Trdno želi podjetjem pomagati, da se prilagodijo spreminjajočim se potrebam s prilagodljivimi, zanesljivimi storitvami gostovanja in kakovostno podporo

TL; DR: Steadfast je leta 1998 ustanovil 14-letni tehnični fanatik iz svoje spalnice v Fond du Lac v Wisconsinu. Zorel je v celovitega ponudnika upravljanih rešitev za gostovanje z lokacijami podatkovnih centrov v Chicagu in New Jerseyju. Danes želi podjetje zagotoviti prilagojene, zanesljive infrastrukturne rešitve, s katerimi se stranke osvobodijo tehničnih bremen, da se lahko osredotočijo na poslovne cilje. Z dvema desetletjema izkušenj in pozornostjo na prihodnje tržne trende si Steadfast prizadeva pomagati podjetjem, da bodo v prihodnjih letih učinkovito merila.


Ko je 14-letni Karl Zimmerman v noči pred božičem leta 1998 odšel spat, v glavi niso plesali sladkorni slivi. Praznik je za mladega ljubitelja interneta pomenil več kot nogavice, napolnjene s sladkarijami – bil je priložnost, da prihranijo denar za licenco preprodajalca za podporo njegovemu novemu hobi gostovanju.

Karl, ki se je rodil na božič, je dvojno praznovanje izkoristil v svojo korist. Tistega leta je zbral 200 dolarjev, kupil svoj prvi prodajni račun in nevede sprožil, kaj bi postalo večmilijonsko gostiteljsko podjetje.

“S 14 leti nisem vedel, v kaj grem, in za to sem hvaležen,” je dejal Karl, izvršni direktor podjetja Steadfast. “Sklenil sem:” Kako težko je? “In samo vstopil.”

Majhno podjetje je še naprej raslo, ko se je Karl prebijal skozi šolo in napredoval do te mere, da se ni bilo več smiselno osredotočati na šolo. “Najel sem nekaj zaposlenih in zame je to postalo pravi posel,” je dejal.

Trden logotip

Steadfast si zada poslanstvo, da zagotovi prilagojene, zanesljive infrastrukturne rešitve, podprte s strokovno podporo.

Hitro naprej dve desetletji in Karlova strast do gostovanja se je spremenila iz hobija iz njegove spalnice v Fond du Lac v Wisconsinu v robustnega upravljanega ponudnika storitev s popolnoma odvečnimi centri podatkov v Chicagu in severnem New Jerseyju. Danes je cilj podjetja pomagati podjetjem okrepiti svoj poudarek z rešitvijo z belimi rokavicami, ki ustreza njihovim potrebam. Podprta z dobro podporo in nenehnim razvojem izdelkov, je Steadfast zavezan k zagotavljanju prilagojenih upravljanih infrastrukturnih rešitev podjetjem po vsej ZDA.

Zagotavljanje boljše storitve za vse večje informirane stranke

Steadfast COO James Webb nam je povedal, da se je podjetje, ki je specializirano za prilagodljivo okolje v oblaku, infrastrukturne rešitve in zanesljive, varne storitve za upravljanje – ponašalo s svojo sposobnostjo razvoja v koraku s potrebami strank.

“Konkurenca je močna in po mojem stališču so se pričakovanja kupcev močno povečala, ko tehnična znanja postajajo vse bolj osrednja,” je dejal. “Če želite slediti povpraševanju strank, morate zagotoviti vrhunsko tehnologijo, pa tudi vrhunsko storitev za stranke. Tako se izpostavljamo. “

Karl se je strinjal: Steadfast je vedno deloval pod domnevo, da najcenejše ni vedno najboljše. Ko tekmujejo z všečki Amazonije, Googla in Microsofta, storitev za stranke postane pomemben dejavnik.

Grafični prikaz storitev Steadfast

Strategija podjetja je povezati visokokakovostno omrežje z nenehno razvijajočo se strategijo storitev za stranke.

“Ponujamo konkurenčne cene, vendar se nikoli nismo osredotočili na to, da smo najcenejši ponudnik; namesto tega razmislimo o celotnem paketu, “je dejal. “Ena od stvari, ki jo bom povedal potencialnim strankam, je ta, da lahko vsakdo nastavi strežnik ali infrastrukturo podatkovnih centrov. Zagotavljanje osnovne infrastrukture je ena stvar – po podpisu pogodbe veliko podjetij zapade. “

Po Karlu pravi, da takrat Steadfast zasije. “Gradimo visokokakovostno omrežje in še naprej uspevamo s tesnim sodelovanjem z našimi strankami, da zagotovimo najboljšo možno izkušnjo,” je dejal.

Edward Dryer Steadfast, vodilni IT-strateš, nam je povedal, da njegova živahna kultura omogoča, da uspeva zaradi spremenjenih pričakovanj kupcev. “Na poti se prilagodimo in kupca vzamemo s seboj na to pot,” je dejal. “Ključno je, da jih med potjo dobro obveščamo.”

Zmanjšanje obsega prihodkov: pomoč podjetjem pri krepitvi osredotočenosti

James nam je povedal, da centralizirane lokacije centrov za podatkovne centre Steadfast omogočajo malim in srednje velikim podjetjem, da po dostopni ceni uporabljajo enake infrastrukturne rešitve kot odjemalci na ravni podjetij..

“Razkorak med strokovnimi službami postaja vse širši,” je dejal. “Imate podjetja, ki so se rodila iz spleta – AWS, rojena iz Googla – in delajo dobro, dokler ne rastejo in ne bodo imeli težav pri prehodu na korporacijsko infrastrukturo.”

Rastoče bolečine je enostavno opaziti. “Rastoča podjetja ugotavljajo, da potrebujejo način upravljanja svojih ljudi, delovnih postaj in strežnikov, vse pa se povečujejo regulativne zahteve,” je dejal James. “Upravljani ponudniki storitev, kot je Steadfast, vedo, kako narediti ta skok s svetlobno hitrostjo.”

Cilj podjetja Steadfast je takšne prehode olajšati z prevzemom vloge IT-oddelka, ki omogoča strankam, da se osredotočijo na vsakodnevne poslovne cilje in ne na vzdrževanje infrastrukture. Pri partnerstvu s strankami na ta način je ključna komunikacija – zato Steadfast zagotavlja svetovanje na vseh stopnjah, od načrtovanja in načrtovanja do izvedbe in vzdrževanja.

Odporen logotip in ključavnice

Steadfast si prizadeva pomagati svojim partnerjem, da odklenejo težave zaradi številnih pomislekov, vključno z upravljanjem osebja in zaposlenih.

James je dejal, da podjetje zna krmariti po postopku na podlagi osebnih izkušenj. “Karl je podjetje začel sam, ko je imel 14 let, zdaj pa ima 60 ljudi, ki delajo zanj, in postali smo podjetniški igralec,” je dejal. “Če želite postati majhna trgovina za mame in popevke do dobičkonosnega podjetja, morate učinkovito porabiti svojo tehnologijo.”

Karl je po mnenju Karla vredna povezava med tehnologijo in podjetjem. “Naša naloga je seveda reševanje tehničnih težav, toda tisto, kar v resnici počnemo, je, da svojim strankam omogočamo reševanje poslovnih težav – jim pomagamo upravljati s svojim osebjem, upravljati zaposlene in narediti stvari,” je dejal.

Rešitev z belimi rokavicami, ki poveča zadrževanje strank

Edward nam je povedal, da podjetje Steadfast meni, da so podjetja, ki jim služijo, partnerji in ne stranke.

“Ko nekdo podpiše pogodbo z nami, imamo vgrajen celoten motor,” je dejal. »Naša skupina za zagotavljanje storitev se obrne na kupca in po meri izdela vse tako, da določi način, ki so ga zasnovali naši inženirji. To je zelo bela rokavica, zelo povezana s stranko – v bistvu gre za partnerstvo. “

Rezultat je prilagojena infrastrukturna rešitev, zasnovana tako, da zadovolji potrebe vsakega partnerja. Karl je dejal, da je v industriji, kjer je avtomatizacija vse bolj priljubljena, naš Steadfast pristop osvežil.

“Veliko naših konkurentov se zelo osredotoča na avtomatizacijo, a večina strank se ne želi odločiti, kaj kupiti in samodejno nastaviti stvari – želijo pomoč pri pravilni odločitvi,” je dejal. “Želeli bi vedeti, da tam dejansko obstajajo ljudje, in z njimi ne deluje samo avtomatiziran sistem.”

Pasica, ki promovira prilagojeno storitev

V dobi avtomatizacije se Steadfast osredotoča na zagotavljanje praktične storitve za stranke in svetovanja.

Pri iskanju upravljanega ponudnika gostovanja priporoča, da potencialne ponudnike postavite na vrsto vprašanj. “Vedno povprašajte po njihovi zadrževalni stopnji, odzivnem času storitve in količini vozovnic,” je dejal. “Skoraj vsi gostitelji trdijo, da imajo vrhunsko podporo, vendar nihče ne more zares podpreti.”

Edward je dejal, da se Steadfast lahko pohvali z 99-odstotno zadržanostjo od več kot 2000 strank. Pogodba o ravni storitev podjetja zagotavlja 30-minutni odzivni čas podpore, 99,99% razpoložljivost, 100% neprekinjeno povezljivost z javnim omrežjem in 100% neprekinjeno električno energijo.

“Ena izmed naših največjih prodajnih točk je, da je obseg naših vstopnic kot podjetje astronomsko nizek za število partnerjev, ki jim služimo – in to je zato, ker smo načrtovali, da bodo naše rešitve delovale dobro,” je dejal. “Najboljša vozovnica za storitve za stranke je tista, ki je niso nikoli poslali, ker ste sistem zgradili prav.”

Prihodnji trendi: kontinuiteta poslovanja, obnova po nesrečah, hiper razpoložljivost

Ko gre za prihodnost, nam je ekipa Steadfast povedala, da se bodo prihajajoči trendi vrteli okoli povečane razpoložljivosti. “Splošni trendi, ki jih opažamo, vključujejo neprekinjenost poslovanja, obnovo po nesrečah in večjo zanesljivost,” je dejal James. “Vesolje se spreminja in hiper razpoložljivost postaja glavni poudarek.”

Karl je dejal, da so na trgu srednje velikih podjetij, ki je pogosto premalo zadovoljen, potrebne trdno rešitve za preprečevanje nesreč in obnovo.

“Veliko naših konkurentov, zlasti v Chicagu in celo po vsej državi, te specializirane storitve resnično osredotoča le na podjetniške kupce,” je dejal. “Medtem ko podpiramo in postrežemo s številnimi podjetniškimi strankami, so ti konkurenti veliko večjih ljudi srednjega sloja pustili, da se same brigajo.”

Po Karlovem mnenju so številna ponudnika, ki so prej služila srednje velikim podjetjem, pridobila večja podjetja, ki so bila osredotočena predvsem na podjetja. “Tu lahko dodamo veliko vrednosti – to je na splošno velik tržni segment, za katerega v resnici ne mislimo, da ga kdo drug služi”, je dejal Karl.

Če kdo razume, kako voditi podjetje iz hobija iz otroštva do srednje velikih podjetij in v podjetje, je to Karl.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map