Od igralnih perifernih naprav do bliskovnih pogonov – vse, kar USB ™ izobražuje bralce s poglobljenimi pregledi izdelkov

TL; DR: Večina tehnoloških perifernih naprav se od računalnikov in mobilnih naprav prek vrat USB poveže od sredine devetdesetih let. Danes je trg za izdelke USB ogromen, na tisoče izdelkov pa tekmuje, da bi jih lahko priključili v ta računalniška vrata ali stenske polnilnike. Kot odziv na priljubljenost pristanišča je bil leta 2002 objavljen blog, namenjen izobraževanju bralcev s celovitimi pregledi. Čeprav to ni edina tehnologija za pregledovanje spletnih mest, se je vse USB postavilo v zelo cenjen vir s stranskim izdelkom primerjave in poštene ocene najboljših izdelkov USB na trgu. Z začetkom revolucije USB-C v zadnjih letih je Vse USB postavilo svoje poglede na pregled novega nabora tehnologije, ki ga poganja nova vrata.


Od zunanjih trdih diskov in tipkovnic do spletnih kamer in slušalk za igranje imajo vsi ti elektronski izdelki eno skupno stvar. Vsi so povezani prek vseprisotnega vhoda, ki ga najdemo skoraj vsak računalnik, tablični računalnik in zunanje elektronske naprave.

Nekoč so se morali potrošniki spopasti s priključki PS / 2, vzporednimi in serijskimi vrati. Potem so se nekatera največja tehnološka imena – podjetja, kot so Microsoft, Hewlett-Packard in Apple Inc. – sredi devetdesetih let združila po industrijskem standardu. Tehnologija, ki je nastala na teh srečanjih mož, je bil zdaj dobro znani USB (Universal Serial Bus), ki je od takrat doživel več evolucij in iteracij (USB 2.0, USB 3.0, Micro-USB, brezžični USB in USB-C ).

USB je postal tako vseprisotno pristanišče, da se je en blog začel specializirati za pregled tehnologije, ki ga uporablja. Vse, kar se je USB začelo leta 2002, se je razvijalo skupaj z izdelki, ki se povezujejo skozi vrata. V preteklih letih je bilo spletno mesto izbrano kot eno od 100 najbolj neodkritih spletnih strani revije PC Magazine in najboljših 100 najljubših blogov, nanj pa se sklicujejo tudi vodilne publikacije, kot sta New York Times in BBC.

Posnetek zaslona domače strani Vse USB

Vse, kar USB izstopa po svojih poglobljenih pregledih o vsej tehnologiji, ki teče skozi vrata USB.

“Vse, kar se je USB začelo v zgodnjih dneh USB 2.0, ko so se osebni računalniki večinoma uporabljali za vse, od produktivnosti do rekreativnih namenov,” je dejal Ian Chiu, upravnik urejevalnika Vsega USB. “Čeprav je bilo spletno mesto med zagonom bolj ljubezen kot karkoli drugega, sem predvideval, da bo povečanje pasovne širine in moči za vmesnik plug-n-play prinesel neskončne poslovne priložnosti.”

Danes se na tisoče izdelkov poveže prek USB, kar ustvarja povpraševanje potrošnikov po poštenih ocenah prednosti in slabosti ter splošne vrednosti tehnoloških elementov, ki se – brez koristi primerjalnega testiranja – zdijo enaki. Ti potrošniki, med katerimi so mnogi računalniški navdušenci, ki iščejo globlje vpoglede, so se za novice, preglede in informacije o vseh stvareh USB zanašali na vse USB..

Kopanje globlje v izdelke, povezane z USB, z rednimi pregledi

Medtem ko zagotovo obstajajo druga spletna mesta, ki pokrivajo izdaje novih tehnoloških izdelkov, sta Ian in uredništvo ekipe Everything USB našla svojo nišo z zagotavljanjem izčrpnih pregledov, ki so privlačni za publiko tehnoloških superfanov.

»Moji bralci so večinoma dobro obveščeni ljubitelji osebnih računalnikov, tako da imajo na splošno dokaj dobro predstavo o tem, kar pokrivam v svojih pregledih. Torej se bo treba še dodatno potruditi, da bi pritegnili njihovo pozornost, “je dejal Ian. “Povedano je, da izvedba testov uporabnosti na novih slogih predstavitve pomaga, saj moji strokovni bralci lahko primerjajo konkurenčne izdelke z novo perspektivo.”

Na primer, ta pregled Vsega USB na najboljših pogonih mini 3.0 3.0 je prevzel pet vodilnih znamk in jih preizkusil drug proti drugemu, da bi ugotovili prednosti in šibkosti vsakega modela. Vnos v blog je vsem ob strani, da primerjajo funkcije, razčlenjujejo velikosti pomnilnika, dimenzije, barvne možnosti, garancije in številne druge kategorije. Ian je nato šel globlje in izvedel prenose z velikimi in majhnimi datotekami, da bi videl, kateri najhitreje opravi nalogo, in primerjal stroške na gigabajt.

Posnetek zaslona primerjav med mini USB 3.0 pogoni

Vse, kar USB izvaja preizkuse uporabnosti, da pokaže, kako uspešni so podobni izdelki.

Dragocene informacije Vse, kar USB vključuje v svoje članke, pomaga potrošnikom na trgu teh izdelkov natančno vedeti, kaj dobijo. Pri določenih izdelkih je izbira med toliko modeli lahko zastrašujoča brez ustreznih informacij. Kljub temu, da so njegovi bralci navadno izjemno zainteresirani za tehnologijo, teh izdelkov morda ne bodo kupili večkrat, zato je pomembno, da to izvedejo pravilno prvič.

Ta zavzetost za celovite preglede je bila Ian pametna poslovna odločitev in njegova mnenja dobijo veliko pozornosti iz njegove zveste bralske baze. Drugi način, kako vse USB pokaže svojo globino, je z obsežnim referenčnim postom, ki primerja teoretične in idealne hitrosti USB 3.0, USB 3.1 Gen 1 in USB 2.0. Ian primerja tudi hitrost branja in pisanja različnih priljubljenih bliskovnih pogonov, s čimer lahko bralci zlahka razumejo, kaj dobijo iz izdelkov, kot sta Corsair Flash Voyager GTX in Samsung T3 SSD.

“Vse, kar USB kopa globlje v temo standarda povezljivosti, kot to počnejo druga spletna mesta,” je dejal Ian. “Ker si verjetno ne morejo privoščiti časa in sredstev za posamezno temo, se na mojem spletnem mestu poda, da zapolni praznino. Trudim se, da je poglabljanje spletnega mesta ključ globljega poglablja. “

Vse od novosti do varnosti, vse, kar strokovnjaki za tehnologijo USB pokrivajo

Medtem ko spletna objava o mini diskih USB 3.0 obravnava praktičen izdelek, številni izdelki, povezani z USB, omogočajo, da vse USB zajema bolj zabavne teme.

Na spletnem mestu so zajete teme, kot so novosti, miši, zabavne igrače USB in pripomočki USB za ljubitelje priljubljenih filmskih serij, kot so Vojne zvezd in transformatorji. Na primer, članek o Vojni zvezd vključuje izdelke, kot so polnilec za mobilne naprave, ki je podoben čeladi Darth Vaderja, vlažilnik USB, ki je podoben R2-D2, in igralna tipkovnica in slušalke Star Wars.

Medtem je Ian napisal še eno objavo na spletnem dnevniku, v kateri je primerjal varnostne rešitve USB za računalnike in osebne podatke, ki so zajemale izdelke, kot so USB ključ, ki bere prstni odtis, bliskovni pogon ključavnice in preverjanje pristnosti irisa.

Posnetek zaslona iz bloga o izdelkih USB, povezanih z Vojno

Vse, kar USB poskuša doseči s svojim imenom, se pregleduje o katerem koli izdelku USB, vključno s tem polnilcem Darth Vader.

Številne teme, naslovljene na spletnem mestu, kažejo, da blog pripomočkov resnično ustreza svojemu imenu, zajema dobesedno vse, kar je povezano z USB.

“Na koncu se trg odloči, kaj naj pokrijem,” je dejal Ian. „Nenehno zanimanje za igralne periferne naprave kot tudi presenetljive USB-pripomočke spodbuja rast spletnega mesta. Nedavna revolucija USB-C je še ena odlična priložnost za razširitev tem, saj je nov vmesnik toliko bolj vsestranski. “

Razvoj trga in povratne informacije bralca spodbujajo odločitve o vsebini

USB-C je manjša, zmogljivejša različica USB z reverzibilno usmeritvijo vtiča in zdi se, da je na poti k zamenjavi svojega prednika. Ta premik ustvarja novo priložnost za Vse USB, saj je tehnologija zasnovana kot del nekaterih zanimivih novih izdelkov. USB-C omogoča enožilni prenos moči, podatkov in videoposnetkov in je že zamenjal vrata USB v Appleovem Macbook Pro.

Applova uporaba nove tehnologije je v preteklosti privedla do širšega sprejemanja na trgu, kar verjetno pomeni, da bo USB-C imel na voljo veliko novih izdelkov, o katerih bo vse USB pisal. Poleg sprememb na trgu Ian in njegova uredniška ekipa zmerno komentirajo uporabnike na objavah na spletnem dnevniku, tako da lahko bolje posredujejo vrsto vsebine, ki si jo želijo bralci.

“Slišim od svojih bralcev, da sprašujejo, kako dosežem določene rezultate, če je njihova izkušnja z izdelkom drugačna od moje,” je dejal Ian. “Prav tako poskušam bralce spodbuditi k medsebojnim pogovorom, saj je moderirana vsebina, ki jo je prispeval uporabnik, zaklad, ki ga ne smemo zamuditi.”

S poglobljenimi pregledi in informacijami je Vse USB postalo dragocen vir, ki se razlikuje za publiko tehničnih strokovnjakov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector