Maximizați viteza, minimizați riscul: platforma Cloud a lui Guardicore ajută la accelerarea transformării digitale și a proteja activele critice

TL; DR: Guardicore, o companie de securitate proiectată special pentru centre de date virtualizate și medii cloud, protejează cele mai critice sisteme IT ale organizației dvs. Compania reduce riscul și reduce costurile prin protejarea infrastructurii prin vizibilitate ridicată, controale de microsegmentare și servicii de răspuns în timp real. Cu accent pe inovația continuă, Guardicore își propune să rămână în fața curbei de securitate într-un peisaj cu amenințări în schimbare rapidă.


Unitatea 8200 a Forței de Apărare a Israelului, cea mai mare armată a armatei israeliene, este una dintre cele mai importante agenții de informații tehnice de pe planetă – comparabilă în funcție de ANS. Cunoscută pentru capacitățile sale avansate și expertiza tehnică colectivă, unitatea joacă un rol în combaterea terorismului prin decriptarea codului și colectarea informațiilor de semnal.

În Unitatea 8200 s-au întâlnit Ariel Zeitlin și Pavel Gurvich. Ca și restul unității, cei doi soldați au fost recrutați pe baza capacității lor de a învăța noi concepte rapid și independent. Timp de mai bine de un deceniu, Ariel și Pavel au lucrat îndeaproape și cu succes cu unitatea lor la soluții tehnologice de ultimă oră pentru Corpul de Informații din Israel.

După ce și-au încheiat serviciul militar, perechea a profitat de cunoștințele acumulate dezvoltând măsuri defensive pentru a fonda compania de securitate online Guardicore. „Încorporarea în filosofia Unit 8200 este importanța de a fi resurse, astfel încât obiectivul a fost să înarmăm rapid profesioniștii în securitate cu cele mai utile instrumente disponibile”, a declarat Chris Gaebler, Chief Marketing Officer la Guardicore.

Logo-ul Guardicore

Fondatorii Guardicore și-au aprofundat experiența în dezvoltarea de măsuri de securitate pentru renumita agenție de informații din Israel pentru construirea companiei.

De acolo, Ariel și Pavel au reunit o echipă puternică de securitate din Israel și dincolo de ea, inclusiv cofondatorul Dror Sal´ee, cu scopul de a oferi soluții simple, rapide, care să garanteze o apărare de securitate consistentă și robustă. Astăzi, Guardicore este o bază de date complet dezvoltată și o companie de securitate cloud dedicată protejării activelor de bază ale unei organizații prin controale intuitive de microsegmentare, vizibilitate inegalabilă, detectare activă a breșelor și răspuns în timp real.

Cel mai recent, compania a strâns recent 60 de milioane de dolari în finanțarea Seriei C, aducând finanțarea totală a companiei la 110 milioane de dolari. Fondurile vor ajuta la creșterea companiei de combustibil și vor asigura întreruperea continuă a piețelor de firewall și de centre de date. În cele din urmă, obiectivul companiei este de a rămâne în fața curbei de securitate într-un peisaj amenințător în schimbare rapidă prin puterea inovației continue.

O abordare cuprinzătoare pentru protejarea infrastructurii din interior

Spre deosebire de unele organizații, abordarea Guardicore în privința securității prioritizează cele mai critice active ale companiei, mai degrabă decât dispozitivele finale. “Începem cu bijuteriile coroanei digitale ca punct focal – începem cu ceea ce contează cel mai mult și apoi lucrăm de acolo versus lucrări din afară”, a spus Chris..

În ceea ce privește detectarea amenințărilor, Guardicore oferă strategii multiple concepute pentru cerințele unice ale norului. Pentru a se asigura că fiecare încălcare în direct este conținută, compania folosește trei metode de detectare simultană: Înșelăciune dinamică, folosită pentru identificarea și implicarea atacatorilor fără a perturba performanța; Analiza reputației, care detectează prezența suspectă în fluxurile de trafic; și detectarea bazată pe politici, care oferă recunoașterea imediată a comunicațiilor și traficului neautorizat.

Detectarea și răspunsul amenințărilor

Metodele multiple de detectare a amenințărilor din Guardicore se adresează tuturor tipurilor de atacuri.

Instrumentele analitice ale companiei îi ajută pe utilizatori să investigheze fiecare incident, expunând acreditări și metode de propagare cu etichete pentru a ajuta la clasificarea tendințelor specifice. Detectarea amenințărilor în timp real a Guardicore este apoi asociată cu informații acționabile pe instrumentele și tehnicile utilizate de atacatori. Drept urmare, sistemul poate oferi recomandări de răspuns instant. De asemenea, funcționează pentru a accelera răspunsul la incident, oferind opțiuni de atenuare, actualizarea politicilor de segmentare și declanșarea acțiunilor pe mașinile virtuale pentru a preveni răspândirea daunelor.

Guardicore recunoaște că mai multe companii aleg să combine resurse cloud și on-premise pentru a câștiga agilitatea inerentă infrastructurii cloud cloud. Având în vedere acest lucru, compania a creat controale de securitate end-to-end care împiedică încălcările să se răspândească în mediile de bază de date și cloud, eliminând în același timp nevoia de soluții multiple în cloud hibrid.

“Unii dintre cei mai buni clienți ai noștri au încă servere Solaris și servere Windows vechi, la care nu vor renunța, pentru că, știți, funcționează”, a spus Chris. „Unul dintre principalii diferențiatori pentru Guardicore este capacitatea de a proteja nu numai soluția on-prem sau soluția cloud, ci și uneltele vechi.”

Furnizarea vizibilității pentru a activa microsegmentarea

Guardicore abilitează întreprinderile să prevină încălcările și mișcările laterale printr-o vizibilitate mai mare și prin utilizarea microsegmentării. „Soluția noastră de vizibilitate este folosită pentru a oferi o înțelegere constructivă a modului în care rețeaua arată în topografia acesteia, dar este doar o piesă a puzzle-ului”, a spus el. „Este cel mai valoros pentru că vă permite să vedeți imaginea completă înainte de a defini politicile de microsegmentare.”

Microsegmentarea, a spus Chris, poate fi văzută ca un tip de firewall de nouă generație. Pe măsură ce infrastructura IT devine mai complexă, capacitatea de a izola aplicațiile și accesul la diverse seturi de date devine din ce în ce mai importantă. „Rata de plată a unui proiect de microsegmentare este că vă reduceți radical suprafața de risc”, a spus el.

Acestea fiind spuse, aceste implementări sunt adesea dificil de executat. Dar eticheta Guardicore este „Active critice. Pur și simplu securizat. Oriunde.” Pentru a simplifica gestionarea politicilor de microsegmentare în medii cloud hibride, Motorul de politici flexibile al platformei Guardicore Centra permite clienților să proiecteze reguli de conformitate pentru macrosegmente, definind în același timp reguli granulare pentru microsegmente. Sugestiile regulilor automate sunt disponibile și pe baza observațiilor istorice.

Chris a spus că există o oarecare diferență între remunerație și promisiune când vine vorba de cloud – mai ales în ceea ce privește securitatea. Prin urmare, întreprinderile care implementează aplicații în medii cloud și hibride trebuie să se asigure că au acoperit toate bazele pentru a se proteja. “S-ar putea să presupune că sunt sigure, dar protocoalele de securitate ale Azure, Amazon Web Services, Google Cloud sau orice furnizor de cloud sunt într-adevăr limitate și este acolo unde există o oportunitate excelentă pentru Guardicore”, a spus el..

O soluție eficientă pentru reducerea riscurilor și reducerea costurilor

Soluția potrivită de securitate poate oferi o serie de avantaje. Chris a spus că una dintre cele mai mari avantaje ale Guardicore este capacitatea sa de a reduce riscul digital într-un mod măsurabil. “Arta analizei riscului cibernetic se complică, dar există instrumente pentru a cuantifica modul în care îți reduci suprafața de risc”, a spus el. „Și, întrucât amenințările inerente mișcării laterale într-un mediu IT scad, la fel riscă activitatea generală”.

Costurile scăzute ale forței de muncă reprezintă un alt efect secundar plăcut. Chris a spus că pur și simplu nu există suficient talent pentru a face față valului de risc online orientat către companii. Cheia supraviețuirii este de a permite echipelor de securitate să lucreze mai mult cu mai puțin.

Unele dintre cele mai complexe soluții de segmentare de pe piață pot dura săptămâni sau luni până la implementare, a spus Chris. „Dacă o segmentare eficientă cu Guardicore durează o zi în loc de luna tipică, veți avea 29 de zile pentru a lucra la alte proiecte”, a spus el. „Acesta este un beneficiu cuantificabil, deoarece, în domeniul securității, nu există niciodată suficiente resurse.”

Pe lângă îmbunătățirea posturii de securitate și reducerea costurilor, microsegmentarea este un instrument puternic pentru asigurarea serviciilor cloud conforme cu diversele reglementări din industrie și jurisdicții – de la HIPAA și PCI la GDPR. Echipele de securitate din cadrul organizațiilor reglementate pot utiliza politici de microsegmentare pentru a izola sistemele supuse reglementărilor și pentru a controla modul în care acestea comunică între ele. Soluțiile de vizibilitate ale Guardicore pot ajuta, de asemenea, la eficientizarea auditurilor de reglementare, la reducerea costurilor și la îmbunătățirea preciziei.

Proiectate pentru a crește pas cu clienții, soluțiile Guardicore sunt suficient de scalabile pentru a îndeplini cerințele de performanță și securitate ale oricărui mediu de mărime, de la SMB la întreprindere.

Evoluție continuă în cadrul unei piețe focalizate

Chris a spus că Guardicore operează într-un mediu „obsedat de client”. Fondatorii companiei încă urcă în avion în fiecare lună pentru a vizita clienții față în față, iar Guardicore se consultă și cu un consiliu consultativ pentru a le asculta perspectivele..

Feedback-ul clienților informează frecvent eforturile de dezvoltare în curs într-un perimetru definit pe piață.

“Zona de date definită de software este cea mai bună dintre noi și evoluăm mereu în acel spațiu pentru a oferi o protecție sporită în jurul valorii de bază a companiei”, a spus el.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector