Ustanovitelj Jonathan Valentin Talks Ustvari forum – Brezplačno platformo, ki uporabnikom omogoča, da brez težav gradijo spletne skupnosti

TL; DR: Ustvarite forum – platformo za gostovanje sporočil, oblikovano tako, da je zmogljiva, a enostavna za uporabo – od leta 2009 je na tisočem skupin pomagala graditi spletne skupnosti. prijazne cene. S skoraj desetletjem izkušenj in načrti za razširjene funkcije v teku je Ustvarjanje foruma v njem za dolgo časa.


Ljubitelji Minecraft. Avtomobilski hobiji. Trgovci z dragimi kamni. Klubi za starševstvo.

Te na videz različne skupine imajo eno skupno stvar: vse so zastopane na oglasnih deskah, izdelanih s pomočjo Ustvari forum, enostavna rešitev za pomoč posameznikom, ki si delijo interese, da se združijo po spletu.

Ustanovitelj Jonathan Valentin je platformo postavil pod nekaj različnimi blagovnimi znamkami, preden se je leta 2009 postavil na Create Forum. Takrat je bil še na fakulteti, vendar je storitev gradil že od nekdaj. Jonathan pozna forume znotraj in zunaj: Kot razvijalec programske opreme je na njih delal leta, ustvarjal dodatke in prilagoditve ter prispeval vsebino.

Ustvari logotip foruma

Ustvari forum ponuja storitve gostovanja forumov, ki so na voljo s pomočjo brezplačnih zaganjalnikov in cenovno dostopnih nadgradenj.

Ko se je Jonathan odločil, da bo odprl platformo za gostovanje forumov, se ni nikoli ozrl nazaj. Zdaj, kljub konsolidaciji industrije, ne namerava upočasniti – ali ga bo konkurenca pohabljala.

“To bi lahko storil za vedno – že več kot 10 let in ne grem nikamor,” je dejal Jonathan. “Do danes je bilo na moji platformi ustvarjenih več kot 100.000 forumov.”

Nove stranke se vsak dan prijavijo za dostop do brezplačne storitve, ki jo oglasi podpirajo po 30 dneh. Od tam podjetje ponuja načrte gostovanja brez oglasov po cenovno ugodnih cenah, ki temeljijo na ogledih strani. In Jonathan nam je povedal, da vedno posluša tla za lastnosti, ki jih kupci iščejo.

“Povratne informacije narekujejo, kaj sem ustvaril, in dokler je to primeren primer, z veseljem sprejemam zahteve,” je dejal Jonathan. “Če pomagate svojim strankam, se bodo pogosto želeli držati.”

Popoln sistem za brezplačne forume z neomejenimi objavami

Jonathan se ponaša s funkcijami, ki so vključene v njegove brezplačne in plačane načrte. “Kar nas resnično razlikuje od drugih storitev gostovanja forumov, je naš nabor funkcij – mnogi drugi gostitelji foruma ponujajo zelo osnovni nabor,” je dejal Jonathan.

Povedal nam je, da ustvarite standardno brezplačno storitev foruma, začne se s 30-dnevnim preizkusom brez oglasov. Potem imajo kupci možnost obdržati oglase ali kupiti dobropis za odstranjevanje oglasov, ki znaša od 5 do 14,95 USD na mesec. Ne glede na odstranitev oglasov vsi standardni načrti vključujejo neomejene objave, teme, panoje in podforume z naprednim sistemom, ki se uporablja za nadzor dovoljenj.

Poleg tega načrt vsebuje dostop do EzPortal, popolnega sistema portala in spletnih strani, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje vsebinskih blokov in strani po meri. Želite spodbuditi še večjo krepitev skupnosti? Platforma vključuje tudi brezplačni arkadni sistem z več kot 1000 igrami, ki članom foruma omogoča tekmovanje na turnirjih in sledenje visokih rezultatov.

Govorni mehurčki

Pogovorimo se: ustvarite brezplačne storitve foruma brez omejitev glede števila dovoljenih objav, tem, odborov ali podforumov.

Namen ustvarjanja foruma je omogočiti preprost in nemoten proces vkrcanja. “Ta trenutek je – veste, če se prijavite, samodejno dobite poddomene (ali lahko pokažete na svojo domeno po meri) in ste pripravljeni na to.” Če naletite na težavo, ustvarite forum, ki nudi dobro podporo strankam in Jonathan je dejal, da je vedno pripravljen ustvariti rešitve po meri za stranke, ki potrebujejo pomoč.

“Na primer, ko sem slišal, da se CafeMom ustavi, je bilo prvo, kar sem storil, da jih poskusim dobiti na svoji strani,” je dejal. “Želim si, da bi skupnosti rasle, ne izginile.”

Jonathan je objavil nekaj oglasov, da bi pritegnil pozornost skupine, in čeprav se trud ni izročil, kot je načrtoval, je pritegnil nove stranke. “Nekateri ljudje so ustvarili svoje nove forume v moji storitvi kot rezultat raziskovanja, zdaj pa zahtevajo posebne funkcije, ki jih bom z veseljem sestavil za njih,” je dejal.

Gostovalni načrti brez oglasov po ugodnih cenah

Ustvarite plačljive načrte foruma in potegnite forume na naslednjo raven z vgrajeno fotogalerijo, ki članom omogoča skupno rabo slik, komentarje in zagon osebne zbirke slik. Ti načrti strankam omogočajo uporabo lastnega imena domene in odstranjevanje blagovne znamke Ustvari forum. Na voljo je tudi več dodatkov, vključno s sistemom za klepetalnice.

»Na plačljivih načrtih imamo sistem e-trgovine, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje lastne trgovine za prodajo fizičnih ali digitalnih izdelkov; sistem tajnosti, ki članom omogoča dražbe; in sistem za upravljanje oglasov za lastnike forumov, da sami določijo svoje umestitve oglasov, “je dejal Jonathan.

Grafični prikaz odzivnega oblikovanja

Odziven dizajn zagotavlja, da so forumi podjetja videti najbolje na različnih napravah.

Kar zadeva trende v industriji, je Jonathan v zadnjih letih občutil velik premik k uporabi mobilnih naprav. Ne predstavlja si ga: ogromno 77% Američanov ima zdaj pametni telefon, poroča raziskovalno središče Pew. In mobilna revolucija ne kaže nobenih znakov ustavljanja – v resnici naj bi se svetovni mobilni promet, merjen v ekbajtih na mesec, od leta 2016 do leta 2021 povečal sedemkrat..

Da bi bolje služil potrošniški bazi, ki je vedno bolj osredotočena na mobilne naprave, je Create Forum razvil mobilni vmesnik po meri, za katerega je Jonathan dejal, da je trenutno osvežujoč. Družba ima plačane načrte tudi integracijo s Twitterjem, Discordom in Tapatalkom, da bi zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in povečali promet na forumih. Discord, VoIP aplikacija in platforma za digitalno distribucijo, je še posebej priljubljen pri igralni skupnosti Ustvari forum služi.

Stalna družba ob konsolidaciji industrije

Jonathan nam je povedal, da je od leta 2006 do 2010 forum gostovanja užival rast rasti, ki se je od takrat precej upočasnila. “Danes je večina gostiteljev foruma odkupljena, združena ali popolnoma zaprta,” je dejal.

Z njegovega stališča je trend zmanjšal splošne inovacije. “Ko združite vse v eno platformo, posledično izgubite edinstvene lastnosti,” je dejal Jonathan.

Zato je zavrnil ponudbe drugih gostiteljev foruma, ki želijo kupiti Ustvari forum. “Niso imeli istega cilja kot jaz, zato se nisem razprodajal,” je dejal Jonathan. “Skrbelo me je, da bi konsolidacija omejila platformo in forume, ki jih podpira.”

Seveda je še en trend, ki je vplival na prizorišče foruma, pojavljanje socialnih medijev. Zgodnja raziskava o uporabi družbenih medijev, ki jo uporabljajo odrasli ZDA v letu 2018, kaže, da 68% uporablja Facebook, 35% Instagram in 24% Twitter.

Medtem ko Facebook, Twitter in Instagram zagotavljajo priročna mesta za kratek pogovor, imajo družbena omrežja svoje omejitve. Jonathan je na primer dejal, da današnji svet družbenih medijev ni vedno podvržen širši razpravi. “Še vedno verjamem, da so forumi najboljše mesto za dolgoročno komunikacijo,” je dejal.

Jonathan je dejal, da imajo socialni mediji in aplikacije za klepetanje ozko področje uporabe, saj pogovori izginejo in jih ni enostavno iskati. To je lepota forumov – v bistvu so skladišča poglobljenega znanja.

Naprej: Dodatne funkcije, prilagojene tržnim nišam

Kar zadeva razvoj izdelkov, je Jonathan dejal, da vedno išče nove načine, kako olajšati življenje strank. V zadnjem času se je njegova pozornost usmerila na okrepljeno integracijo s tretjimi platformami.

“Naši dolgoročni cilji so osredotočeni na integracije z različnimi ponudniki programske opreme, odvisno od potreb naših uporabnikov – vidim, da gradimo več prilagojenih funkcij za posebne niše,” je dejal.

Logotipi z različnimi storitvami.

Na obzorju: Ustvari forum deluje na novih funkcijah, prilagojenih edinstvenim skupinam.

Te skupine vodijo skupino, od igralcev igralcev do lastnikov podjetij in vseh vmes. “Ustvarjanje foruma je močno orodje – lahko vam pomagamo sestaviti poljuben forum, vsepovsod,” je dejal Jonathan.

Jonathan vodi informacije o tem, katere storitve njegovi člani foruma pomagajo, ko jim lahko pomaga. Na primer, dodal je integracijo diskorda, potem ko je opazil njegovo priljubljenost med člani forumov igralnih iger. “Po tem mi je vzelo približno en teden, da sem ga vključil v sistem,” je dejal.

Pri katerem koli projektu, ki ga je začel, Jonathan ne more izpustiti izziva. “To lahko storim hitreje kot nekatera podjetja,” je dejal. “Hitro kodiramo, imamo dobro razvojno ekipo in uspeli smo narediti stvari.”

Ne glede na to, ali gre za avtomobilske hobiste ali Minecraft fanatike, to je še ena skupna Jonathanova raznovrstna klijentela: Vsi cenijo dobro opravljeno delo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map