O abordare orientată către client: Time4VPS oferă găzduire VPS la prețuri accesibile, pentru întreprinderi din Europa și din întreaga lume

TL; DR: Time4VPS oferă o varietate de servicii de găzduire web fiabile și de înaltă calitate, potrivite pentru toate bugetele. De la găzduirea VPS și rețelele private virtuale până la stocarea la volum ridicat și cu un volum ridicat, catalogul de produse al companiei cuprinde o gamă completă de soluții. Cu o cultură ușoară a companiei și un angajament puternic pentru satisfacția clienților, nu este de mirare că Time4VPS, bazat pe Lituania, a atras 20.000 de clienți din peste 150 de țări în ultimii doi ani..


Situată în inima Baltelor, Lituania este cunoscută pentru dealurile sale ușor rulante, istoria bogată și țărmurile stropite cu chihlimbar. Însă în interiorul vibrației națiuni din Europa de Nord se află o altă sursă tot mai mare de mândrie națională: un sector tehnologic în plină expansiune.

Conform Centrului de monitorizare și analiză a cercetării și învățământului superior, în prezent există 31.500 de profesioniști IT în Lituania. Țara este pe primul loc în regiunea sa din punct de vedere al ponderii sale de femei care lucrează în tehnologie. De asemenea, se mândrește cu cel mai rapid wifi public din lume și al treilea cel mai accesibil serviciu din Europa.

Logo-ul Time4VPS

Time4VPS a devenit rapid la importanța în scena tehnologiei emergente a Lituaniei.

Această conectivitate la internet de clasă mondială – însoțită de infrastructura robustă a țării și de zonele economice gratuite – face, de asemenea, Lituania o locație ideală pentru centrele de date. De aceea, în 2003, Arvydas Strausas, fondatorul Time4VPS, a ales să-și înceapă compania de găzduire acolo. Compania a crescut rapid pentru a servi peste 100.000 în toată Europa, iar până în 2015, Time4VPS devenise cel mai mare furnizor de găzduire web din țară.

Astăzi, compania continuă să servească piețele locale, extinzând baza de clienți în Europa și în întreaga lume. „În doar doi ani de când am început extinderea, avem peste 20.000 de clienți din peste 150 de țări, ceea ce este excelent”, a spus Valentine Cirba, manager de proiect la Time4VPS. “Datorim comunității noastre mulțumiri uriașe pentru încrederea în noi.”

Astăzi, Time4VPS continuă să combine prețurile accesibile și scalabile cu tehnologia de calitate a întreprinderii pentru a asigura o experiență excelentă a clienților. De la găzduirea VPS și rețelele private virtuale până la stocarea cu volum mare, cu buget redus, compania oferă un produs pentru fiecare nevoie. Cu o echipă prietenoasă, energică, de profesioniști calificați, imersați într-o cultură a companiei ușoare, Time4VPS își continuă angajamentul de a oferi un sprijin superior.

15 ani de experiență oferind găzduire de înaltă calitate și scalabilă

Time4VPS știe că este esențial pentru întreprinderi să-și mențină rețelele în funcțiune. Potrivit Gartner, timpul de inactivitate costă companiile în medie 5.600 USD pe minut, ceea ce echivalează cu 300.000 dolari pe oră. Pentru a proteja clienții de acest tip de devastare, Time4VPS implementează conexiuni optice rapide și fiabile în toate locațiile de schimb de rețea ale Europei. Valentine a spus că compania le permite utilizatorilor să ajungă aproape toată Europa în mai puțin de 50 de milisecunde.

Time4VPS se mândrește și cu capacitatea sa de a oferi conexiuni rapide și complet disponibile cu un model de prețuri accesibile. Valentine a spus că compania a furnizat inițial pachete flexibile în care clientul ar putea specifica resurse. Dar aceste pachete erau deseori confuze pentru clienți și mai prețioase. În schimb, Time4VPS a început să furnizeze în schimb pachete pre-construite ușor de utilizat.

Fotografii candidați ai angajaților

Muncește din greu, joacă din greu: Time4VPS împerechează o cultură caldă a companiei cu un personal incredibil de hotărât.

„Acest lucru ne-a permis să ne folosim mai bine hardware-ul și să oferim prețuri mai mici clienților noștri”, a spus Valentine.

Modul în care Time4VPS o vede, găzduirea VPS este oarecum standard pe toată piața din punct de vedere tehnologic. Cel mai bun mod de a ieși în evidență într-o piață omogenă aglomerată este printr-o ofertă de servicii pentru clienți diferențiată – și tocmai ceea ce oferă Time4VPS.

„Comunicarea cu clienții și ajutorarea acestora să construiască ceea ce doresc este esențială pentru păstrarea lor”, a spus Valentine. „Produsul nostru este impresionant în ceea ce privește prețul și performanța, dar capacitatea noastră extraordinară de a ne ajuta clienții este principalul motiv pentru care ar trebui să ne alegeți. Clientul este întotdeauna prioritatea noastră. ”

În rarele cazuri în care personalul companiei nu-și poate da seama cum să rezolve o problemă cu clientul, Valentine a spus că compania va ajunge până la îndrumarea clientului către o soluție externă convenabilă. “Credem că acest tip de sprijin neclintit ne va oferi avantajul”, a spus Valentine.

Soluții de stocare VPS cu volum ridicat, favorabil bugetului

De-a lungul anilor, Time4VPS a continuat să se bazeze pe selecția sa de servicii de găzduire. În 2015, ca răspuns la feedback-ul clienților, compania a introdus o soluție de stocare VPS nouă și optimizată. Serviciul de încredere, cu stocare modernă atașată la rețea, a câștigat rapid popularitate pe măsură ce știrile s-au răspândit pe forumurile de discuții online.

„Am înregistrat un impuls major în baza noastră de clienți cu introducerea serverelor noastre de stocare la prețuri accesibile”, a spus Valentine. „Clienții au apreciat că au reușit să obțină cantități suficiente de spațiu pentru un preț ieftin și un raport impresionant între preț și performanță.”

Acest raport se datorează virtualizării OpenVZ, care reduce consumul de resurse și facilitează actualizarea pachetelor la fața locului. În acest scop, soluția de stocare Time4VPS este extrem de scalabilă; indiferent de resursele de care ai nevoie, compania oferă opțiuni de upgrade rapid și ușor.

Beneficiile incontestabile de a fi mici, fiabile, rapide și flexibile

Natura agilă a startup-ului îi permite să ofere servicii flexibile la un preț accesibil.

Stocarea VPS provine de la serverele situate în centrul de date Tier III al companiei din Lituania, ceea ce permite Time4VPS să ofere siguranță și fiabilitate maximă. Toate planurile de stocare includ acces complet la rădăcină ca un VPS de container, iar datele sunt găzduite într-un tablou de stocare activat RAID pentru a asigura securitatea. Clienții potențiali pot revizui performanța rețelei înainte de a face o achiziție folosind instrumentul gratuit de sticlă al companiei.

Planurile de stocare ale companiei sunt incluse în pachete 4TB, 2TB și 1TB, cu reduceri pentru cei care se abonează anual sau bienal în loc de lunar.

Toate planurile companiei – VPS standard, VV Linux KVM, Windows VPS KVM și VPS de stocare – includ o garanție de returnare de 30 de zile fără întrebări. Pur și simplu anulați contul online în termen de 30 de zile de la achiziție, iar Time4VPS va procesa imediat o rambursare.

Acestea fiind spuse, compania are mulți clienți fericiți și devotați. Luați-l pe Christos, de exemplu, a cărui recenzie este publicată în documentația planului de service Time4VPS. „În calitate de dezvoltator PHP, am căutat întotdeauna să găsesc o companie de găzduire care să ofere astfel de servicii de calitate pentru a elimina pierderea timpului meu încercând să rezolv problemele serverului”, a spus Christos. „Asta am găsit aici. Foarte recomandat, în special profesioniștilor web. ”

O cultură ușoară cu un angajament în fața satisfacției clienților

Întrucât satisfacția clienților este o prioritate pentru Time4VPS, compania are un punct de a face check-in în mod constant cu clienții săi. Acest lucru se realizează, parțial, prin sondajul anual Time4VPS, care oferă o oportunitate clienților de a influența dezvoltarea viitoare a produselor.

De exemplu, după ce clienții au exprimat nevoia de adrese IP locale într-un sondaj recent, Time4VPS a ajuns să funcționeze. „Ne-a luat aproximativ două luni de la momentul în care au venit ideile de la clienți până acum, unde avem o soluție pe deplin funcțională pe care clienții o pot folosi”, a spus Valentine..

Indiferent dacă a fost solicitat sau nu, Valentine a spus că Time4VPS este întotdeauna concentrat să rămână la curent cu ultimele măsuri de securitate – până la urmă, păstrarea conturilor clientului în siguranță și protejată este un precursor al satisfacției lor generale.

La sfârșitul zilei, Valentine a spus că atitudinea și devotamentul personalului față de serviciul pentru clienți este un produs al culturii ușoare la Time4VPS. De la eticheta sa „clasic, obișnuit și un pic cam prost” – până la mediul său cald și prietenos de birou, compania se străduiește să muncească din greu fără să se ia prea în serios.

“Cele mai multe mărci mari nu au o notă personală”, a spus Valentine. „Încercăm să menținem o cultură asemănătoare familiei în care oricine își poate spune mintea. Apoi, când ne întâlnim cu clienții, dorim ca aceștia să se simtă bineveniți și apreciați. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector