SkySilk se extrage din versiunea beta pentru a lansa o platformă puternică nouă IaaS Cloud cu medii Linux personalizabile pentru companii și dezvoltatori

TL; DR: Construirea și întreținerea infrastructurii este costisitoare și consumă mult timp. Ca urmare, mulți dezvoltatori și organizații apelează la furnizorii de cloud IaaS pentru a face față costurilor și gestionării infrastructurii flexibile scalabile, astfel încât să se poată concentra pe misiunile lor de afaceri. Introduceți SkySilk. Furnizorul IaaS oferă un set de funcții condus de clienți, o cultură a asistenței și consilierii bazate pe oameni și un obiectiv de a fi cea mai accesibilă platformă de găzduire de pe piață. Ne-am așezat recent cu strategul de marketing SkySilk, Steve Burke, care ne-a spus cum noua platformă este setată pentru a oferi dezvoltatorilor și întreprinderilor acces la soluții simple, fiabile, scalabile și – cel mai important – la prețuri accesibile..


Cloud computing are trei categorii principale: SaaS, PaaS și IaaS.

SaaS, sau Software ca serviciu, permite utilizatorilor să acceseze software găzduit în afara unui site de către o terță parte. Microsoft Office Online este un exemplu de aplicație SaaS populară. Software-ul permite utilizatorilor să se bucure de toate avantajele Microsoft Office dintr-un browser web – eliminând nevoia de a instala copii pe puncte finale. SaaS se adresează de obicei utilizatorilor finali.

Platform as a Service (PaaS) face un pas mai departe, permițând dezvoltarea, execuția și gestionarea aplicațiilor online, bazate pe cloud, și fără a fi nevoie să construiți și să mențineți infrastructura necesară pentru construirea și lansarea unei aplicații. Utilizatorii finali nu sunt clienții PaaS. Mai degrabă, dezvoltatorii își construiesc aplicațiile (care pot fi aplicații SaaS) pe baza infrastructurilor și configurațiilor platformei predefinite. AWS RDS (Amazon Web Services Relational Database Database) este un exemplu de cunoscut PaaS.

A treia categorie majoră de cloud computing este cea mai avansată și cea mai puternică pentru dezvoltatorii conduse de succes. Infrastructure as a Service (IaaS) oferă dezvoltatorilor infrastructuri complete, inclusiv mașini virtuale multiple și API-uri la nivel înalt, astfel încât aplicațiile să devină mai puțin dependente de specificul infrastructurii de rețea subiacente și, astfel, mai scalabile și mai flexibile. IaaS oferă dezvoltatorilor cel mai mare control posibil, fără a găzdui propriul hardware dedicat. Este, de asemenea, cea mai scalabilă dintre cele trei categorii de cloud computing și oferă eficiență din punct de vedere al costurilor, deoarece resursele de calcul, inclusiv RAM, stocare și lățime de bandă, sunt disponibile în sistem la cerere, cu plata pe unitate, cu limite superioare masive..

Construirea propriei infrastructuri nu este ieftină. Dacă sunteți o afacere de anvergură, puteți costa mai mult de 100.000 USD pentru a implementa un singur cluster. Avantajele unui IaaS se referă la investiții, economisit timp și posibilitatea de a folosi infrastructura altcuiva. Acesta este motivul pentru care IaaS este atât de popular în aceste zile. Nu numai că economisește dezvoltatorii potențial sute de mii de dolari, dar echipele dev nu trebuie să se îngrijoreze de întreținere.

Captura lui Steve Burke și sigla SkySilk

Steve Burke al SkySilk ne-a spus că noua platformă cloud a companiei este setată să schimbe spațiul IaaS.

Ca jucător nou în spațiul IaaS, SkySilk aduce ceva nou jocului – începând cu un set de funcții bazat pe clienți.

„Am fost întotdeauna brainstorming diferite modalități de diferențiere”, a spus strategul de marketing SkySilk, Steve Burke. „Suntem un startup și ne confruntăm cu obstacole ca și ceilalți băieți de acolo care încearcă să concureze. Am găsit răspunsurile la testarea asigurării calității și comunicarea cu utilizatorii noștri pentru a ne asigura că ne adresăm nevoilor lor. ”

Construirea unui nou IaaS pentru dezvoltare și implementare în cloud

Steve ne-a spus că tot ceea ce SkySilk face în jurul ascultării feedback-ului clienților.

„Desigur, avem planul nostru de bază pentru ceea ce dorim să obținem cu platforma, dar un motiv important pentru care testăm beta este să oferim resurse gratuite oamenilor în schimbul testării și pentru ca oamenii să ofere feedback”, a spus el. . „Acest lucru ne ajută să îmbunătățim pe platformă și să știm ce caracteristici potențiale vor fi utile pentru a adăuga pe drum.”

Deși SkySilk este încă în versiune beta, produsul este deja la pachet cu un set impresionant de servicii și funcții. Și cutia de instrumente este perfecționată în mod constant de clienții reali utilizând IaaS.

Dezvoltatorii și întreprinderile mici care utilizează în prezent serviciul în perioada specială de invitație beta oferă feedback și informații din lumea reală pentru a ajuta Steve și echipa sa să perfecționeze oferta SkySilk într-un serviciu modern de infrastructură cloud optimizat pentru nevoile întreprinderilor în creștere. Obiectivul platformei SkySilk Beta Cloud este de a oferi opțiuni de implementare cloud publice, cloud hibride sau cloud private, care sunt cu adevărat personalizabile, flexibile și optimizate.

Grafic reprezentând interconectivitatea IaaS a SkySilk

Filozofia orientată către client a SkySilk a dus la un IaaS robust și accesibil perfect pentru dezvoltatori și IMM-uri.

„Am căutat întotdeauna să găsim idei noi de la utilizatorii noștri și din cadrul companiei”, a spus Steve. „Acest lucru ne permite să ne îmbunătățim continuu produsul și să oferim potențial ceva ce concurența nu are.”

Pentru Steve și echipa, este vorba de calitate. El ne-a spus că întotdeauna testează noi apăsări ale platformei și le pune în scenă.

„Înțelegem că, pe măsură ce o platformă începe să crească, o linie de cod poate potențial încurca lucrurile”, a spus el. „Deci, ne asigurăm întotdeauna că totul este bine împletit. Suntem mereu brainstorming modalități de a ne asigura că platforma funcționează rapid și fără probleme – fie că este vorba de construirea hardware-ului premium sau prin implementarea de clustere în Statele Unite – și, în cele din urmă, în lume. “

Doar câteva clicuri pentru zeci de aplicații la cheie Linux

Configurarea unei mașini virtuale SkyCloud de la SkySilk durează literalmente doar câteva minute, ceea ce este un obiectiv esențial al ofertei SkySilk.

„Vrem să facem platforma noastră incredibil de simplă pentru utilizatori – în special pentru cei care nu au folosit niciodată ceva precum VPS sau au găzduit un site web înainte”, a spus Steve. „Analogia pe care ne place să o utilizăm este„ Noi suntem tablă. ”Puteți face orice doriți cu platforma noastră. Puteți crea următorul Facebook sau puteți afla ceva de genul Node. Este într-adevăr versatil și are multe valori diferite. Ceea ce faci cu platforma depinde în cele din urmă de tine. ”

Deși este încă în versiune beta, cu funcții suplimentare posibile, SkySilk oferă deja un IaaS robust. În momentul acestei scrieri, peste 25 de aplicații Linux la cheie și instalări ale sistemului de operare sunt disponibile pentru clienții SkySilk, inclusiv CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora, Archlinux Base, Ruby on Rails, Jenkins și Ansible. De asemenea, sunt disponibile CakePHP, Moodle, MongoDB, MySQL, Magento, WordPress, OwnCloud și OpenSUSE, printre multe altele.

SkySilk este, de asemenea, un mare susținător al culturii open-source și crede în exploatarea flexibilității și a transparenței tehnologiilor open-source pentru a crea medii de calcul cloud personalizate simple, fluide și sigure.

Soluția de gestionare a virtualizării serverului open source Proxmox Virtual Environment permite utilizatorilor SkySilk să administreze VPS, containere, clustere extrem de disponibile, stocare și rețele cu o interfață web ușor de utilizat. Prin utilizarea spațiului de stocare în grup Ceph, SkySilk oferă o soluție de stocare replicată de înaltă performanță, complet tolerant la erori, pentru platforma sa Cloud. Ceph este un SDS sau stocare definit de software, care este portabil, nu are limite sau cerințe hardware și rupe multe limite pe care soluțiile de stocare tradiționale le au pentru implementare. Stilul LAMP este inclus și pentru clienți.

Standardul suplimentar de tehnologii open-source oferite de SkySilk include KVM (pentru VPS-ul bazat pe kernel), emulatorul și virtualizatorul de mașini QEMU, rețeaua virtuală Open vSwitch și sistemul informatic și monitorizarea rețelei Icinga. Ofertele includ, de asemenea, suita de analiză și vizualizare metrică Grafana și baza de date a seriei de timp InfluxDB. LXC (Linux Container Technology) este de asemenea disponibil pentru rularea mai multor sisteme Linux izolate pe o gazdă de control utilizând un singur nucleu Linux. Și Ansible, software-ul care automatizează furnizarea, gestionarea configurației și implementarea software-ului funcționează pentru a îmbunătăți scalabilitatea, coerența și fiabilitatea mediului IT SkySilk..

„Puteți crea și instala orice doriți în mediul dvs.”, a spus Steve. „Și este foarte simplu. Este doar câteva clicuri. Aici ne străduim să diferențiem. ”

Construirea unui magazin unic pentru dezvoltare, găzduire și creare de site-uri

Steve a menționat că ideea din spatele oferirii atât de multe funcții și a unei flexibilități sporite este de a atrage o gamă largă de tipuri de utilizatori și de a permite utilizarea platformei pentru o serie de cazuri de utilizare.

“Nu vrem doar să fim un serviciu pe care oamenii îl folosesc”, a spus Steve. „Vrem să fim un singur ghișeu pentru dezvoltare, găzduire, creare de site-uri web – tot așa.”

Pe lângă comunicarea directă cu clienții, SkySilk a creat un server discord în care clienții și echipele lor pot comunica cu personalul SkySilk și alți clienți. Participanții pot schimba idei și fragmente de cod, precum și partajarea proiectelor la care lucrează folosind platforma SkySilk sau site-ul web pe care îl găzduiesc.

Captura de ecran care arată unele dintre aplicațiile oferite de SkySilk

SkySilk oferă utilizatorilor acces la o serie de aplicații Linux și instrumente pentru dezvoltatori.

Personalul SkySilk și alți clienți oferă asistență în cadrul serverului discord.

“Vrem doar să construim o comunitate și să oferim oamenilor posibilitatea de a pune întrebări și de a se simți bineveniți”, a spus Steve.

Există chiar și o casetă de sugestii în serverul discord, în care utilizatorii pot spune SkySilk ce caută din echipă și cum SkySilk poate implementa solicitările utilizatorilor.

Acest obiectiv de a oferi mai mult decât un „serviciu pe care oamenii îl folosesc” este, de asemenea, susținut de abordarea SkySilk de asistență pentru clienți.

„Nu avem nicio roșie – este vorba despre toți oamenii de aici”, a spus Steve. „Ne concentrăm foarte mult pe furnizarea de asistență personalizată. Băieții noștri sunt întotdeauna pe primul loc. Managerii mei lucrează neobosit răspunzând biletele de asistență. Suntem o platformă mai mică decât o gigantă, cum ar fi AWS, dar sprijinul este un lucru în care nu intenționăm niciodată să ne scurtăm. La sfârșitul zilei, obiectivul nostru este să câștigăm încrederea clienților noștri. “

Începând cu doar 1 USD și plătind cu SkyPoints

SkySilk intenționează să părăsească beta și să meargă live în această vară.

„Este întotdeauna greu să știm exact când trăim, deoarece adăugăm mereu funcții”, a spus Steve. „Dar acum suntem mai aproape ca niciodată”.

Până atunci, toate resursele sunt gratuite. Clienții care folosesc serviciul în timp ce sunt sub beta beneficiază automat de o singură mașină virtuală VPS și de 500 GB de stocare SSD pe cont, cu mai multe dintre acestea pot fi disponibile de la caz la caz. Funcțiile suplimentare disponibile fără taxă includ 8 procesoare, 8 GB RAM, stive LAMP cloud cu un singur clic, medii dedicate sandboxed, backup-uri și instantanee automate și șabloane noi de sistem de operare pentru platformă.

Dar resursele favorabile bugetului nu se vor încheia după ce SkySilk va intra în direct.

„Unul dintre obiectivele noastre este să încercăm să menținem platforma la prețuri accesibile”, a spus Steve. „Nu vrem să rămână nimeni afară. Vrem să putem oferi asta oricui, mic sau mare. Vrem să încercăm să oferim cea mai accesibilă platformă de găzduire acolo. Vom avea o opțiune pentru persoanele care sunt preocupate de costuri începând cu doar 1 USD pe lună. ”

Steve ne-a spus că SkySilk intenționează să ofere tuturor utilizatorilor beta posibilitatea de a-și migra conturile pe platforma live, dacă vor. Și, cu sistemul de recompense SkyPoints, planurile plătite pot fi și mai economice.

“Punctele SkyFont sunt ca înapoi,” a spus Steve. „100 de puncte valorează 1 USD. Puteți câștiga cele utilizând codurile promoționale VPS și VPS. Acestea pot fi utilizate pentru creditul de cont sau pot fi plasate în carduri cadou în locuri precum Best Buy. “

Pentru a accesa versiunea beta SkySilk gratuită, accesați skysilk.com și utilizați formularul de înscriere din partea de sus a paginii pentru a vă înregistra. Înregistrarea include automat și 500 de puncte SkyPoints în cont.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map