Premostitev starega in novega: Kako Micro Focus pomaga podjetjem povečati vrednost obstoječe infrastrukture s sodobnimi rešitvami, ki poganjajo inovacije

TL; DR: Micro Focus deluje že več kot štiri desetletja in je nekoliko legenda, ko gre za pomoč podjetjem pri reševanju velikih tehnoloških izzivov, s katerimi se srečujejo vsak dan. Podjetje deluje s ciljem, da podjetjem omogoči, da iz obstoječe infrastrukture izvlečejo največjo vrednost z zagotavljanjem nizkocenovnih rešitev, kot so virtualizacija in migracija v oblaku, da dosežejo največjo učinkovitost in pozitivno vplivajo na dno. Z izkoriščanjem pomembnih naložb starih sistemov in njihovo posodobitvijo z izdelki Micro Focus lahko podjetja odgovorijo na naraščajoče zahteve strank in partnerjev. In s usmerjenim pristopom k razvoju izdelkov in zavzetosti za zagotavljanje smernic in stabilnosti organizacijam, ki jim služi, je Micro Focus prepričan, da bo še naprej 40 let nadaljeval s tradicijo izdelave vrhunskih rešitev.


Delavci po Britanski Kolumbiji v Kanadi obožujejo WorkSafeBC. V primeru poškodb ali bolezni organizacija zagotavlja več kot dva milijona delavcev in skoraj 220.000 delodajalcev rehabilitacijo, nadomestilo in zdravstveno varstvo. Ta velika baza strank vsako leto povzroči več kot 1 milijon zahtevkov, kar pomeni približno 4.000 dokumentov in 16.000 strani vsak dan.

Z vidika IT je bilo za ravnanje z ogromno količino podatkov in dostavo kritičnih aplikacij zahtevkom administratorjem potrebnih veliko začetnih naložb v infrastrukturo. WorkSafeBC že 30 let vodi svoje zapuščeno okolje mainframe; Kljub vse večjim zahtevam, je vodstvena ekipa IT vedela, da je čas za posodobitev infrastrukture podjetja. Tako se je WorkSafeBC za pomoč obrnil na vodilnega podjetja Micro Focus.

Kolaž Geoff Webb in Marka Levyja iz glave in logotip Micro Focus

Geoff Webb in Mark Levy iz Micro Focusa sta nam povedala, kako podjetje podjetjem pomaga pri reševanju tehnoloških izzivov.

“Tehnologija Micro Focus nam je omogočila prehod na bolj prilagodljivo in poceni okolje virtualne platforme, ki podpira naše usmeritve za poslovne rešitve SOI in SaaS,” je dejal Mike Larson, direktor WorkSafeBC-ovega direktorja za tehnološke storitve. “Navdušeni smo nad fleksibilnostjo naše nove infrastrukture in se veselimo nadaljnje posodobitve naših aplikacij, da bi bolje služili našim strankam.”

Z izkoriščanjem obstoječe infrastrukture in uvajanjem Microsoftovega strežnika in razvijalca MicroScus je WorkSafeBC videl takojšnje prihranke pri stroških v višini približno 2 milijona dolarjev operativnih stroškov. Rešitve so tudi optimizirale uspešnost šarže, zmanjšale IT odtis organizacije in njeno infrastrukturo prilagodile poslovnim ciljem.

Micro Focus že več kot 40 let pomaga velikim organizacijam na ravni podjetij, kot je WorkSafeBC, pri reševanju teh veliko velikih tehnoloških izzivov. Ne glede na to, ali gre za storitve migracije in upravljanja oblakov, spremljanje infrastrukturnih aplikacij ali IT in avtomatizacijo poslovnih procesov, med številnimi drugimi rešitvami želi Micro Focus povezati današnja podjetja s tehnologijo prihodnosti.

“Naš cilj # 1 je pomagati našim strankam izvleči največjo vrednost iz že obstoječe infrastrukture,” je dejal Geoff Webb, podpredsednik strategije Micro Focus, “Gre za premostitev starega z novim.”

Izvlecite največjo vrednost iz naložb in posodobite poslovno jedro

Geoff nam je povedal dolgo zgodovino zagotavljanja tehnoloških rešitev podjetja Micro Focus, s katero podjetje popolnoma razume potrebe vseh sodobnih podjetij. Skozi štiri desetletno zgodovino Micro Focusa je podjetje postreglo z več kot 20.000 podjetniškimi strankami po vsem svetu, ki so poskušale posodobiti svoje tehnologije.

“Videli smo skoraj vse,” je dejal Geoff. “Videli smo organizacije, ki so se trudile ugotoviti, kako prevzeti osnovno dejavnost, ki jo vodijo danes, in jo na novih platformah ponuditi novim strankam na novih trgih.”

Po Geoffovih besedah ​​za njih že leta delujejo zapuščena okolja, ki jih mnoga ta podjetja vodijo; vendar mora hitrost, s katero se giblje tehnologija, te sisteme nadgraditi.

“Ne želite prekiniti tega, kar danes že deluje,” je dejal Geoff. “To se vrača v koncept razširitve tega, kar že delajo, kar zadeva poslovno logiko in vnaša srce in dušo podjetja v nov svet.”

Micro Focus za to ponuja številne izdelke in storitve, od upravljanja oblaka in spremljanja aplikacij do popolnih migracij v oblaku in centrih podatkov. Družbene rešitve za infrastrukturo (IaaS) podjetja omogočajo podjetjem, da razširijo lokalno infrastrukturo in uvedejo aplikacije prek zasebnih, javnih in hibridnih oblakov.

To ima številne prednosti, vključno z avtomatizacijo zagotavljanja delovne obremenitve strežnika in optimizacijo delovnih tokov. Toda prednost, ki jo večina podjetij najbolj ceni, je poudarjena prepoznavnost stroškov, povezanih z operacijami IT. Tako kot WorkSafeBC večina podjetij, ki upravljajo z rešitvami Micro Focusa, vidi takojšnjo donosnost naložbe.

Odziv na pričakovanja v nenehno spreminjajoči se tehnologiji

Mark Levy, direktor strategije podjetja Micro Focus, je ugotovil, kako pomembno je, da podjetja v sodobni svet prenesejo svoje zapuščene sisteme. Po Markovih besedah ​​nekatere od teh zapuščenih aplikacij še vedno hranijo in vzdržujejo več milijard vrstic. Zaradi tega je upravljanje teh sistemov izjemno obsežno in zelo drago, da se nadaljuje z delovanjem.

S prehodom iz stroškovnih, lokalnih strojev na stroškovno učinkovite virtualne stroje ali oblačna okolja, kot je AWS, podjetja lahko drastično zmanjšajo stroške.

“Ena stranka je imela okolje, ki je stalo tri milijone dolarjev na leto za vzdrževanje,” je dejal Mark. »S ponovnim gostovanjem in uporabo oblaka so to lahko zmanjšali na približno 112.000 USD. S ponovnim uvajanjem te vrednosti z uporabo nove tehnologije je bil vpliv na njihov portfelj in spodnjo linijo globok. “

Geoff nam je povedal, da je naloga Micro Focusa pomagati podjetjem doseči vrsto prihranka stroškov. Opisana Mark je opisala in kako je nujno, da ta podjetja pridejo hitreje, z manj tveganja za neuspeh in na način, ki odgovarja na to, kar želijo njihove stranke.

Po Geoffovih besedah ​​nekatera podjetja največ koristijo od prihranka stroškov, druga pa lahko najdejo največjo vrednost pri povečani učinkovitosti. Kljub temu podjetja najdejo največjo korist, saj lahko učinkovito odgovorijo na povpraševanje strank.

“Vrednost, ki jo prinaša Micro Focus, je različna, vendar je osnovna tema vedno ista,” je dejal Geoff, “odgovarjajoč na pričakovanja strank v nenehno spreminjajoči se tehnološki pokrajini.”

Filozofija podjetja, ki je nastala na področju razvoja izdelkov naprej

Eden glavnih dejavnikov 40-letnega uspeha Micro Focusa je njegov pristop k razvoju izdelkov. Čeprav ima podjetje v svojem portfelju množico izdelkov, jih niso enotne rešitve. Funkcijo določenega izdelka je mogoče razširiti in ga je mogoče vgraditi ali spremeniti v drugega izdelka.

“Običajno ne vstopamo in strankam rečemo:” Znebite se tega izdelka in ga nadomestite s tem “,” je dejal Geoff. »Imamo več izdelkov s funkcionalnostmi, ki se prekrivajo. Razlog za to je, da izdelke še naprej podpiramo, ko naše stranke v njih vidijo vrednost. “

“Če jemljete najdragocenejše dele izdelka in jih prestavite v drugega, lahko rešitve dolgoročno poročita skupaj, zato strankam ni treba izbirati med izdelkom A in izdelkom B,” je dejal Mark. „Microcusu tako ni treba„ izrabiti izdelkov “, ki na začetku ponujajo podobne funkcije. Namesto tega jih še naprej razvijamo z upoštevanjem združljivosti in uporabe strank. ”

“Naš pristop je zelo pragmatičen,” je dejal Mark. “Ključ do našega uspeha je, da svojim strankam omogočimo, da uporabljajo tehnologijo, kadar je to potrebno, ne zato, ker je nov svetleč objekt. Težki del je prehajanje podjetij na prehod – od točke A do točke B – in razvoj teh platform. In jim pomagamo pri težkem dvigovanju. “

Pristop Micro Focusa k razvoju izdelkov je enakomerno vključen v njegov osnovni poslovni model, ki podjetjem pomaga izvleči največjo vrednost iz svojih naložb in jo razširiti naprej.

“Diha skozi vse, kar počnemo,” je dejal Geoff, “z vidika upravljanja izdelkov do naših inženirskih pristopov in celo naših finančnih strategij kot podjetja.”

Namenjeno je zagotavljanju smernic, stabilnosti in najnovejših rešitev

Prav tako, kot je WorkSafeBC pomagal razširiti vrednost svojega zapuščenega sistema s sodobnimi oblačnimi in virtualizacijskimi rešitvami, je Micro Focus namenjen še naprej zagotavljati podjetjem smernice in odgovore, ki jih potrebujejo, da ostanejo stabilne in konkurenčne na sodobnem trgu. Mark in Geoff porabita veliko časa za iskanje novih načinov, kako lahko podjetjem pomagajo pri uresničevanju svojih poslovnih ciljev, tako da jih uskladijo s svojimi pristopi do IT.

“Inovacije programske opreme in poslovne inovacije postajajo eno in isto,” je dejal Mark. “Pritisk za učinkovitejšo uporabo tehnologije izpostavlja kulturne in tehnološke ovire v velikih podjetjih, in opažamo, da punce pomagajo odpraviti te ovire.”

Po Markovih besedah ​​bo za velika podjetja ključnega pomena, kako lahko te prakse delajo in jih razširijo po svoji organizaciji. In prihajajoča združitev s HPE Software bo zagotovo prinesla veliko novih tehnologij, ki bodo Microsoftu še naprej omogočale prav to.

“Ne glede na to, ali gre za varnost ali z operativne strani, organizacije, ki jim služimo, vidijo izzive in iščejo sredstva, kako priti do tja, ne da bi morali na kmetijo staviti na en sam tehnološki prehod Hail Mary,” je dejal Geoff. »Modernizacija mora biti nekaj, do česar se lahko postopoma spopadejo, in zgraditi bolj predvidljivo prihodnost z manj tveganja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector