Sala de renume a inventatorilor naționali sărbătorește eroii inovației tehnice, inspiră creativitatea și provoacă următoarea generație

TL; DR: Câți inventatori puteți numi? Cu excepția cazului în care sunteți un tovarăș, probabil că nu sunt mulți. Oficiul pentru brevete și mărci comerciale din SUA este aproape să emită 10 milioane de brevete, dar inovatorii nu obțin întotdeauna faima pe care o merită. Pentru a le oferi recunoașterea cuvenită, Sala Națiunilor pentru Inventori Naționali prezintă invenții recente și anterioare și oferă programe educaționale pentru a inspira și a-i provoca pe cei cu idei mari. Vicepreședintele executiv pentru selecție și recunoaștere, Rini Paiva, a vorbit cu noi despre misiunea Sălii Famei, despre procesul său de selecție și despre ce este nevoie pentru a fi un adevărat inovator.


Chiar dacă folosim tehnologia zilnic, nu ne gândim întotdeauna cine a creat-o. Sala de renume a inventatorilor naționali este în misiune să schimbe asta.

Site-ul organizației, Invent.org, atrage atenția asupra invențiilor cele mai creative și cele mai de impact din SUA – și a persoanelor care le-au creat.

„Întreaga idee a fost să onorăm inventatorii brevetați care au făcut cu adevărat ceva pentru a schimba modul în care ne trăim viața”, a spus Rini Paiva, vicepreședinte executiv pentru selecție și recunoaștere. „Este posibil ca oamenii să nu-și cunoască numele, dar cu siguranță au fost afectați de munca pe care au făcut-o.”

De când a fost recunoscut primul inductor, Thomas Edison, Sala Famei a adăugat zeci de genii în sala sa. Este posibil să nu fie nume de gospodărie, dar cel puțin probabil ați auzit despre unele dintre invențiile lor – dacă nu utilizați în prezent unul. Ideea este de a ridica inventatorii la statutul de celebritate pe care Hall of Fame îl consideră că merită.

“Este amuzant când ne gândim la asta din perspectiva de astăzi”, a spus Rini. „Există o mulțime de oameni care atrag atenția, multe vedete și sportivi și sunt foarte buni la ceea ce fac. Apoi, există acești oameni care ne-au permis să facem lucruri în viața noastră de zi cu zi și simțim doar că merită aceleași gen de recunoaștere și credit. ”

Invent.org curăță informații despre oamenii din Sala Famei și educă publicul, copiii și studenții la invențiile lor. Programele educaționale ale sălii au apărut dintr-o dorință de a inspira generațiile tinere să devină ei înșiși inventatori.

„Muncim foarte mult pentru a ne asigura că poveștile inventatorilor și ce fac ei – cum au venit cu invențiile lor, cum au depășit obstacolele și cum abordează rezolvarea problemelor – să fie integrate în programele de educație”, a spus Rini. “Există ceva cu adevărat puternic și valoros în a avea acele modele de rol din viața reală.”

Ei nu au dat niciodată: Determinarea incredibilă a inventatorilor

Rini îi numește pe inventatori un grup nespecificat, deoarece au reușit să abordeze ceva dificil și să continue să avanseze chiar și atunci când lucrurile nu merg așa cum era planificat. Oricât de mult a durat pentru a ajunge la soluție, nu au renunțat niciodată.

„Sunt geniile societății noastre, care, atunci când s-au confruntat cu o problemă, au persistat”, a spus Rini. „Nu spun doar„ Ugh, nu voi putea să-mi dau seama. ”Ei continuă. Pentru unii dintre aceștia, persistă după ceva ani de zile și are într-adevăr această acțiune pentru a descoperi ceva. ”

În luna mai, cea de-a 46-a ceremonie anuală de inducție va onora 15 creatori de inovații, cum ar fi Spandex, linia galbenă care marchează primele coborâri în emisiunile de fotbal și criptografia RSA, o metodă pentru securizarea comunicațiilor web utilizate în aproape toate tranzacțiile online sensibile..

„Am ajuns la acest punct în această zi și vârstă în care luăm comerțul electronic de la bun sfârșit”, a spus Rini. „Comerțul electronic nu ar fi acolo unde nu ar fi fost pentru tranzacțiile internet sigure și sigure pe care ni le poate oferi criptografia RSA.”

Cu istoria lungă a invențiilor din SUA, inducte de-a lungul anilor împărtășesc adesea conexiuni distincte. Inducte mai recenți se bazează uneori pe invenții anterioare care au fost recunoscute în anii anteriori.

„Cu echipa RSA, în special, este destul de bine pentru noi să vedem cum sunt un excelent exemplu de progres al artelor utile”, a spus Rini. „Au fost trei inducte din trecut care au lucrat la criptografia cu cheie publică, iar munca lor a inspirat echipa RSA să o ducă mai departe. Este minunat să vezi cum o inovație poate duce la alta. ”

Unul din 10 milioane: modul în care sunt aleși candidații sălii famației

Milioane de brevete au fost solicitate și emise prin intermediul Oficiului SUA de Brevete și Mărci de la înființarea sa din 1975; mai târziu în acest an, biroul va elibera un brevet de 10 milioane. Deținerea unui brevet este unul dintre cele două criterii necesare pentru a fi luate în considerare în Sala de renume, deoarece candidații trebuie să fie, de asemenea, desemnați. Potrivit Rini, organizațiile primesc de obicei între 100 și 150 de nominalizări în fiecare an.

„Ne cerem să fie vorba despre cineva a cărui activitate a avut un impact social sau social”, a spus ea.
„Că a făcut ceva pentru a promova societatea noastră într-un fel sau pentru a progresa artele utile.”

Odată ce cineva este nominalizat, personalul de la Sala Famei cercetează candidatul într-un proces riguros pentru confirmarea și revizuirea proprietății sale intelectuale. După ce candidații sunt examinați, o listă de induși potențiali este adusă în fața unui comitet de selecție format din reprezentanți din organizații naționale de știință, tehnică, inginerie și proprietate intelectuală.

Odată ce grupul câștigă un consens asupra inventatorilor pe care să-i recomande pentru a fi incluși în Sala Famei, lista scurtă va trece la comisia de selecție Hall of Fame, care ia deciziile finale.

Imagine a ceremoniei de inducere a sălii naționale a inventatorilor naționali

Odată ce clasa de inducțiuni a fiecărui an este aleasă, sala de renume organizează o ceremonie fastuoasă la Washington, D.C..

Din cele aproape 10 milioane de brevete emise de Oficiul pentru brevete și mărci comerciale din SUA, Hall of Fame a indus doar 547 – 562 după ceremonia din acest an..

“Este indicativ faptul că această lucrare trebuie să fie ceva important și important pentru a justifica recunoașterea”, a spus Rini. „Cu siguranță, există mai mulți inventatori care sunt demni de recunoaștere. Acesta este unul dintre motivele pentru care le spunem mereu oamenilor că sunt binevenite să depună candidaturi. ”

Ceremonia de inducție onorează trecutul, prezentul și viitorul

Ceremonia de inducție are loc la Muzeul Național al Clădirii din Washington, D.C..

„Aproape toți indivizii vii vor participa”, a spus ea. “Există, de asemenea, un grup de cinci inventatori pe care îi vom onora postum.”

Seara va fi un tribut adus muncii actualei persoane, precum și a ceea ce au făcut inventatorii anteriori pentru a deschide calea.

„Ceea ce ai de gând să termini este 40 dintre cei mai importanți inovatori din aceeași cameră”, a spus Rini. „Este destul de incredibil să vă dați seama că sunteți acolo în aceeași cameră cu inventatorul camerei digitale, inventatorul notelor Post-It sau inventatorul unui medicament care poate salva viață.”

Încurajarea studenților să gândească ca inovatori

Ceremonia de inducție a fiecărui an este un punct de lansare pentru programele de educație de la Hall of Fame. Induceții participă la competiția Colegiatului Inventatorilor din sală, unde studenții de la colegiu-inventatori au posibilitatea să își prezinte cercetările și descoperirile. Studenții își depun intrările în sala de renume și, dacă sunt selectați, îi prezintă unui grup de inducte care oferă feedback și încurajare..

Imaginea inventatorului care a participat la evenimentul Invenție tabără

Odată induși, inventatorii proiectează provocări și activități pentru copiii din școlile claselor ca parte a Invenției taberei.

„Este foarte distractiv și oferă o șansă acestor colegi de a interacționa cu indivizii, ceea ce este un lucru foarte satisfăcător de văzut”, a spus Rini.

Inducte participă, de asemenea, la Invenția tabără, o oportunitate pentru copii să învețe despre inovație prin rezolvarea practică a problemelor, care se desfășoară pe diverse site-uri din țară.

„Studiem poveștile inventatorilor cu atenție și descoperim modalități de a încorpora lecțiile învățate în activități”, a spus Rini.

Mulți inducte vorbesc la Inventiile locale de tabără pentru a inspira copiii, a oferi sfaturi și strategii, a-și împărtăși experiențele și a le oferi o provocare să lucreze la faptul că trebuie să rezolve creativ.

“Ai pe cineva ca asta care te-a determinat să te gândești în afara cutiei și asta este un lucru destul de special”, a spus Rini. „Ar trebui să vezi cum sunt copiii. Este ca și cum o stea rock a intrat în cameră. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector