Modul în care soluțiile Cloud gestionate rapid și sigur de GURU oferă o disponibilitate ridicată și crește ROI pentru întreprinderile din U.K.

TL; DR: Timp de mai bine de 16 ani, UKDedicated a înregistrat o creștere constantă a numărului de clienți care gazduiesc medii virtualizate și soluții complet gestionate. Astfel, compania a fondat GURU, un serviciu de găzduire cloud gestionat optimizat pentru clienții din pachetele de produse GURU din U.K. GURU sunt cuprinzătoare și includ soluții de rapiditate, securitate, stocare și backup de care au nevoie clienții. Și serviciile sale de asistență pentru clienți și migrare 24/7 la fața locului ajută întreprinderile să își mute rapid site-urile în rețeaua cloud rapidă a GURU și să rămână online.


UKDedicated a oferit soluții de infrastructură pentru companii de găzduire, site-uri de comerț electronic și o varietate de alți clienți din U.K. din 2002. Ca o companie inovatoare, UKDedicated răspunde adesea cererii utilizatorilor cu soluții anticipate. Dar, uneori, este nevoie de mai mult decât un produs sau serviciu pentru a atinge aceste obiective – este nevoie de o marcă cu totul nouă.

Deoarece compania a înregistrat o creștere a cererii pentru soluții gestionate și medii cloud, a decis să depășească doar adăugarea de noi produse. Acesta este motivul pentru care UKDedicated a fondat GURU, un brand care oferă servicii de găzduire web rapide și gestionate și servicii cloud optimizate pentru întreprinderile și antreprenorii din U.K.

În ciuda stării aglomerate a pieței de găzduire britanice, GURU s-a separat de concurență în scurt timp. Acesta oferă tipul de medii cloud gestionate pe care clienții au venit să se bazeze de când au fost popularizate de Amazon Web Services.

Sigla GURU

GURU s-a născut din dorința UKDedicated de a ajuta oamenii să se deplaseze în medii cloud gestionate.

„În urmă cu șase sau șapte ani, AWS a început să câștige peste o mulțime de clienți noi. Multe companii și-au cumpărat încă serverele proprii, dar altele au descoperit că au o valoare mult mai bună prin virtualizare, deoarece le-a permis să se extindă și să se reducă la nevoie, a spus directorul GURU, Craig Robinson.

Astăzi, clienții GURU se bucură de viteza, securitatea și scalabilitatea serviciilor sale gestionate, dar compania se diferențiază în continuare prin infrastructura și suportul său. GURU deține tot hardware-ul său, spre deosebire de multe gazde care închiriază spațiu în centrele de date deținute de alte entități. Și tot personalul companiei este intern – fie la birourile sale, fie la centrele sale de date – și echipele tehnice la fața locului mențin totul funcțional.

Echipa GURU se angajează să facă lucrurile corecte pentru clienții săi. Acesta este motivul pentru care compania nu leagă niciodată clienții de contracte care durează ani de zile. În schimb, oferă servicii lunare de rulare fără angajamente.

Acest mod grijuliu de a face afaceri este motivul pentru care GURU a devenit furnizorul de succes de hosting pe care multe companii din U.K. se bazează pentru servicii de calitate.

De ce companiile U.K. preferă virtualizarea și găzduirea administrată

Un deceniu și jumătate în afaceri este o perioadă lungă de timp, în special pe piața de hosting care se schimbă rapid. UKDedicat adaptat la multe dintre aceste schimbări în sine, dar când a văzut o nevoie specifică pe piața de gazduire cloud, compania a luat un traseu diferit.

O problemă comună pe care a observat-o a fost din partea întreprinderilor ale căror site-uri de comerț electronic au primit o cantitate mare de trafic în lunile de cumpărături de vacanță – din octombrie până în ianuarie – dar cu mult mai puțin trafic în restul anului. Dacă acei clienți și-au achiziționat propriile servere sau ar avea un contract anual pentru serverele dedicate, nu ar avea flexibilitate în acele luni lente. UKDedicated și-a dat seama că acele companii au nevoie de un mediu scalabil, virtualizat, motiv pentru care a fondat GURU.

Echipa GURU a aflat rapid că clienții nu au înțeles întotdeauna produsele cumpărate.

„La lansarea GURU, am oferit o opțiune de găzduire partajată neadministrată, precum și un serviciu complet gestionat. Curând, ne-am dat seama că, în timp ce mulți dintre clienții noștri au cumpărat servere neadministrate, ceea ce se așteptau cu adevărat a fi un serviciu gestionat ”, a spus Craig. „Am decis să facem lucrurile simple, așa că am reînnoit GURU cu o infrastructură cloud îmbunătățită la același punct de preț și pentru a scăpa de soluția neadministrată.”

Screenshot de GURU caracteristici banner

Pachetele de găzduire gestionate de GURU facilitează lansarea sau migrarea unui site web pentru antreprenori.

GURU a luat tot ce a descoperit despre nevoile clienților și l-a inclus în structura serviciului său. Astăzi, pachetul său complet gestionat este administrat de echipa sa la fața locului. Clienții nu trebuie să știe cum să codeze, să corecteze, să monitorizeze sau să își actualizeze serverele – echipa GURU are grijă de toate acestea.

Un alt diferențiator este serviciul cloud GURU. Deși mulți dintre concurenții săi pretind a fi furnizori de cloud, de obicei oferă servere dedicate care rulează CloudLinux sau cutii dedicate cu VPS. Atunci când hardware-ul acesta se reduce, site-urile web ale clienților sunt deconectate până când mașinile încep să funcționeze din nou. Dar GURU rulează o rețea de stocare separată la 100 GB pe secundă. De asemenea, compania poate adăuga și elimina serverele fără să ia niciodată site-ul unui client offline.

GURU este o soluție autentică de găzduire în cloud, care menține site-urile să funcționeze rapid și fiabil în timp ce ajută clienții să se concentreze pe creare și vânzare.

Soluții concepute pentru a aduce simplitate la găzduire și modernizare

Un alt mod în care GURU a îmbunătățit soluțiile existente a fost prin simplificarea procesului de actualizare.

„În trecut, dacă un client s-ar fi aflat în serviciul nostru comun LiteSpeed ​​și s-ar muta la un mic VPS neadministrat, ar pierde unele dintre avantajele pe care le oferea vechiul lor pachet. De exemplu, este posibil să nu primească CloudLinux sau alte produse “, a spus Craig. „Am rezolvat această problemă oferind clienților care cumpără pachetul partajat lunar cu cel mai mic preț cu același stivă, licențe, monitorizare și plan de rezervă ca și clienții care cumpără pachetele noastre dedicate de top. Vrem să o menținem cât mai simplă, astfel încât clienții noștri să poată face upgrade fără a avea vreo surpriză. ”

Aceste idei – simplitatea și compatibilitatea – parcurg toate serviciile GURU. Și atunci când potențialii clienți se întreabă de ce prețurile pachetului său sunt diferite de cele oferite de alte companii, membrii personalului GURU explică faptul că aceasta se datorează faptului că compania include tot ceea ce au nevoie clienții.

Captura de ecran a banner-ului serviciilor de pachete GURU

GURU include tot ceea ce au nevoie clienții săi, în loc să-i facă să adauge servicii la pachetele de bază.

„Suntem, de fapt, mai accesibile decât multe alte servicii de hosting, deoarece nu creștem prețurile, transformând funcțiile importante în suplimente. Tot ceea ce au nevoie clienții noștri, primesc un singur pachet ”, a spus Craig.

Acest lucru este important mai ales în cazul copiilor de rezervă. Atunci când alți furnizori de găzduire își ascund copiile de rezervă într-o listă de suplimente costisitoare, clienții lor pot fi vulnerabili la pierderea de date valoroase dacă site-urile lor se prăbușesc. Iar GURU oferă clienților săi două tipuri de copii de rezervă. Una este administrată de protecție continuă a datelor (CDP) și este accesibilă clienților, iar cealaltă este o replicare completă oră completă de recuperare în caz de dezastru a întregului Cloud. Aceasta înseamnă că niciunul dintre clienții GURU nu trebuie să se îngrijoreze de pierderea permanentă a datelor lor.

Asistență clienți, soluții cloud și set de migrație gratuită GURU în afară

O tendință recentă în U.K. a fost consolidarea pe măsură ce companiile de găzduire mai mari achiziționează altele mai mici pentru a-și crește cota de piață. Dar UKDedicated a mers în direcția opusă începând GURU pentru a satisface nevoia serviciilor de virtualizare gestionate.

Un efect secundar al consolidării este reducerea permanentă a resurselor de asistență pentru clienți, motiv pentru care GURU primește o mulțime de întrebări de la potențiali clienți cu privire la serviciile sale.

Spre deosebire de mulți furnizori de găzduire, personalul de asistență GURU este disponibil 24 de ore din 24. Nimic nu este subcontractat și la fiecare întrebare a clientului este răspuns de un reprezentant care se află fie la sediul GURU, fie care lucrează într-unul din centrele sale de date. Clienții pot suna, trimite e-mailuri sau utiliza portalul de chat live al site-ului.

Și echipa de migrație a GURU poate aduce site-uri de oriunde, indiferent de motorul pe care îl rulează furnizorul original sau ce plug-in-uri folosește sistemul său de gestionare a conținutului. Personalul GURU traduce totul în sistemul său, executând un test GTmetrix înainte și după migrare, pentru a se asigura că configurarea acestuia face ca site-ul să funcționeze mai eficient.

„Ne place să facem un pic în plus. Suntem un furnizor independent care a crescut, deoarece facem aproape tot ce au nevoie clienții noștri “, a spus Craig. „De-a lungul anilor, am văzut că clienții noștri cresc de la site-uri mici la utilizarea propriilor lor servere dedicate. Și suntem mândri că sprijinim acest tip de transformare. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector