Modul în care platforma de gestionare a comerțului global bazată pe cloud de la Amber Road îi ajută pe retaileri să conducă valoarea prin automatizare

Crunch: Retailerii au ajutat la globalizarea economiei prin adoptarea strategiilor de aprovizionare cu furnizori aflați în locuri precum China, India și Asia de Sud-Est. Dar, pe măsură ce mai multe țări participă la comerțul global, managementul devine mai complex. Între timp, consumatorii înarmați cu tehnologie de comerț electronic exercită mai multă presiune asupra comercianților pentru a furniza atât costuri, cât și calitate. Platforma de gestionare a comerțului global (GTM) de la Amber Road simplifică lanțul de aprovizionare automatizând fluxul de mărfuri peste granițele internaționale. Platforma combină analitice software din clasa întreprinderii cu conținut comercial inteligent și conectează utilizatorii la o rețea globală de importatori, exportatori, expeditori, brokeri și transportatori. Prin automatizarea și integrarea informațiilor care curg între părți în lanțul de aprovizionare global, Amber Road le permite retailerilor să optimizeze valoarea relațiilor lor cu furnizorii și să concureze mai eficient pe piață.


Tehnologia le-a oferit consumatorilor un nivel de cunoștințe fără precedent asupra lucrurilor pe care le cumpără. Accesul gata la evaluări și recenzii, împreună cu furnizarea aproape nesfârșită de informații pe web, înseamnă că găsirea celui mai bun preț la cel mai bun produs nu a fost niciodată mai ușoară.

Față de aceste presiuni, comercianții cu amănuntul trebuie să aleagă între construirea eficienței mai mari în fluxul lor de lucru sau cedarea concurenților.

Foto a Ty Bordner, Amber Road, vicepreședinte senior pentru marketing și dezvoltare de afaceri

Ty Bordner a vorbit cu noi despre acoperirea globală a platformei de comerț bazate pe cloud din Amber Road.

Acest lucru face ca optimizarea relațiilor cu lanțul de aprovizionare să fie un astfel de domeniu de oportunități, a spus Ty Bordner, vicepreședinte senior pentru marketing & Dezvoltare de afaceri la furnizor de software de gestionare a comerțului global (GTM) Amber Road. Prea mulți retaileri continuă să se bazeze pe rețelele de relații personale și pe metodele manuale – cum ar fi apelurile telefonice, e-mailurile și foile de calcul – pentru a gestiona fluxul de viață al întreprinderilor lor. Soluția GTM bazată pe cloud de la Amber Road digitalizează toate informațiile legate de mutarea mărfurilor peste granițe, o comunică tuturor părților implicate și automatizează procesul de eficientizare.

„Aspecte importante pe care le aducem pe masă sunt eficiența mai mare, costurile reduse și viteza mai rapidă pe piață. Aceasta este transformarea digitală a lanțului de aprovizionare; este o modalitate de a vă schimba jocul ”, a spus Ty. „Companiile care recunosc că pot face schimbări transformaționale în modul în care își desfășoară activitatea și în modul în care se poziționează pentru a anticipa schimbările viitoare.”

Aceste eficiențe ajută comercianții cu amănuntul să își dezvolte agilitatea pentru a face față perturbării transformării digitale. “Deoarece consumatorii continuă să diversifice căile pe care le iau pentru a cumpăra, de asemenea, se așteaptă la un serviciu mai personalizat”, a spus Ty. „Platforma noastră ajută companiile să răspundă rapid la schimbările pieței și să gestioneze eficient relațiile cu vânzătorii în schimbare.”

Funcționalitate largă pentru integrarea unei lanțuri internaționale de aprovizionare

Platforma Amber Road, bazată pe cloud, înlocuiește software-ul cu piulițe și șuruburi ale soluțiilor de gestionare a lanțului de aprovizionare a școlii vechi prin crearea unui model digital al relațiilor respective. Modelul Amber Road nu numai că mărește vizibilitatea datelor, dar le poate manipula, prelucra și analiza. Rezultatul este colaborarea și comunicarea robustă între lanțul de furnizare.

“Întrucât luați decizii de cumpărare și comunicați furnizorilor, care sunt în mare parte peste mări, despre produse și specificații, doriți ca procesul să fie eficient”, a spus Ty. „Modul de a face acest lucru este printr-un browser web și o platformă cloud care permite schimbul de informații relevante.”

Acest depozit central de date este consolidat de analize care identifică oportunități de îmbunătățire a valorii afacerii – cum ar fi corelații semnificative între elemente de date sau tendințe statistice importante.

Sarcinile de rutină pot fi automatizate în conformitate cu o paradigmă proces-cu-excepție în care activitățile care necesită contribuții sunt dirijate către părțile responsabile. Un model de îmbunătățire continuă permite sistemului să învețe în timp și să reducă cazurile în care este necesară o contribuție umană. Aceste instrumente ajută întreprinderile să obțină o vizibilitate mai mare în ceea ce privește circulația bunurilor și serviciilor în cadrul lanțului de aprovizionare – cu mai puțin efort.

“Asta înseamnă că poți ști unde sunt mărfurile tale, unde nu sunt și să fii alertat automat că lucrurile se întâmplă sau nu se întâmplă”, a spus Ty. „De exemplu, puteți rezerva circulația mărfurilor cu transportatorul dvs. prin intermediul platformei, puteți confirma rezervarea, muta mărfurile și apoi verificați automat factura de marfă la sfârșitul procesului.”

Reducerea complexității pentru a oferi o experiență perfectă

Stocarea centralizată a datelor, combinată cu instrumentele integrate de automatizare și analiză, fac soluția GTM a lui Amber Road capabilă să simplifice complexitatea managementului lanțului de aprovizionare.

„Am extins domeniul de aplicare al software-ului GTM. Suntem implicați în toate fluxurile de informații necesare pentru a muta mărfurile peste granițe, atât în ​​pereții interni ai activității, cât și cu părți externe, precum expeditori, brokerii vamali și transportatori “, a spus Ty. „Colaborarea și logistica furnizorilor fac parte din spațiul GTM, la fel ca și conformitatea comerțului. Am înregistrat progrese deosebite în adăugarea capabilităților funcționale pe platforma noastră, dar încă nu am reușit. Continuăm să facem grele R&D investiții care oferă clienților noștri soluții de lanț de aprovizionare digitală care aduc o valoare mai mare. “

Platforma include o rețea care permite integrarea și comunicarea pe întregul lanț de furnizare. Validările calității datelor verifică dacă informațiile care intră în platformă sunt corecte. Tranzacțiile, cum ar fi comenzile de cumpărare, comenzile din fabrică, expedierile, facturile de încărcare și înregistrările vamale poartă informații detaliate, cu privire la elementele rând, pentru a permite vizibilitate, alertare și raportare cuprinzătoare.

„De-a lungul anilor, am dezvoltat o rețea de transportatori, brokeri, expeditori de mărfuri și agenții vamale din întreaga lume. Așadar, nu trebuie să creăm acele conexiuni de fiecare dată când aducem un client nou “, a spus Ty.

Captura de ecran a conectivității globale a norului Amber Road

Conținutul inteligent al aplicației Amber Road ajută întreprinderile să își evalueze furnizorii nu doar din punct de vedere al calității, dar și al standardelor sociale și etice – cum ar fi respectarea codurilor de incendiu sau a legilor privind munca muncii copiilor. Eliminează potențialii furnizori care au fost plasați pe listele părților negate și asigură respectarea reglementărilor.

Software-ul este foarte configurabil și gestionează o varietate de cazuri de utilizare. “Din cauza complexității lanțului de aprovizionare global, nu există nicio modalitate de a construi software care să se conecteze și să funcționeze la fel pentru toată lumea”, a spus Ty. „Dar distincția importantă de făcut este că suntem configurabili, nu personalizabili. Construim capabilități robuste de configurare în platforma noastră, astfel încât clienții noștri să-l poată utiliza fără să fie nevoiți să gestioneze nicio personalizare unică. “

Dar când este nevoie de sprijin, este acolo. „Atunci când apelați echipa noastră de asistență și adresați întrebări referitoare la lanțul de aprovizionare global și la lumea comerțului global, oamenii noștri știu despre ce vorbiți și este important”, a spus Ty. „Considerăm că această abordare unică creează valoare.”

Agilitate de afaceri îmbunătățită pentru mediul de vânzare cu amănuntul în evoluție

Prin modernizarea capabilităților de afaceri și dezvăluirea oportunităților de îmbunătățire a valorii, Amber Road îi ajută pe comercianți să îndeplinească sau să depășească costurile în evoluție și așteptările de calitate ale clienților lor.

„Costul și calitatea sunt în cazul în care cauciucul întâlnește drumul pentru comercianții cu amănuntul. Când fac cumpărături pe Amazon, pot spune: „Arată-mi doar produsele de patru sau cinci stele – cele care au fost apreciate de alți consumatori ca având cea mai bună calitate. În același timp, 10 centi aici sau acolo face o diferență în marjele pentru companii ”, a spus Ty.

Pe lângă faptul că ajută întreprinderile să se consolideze prin transformarea digitală, Amber Road le permite să profite de complexitatea crescândă a lanțului de aprovizionare. „Nu mai este vorba doar de a avea o relație cu China. Este Vietnamul, Thailanda și alte părți ale lumii ”, a spus Ty. „Vrei să poți compara aceste locații de aprovizionare, deoarece o diferență de 10 cenți pe produs poate fi o afacere mare.”

Amber Road oferă, de asemenea, întreprinderilor agilitatea necesară pentru a face aceste comparații și pentru a schimba cursul, fiind la curent cu problemele de reglementare și instituționale care pot adăuga complexitate. În fiecare an, mai multe reglementări cresc.

“Având în vedere toate piesele în mișcare care constituie comerțul mondial astăzi, o platformă GTM care poate automatiza, verifica și analiza devine imperativă”, a spus Ty. Amber Road permite îmbunătățiri în ceea ce privește eficiența, gestionarea riscurilor și agilitatea, care poate fi diferența dintre o afacere care avansează și cea care calcă apa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector