CodeGuard – VD David Moeller ger oss en titt på deras teknik för säkerhetskopiering och återställning av webbplatser för skärande webbplatser

TL; DR: CodeGuard är en tidsbesparande och exakt automatiserad säkerhetskopieringslösning, med differentiella säkerhetskopior och återhämtning på hela webbplatsen. Ingen annan tjänst erbjuder denna nivå av enkelhet medan den ger fullständig sinnesfrid. Systemet laddar upp webbplatsstrukturer och databaser till en git repo och skickar ChangeAlert-rapporter dagligen. Användare meddelas om filer som har lagts till, ändrats eller tagits bort och ges sedan friheten att återgå till en fungerande version av sin webbplats med lätthet.


En av de mest problematiska farorna som någon som driver en webbplats kommer så småningom att möta är att inte ha en bra säkerhetskopia av sin webbplats när katastrof strejker. Kanske har du av misstag raderat en viktig fil- eller databaserad, kanske har din webbplats hackats, eller filer kan ha uppdaterats, vilket lämnat din webbplats fel och du frustrerad.

Skulle det inte vara bra om det fanns en enkel lösning på plötsligt trasiga webbplatser, en som gjorde det möjligt för webbplatsägare att rulla tillbaka till en tid då deras webbplats fungerade korrekt?

“Varför fanns det inte något sätt att skydda mig från mig själv?”

Lyckligtvis för oss finns det – det finns CodeGuard.

CodeGuard är en revolutionerande backuptjänst för webbplatser som är snabba, pålitliga, automatiska och pålitliga för att hålla reda på alla ändringar som görs på din webbplats dagligen. Vi hade chansen att sitta ner med CodeGuard CEO, David Moeller (@david_moeller), för att ta reda på mer om den här snygga tjänsten.

Säkerhetskopior täcker konsumenter, småföretag, & Värdleverantörer

CodeGuard är mer än bara en säkerhetskopia på webbplatsen – den körs i Cloud och gör versionskontroll tillgänglig för alla. “Det är en typ av lat man, där vi bara gör det åt dig”, sa David. Dess unika differentiella backup-system gör att du kan lagra alla ändringar som någonsin gjorts på din webbplats. Om du återställer säkerhetskopian från fyra dagar sedan och det fortfarande finns problem kan du fortsätta klicka tillbaka till äldre versioner tills du hittar den tidpunkt då webbplatsen fungerade korrekt.

CodeGuard lanseras i CloudFlires App Marketplace. I slutet av 2011 säkerhetskopierade CodeGuard ungefär 10-20 000 webbplatser och stödde minst 20 000 användare. Sedan dess har de samarbetat med flera värdleverantörer, inklusive RackSpace, HostGator, bland andra, som erbjuder CodeGuard till sina kunder.

CodeGuard-webbplats-Recovery-Team

CodeGuard-teamet arbetar outtröttligt för att skydda webbplatser mot deras medfödda sårbarhet.

“Hostingleverantörer når allt mer till oss att samarbeta,” sa David till oss; emellertid marknadsförs de både direkt till konsumenter eller småföretagare samt till värdleverantörer. På sidan direkt till konsument uppskattar David att ungefär en tredjedel av CodeGuard-kunderna handlas in från Google-sökningar, en tredjedel via word-of-mouth och resten flyter in från en blandning av de två.

“Det finns två stora hinkar med kunder,” sade han; det finns kunder som har upplevt en webbplatskris, och sedan finns de som har hänvisats till CodeGuard av sin webbhotellleverantör och letar efter en proaktiv, förebyggande säkerhetsåtgärd.

Oändlig retention betyder noll orsak till oro

Med CodeGuard komprimeras och krypteras filer på S3. Webbplatsägare kan välja mellan olika inställda retensfrekvenser som CodeGuard erbjuder, eller välja oändlig retention. Med det här alternativet fångas och katalogiseras varje ändring du eller en skadlig extern källa gör med alternativ för att återgå till föregående version när som helst.

“Det är en typ av lat man, där vi bara gör det åt dig.”

CodeGuard erbjuder fyra planer att välja mellan, beroende på hur många webbplatser du vill skydda. Oavsett om du är en entusiastisk bloggare eller ett multimedia-företagskonglomerat, finns det ett CodeGuard-paket som uppfyller dina behov. Alla planer inkluderar obegränsade databaser, med säkerhetskopiering och övervakning som ska ske dagligen.

Stressfri dataåterhämtning & Reparation för webbplatsägare

Återställ processen utan CodeGuard

De flesta webbplatsägare har inte sina egna säkerhetskopior av webbplatser, och de är vanligtvis under intrycket att deras webbhotell tar dagliga säkerhetskopior. Även om detta kan vara sant, tar en webbhotell vanligtvis en fullständig säkerhetskopia av hela servern som innehåller din webbplats tillsammans med hundratals eller till och med tusentals andra webbplatser.

Låt oss säga att något på din webbplats förändras torsdag kväll och att du inte fångar det på fredagen innan du går hem till helgen. Måndag morgon kommer, och du märker att din webbplats är trasig, så du ringer din webbhotell för att be om en återställning. Efter väntetimmar, eventuellt för att någon ska komma åt din återställning, får du höra att de bara har den senaste server-säkerhetskopian från söndag kväll och att din webbplats är trasig i den säkerhetskopian också.

Om du har tur kan du försöka ta en titt på de senast modifierade filerna på din webbplats och ta reda på saker – men vad händer om den senaste modifierade filen är tom eller förvirrad nu?

Återställ processen med CodeGuard

Nu med samma scenario med en webbplats som skyddas av CodeGuard, torsdag kväll efter den dagliga säkerhetskopian, skulle du få ett e-postmeddelande som rapporterar en ändring av en fil på din webbplats.

CodeGuard ChangeAlert-sammanfattning

CodeGuard ChangeAlert-sammanfattningen efter att säkerhetskopior körs hjälper dig att visa vad som har ändrats på din webbplats.

Du skulle visa vilka filer som lagts till, ändrades eller raderades.

CodeGuard ChangeAlert-filer ändrade

CodeGuard ChangeAlert visar exakt vilka filer som har lagts till, ändrats eller raderats.

Du behöver inte vänta på din webbhotells supportteam för att börja lösa problemet. Med CodeGuard kan du hoppa rätt in och titta på filen som har ändrats för att utforska vad som kan ha gått fel.

Om du nyligen hade redigerat den här filen och bara glömt att avsluta en rad med en semikolon eller något längs dessa linjer, kan du helt enkelt redigera filen igen och fixa ditt misstag.

Om den här filen istället överskrivs av en hacker och nu inte innehåller något av det ursprungliga innehållet, kan du helt enkelt återställa den här filen från den senaste säkerhetskopian som CodeGuard körde på webbplatsen innan den hackades.

CodeGuard Backup Dashboard Klicka på Detaljer för första säkerhetskopian

CodeGuard visar enkelt ändringarna på din webbplats över tid.

När du har valt den sista säkerhetskopian innan filen har ändrats kan du välja att göra en fullständig återställning av webbplatsen, eller i detta fall helt enkelt återställa den enda filen som har ändrats.

CodeGuard Selective Restore Välj filer

CodeGuard erbjuder flera återställningsalternativ från återställning av hela webbplatsen till bara en fil.

Katalysatorn för CodeGuard

Medan han deltog i Harvard Business School beslutade David och en vän att tävla på American Inventor, en reality-TV-show för uppfinnarna. De hade skapat en cykelklämma, kallad The Claw, och slutade vinna; deras produkt såldes vidare på Lowe’s och Home Depot och den var licensierad till en division av Whirlpool, Gladiator.

Medan hälften av Davids sommar ägnades åt realityshowen tillbringade han den andra hälften för att göra investeringsbanker för stora företag. Under denna tid beslutade David att han ville satsa på småföretag och ville göra något relaterat till Internet.

CodeGuard-Team-2015

CodeGuard skyddar över 250 000 webbplatser från användarfel eller hackernedgång.

2007, efter att ha skjutit för American Inventor, fanns det en månads hiatus innan showen skulle lufta live. David hade börjat arbeta på en webbplats för deras produkt, och i den processen krossade hans dator och många filer förlorades. Han tillbringade en enorm tid åt att återskapa allt sitt hårda arbete och det var en enda röra att få platsen tillbaka till det normala.

“Varför fanns det inte något sätt att skydda mig från mig själv?” David kommer ihåg att tänka. Två år senare kopplade David till en datavetenskapsprofessor vid Georgia Tech som introducerade honom för en SEO-kunnig grupp killar som delade liknande skräckhistorier om småföretag som förföll till det onda med dataförlust.

Spontant trasiga webbplatser kan bland annat komma från hackare, serverproblem, mänskliga misstag eller ondsinnade anställda. I princip är webbplatser oerhört sårbara och det finns ingen lösning för det – eller så fanns det inte förrän CodeGuard.

I överensstämmelse med denna grupp killar startade David och hans kompis konversationen av CodeGuard, som just började som en jakt efter en lösning på webbplatsens sårbarhetsfel.

CodeGuard --- Solution till Website-Vulnerability

CodeGuard fungerar som en tidsmaskin, så att du kan säkerhetskopiera, övervaka och ångra webbplatsändringar.

David beskrev sin inledande spelplan som ”Vi är alla mycket angelägna om problemet. Låt oss bara börja där, “men medgav att” Det var ungefär ett år efter att vi verkligen började med detta problemmeddelande att vi kom till en lösning som vi verkligen gillade. ”

De började arbeta med alfatestare för att överväga deras alternativ. Efter att ha testat flera potentiella lösningar, inklusive ett WordPress-plugin, nöjde de sig med en slutidé. Deras lösning omfattade FTP- eller SFTP-referenser, beroende på önskad säkerhetsnivå.

I maj 2011 lanserades CodeGuard på TechCrunch Disrupt i New York City. Deras tonhöjd centrerade kring kärnkonceptet för den möjliga lösningen de hade identifierat, som verkligen var ett webbplats-backup-system i molnet, med revisionskontroll.

“Vi kallade det en tidsmaskin för din webbplats,” sa David. CodeGuard vann slutet Audience Choice-utmärkelsen och visade att det fanns definitiva möjligheter med denna potentiella lösning.

Slutliga tankar om CodeGuard

World Wide Web är ett minfält av plötsliga attacker på webbplatser och deras värdefulla filer. Utan varning kan en webbplats bli offer för ödeläggelsen av användarfel, servernedgångar eller hackerisk ondska. Som webbplatsägare, för din egen förnuft, varför skulle du inte hoppa till chansen för det ultimata ångra alternativet?

CodeGuard har ändrat webbplatsens återställnings- och reparationsspel på ett revolutionerande sätt. 50 000 kunder upplever den sinnesfrid och säkerhet som CodeGuard erbjuder. Mer än 250 000 webbplatsers databaser är CodeGuard-skyddade, vilket innebär att deras webbansvariga har makten att återställa ändringarna när som helst, vilket sparar otaliga mängder tid, oro och stress.

Du kan prova världens # 1-tjänst för säkerhetskopiering av webbplats GRATIS idag med deras exklusiva 14-dagars testerbjudande på alla plan. Med CodeGuard får du mer än en säkerhetskopieringstjänst – du får kraften att vända tillbaka tiden och spara den i framtiden.

David-Moeller-VD-of-CodeGuard-660

David Moeller, VD för CodeGuard

Fotokällor: commercecentral.yahoo.com; gtert.org

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector