Revizuirea MilesWeb (2020): experții evaluează caracteristicile de găzduire, utilizabilitatea, performanța, prețurile și suportul

MilesWeb combină infrastructura cloud de mare putere cu pachete de hosting prietenoase cu bugetul și personalizabile pentru a oferi o combinație nuanțată de servicii de găzduire web pentru întreaga gamă de proprietari de site-uri, dezvoltatori experimentați și întreprinderi mici și mijlocii..


Furnizorul din India scoate în evidență modelul tradițional de afaceri pentru serverul partajat și virtual în favoarea serviciilor de găzduire în cloud moderne Amazon Web Services. Noua abordare înseamnă că clienții se bucură de încărcări mai rapide de pagină, de fiabilitate crescută și de securitate mai încorporată.

Fondată în 2012 ca o introducere cu costuri reduse și performante la piața de gazdă emergentă din India, apreciem modul în care MilesWeb este format din administratori de sisteme cu cunoștințe care pot livra unul dintre cele mai complete portofolii de servicii din jur. Citiți mai departe în timp ce ne afundăm în serviciile, funcțiile, prețurile, capacitatea de utilizare și asistența MilesWeb.

MilesWeb Evaluare generală: 4.75 / 5.0 Rating

Noii clienți au opțiuni aparent nelimitate atunci când vine vorba de a găsi planul de găzduire care se potrivește nevoilor lor de afaceri, profesionale sau personale. Pe lângă gama largă de configurații de server și alocări de resurse, MilesWeb oferă expertiza tehnică necesară pentru a oferi atât sisteme de operare Linux, cât și Windows pe toate planșele..

Pe lângă Office 365 și găzduirea prin e-mail, compania este găzduire partajată tărâmul cuprinde patru servicii:

  • Gazduire de baza oferă o opțiune excelentă de prim-plan de găzduire pentru studenți, bloggeri personali și pasionați. Resursele de stocare și lățimea de bandă sunt limitate, iar planurile nu includ o înregistrare gratuită a domeniului.
  • Gazduire nelimitata adaugă mai multe resurse de scalabilitate și de calcul pentru startup-uri și întreprinderi mici. Clienții pot găzdui un număr nelimitat de site-uri web și se pot bucura de un an gratuit de înregistrare a domeniului.
  • Gazduire Windows utilizatorii sunt bine serviți cu suport Plesk, MS SQL, ASP, ASP.NET și Visual Basic. Opțiunea accesibilă vine cu resurse nelimitate și scanare gratuită malware.
  • Gazduire de afaceri adaugă securitate și performanță suplimentară pentru întreprinderile de comerț electronic și site-urile cu trafic ridicat. Oferta de servicii partajate premium include copii de rezervă la cerere, împreună cu protecția DDoS și WAF.

Pe măsură ce nevoile clienților cresc dincolo de versiunea cloud de hosting partajată de MilesWeb, aceștia se pot muta cu ușurință în serverele VPS sau cloud ale companiei. Digital Ocean oferă infrastructura din spatele Linux VPS și oferă locații de server în șapte țări. Windows VPS este disponibil de la hardware cu sediul în India.

Pe lângă o flotă largă de planuri de distribuitori, MilesWeb a creat, de asemenea, mai multe specializate Gazduire WordPress planuri cu sistemul de gestionare a conținutului foarte popular preinstalat cu versiuni gratuite sau premium ale Jetpack.

În total, MilesWeb oferă clienților toate instrumentele de care au nevoie, de la o putere de stocare și de procesare suficientă până la monitorizare proactivă, certificate SSL, garanții de funcționare peste medie și asistență pasională.

Caracteristici MilesWeb: Evaluare 4.8 / 5.0

Compania este infrastructura bazată pe cloud este o putere clară pentru MilesWeb, deoarece clienții se pot bucura de medii ultra fiabile, moderne și sigure, în comparație cu gazdele mai tradiționale care trebuie să investească continuu în hardware nou. Compania este primul furnizor din India care a oferit găzduire AWS administrată și liderul mondial digital Ocean potențează planurile VPS Linux ale MilesWeb.

Planurile complete de găzduire sunt dotate cu mai eficiente și mai puternice unități cu stare solidă pentru a stimula viteza de încărcare a paginii, precum și certificate SSL gratuite. Cele mai multe opțiuni de găzduire partajată includ primul an de înregistrare a unui domeniu nou, dar clienții au opțiunea de a renunța la această funcție în favoarea economisirii câțiva dolari.

Pentru WordPress entuziaști, MilesWeb va preinstala sistemul de gestionare a conținutului și Jetpack înainte de a transfera site-ul dvs. gratuit în mediile AWS. Compania este primul partener strategic Jetpack din India, iar clienții pot alege dintre versiunile gratuite sau premium ale aplicației. Versiunea gratuită oferă o colecție de teme și actualizări de servicii, în timp ce planurile actualizate includ copii de zi cu zi automatizate și o rețea de livrare de conținut video și imagine, precum și servicii de scanare și reparare a programelor malware..

Screenshot al paginii de pornire MilesWeb

MilesWeb adoptă o abordare modernă de găzduire web prin utilizarea serviciilor web Amazon în locul serverelor fizice tradiționale.

Experiența largă a companiei este evidentă cu diversitatea pachetelor disponibile, în special în formatele de hosting VPS partajate și VPS. Gazduire Windows poate fi găsit peste tot, oferind clienților acces și asistență pentru site-urile și aplicațiile Plesk, Microsoft Server 2012, ASP, ASP.NET, Frontpage și VisualBasic.

lui MilesWeb găzduire revânzători reflectă multe din aceleași valori ale companiei, oferind spațiu serverului în SUA, Marea Britanie și India cu WHMCS, SSD-uri gratuite și fie cPanel / WHM, fie Plesk, în funcție de sistemul de operare pe care îl alege clientul..

Indiferent de selecția planului, apreciem cum MilesWeb excelează printr-o tehnologie flexibilă scalabilă, pentru a servi o gamă similară de proprietari de site-uri, dezvoltatori și companii. S-ar putea ca operațiunile centrate în India și asistența clienților să nu fie ideale pentru clienții din SUA sau Europeni, dar compania se poate baza pe partenerii tehnologici și pe bazele de date ale acestora la nivel mondial pentru a pune cel puțin date mai aproape de organizații și vizitatori..

Ușor de utilizat MilesWeb: 4.6 / 5.0

Stratul de gestionare și asistență MilesWeb face ca găzduirea AWS să fie mai ușoară pentru noi proprietari de site-uri pentru a rula și întreține. Împerecheat cu tehnologii familiare, inclusiv cPanel și Softaculous, MilesWeb oferă o experiență similară cu cea a altor companii din industrie..

Compania include un constructor de site-uri care îi ajută pe începători să publice rapid un site fără abilități de codare sau fond tehnic, împreună cu migrații gratuite de site-uri pentru cei care găzduiesc în prezent un site web în altă parte.

Logos al partenerilor tehnologiei MilesWeb

MilesWeb este partener cu multe tehnologii familiare pentru a oferi experiențe de găzduire ușor de utilizat.

Serviciile largi ale MilesWeb pot fi extrem de utile pentru proprietarii de site-uri puțin mai experimentate, care știu exact ce au nevoie, dar toate opțiunile pot fi un pic copleșitoare pentru adevărații rookies. În afară de dificultățile de a înțelege toate opțiunile de tehnologie și de a găsi planul perfect pentru site-ul dvs. web sau afacerea online, clienții se pot lupta și cu plățile internaționale, locațiile serverului și asistența. Niciuna dintre provocări nu este insurmontabilă, desigur, dar adaugă un alt strat de complexitate.

Prețul MilesWeb: Rating 4,9 / 5,0

Dacă găzduirea din SUA nu este o prioritate, veți fi greu să găsiți etichete de preț mai atrăgătoare – în special la nivelurile inferioare ale configurațiilor serverului. Pachetele de găzduire partajate de MilesWeb sunt remarcabil de mai ieftine decât alternativele comune și apreciem în mod special modul în care compania nu se angajează în practica uneori înșelătoare de a face publicitate cu o rată introductivă actualizată înainte de a crește prețurile în perioada următoare..

Screenshot de tabele de prețuri MilesWeb

Prețurile MilesWeb pentru găzduire partajată nelimitată sunt printre cele mai accesibile din industrie.

Cu toate acestea, asigurați-vă că acordați atenție finanțelor atunci când vă înscrieți. MilesWeb oferă o vânzare ocazională care vă poate afecta plățile viitoare, iar compania trece între cotarea prețurilor anuale și lunare pe site-ul său web. Unele reduceri necesită un cod promoțional, altele nu. MilesWeb acceptă plăți prin carduri de credit și debit Visa, MasterCard și American Express, precum și PayPal, cecuri, numerar și transfer bancar.

Fiabilitate MilesWeb & Suport: 4.7 / 5.0 Rating

Compania pare cu adevărat interesată să promoveze experiențe pozitive pentru clienți pentru a se potrivi cu tehnologia sa flexibilă și cu caracteristici complete. Echipele tehnice și de asistență ale clienților MilesWeb sunt disponibile non-stop și cuprind angajați care se mândresc de obicei cu mai mult de 10 ani de experiență de găzduire. Deoarece MilesWeb se bazează pe redundanța și disponibilitatea AWS, compania este capabilă să garanteze o rată uptime mai bună decât media 99,95%.

  • include: Suport 24/7/365 prin chat live, e-mail și telefon, precum și forumuri comunitare și bază de cunoștințe online. Suportul este disponibil în engleză, hindi și maraton.
  • Nu include: Asistență telefonică gratuită din SUA.

Compania oferă răspunsuri instantanee la solicitările de asistență telefonică, dar clienții din afara Indiei vor trebui să efectueze un apel internațional – MilesWeb are un număr gratuit numai pentru vânzări. Cu răspunsurile de 30 de minute pentru a ajuta e-mailurile la birou și funcționalitatea chat-ului live, cu toate acestea, majoritatea clienților vor fi acoperiți pentru toate, cu excepția celor mai urgente probleme.

Înscrieți-vă cu MilesWeb »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector