål och applikationer.

“Det är inte längre bara de stora företagsföretagen som har mycket resurser och pengar som flyttar till molnet,” sade han. ”Även företag i ett tidigt stadium har tagit emot den kulturförändring som prioriterar användarupplevelsen. Små företag kan nu fortfarande fokusera på sin verksamhet med de tillgängliga molnresurserna och fortfarande kunna expandera och prova nya saker. ”

Ric, Codero’s Chief Resource Officer, utjämnade energin och innovationen kring molnhotellrevolutionen till fart och spänning som skapats av utslag av teknologititaner som börjar i ett entreprenörs garage eller sovrum.

“De kan locka talanger, vårda små team och utveckla färdigheter när de bygger ut alla dessa nya innovationer som ett litet företag,” sade han. ”Innovationen och IT: s roll påskyndar den hastighet som företaget förvandlas till. IT har nu en ganska viktig plats vid bordet. När företag talar om vad som är nästa är en av de första grupperna de pratar med nu IT. ”

Tillhandahåller flera rutter till molnprestanda och framgång

Codero startade ursprungligen som Aplus.net 1992 som en datoråterförsäljarbutik och så småningom en internetleverantör. Eftersom fler och fler människor och organisationer ville komma online lägger företaget till delad hosting – sedan dedikerade servrar, sedan webbdesign och sedan domännamnsregistreringar. Codero kastade vissa tjänster och omfördelades 2009, och valde att koncentrera sig på vad Ric kallade kronjuvelerna till dedikerade och hanterade servrar.

Bild av Ric Riddle med Codero-logotyp

Förutom hanterade servrar hjälper Codero att inleda kunder till moln- och hybridarkitekturer.

“När de konkurrenskraftiga vindarna av molnhotell började stod Codero upp sitt eget privata moln,” sade Ric.

Observera att andra stora privata molnleverantörer, inklusive Rackspace, HP och Cisco, skodde för sina privata moln till förmån för återförsäljning av offentliga molnlösningar från sådana som Amazon Web Services, Microsoft Azure och Google Cloud, blev Codero en certifierad leverantör av AWS och Azure. Företaget tillkännagav plattforms-agnostiska molnimplementeringar på sin hybrid multi-cloud-arkitektur i januari 2018.

“Den stora rörelsen är att fler och fler företag flyttar till molnet,” sade Ric. “Oavsett om de gör så graciöst, logiskt, strategiskt eller ekonomiskt är det återstående för företag som oss att hjälpa dem ta reda på.”

Enligt Ric flyttade många organisationer – särskilt små och medelstora företag – till molnet för tidigt. Utan att helt förstå plattformens potentiella effekter på deras organisation blev dessa företag snabbt överväldigade och tappade fokus.

“Det tar ett företag som Codero, som har varit där och gjort det,” sade han. “Vi förstår molnet och hur vi kan koppla tillbaka till gamla investeringar så att molnet är en mager, optimerad upplevelse.”

BEAT-bedömningar Optimerar kundernas upplevelse ombord

Internt utför Codero-anställda vad de kallar BEAT-bedömningar när de möter nya kunder och förbereder molnmigreringen:

“Vi vill förstå hjärtslag från våra kunder och vad de försöker göra,” sade Ric. ”Nyckeln till framgång är att ha en mycket god kunskap om den ursprungliga eller gamla utrustningen och processerna och att kunna bygga det in i en onboarding-process. Vi besatta över vad som redan finns där och var de vill vara. ”

 • B står för förare. Varför vill kunden gå över till molnet? Hur kunniga är de om hur molnet realistiskt kan stödja sina mål?
 • E står för de ekonomiska övervägandena. Flyttar alla system till molnet eller bara några? Förstår kunden den totala ägandekostnaden såväl som avkastningen på investeringen?
 • A står för applikationer. Bör kunden ominitiera vissa äldre processer för att dra större nytta av molntjänster? Hur påverkar nuvarande och molnapplikationer företagets efterlevnadsstatus?
 • T står för teknik. Förstår kunden hur deras molninfrastruktur och applikationer fungerar? Var kunden matchad med exakt rätt system och konfigurationer för att maximera molnets möjligheter?

Under hela samtalet med kunderna sade Ric att Codero ger opartiska, plattformsagnostiska åsikter till interaktionerna.

“Vi tittar på deras befintliga infrastruktur och deras befintliga applikationer och identifierar de bästa tjänsterna för deras flytt till molnet,” sade han. ”Vi ser till att täcka skalbarhet och arkitektoniska problem, att deras applikationer och serverprocesser är kompletta, att databaser kan skala och göra transaktioner med mera. Det finns så många kritiska applikationer, och om det finns några äldre investeringar eller infrastruktur som är mest vettigt att lämna på plats hjälper vi dem att göra det. “

Codero’s High-Touch-support säkerställer effektivt molnförbrukning

Till skillnad från många av sina konkurrenter görs inte Coderos jobb när en kund har migrerat till molnet. Eftersom molnplattformernas månatliga avgifter baseras på konsumtionen av datoressurser, sa Ric att Codero kommer att fortsätta att hjälpa kunderna att optimera sina applikationer och minska kostnaderna.

“Vi samarbetar verkligen med våra kunder och inte bara för att förstå var de är och vart de behöver åka,” sade han. “När de väl är där, lutar vi oss åt dem och optimerar proaktivt den nya världen de är i. Det är en smidig, säker och kompatibel implementering och migrering, men det måste vara en hög beröringsprocess under hela resan.”

Collage av Codero-anställda runt kontoret

Codero-anställda betjänar kunder från företagets huvudkontor i Overland Park, Kansas och Austin, Texas.

Att support och kundrelation är avgörande för Codero, eftersom Ric sa att företaget inte behöver definiera framgång som det billigaste eller det dyraste – eller till och med det bästa.

“Vi måste bara vara anmärkningsvärda med våra kunder och hjälpa dem att vara anmärkningsvärda själva,” sade han.

Det inkluderar ofta kunder som kan kommunicera med samma supportagent i flera år, hoppa på ofta telefonsamtal eller till och med hjälpa en kund konsultera Coderos chef för nätverkschef.

“Vi tar med det bästa och det ljusaste för våra kunder,” sade Ric. “Du kan inte få folk som Amazon i telefonen. Våra kunder tycker om det lilla företagskänslan, men vi erbjuder otroligt begåvade och begåvade människor som är mycket stolta över att våra kunder ska lyckas. “

Att nå horisonten för kognitiv och serverlös databehandling

Codero håller redan ett öga på den nya tekniken som kommer att påverka molntjänster och kapacitet. Enligt Ric representerar kognitiv databehandling (även känd som artificiell intelligens och maskininlärning) stora molndrivrutiner – särskilt när det gäller datainsamling och bearbetning.

“Det växer snabbare än vår förmåga att verkligen förstå det,” sade han och tillade att det ökade trycket för företag att flytta med smidighet och skalbarhet i molnet stöder större och större möjligheter för serverlös datoranvändning. Eftersom utvecklare inte längre behöver oroa sig för att tillhandahålla eller hantera servrar kan de fokusera på företagets kärnprodukter och tjänster.

”När det börjar levereras på molnet finns det alla dessa nya möjligheter och fördelar för organisationer. Vi kommer att se fler och fler företag dra nytta av det. ”

Gartner fortsätter att spåra och förutsäga exponentiell tillväxt i olika molntjänster – och forsknings- och rådgivningsfirman uppskattade intäkter skulle fördubblas från 153 miljarder dollar 2017 till upp till 300 miljoner dollar år 2021.

När molnadoptionen växer sade Ric att organisationer inte längre behöver ifrågasätta om de ska migrera till molnet; Tyngdpunkten bör istället fokuseras på att identifiera det bästa sättet att flytta och hur man fortsätter att optimera sin miljö.

“Det är inte längre en fråga om när, det är en fråga om hur och hur förblir du konkurrenskraftig,” sade Ric. “Det verkar som om nästan alla företag idag använder molnet i någon ficka i sin verksamhet.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map