Monitorizați și urmăriți site-urile cu Versionista: o soluție bazată pe cloud pentru o informație de schimbare inteligentă, în timp util și precisă

TL; DR: Echipa din spatele Versionista are mai mult de un deceniu de experiență oferind o platformă robustă, personalizabilă și scalabilă de monitorizare a schimbărilor pentru întreprinderile de toate dimensiunile. Soluția bazată pe cloud distilează informațiile din modificările site-ului detectate care pot fi utilizate pentru respectarea reglementărilor sau pentru a obține un avantaj competitiv, printre alte avantaje. În viitor, compania Portland se va concentra pe combaterea falselor pozitive la scară prin intermediul învățării automate, astfel încât utilizatorii să poată monitoriza seturi de date mari din diverse surse.


Este un fapt binecunoscut că web-ul a jucat un rol semnificativ în alegerile prezidențiale din 2008, care 74% dintre utilizatorii de internet se conectează pentru a primi știri și informații, a vorbi despre politici și a partaja și primi actualizări ale campaniei..

Alte tehnologii bazate pe web erau de asemenea în joc. De exemplu, echipa de campanie a senatorului John McCain a folosit un serviciu de urmărire a site-ului cunoscut sub numele de Versionista pentru a publica o comparație cot la cot care evidențiază schimbările politicii pe site-ul lui Barack Obama în ceea ce privește războiul din Irak.

În 2018, același instrument a fost utilizat pentru a detecta spălarea termenului schimbărilor climatice de pe site-urile guvernamentale în timpul administrației Trump.

Logo-ul Versionista

Versionista este o platformă cuprinzătoare de informații privind schimbările utilizate de organizațiile de pe glob.

Peter Bray, CEO al Versionista, ne-a spus că produsul de informații de schimbare ale companiei (neutru din punct de vedere politic) acționează ca o busolă pentru a ajuta întreprinderile să navigheze pe peisajul de reglementare și să obțină avantaje competitive..

“Am lansat Versionista în 2007 – inițial am crezut că va fi folosit mai ales în campaniile politice, dar a evoluat recent într-o bază de consumatori complet diferită”, a spus Peter. „Acum, corporațiile mici și mari îl folosesc pentru a monitoriza modificările de pe web pentru o serie de cazuri de utilizare diferite, de la respectarea informațiilor de afaceri.”

Versionista prezintă suprafețe de afaceri relevante din date complexe, folosind tehnici de monitorizare și detectare automată a modificărilor pentru a se asigura că informațiile nu sunt ratate sau ascunse. Soluția intuitivă ajută, de asemenea, la eficientizarea comunicării interne și a fluxurilor de lucru, în timp ce combate falsele pozitive la scară prin intermediul învățării automate. În cele din urmă, scopul Versionista este de a facilita o serie de utilizatori să monitorizeze rapid și eficient seturi de date mari din diverse surse.

Soluții pentru transparență în reglementare și perspective competitive

Mii de mărci au acum încredere în trackerul de schimbare a site-urilor bazate pe cloud, al Versionista, pentru a accesa și monitoriza automat modificările pe site-uri, PDF-uri și conținut dinamic. Utilizatorii pot personaliza acțiunea folosind variabile precum regiunea, execuția JavaScript, rețeaua de proxy și frecvența, printre altele.

Soluția intuitivă și scalabilă oferă comparații codate în culori pentru a evidenția ușor adăugările și ștergerile, plus e-mailurile sumare în profunzime și alertele de schimbare în timp util. Versionista face, de asemenea, colaborarea în echipă o adiere prin setări simple ale contului, care permit administratorilor să adauge și să gestioneze utilizatorii în doar câteva clicuri.

Peter ne-a spus Versionista oferă automatizări de conformitate, informații de reglementare și informații SEO către organizații de toate dimensiunile. Pe partea de reglementare, de exemplu, Versionista îi ajută pe utilizatori să scaneze modificările care vor avea impact asupra afacerilor lor.

Captura de ecran Versionista

Platforma permite utilizatorilor să monitorizeze modificările aduse HTML, PDF și conținut dinamic.

„Există o întreagă lume de companii care încearcă să monitorizeze reglementările federale, orașe, județene, de stat și internaționale”, a spus el. „Se bazează pe datele și politicile de aplicare a autorităților pe care regulatorii le publică, dar acești autorități de reglementare nu alertează companiile despre lucruri precum noile roluri de administrator. Acolo intrăm. ”

Urmărirea schimbărilor SEO pe pagina de Versionista, pe de altă parte, face cu crawlere și monitorizează automat site-urile clienților, concurenților și potențialilor pentru a suprafeța modificările relevante ale paginilor de destinație și pentru a evidenția variațiile de cuvinte cheie în titluri, meta-taguri, etc. Instrumentul poate fi folosit pentru a asigura clienții să nu modifice variabilele SEO de pe pagina critică și să coreleze schimbările competitive ale rezultatelor motorului de căutare cu modificările factorului de clasare pe pagină.

Indiferent de ce monitorizați, compania Portland își sprijină serviciile cu asistență pentru clienți 24 de ore din 24, care include depanarea, furnizarea de demo-uri și crearea de soluții personalizate adaptate nevoilor unice.

O abordare flexibilă și în evoluție pentru reducerea riscului

Petru ne-a spus că beneficiile Versionista includ o colaborare mai ușoară, economii de dolari și ore, precum și fluxuri de lucru simplificate. Dar pentru multe verticale, el plasează reducerea riscului în partea de sus a listei. Pe lângă scanarea actualizărilor de la autoritățile de reglementare, Versionista poate fi utilizat pentru a rămâne în conformitate cu acestea.

„Este vorba despre reducerea riscurilor, prin monitorizarea activelor digitale ale unuia, pentru a oferi o pistă de audit completă și urmărită a modificărilor”, a spus el. „În industriile financiare și farmaceutice, printre alte sectoare reglementate, întreprinderile sunt frecvent solicitate să documenteze și să țină evidența schimbărilor de mesaje de marketing pe care le prezintă clienților finali.”

El a spus că Versionista atinge acel punct dulce special, oferind un traseu de audit cuprinzător și schimbând trasabilitatea pentru orice activ digital disponibil. Instrumentul versatil ajută, de asemenea, la gestionarea riscului de afaceri, oferind informații despre strategiile folosite pe site-urile concurenților. „Monitorizarea știrilor din industrie și a site-urilor concurenților permite companiilor să înțeleagă cum să-și optimizeze mai bine afacerile”, a spus Peter.

Când vine vorba de adăugarea de noi funcții sau pur și simplu de a crea idei noi pentru producția viitoare, Peter a declarat că aproximativ 95% din inovațiile Versionista se bazează pe feedback-ul utilizatorilor actuali..

„Le-am încadrat într-un cadru mai mare a ceea ce este menit să facă produsul nostru, care monitorizează site-urile în mod precis și cuprinzător în timp util”, a spus el. „Schimbăm rapid foaia de parcurs a dezvoltării pentru a răspunde solicitărilor pe care credem că le vor beneficia de un apel larg.”

În cazul în care funcțiile propuse nu se vor dovedi valoroase pentru mai mulți clienți, Versionista va prezenta opțiuni pentru dezvoltarea, testarea și implementarea funcționalităților pentru a satisface nevoile utilizatorilor individuali la un cost rezonabil.

Simplificați comunicarea internă și fluxurile de lucru

Când Versionista a fost lansat în urmă cu 10 ani, Peter a spus că majoritatea companiilor au un singur webmaster care își gestionează activele digitale. Astăzi, acel titlu al postului a fost în mare măsură eliminat, înlocuit de întregi echipe de service.

„Drept urmare, am avut nevoie de un produs care să permită membrilor echipei să coordoneze activitatea de monitorizare, să comunice între ei, să detecteze modificările și să colaboreze la remedierea oricăror probleme”, a spus el. „Instrumentele mele preferate din Versionista sunt cele pe care le-am creat pentru a simplifica și orchestra monitorizarea web în rândul membrilor echipei.”

Numeroase caracteristici au fost concepute pentru a ușura adoptarea prin simplificarea fluxurilor de lucru între mai mulți membri ai echipei. De exemplu, pentru a facilita organizarea vizuală a paginilor monitorizate, Versionista oferă setări de categorii complet codabile în culori, configurabile, pentru o gestionare mai ușoară.

Monitorizați modificările site-ului

Rapoarte detaliate, comparații cot la cot și alerte de schimbare instantaneu ajută utilizatorii să monitorizeze site-ul web de astăzi.

De asemenea, compania oferă o API și webhook-uri care le permit dezvoltatorilor să integreze Versionista în instrumentele existente, cum ar fi Slack. „În zilele noastre, la bordul software-ului nou este o problemă reală, în special în întreprindere”, a spus Peter. „Ne petrecem mult timp asigurându-ne că capacitatea noastră de monitorizare principală funcționează în mod fiabil și robust, dar și că procesul este cât se poate de fricțios.”

Cu mai mulți bucătari în bucătărie și departamente din ce în ce mai tăcute, vizibilitatea și trasabilitatea activelor digitale devin și mai vitale în ceea ce privește conformitatea.

„Reglementări precum GDPR se prăbușesc asupra unora dintre clienții noștri și trebuie să își monitorizeze site-urile pentru a se asigura că respectă”, a spus Peter. „De multe ori, infrastructura pentru acordurile de cookie-uri și așa mai departe este fragilă și se rupe ușor. Un produs ca al nostru este capabil să caute modificări și să furnizeze alerte mult mai puternice decât un simplu monitor de funcționare. ”

Combaterea falselor pozitive la scară prin învățarea mașinii

Echipa Versionista se concentrează asupra mai multor inițiative cheie pe parcursul anului următor, inclusiv o extindere API destinată să ofere mai multe puncte de integrare între implementările clienților și Versiunea Intelligence Engine.

De asemenea, compania incorporează învățarea mașinii în platformă, pentru a ușura mai ușor să suprafețeze automat schimbările de semnificație pentru fiecare client. Peter a spus că cea mai mare provocare a oricărei soluții de monitorizare a modificărilor online sunt falsele pozitive sau modificările care apar, dar nu sunt interesante pentru utilizator.

„Din ce în ce, clienții folosesc Versionista pentru a monitoriza seturi mari de date din sute de mii de surse”, a spus el. „Când monitorizezi acest lucru la această scară, falsele pozitive devin o problemă reală.”

Acolo intervine învățarea automată, clasificarea și prioritizarea schimbărilor care au fost din punct de vedere istoric pentru clienți și depistarea celor care nu au.

„Recunoaștem că Versionista trebuie să meargă mai presus de toate pentru a curata, a da prioritate și a clasifica modificările într-o structură care are sens pentru fiecare client în parte”, a spus Peter..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector