Spine-health.com ima na voljo razvijalce z neodvisnimi, strokovno pregledanimi nasveti glede ergonomije in drže

TL; DR: Spine-health.com je pred skoraj 20 leti ustanovila skupina več specialnih zdravstvenih delavcev, ki je verodostojno spletno mesto, ki obravnava izzive ohranjanja fizične kondicije in udobja znotraj omejitve sedečega delovnega mesta. S pomočjo poudarjenih nasvetov o uporabi ustrezne pisarniške opreme, navodil o izvajanju sistemov vadbe, ki se izvajajo kjer koli, in imenika strokovnjakov, ki jih je treba kontaktirati v primeru ledvenih težav, hrbtenica pomaga pri lažji obremenitvi hrbta številnih delavnih IT profesionalci. Zdravje hrbtenice je obsežna shramba informacij o tem, kako lahko pisarniški delavci izboljšajo svoje telo in zato so si prislužili nagrado Developers ‘Choice ™ za izobraževanje o ergonomiji.


Če ste programer, je dobro, da več ur sedite pred računalnikom in izpopolnjujete in sestavljate projekte. Znotraj pisarniškega prostora je običajno malo prostora in časa za iztegnitev nog, veliko manj za vadbo. Za tiste, ki z leti delajo na področju IT, so bolečine v hrbtu resnično in včasih izčrpavajoče.

Na srečo lahko razvijalci najdejo olajšanje pri Spine-health.com. Spletno mesto je organ za zdravljenje bolečin v križu in vratu ter z njimi povezanih stanj, zaradi katerih trpi toliko pisarniških delavcev.

Zdravje hrbtenice je ustvarila skupina zdravstvenih strokovnjakov, ki verjamejo, da dostop do visokokakovostnih, avtoritativnih vsebin ne koristi le ljudem, ki trpijo zaradi bolečin v vratu in hrbtu, ampak deluje tudi kot vir za strokovnjake, ki te bolnike zdravijo.

Zdravje hrbtenice je s številnimi članki o pisarniški opremi, vadbi in izbiri ustreznega zdravljenja bolezni hrbtenice neprecenljiv vir za številne IT strokovnjake, ki jih v pisarnah hranijo ves dan. Zaradi izjemnih nasvetov in številnih izobraževalnih gradiv s ponosom prepoznamo Spine-health.com z nagrado Developers ‘Choice ™ za izobraževanje o ergonomiji..

Izbira pravega pisarniškega stolčka je ključnega pomena za preprečevanje bolečin v hrbtu

OSHA definira ergonomijo kot prilagajanje zaposlitve osebi. Včasih to pomeni, da dobesedno prilegajo opremo, pohištvo in dodatke tipom karoserije. Ergonomija na delovnem mestu ne koristi le zaposlenim, temveč tudi podjetjem. Udobni in zdravi delavci lahko delajo učinkoviteje, dobro zasnovana oprema pa lahko celo dolgoročno prihrani denar za inovacije.

Spine-zdravje prepoznava ergonomsko oblikovano pisarniško opremo, kot so stoli, bistvenega pomena za dolgoročno udobje pisarniških delavcev. Slaba drža je eden izmed glavnih dejavnikov, ki vodijo k obremenitvi vratu in hrbta, in zdravje zdravja hrbtenice je ključnega pomena, da pravilno poravnate dele telesa glede na drugega, da se izognete bolečinam.

Grafika, ki prikazuje dobro držo z ergonomsko oblikovanim stolom in slabo držo z navadnim stolom

Ergonomsko oblikovani stoli pomagajo delavcem ohranjati dobro držo, kar je nujno za zdravo hrbtenico.

Po mnenju podjetja Spine-zdravje večina pisarniških stolov ne nudi ustrezne podpore spodnjem delu hrbta. Na žalost običajna drža, nagnjena naprej, ustvarja ravnovesje med trebušnimi in hrbtnimi mišicami, kar vodi do nenaravnega naprezanja.

Stol z ustrezno ledveno podporo preprečuje, da bi se IT delavci več ur preveč nagibali nad računalniški zaslon, s čimer se zmanjša obremenitev hrbtenice in mišic ter omogoči deloholičnemu programerju, da se udobneje osredotoči na prizadevanja projekta.

Vaje, ki jih je enostavno narediti, brez opreme, da boste zdravi v pisarni

Spremljanje vadbe v pisarni je ključnega pomena za izboljšanje osredotočenosti in splošnega zdravja. Ker je hrbtenica zasnovana za gibanje, je treba omejeno gibanje številnih pisarniških stolov, ki ovirajo gibljivost, obiti z ustreznim raztezanjem in nekaj lahke hoje. Ker so pisarniški prostori omejeni, so najbolj praktične vaje pogosto brez opreme.

Med bolj priljubljene metode, ki jih priporoča zdravje hrbtenice, so vaje za raztezanje in krepitev hrbta, kot so tiste, ki jih najdemo pri McKenzie terapiji. McKenzie terapija je standardiziran pristop k zdravljenju išiasa in deluje tako, da razširi hrbtenico, da ublaži pritisk na diske.

Grafični prikaz rdečega rentgenskega posnetka z ledvenim predeljem in grafika, ki prikazuje okostje

Zdravje hrbtenice bralce obvešča, kako lahko s hitrimi in preprostimi vajami stabilizirajo ledvene regije.

Dinamična ledvena stabilizacija zahteva, da preiskovanec poišče nevtralno točko hrbtenice – najudobnejše pozicioniranje – in trenira mišice za ohranitev tega položaja. Mnoge od teh vaj za stabilizacijo hrbta se lahko izvajajo vstajajo, zaradi česar so idealne za vsak pisarniški prostor – tudi utesnjene kabine.

Te vaje so hitre in enostavne za izvedbo. Nič ne stanejo, ne potrebujejo opreme in vodijo, da kri teče v možgane.

Imenik hrbtnih zdravnikov & Spinalni kirurgi vas vodijo k pomoči

Spine-zdravje poleg tega, da uporabnikom ponuja informacije o pisarniških stolih in telovadbi, ponuja tudi širok seznam zdravnikov za tiste, ki jih potrebujejo. Zdravje hrbtenice skrbi za dobro počutje uporabnikov, tudi tistih, ki jim morda ne bodo mogli neposredno pomagati.

Ko pride do večje poškodbe ali ko se bolečina nabere, lahko nekateri IT delavci poiščejo pomoč zdravnikov, kiropraktikov in hrbtenicnih kirurgov. Imenik zdravnikov hrbtenice omogoča uporabnikom iskanje ponudnikov glede na lokacijo.

Ne samo, da so zdravniki in bolnišnice našteti po državi, temveč je za vsakega posebej naveden poseben profil, v katerem so podrobno opisane vrste zdravljenja in zdravljenja ter obravnavani specialistični seznami in stanja. Profili vključujejo tudi navodila, pisarniške ure, telefonske številke in informacije o zavarovanju – vse, kar bi uporabnik moral narediti naslednji korak k zdravljenju.

Zanesljiv, celovit izobraževalni vir o zdravju hrbtenice

Strog uredniški postopek založbe Veritas Health, založbe Spine-zdravje, zagotavlja, da je vsebina dejanska in primerna za medicinsko svetovanje v resničnem življenju. Zdravje hrbtenice zahteva, da mora biti vsa vsebina nekomercialna, s pomočjo dejstva, da jo preveri član njenega medicinskega svetovalnega odbora, avtorji pa so resnični medicinski strokovnjaki.

Medtem ko obstajajo številna spletna mesta, povezana z zdravjem, se zdravje hrbtenice loči z zagotavljanjem izčrpnega arhiva popolnoma izvirne, stoodstotno recenzirane vsebine. Vsak članek pregleda vsak član zdravniškega svetovalnega odbora pred objavo. Zaradi skrbnega zagotavljanja, da so vse informacije točne in zanesljive, si Spine-zdravje zasluži odlikovanje kot ena izmed najboljših izobraževalnih spletnih avtoritet za zdravje mišično-skeletnega sistema, zato je spletna stran naša izbira za izobraževanje o ergonomiji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map