ONLYOFFICE: o suită completă de productivitate care ajută utilizatorii 2M + la nivel mondial Operațiunile în flux internațional și gestionează fluxurile de lucru în cloud

TL; DR: Indiferent dacă faceți parte dintr-o întreprindere mică sau o organizație de piață mijlocie consacrată, orchestrarea fluxurilor de lucru, astfel încât echipele să lucreze perfect împreună este esențială pentru gestionarea liniei de jos. Acesta este motivul pentru care peste 2 milioane de utilizatori au apelat la ONLYOFFICE pentru suita sa de productivitate bazată pe cloud. Portalul de management al proiectelor companiei oferă echipelor o platformă securizată din care să rețeaze și să colaboreze din orice locație. ONLYOFFICE permite întreprinderilor să integreze toate aplicațiile lor critice – de la CRM și la gestionarea documentelor la calendare și e-mail – într-un singur program. Compatibilitatea cu cele mai populare aplicații de afaceri, cum ar fi Microsoft Office și mediul de găzduire extrem de stabil oferit de Amazon Web Services (AWS) permite utilizatorilor NUMELOFICI să optimizeze eficiența și randamentul, ceea ce produce profituri mari la investiții..


Calculul bazat pe cloud transformă modul în care organizațiile își desfășoară activitatea. Odată renunțată la o tendință tehnologică trecătoare, tehnologia cloud computing a devenit din ce în ce mai populară, giganți precum Amazon Web Services (AWS) au înregistrat venituri de peste 12 miliarde de dolari doar în 2016. De fapt, cloud computing-ul a devenit atât de răspândit, aproape 90% dintre întreprinderi au adoptat acum o strategie cloud de un fel sau altul. Această utilizare pe scară largă se datorează în mare parte capacităților ieftine, scalabile și de colaborare oferite de cloud. Acestea erau, de asemenea, aceleași elemente pe care le căutau dezvoltatorii suitei de productivitate bazată pe cloud de la ONLYOFFICE la sfârșitul anilor 2000.

La acea vreme, eventualii creatori ai ONLYOFFICE erau un grup ambițios de dezvoltare de software multimedia. Fata de o crestere rapida, cu putine optiuni de scalare, echipa a avut nevoie de o modalitate mai eficienta de a imparti informatii intre dezvoltatorii sai.

„În mod neașteptat, am găsit inspirație într-una din provocările pe care echipa noastră le-a confruntat”, a declarat Galina Goduhina, director comercial la ONLYOFFICE. „Compania crește atât de rapid încât a fost nevoie să găsim cea mai bună modalitate de a împărtăși informații în cadrul echipei proprii.”

Cap de cap al Galinei Goduhina și sigla ONLYOFFICE

Galina Goduhina, de la ONLYOFFICE, ne-a spus cum suita de productivitate a companiei ajută echipele să gestioneze perfect proiectele.

Prima iterație a lui ONLYOFFICE ar fi cunoscută sub numele de Teamlab, un nume potrivit pentru noul instrument de colaborare al companiei..

Lansarea lui Teamlab a înregistrat un nivel de succes neașteptat de ridicat, iar compania a lansat versiunea cloud a Teamlab, care a fost în cele din urmă reîncadrată cu numele de ONLYOFFICE. Trecerea la operația bazată pe cloud a făcut ca desfășurarea suitei să fie mult mai ușoară, deoarece utilizatorii puteau accesa editorul de documente prin browser, indiferent de sistemul de operare și alte setări.

Echipa creativă din spatele ONLYOFFICE a creat suita ca răspuns la lipsa de asistență și la caracteristicile furnizorilor similari, îndeplinind astfel propriile nevoi, precum și cele ale utilizatorilor finali. Implementarea unei suită de productivitate complet bazată pe cloud a făcut mai ușoară și mai ieftină pentru echipa ONLYOFFICE la scară și, astăzi, ajută mai mult de 2 milioane de utilizatori să facă același lucru.

Născut din nevoia de a lucra împreună, de a inova și de scară

ONLYOFFICE a început ca o companie de software multimedia cu o mână de proiecte de colaborare la cârmă. În 2009, o echipă de dezvoltatori condusă de Lev Bannov a lansat proiectul Teamlab – un precursor axat social pe ceea ce va deveni în cele din urmă ONLYOFFICE.

„Am creat câteva instrumente pentru colaborarea internă, care au evoluat într-un proiect cu totul nou, cu tot ce ne-am dorit pentru noi înșine”, a spus Galina. „Deodată, a primit o primire călduroasă din partea comunității de internet.”

Echipa a lansat primul său editor de documente bazat pe HTML5 în 2012 și a rebranșat proiectul ca NUMAI OFICIU în 2014. Ulterior, soluția cloud a fost implementată pentru a oferi echipei mai mult control și compatibilitate. Ca și înainte, echipa dev a căutat să adauge funcții la proiectul său pe care nimeni altcineva nu l-a avut.

„Existau câteva soluții pentru gestionarea echipelor la distanță la acea vreme, dar am adăugat editori puternici de documente online la noi folosind Canvas”, a spus Galina. „Tehnologia ne-a oferit control asupra fiecărui pixel, astfel încât să putem face ca un fișier procesat să păstreze aceeași formatare în orice browser de pe orice sistem de operare.”

ONLYOFFICE este open-source și complet bazat pe browser și cloud – astfel membrii echipei pot contribui la proiecte, indiferent de locația dispozitivului pe care îl folosesc.

În ultimii săi ani de funcționare, ONLYOFFICE s-a răspândit pe mai multe platforme, atât în ​​cloud cât și în afara acestuia. În 2013, a fost lansată o versiune gratuită a ONLYOFFICE (încă cunoscută sub numele de Teamlab la acea vreme), potrivită pentru utilizare individuală. În 2014 nu numai că a fost revanșat suita, ci și lansarea unei versiuni Linux.

În anii următori, echipa va lansa editori de documente pentru platforme mobile, iar ediția de găzduire (pentru parteneriate de afiliere) și ediții Enterprise, care au inclus un panou de control și asistență continuă și actualizări. Disponibil în mai multe forme, ONLYOFFICE are o versiune potrivită pentru orice nivel de afaceri.

O suită de productivitate open-source, bogată în caracteristici pentru companii

Pentru a se distinge de alte apartamente de birou și de productivitate, ONLYOFFICE a încorporat o serie de caracteristici unice, inclusiv unele găsite doar în apartamentele de birou până când ONLYOFFICE le-a făcut disponibile.

„Am adăugat multe funcții care au fost disponibile anterior doar în editorii desktop, combinând avantajele desktop desktop-ului de la Microsoft și online Office de la Google”, a spus Galina. „Am oferit utilizatorilor noștri instrumente puternice pentru editarea documentelor cu formatare complexă online împreună cu altele – toate în timp real.”

În plus față de aceste capacități de editare în timp real, ONLYOFFICE oferă un set cuprinzător de alte caracteristici legate de afaceri, inclusiv gestionarea e-mail-ului, instrumentele comunității, un calendar și un sistem CRM (relația cu clienții). Cu CRM, companiile pot analiza datele clienților pentru a planifica deciziile viitoare de afaceri. Folosind calendarul, marcajele, sondajele și forumurile, utilizatorii pot împărtăși cu ușurință informații despre detaliile și termenele proiectului. Aceste caracteristici au contribuit la succesul inițial al Teamlab, înainte de adăugarea editorului de documente și a managerului de proiect.

Pentru a proteja interesele de afaceri, ONLYOFFICE se bucură de backupuri automate de date și alte caracteristici de protecție cuprinzătoare. ONLYOFFICE folosește SSL pentru protecția HTTP și criptarea fișierelor de documente pentru a preveni accesul neautorizat. Doar utilizatorii sunt capabili să își schimbe parolele personale, permisiunile de fișiere și anumite intervale de adrese IP pot fi restricționate. ONLYOFFICE oferă, de asemenea, copii de rezervă automate de date, care sunt garantate până la 10 zile. Backupurile manuale pot fi efectuate în orice moment și rămân pe server până când sunt șterse de utilizator.

Extinderea accesibilității și securității cu serviciile web Amazon

Fiabilitatea, caracteristicile de protecție și capacitățile inovatoare, în timp real, setează NUMAI OFICI în afară de concurență și o fac o alegere populară pentru proiectele care sunt atinse de multe mâini. Și norul permite ca aceste caracteristici să fie mai ușor încorporate și mai ieftine să fie implementate cu o abordare simplă și scalabilă.

„Calcularea în cloud este semnificativ mai ieftină decât achiziționarea și întreținerea infrastructurii sistemului intern”, a spus Galina.

În februarie 2017, echipa ONLYOFFICE a lansat aplicația pentru integrare în platforma Nextcloud. Noul cloud permite accesibilitate și securitate sporită, cu copii de rezervă și detectarea intruziunilor, printre alte funcții, care rulează în timp real.

„Folosim tehnologiile sale native, cum ar fi CloudFront, cu protecție împotriva atacurilor DDoS și S3, care asigură, de asemenea, criptarea AES de 256 biți”, a spus Galina. „De asemenea, asigurăm securitatea datelor în aplicația noastră, luând astfel de măsuri precum utilizarea SSL, verificarea în doi pași, copiile de rezervă a datelor și restricția drepturilor de acces.”

ONLYOFFICE, care este găzduit pe serverele AWS ale Amazonului, are o stabilitate incredibilă – o necesitate pentru a asigura informații sensibile precum cele care se regăsesc în registrele de sănătate sau financiare.

„Infrastructura noastră este găzduită pe AWS, care este unul dintre cei mai fiabili furnizori de astăzi, cu o garanție de stabilitate de 99,999% și cele mai înalte standarde de securitate”, a spus Galina.

Scopul de a deveni ceasul elvețian de colaborare online

ONLYOFFICE oferă întreprinderilor o serie de caracteristici utile de colaborare la un preț accesibil și își propune să devină un singur ghișeu pentru nevoile lor de partajare a documentelor. În timp ce documentația este inerentă în domeniile asistenței medicale și finanțelor, industriile de la bord văd necesitatea de a optimiza organizarea evidenței, rapoartelor de incidente, comunicatelor de presă și a altor documente. Funcțiile ONLYOFFICE, inclusiv calendarul, postările de pe blog și forumurile, oferă un tip de rețea socială pentru echipele creative de a împărtăși idei, de a răspândi știri și de a solicita asistență..

ONLYOFFICE continuă să se îmbunătățească la suita sa de birou universal, bine rotunjită, cu planuri de a implementa și mai multe funcții de securitate în viitorul apropiat..

„Desigur, vom continua să îmbunătățim ONLYOFFICE. Vrem ca soluția noastră să fie ideală și să funcționeze ca un ceas elvețian ”, a spus Galina. „Securitatea va rămâne prioritatea noastră, așa că adoptăm cele mai noi tehnologii pentru a aduce cele mai sigure mijloace de colaborare online pentru utilizatorii noștri prezenți și viitori.”

ONLYOFFICE și-a început startul ca Teamlab în 2009 și a suferit o mulțime de inovații în perioada de viață relativ scurtă. După cum sugerează denumirea inițială, Teamlab a fost creat pentru a profita din plin de mediul de colaborare, combinând expertiza mai multor persoane pentru o calitate mai bună. Oferind editarea în timp real, bazată pe cloud, împreună cu securitatea etanșă și o serie de instrumente orientate social, ONLYOFFICE este mai mult decât o suită de birou – este un mijloc de a reuni oamenii pentru a face posibile proiecte excelente.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector