Ketua Pegawai Eksekutif Arturas Lazejevas Bercakap Pelayan Cherry dan Misi Syarikat untuk Menyampaikan Hosting Khusus dan Pengalaman Pelanggan yang Luar Biasa

TL; DR: Pemecut yang diakui sendiri dari Bare-Metal Revolution, Cherry Servers telah memberikan pelayan khusus yang sangat disesuaikan untuk perniagaan di seluruh dunia selama lebih dari 15 tahun. Terdapat sebilangan pembezaan yang memisahkan Cherry Servers dari pertandingan – seperti prestasi dan pendekatan inovatif untuk pengurusan infrastruktur. Tetapi, seperti yang diberitahu oleh CEO Arturas Lazejevas, dedikasi syarikat untuk menyediakan perkhidmatan pelanggan yang pantas, mudah, dan berkesan yang menjadikan Cherry Servers dan perniagaan yang dilayaninya begitu berjaya.


Ditubuhkan lebih dari 15 tahun yang lalu, Cherry Servers telah lama terkenal dengan menyediakan infrastruktur IT berprestasi tinggi kepada perniagaan di seluruh dunia. Dan, hari ini, syarikat terus menjawab permintaan pelanggan dengan pelbagai keperluan khusus.

Dengan populariti chatbots teknologi yang boleh dipakai, dan peranti rumah pintar, seperti Amazon Alexa, AI verbal dengan cepat meresap kehidupan seharian kita. Hasilnya, syarikat yang berfokus pada teknologi pertuturan, seperti Verbio, melihat peningkatan mendadak dalam permintaan infrastruktur IT dan beralih kepada Cherry Servers untuk mendapatkan penyelesaian.

Dikuasakan oleh pasukan kreatif saintis dan jurutera terkemuka, Verbio berusaha untuk meningkatkan pengalaman perbualan antara manusia dan mesin. Dengan menggunakan pelbagai metodologi pembelajaran mendalam, tumpukan teknologi Verbio mampu lebih daripada sekadar mengenali kata dan frasa – ia dapat merasakan petunjuk perbualan, memahami maksud, dan bahkan mengenal pasti pengguna berdasarkan biometrik suara dan corak pertuturan. Sebagai tambahan, modul teks-ke-pertuturannya menggunakan daya tarikan dan ekspresi yang ditingkatkan untuk memberikan bacaan yang lebih mirip manusia daripada perisian tradisional seumpamanya. Kerana jumlah data yang banyak disimpan di platformnya, Verbio memerlukan infrastruktur khusus yang kuat. Dan syarikat menemukannya dengan penyelesaian logam telanjang yang disampaikan oleh Cherry Servers.

Kolaj foto pasukan Cherry Servers dan logo Cherry Servers

Pasukan Cherry Servers bangga dengan komitmennya untuk memberikan sokongan dan perkhidmatan pelanggan tingkat atas.

Dengan bekerjasama dengan Cherry Servers, Verbio dapat menyesuaikan dan menskalakan sesuai dengan keperluan, sehingga dapat menjimatkan kos yang besar. Seperti Verbio, syarikat di seluruh dunia bergantung pada Cherry Servers untuk mendorong aplikasi mereka, yang terdiri dari perkhidmatan tempahan hotel hingga simulator ekonomi maya.

Pelanggan Cherry Servers berasal dari pelbagai industri, tetapi mereka semua tertarik dengan pendekatan yang berfokus pada pelanggan syarikat, lengkap dengan pelayan khusus yang disesuaikan dan sokongan tingkat atas.

“Kira-kira 10 tahun yang lalu, kami mulai dengan hosting bersama, kemudian berkembang menjadi hosting maya dan pelayan peribadi maya,” kata CEO Arturas Lazejevas. “Kami kemudian menumpukan pada hosting khusus.”

Ditubuhkan pada tahun 2001 dengan Tujuan Meningkatkan Pendekatan untuk Menyokong

Menjelang tahun 2001, beberapa syarikat hosting utama telah tiba di tempat kejadian, termasuk Cirrus dan Xoom. Namun, sebahagian besar perkhidmatan pada masa itu terdiri daripada pakej hosting bersama yang dijalankan pada pelayan kelas rendah hingga pertengahan.

Walaupun baik untuk beberapa pengguna peribadi dan bahkan beberapa perniagaan kecil, kekuatan hosting bersama dibayangi oleh kemampuan hosting khusus. Jarangnya pelayan yang berdedikasi pada masa itu menambah dilema yang sudah banyak dihadapi oleh pemilik laman web dalam mencari keseimbangan antara harga, kelajuan, kebolehpercayaan, dan sokongan pelanggan yang baik.

Gambar kepala Arturas Lazejevas dan logo Cherry Servers

Ketua Pegawai Eksekutif Arturas Lazejevas berkata, Cherry Servers telah menyediakan infrastruktur IT berprestasi tinggi selama 15 tahun lebih.

Nasib baik, Cherry Servers melanda, pada awalnya menawarkan pelbagai perkhidmatan, termasuk reka bentuk web.

“Butang yang hilang adalah pengalaman pelanggan,” kata Arturas. “Ketika kita mulai pada tahun 2001, itu seperti Zaman Gelap ruang internet.”

Setelah membina banyak laman web untuk pelanggan, kru menyedari bahawa mereka dapat melayani mereka dengan lebih baik dengan menyediakan hosting juga. Pada waktunya, hosting akan menjadi tumpuan utama syarikat. Dan, hari ini, Cherry Servers masih mengekalkan sebahagian besar pangkalan pelanggan asalnya.

Berfokus pada Pelayan yang Dedikasi sebagai Model Lebih Berpusatkan Pelanggan

Peralihan Cherry Servers ke arah hosting hanyalah permulaan perjalanannya untuk meningkatkan pengalaman pelanggan. Menyedari nilai pelayan yang berdedikasi, Cherry Servers akhirnya akan menjauh dari ruang bersama, memandangkan ia kurang sesuai untuk melayani pelanggan.

“Pengalaman pelanggan sangat kurang dalam industri 10 hingga 15 tahun yang lalu, dan kami ingin membuatnya sehingga setiap pelanggan dapat memiliki pengurus akaun,” kata Arturas.

Dengan menawarkan pelayan yang dikhaskan secara eksklusif dengan pengurusan akaun, Cherry Servers menjadi lebih lengkap untuk menangani masalah sokongan, dan juga membina hubungan peribadi dengan pelanggan.

Grafik berasaskan teks yang menggambarkan kelebihan perkhidmatan pelanggan dan penyelesaian pelayan Cherry Servers

Matlamat di Cherry Servers adalah untuk memberi lebih banyak perniagaan akses kepada faedah penyelesaian hosting khusus.

Hasilnya, pelayan berdedikasi dengan cepat menjadi penawaran produk yang berkembang pesat syarikat. Bukan hanya lebih menguntungkan dan sesuai untuk meningkatkan pengalaman pengguna, tetapi memberi tumpuan kepada pangkalan pengguna yang lebih kecil dan lebih praktis juga akan membantu melancarkan lagi proses IT untuk pelanggan.

“Kami memahami pada masa itu bahawa kami tidak dapat memberikan tingkat layanan pelanggan yang kami sukai kepada 10.000 pelanggan semudah yang kami dapat kepada 1.000 orang,” kata Arturas.

Infrastruktur Sangat Disesuaikan Dibangun untuk Memenuhi Setiap Keperluan

Untuk membuat pengalaman pengguna yang lebih dipersonalisasi, Cherry Servers membolehkan klien menyesuaikan sepenuhnya produk mereka, memilih pilihan berdasarkan ukuran, kelajuan, dan atribut lain. Model harga ini membolehkan pelanggan menjimatkan wang, kerana mereka hanya perlu membayar ciri yang mereka mahukan.

“Mulai sekarang, pelayan khas kami sangat menarik untuk pelanggan,” kata Arturas. “Kami mempunyai pilihan pelayan yang sangat besar, dan, sejak kami membuatnya sendiri dan memiliki pusat data kami sendiri, kami dapat memberikan penyelesaian khusus seperti itu.”

Membangun pelayan tersuai anda sendiri dengan Cherry Savers bermula dengan memilih jenis pelayan yang ada yang sesuai dengan batasan RAM, penyimpanan, harga, CPU, dan prestasi anda. Kemudian, komponen perkakasan individu dapat diubahsuai dengan beberapa cara, termasuk menambahkan RAM tambahan, kad GPU, dan pemacu storan.

Tangkapan skrin yang menggambarkan faedah penyelesaian pelayan khusus Cherry Servers

Pelayan Cherry mempermudah perniagaan untuk menerapkan pelayan khusus yang dapat disesuaikan sepenuhnya ke dalam strategi IT.

Cakera tersedia sebagai SSD atau HDD, dan boleh dikonfigurasi untuk RAID. Untuk konfigurasi rangkaian, pengguna dapat membeli lalu lintas tambahan, alamat IP, dan lebar jalur. Di samping itu, terdapat banyak pilihan OS termasuk Ubuntu, Windows, dan CentOS.

Cherry Servers bukan sahaja memberikan pelbagai yang mengagumkan, tetapi juga kualiti yang luar biasa. Arturas memberitahu kami bahawa pelanggan dapat memperoleh apa yang mereka perlukan dengan harga yang sesuai dengan anggaran mereka tanpa perlu mengacaukan aspek perkakasan teknikal. Apabila timbul masalah, sokongan pelanggan ada untuk membantu, serta anggota kakitangan dalaman yang memberikan penyelesaian masalah perkakasan secara langsung.

“Kami mempunyai jurutera sistem di rumah, serta penguji dan makmal untuk menguji perkakasan yang kami bina,” kata Arturas.

Rangkaian pilihan penyesuaian Cherry Servers yang hebat tetap menjadi salah satu daya tarikan terbesarnya, membezakan syarikat sebagai sangat fleksibel dan sesuai untuk pelbagai jenis pelanggan.

Seterusnya untuk Pelayan Cherry: Mendorong Inovasi IT yang Lebih Besar

Sejak penubuhannya, Cherry Servers telah menjadi syarikat yang inovatif, dapat dengan cepat melihat peluang pertumbuhan dan menggunakan teknologi baru. Apa yang dimulakan dengan pembangunan situs dan pengembangan web segera berkembang menjadi pengalaman hosting yang unik, dan syarikat masih memiliki banyak ruang untuk berinovasi dan berkembang bersama pelanggannya.

“Kami sedang membina platform awan bare-logam baru kami sendiri,” kata Arturas.

Pelayan Bare-metal memungkinkan operasi dijalankan sekiranya tidak ada sistem operasi host yang benar. Menurut Arturas, Cherry Servers juga merancang pelepasan yang belum diumumkan untuk akhir tahun 2018.

Selain meningkatkan pengalaman hosting, Cherry Servers juga berdedikasi untuk membawa ide-ide segar ke dalam industri IT, dan ini termasuk dorongan untuk mengadopsi teknologi yang lebih aman dan lebih selamat. Untuk melakukannya, Cherry Servers bekerjasama dengan beberapa Institusi Kesatuan Eropah, termasuk Norway Grants dan Regio Invest LT +. Ini telah menghasilkan penerapan teknologi hijau ke pusat data serta piawaian ISO / IEC 27001 dan ISO / IEC20000-1, yang memungkinkan untuk pengurusan data yang lebih selamat.

Dengan pelanggan di lebih dari 170 negara, Cherry Servers dapat menyediakan lebih dari 2,700 pelayan setiap tahun dengan masa penyediaan purata hanya 25 minit setiap satu. Menggabungkan model harga berdasarkan keperluan dengan sokongan dan infrastruktur sepantas kilat, tidak hairanlah mengapa Cherry Servers mengumpulkan ratusan testimoni pelanggan positif.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map