Razširite svojo pokritost in zagotovite bliskovite hitre povezave z eero: varno omrežje Wifi Mesh s presenetljivo preprostim postopkom nastavitve

TL; DR: Domači wifi sistem eero nadomešča usmerjevalnike in tvori brezžično mrežno mrežo, ki se lahko razširi tako, da pokrije kateri koli bivalni del. Varna tehnologija lahko reši vse večje zahteve omrežij IoT, da zagotovite, da povezane naprave dosledno delujejo. Zdaj eero kot del Amazonove družine pospešuje svoje poslanstvo, da tehnologija v naših domovih le deluje.


V zadnjem desetletju je na trg vstopila sijoča ​​nova serija tehnologij IoT, ki nas je vabila z obljubami, da brez težav upravljate z domom. Na voljo so inteligentne kamere na vratih, termostati, povezani z internetom, samodejna razsvetljava in celo pametni hladilniki za lastnike domov, ki želijo nadgraditi okolico.

Da pa bodo naložbe vredne, morajo potrošniki zagotoviti, da so njihova domača omrežja sposobna ravnati s temi naprednimi rešitvami. Od tod prihajajo omrežja z omrežji WiFi, kot je eero. Domači wifi sistem, ki je zasebno financiran in razvit v San Franciscu, je zasnovan tako, da domove obdaja v hitrih, zanesljivih povezavah.

eero logotip

eero je na misiji zagotoviti hiter in zanesljiv wifi.

“Na trg smo vstopili v času, ko se je IoT resnično začel odpravljati, zato je zanesljiva povezljivost pomembnejša kot kdaj koli prej,” je dejal Nick Weaver, soustanovitelj in direktor podjetja eero. “Z osredotočanjem na povezljivost kot temelj doma smo lahko zgradili izdelke in storitve, ki omogočajo, da tehnologija v vašem domu samo deluje.”

Leta 2014 se je Nick, ki je bil frustriran nad wifi rešitvami na trgu in ni mogel najti boljše rešitve, zgraditi eero s soustanoviteljema Amosom Schallichom in Nateom Hardisonom. Od takrat je bil cilj podjetja nenehno izboljševati sistem domačega wifija s pogostimi posodobitvami programske opreme, s čimer je hitrejši in varnejši, hkrati pa dodaja nove funkcije.

Danes je sistem eero home wifi tako zmogljiv in varen, da lahko kos zahtevam naprav IoT, hkrati pa premaga fizične ovire za pokritje s celotnim domom. Ko gremo naprej, želi podjetje pospešiti svoje poslanstvo, da bi tehnologija v naših domovih le delovala s pomočjo nedavno napovedane pridobitve s strani Amazona.

Omrežje, dovolj zmogljivo za obravnavanje zahtev IoT

V obdobju, ko so dolgi delovni čas običajni in dejansko poveličujemo zasedenost, ni dvoma, da je čas postal dragocena dobrina. V ta namen želi podjetje eero pomagati uporabnikom, da se čim več časa umaknejo.

“Razmislite o vsem času, ki ga izgubite zaradi varovanja, zamud ali počasnih povezav,” je dejal Nick. “Če vse to dodate v svoje naprave in pomnožite s 365 dnevi v letu, se to vrne, ko tehnologija samo deluje.”

Sistem plug-and-play je zasnovan za enostavno nastavljanje brez težav, ne glede na to, ali ste tehnični ali pametni za nastavitev wifija. Po besedah ​​eera intuitivni postopek traja večino strank manj kot 10 minut. Začnite tako, da preprosto priključite eero napravo neposredno v svoj modem, aplikacija podjetja pa vas bo vodila po namestitvi dodatnih naprav po celotnem domu in tako zagotovili hitre povezave v vsakem kotu.

Podjetje ima dve glavni napravi: eero Pro in eero Beacon. Eero Pro lahko oddaja v treh brezžičnih radijskih pasovih in ima dva vhoda Ethernet, zaradi česar je primeren za vse prostore z Ethernet ožičenjem.

eero naprave

Družbene wifi naprave, eero Pro in eero Beacon, so bile zasnovane za enostavno uporabo.

Polovično velikost eero Pro lahko eero Beacon priključite neposredno v katero koli vtičnico za razširitev sistema po celotnem domu in vključuje LED nočno svetlobo, ki prilagodi svetlost glede na čas dneva.

“Naše poslanstvo je, da tehnologija v vašem domu samo deluje in do zdaj so izdelki in storitve, ki smo jih zagotovili v podporo tej misiji, navdušili kupce,” nam je povedal Nick. “V bistvu je naš domači wifi sistem na Amazon.com ocenjen s 4,6 / 5 zvezdic.”

TrueMesh tehnologija, ki pluje po kakršnih koli ovirah

Zahvaljujoč programski opremi nove generacije, znani kot TrueMesh, lahko WiFi povezave prehajajo med eero naprave, ki potujejo po hodnikih in okoli sten za boljšo splošno pokritost. Tehnologija nove generacije, izdelana posebej za delo s strojno opremo eero, inteligentno usmerja promet med napravami eero Pro in eero Beacon, da se prepreči motnje.

TrueMesh-ovi dinamični algoritmi usmerjanja so bili razviti z uporabo strojnega učenja in podatkov iz neštetih domov iz resničnega življenja, da bi zagotovili, da bo programska oprema prenesla internetne povezave po najbolj zanesljivi poti, hkrati pa se prilagodila kompleksnostim.

TrueMesh ilustracija

TrueMesh tehnologija omogoča, da povezave potekajo skozi dom brez motenj.

Poleg odprave motenj tehnologija izboljšuje hitrost lokalnega omrežja (LAN). Na podlagi začetnega testiranja ocenjuje, da lahko uporabniki s povprečnimi omrežji povečajo hitrost do 40%. TrueMesh tehnologija omogoča tudi strankam hitro in enostavno spreminjanje sistemov z dodajanjem toliko eero naprav, kot je potrebno.

“Ko ljudje dodajajo vedno več povezanih tehnologij v vedno več sob v svojih domovih, moramo še naprej ponujati izdelke in storitve, ki jih lahko preprosto in varno podpirajo,” je dejal Nick.

Programska oprema TrueMesh eero se samodejno posodobi vsaj enkrat na mesec, da izboljša zmogljivosti, odpravi napake in doda nove funkcije. Maja lani je podjetje predstavilo eero Labs, testno ploščico za najnovejše novosti, ki jih podjetje ponuja. Te vrhunske eksperimentalne funkcije so še vedno v beta različici in so privzeto onemogočene. Uporabniki pa lahko preizkusite funkcije tako, da jih vklopite v podjetju.

eero Plus: dodatni sloj zaščite

Nick je povedal, da so največje prednosti podjetja eero visoke zmogljivosti, fleksibilnost, enostavnost uporabe in donosnost naložbe. “Ampak če bi moral izbrati samo enega, bi bilo to, da eero ponuja neverjetno wifi za vsako napravo v vsaki sobi, tako da vam nikoli več ne bo treba razmišljati o svojem wifiju – izgine v ozadje vašega življenja in doma, pot tako bi moralo biti, “je rekel Nick.

In to varno počne z eero Plus, vrhunsko naročninsko storitvijo, ki varuje osebne podatke o povezanih napravah v domačem omrežju in zunaj njega. Na primer ponudba zaščite vsebuje navidezno zasebno omrežje (VPN), ki uporabnikom omogoča brskanje po spletu, ne glede na to, ali so doma ali uporabljajo javni wifi.

Storitev ponuja tudi programsko opremo za preprečevanje zlonamerne programske opreme, ki bo skenirala in zaščitila naprave, ter napredno zaščito brskanja, ki jo poganja baza podatkov o znanih grožnjah.

“Naša storitev eero Plus vas proaktivno varuje pred zlonamerno programsko opremo, vohunsko programsko opremo in virusi, tako da vas opozori na nevarna spletna mesta, preden se sploh naložijo,” je dejal Nick.

Ostale perke vključujejo skrbnik gesla za vso družino, blokiranje oglasov na vsaki napravi, ki je povezana z omrežjem, in filtriranje vsebine za preprost starševski nadzor v več napravah. Nick je dejal, da so funkcije, kot je ta, v veliki meri rezultat povratnih informacij uporabnikov.

“Začnemo s stranko in delamo nazaj od tistega, kar potrebujejo, bodisi tako, da nagovarjamo nekaj, kar zahtevajo neposredno, ali izmislijo v njihovem imenu,” je dejal.

Zdaj je uradni del družine Amazon

Marca je eero sporočil, da je združil moči z Amazonom za lansiranje novih izdelkov in storitev, izboljšanje sedanjih izdelkov s pogostejšimi posodobitvami programske opreme in načrtovanje globalne širitve. Podjetje je že sodelovalo v partnerstvu z Amazonom in TP-Linkom, da bi razvili Wi-Fi Simple Setup, napravo, ki olajša nastavitev novih IoT pripomočkov.

“Ko bodo kupci, ki so lastniki eero sistema in echo unbox povezanih naprav, kupljenih na Amazonu, v zelo bližnji prihodnosti, bodo naprave samodejno poiskale omrežje eero in za povezavo uporabile šifrirane poverilnice,” je Nick dejal v nedavni objavi na blog eero.

Medtem je Nick dejal, da se bosta Amazon in eero še naprej učila drug za drugega, da bosta nadaljevala prihodnost domače povezanosti.

“Navdušeni smo, da smo del družine Amazon in uporabljamo vire, ki so nam zdaj na razpolago, da hitreje povečujemo in ponudimo vrhunski wifi še več strankam,” je dejal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector