Kako Box ™ varne virtualne podatkovne sobe in vodilne integracije aplikacij spodbujajo učinkovito sodelovanje za velika podjetja

TL; DR: Ne glede na to, ali imate opravka z notranjimi ali zunanjimi komunikacijami, poslovna krajina zahteva sodelovanje v realnem času, zaščiteno z močno varnostjo. Box.com oglašuje razširljivo shranjevanje v oblaku in gostovanje datotek, ki več kot ustreza pričakovanjem podjetij glede varnosti in produktivnosti. Podjetje se ponaša z integracijo delovnega toka in sodelovalnim urejanjem datotek, ki nenehno napreduje, da presega status quo. S centraliziranim računalništvom v oblaku in integracijami, podobnimi Googlom, Appleom in IBM-om, Box prinaša konkurenčne prednosti podjetjem, usmerjenim v učinkovitost.


Symantec, največje podjetje za varnost programske opreme na svetu, je opazilo notranje komunikacijske neučinkovitosti in potrebovalo način za širjenje lastnih vsebinskih vsebin po celotnem podjetju. Symantec-jev partner za izmenjavo datotek se je poslovno ukvarjal z varovanjem digitalnih sredstev in moral izpolnjevati standarde šifriranja Symantec.

Glavna informacijska direktorica Sheila Jordan je v Symantec prišla iz podjetja Cisco, kjer je družba s pomočjo Boxa uspešno uporabila zmogljivosti za skupno rabo datotek na 60.000 zaposlenih. Symantec je sprejel isto odločitev in s Boxom sodeloval pri ustvarjanju bolj mobilnega in produktivnega delovnega okolja.

“Mobilne naprave so nam omogočile produktivnost teh mobilnih trenutkov,” pravi Sheila v videu o Symantecovem partnerstvu z Boxom. “Sposobnost povezave nazaj v pisarno, vse v vaši napravi, ne bo samo spremenila izkušnje z zaposlenimi, ampak dejansko mislim, da je korak bližje vašim interakcijam s strankami in partnerji.”

Box ponuja uporabnikom prijazen način za varno izmenjavo informacij, in ker je platforma nameščena v oblaku, lahko podjetje prilagodi obsegu delovne sile ali nabora podatkov. Toda Box je več kot le način za skupno rabo datotek; platforma odpira komunikacijske linije znotraj in med oddelki.

Z naraščajočimi strankami narašča tudi potreba po večjih in varnejših bazah podatkov. Box izpolnjuje to potrebo z virtualizacijo v oblaku, s čimer odpravlja potrebo po podjetjih, da upravljajo in ščitijo svoje lastne strežnike.

Navidezne podatkovne sobe za šifrirane, skladne in enostavno upravljane datoteke

Virtual Data Room je “vrsta lastniških ekstranetov, ki zagotavljajo spletno shranjevanje podatkov.” Te sobe so varne in zaupne. VDR-ji se običajno uporabljajo namesto fizičnih dvoran za sestanke in podatkov, vezanih na papir, da zmanjšajo čas in stroške – pa tudi dosežejo ljudi na daljavo.

Modeli, ki temeljijo na oblaku, omogočajo centraliziran nadzor nad podatki, hkrati pa še vedno omogočajo varen dostop z mobilnih naprav. Box pojasni, da je zaradi manjše napadalne površine bistveno manj verjetno, ker jih je lažje nadzorovati in upravljati.

Posnetek zaslona virtualne podatkovne sobe

Virtualna podatkovna soba je lahko varen kraj za oddaljeno razpravljanje o občutljivih informacijah in sklepanje pomembnih poslov.

Navidezne podatkovne sobe Box nudijo varen prostor za upravljanje podatkov. Kot poroča Box.com, je približno 52% kršitev varnosti posledica človeških napak. Centralno računalništvo v oblaku ponuja številne prednosti pred tradicionalno decentraliziranimi računalniškimi modeli, ne nazadnje pa je bistveno večja varnost.

Decentralizirani modeli olajšajo uhajanje podatkov zaradi nezavarovanih varnostnih kopij in prilog po e-pošti. Z uporabo šifriranih VDR-jev Boxa lahko zaposleni in ekipe takoj delijo dokumente s kolegi, ne da bi pri tem tvegali njihovo zaupnost..

Integracija s priljubljenimi aplikacijami in programi povečuje produktivnost

Ker je računalništvo vse bolj mobilno, se povečuje potreba po dostopu do informacij od vsepovsod. Razvoj aplikacij za iOS platforme je pomemben dodatek repertoarja Boxa, saj povečuje produktivnost, ne da bi morali biti v pisarni ali imeti neroden prenosnik.

Docusign, partner Boxa, je še posebej koristen pri reševanju vprašanja varnosti za kadrovski oddelek. Z njim je mogoče dokumente digitalno in varno podpisovati na poti s katere koli sodobne pametne naprave. Za HR, Docusign z integracijo Box omogoča zaposlenim, da se enostavno odjavijo na papirju in ga samodejno shranijo v varno mapo Box.

Posnetek zaslona partnerjev za integracijo Boxa

Box ima integracije s podjetji, kot so IBM, Google in Apple, ki povečujejo produktivnost.

Papirni obrazci nikoli niso v divjini in skeniranja nikoli ne smejo potovati po e-pošti ali biti puščena na namizjih zaposlenih ali negotovih omrežnih pogonih. Okvir varno drži podpisane papirje, ko čakajo na ogled ali podpis s strani osebja za človekove pravice ali nadzornikov zaposlenih, zaklenjene proč od vseh drugih uporabnikov z natančnimi dovoljenji in gesli.

Medtem so IBM, Apple in Google razvili aplikacije, ki skupaj z Boxom izboljšujejo uporabniško izkušnjo. ScanBot iOS omogoča strankam, da skenirajo papir s svojih telefonov, namesto da bi jih morali ročno tipkati. Podobno LookAt več strankam olajša pripisovanje dokumentov in slik, pomembnih za primer.

Sodelovanje z IBM-om za optimizacijo inteligence in povečanje hitrosti

Partnerstvo Boxa z IBM izboljšuje potek dela in učinkovitost. S pomočjo IBM Case Manager lahko uporabniki enostavno dostopajo do katere koli vsebine, povezane s primerom, v edinstvenem 360-stopinjskem pogledu, ki je skladen v več napravah, kar omogoča hitrejše sodelovanje z uporabnikom prijaznim vmesnikom.

IBM StoredIQ sodeluje z Boxom za pomoč pri upravljanju zapisov in migraciji podatkov. Upravitelji podatkov lahko enostavno uvažajo vsebino iz različnih virov, vključno z datotekami delnic in Microsoft SharePoint. IBM-ov Content Navigator pomaga razčleniti silose vsebine, do katerih lahko pride zaradi neskladnosti med oddelki. Ponuja bolj centraliziran splet vsebine, s katero lahko uporabniki sodelujejo, ne glede na dejansko lokacijo datoteke.

IBM DataCap je mogoče povezati in brez težav izvleči podatke iz dokumentov, naloženih v in shranjenih v polju. Ta integracija deluje ne samo z digitalnimi datotekami, ampak tudi s skeniranimi dokumenti. Ta orodja racionalizirajo postopek pridobivanja, integracije in skupne rabe podatkov, kar vodi do večje hitrosti z manj glavoboli.

Izkoristite moč Googla, da aplikacije delajo za podjetja

Partnerstvo Boxa s priljubljeno aplikacijo Google Apps je izredno koristno kot mobilna, agenska alternativa Microsoft Officeu. S storitvijo Google Apps lahko uporabniki ustvarijo dokumente, preglednice, predstavitve v obliki PowerPoint in drugo, ki so popolnoma združljive z Microsoft Officeom. Datoteke Google Apps lahko nato enostavno shranite neposredno v polje in jih nato varno delite v pregled in sodelovanje s strani vrstnikov in nadzornikov.

Poleg tega lahko Google Apps uporabite za odpiranje več kot 100 različnih vrst dokumentov, kar odpravlja potrebo po več programih za branje datotek ali nalaganje pisarniških paketov, ki zapolnjujejo ali presegajo tanke zmogljivosti za shranjevanje mobilnih naprav. Samodejno shranjevanje datotek v Boxu zagotavlja zanesljive varnostne kopije in potencialno različico datotek ter omogoča sodelovanje v realnem času.

Člani skupine z dostopom lahko puščajo komentarje in pripombe na dokumente, dodeljujejo naloge določenim uporabnikom in celo pregledajo, kdo je prenesel in spremenil njihove datoteke. Na vsaki stopnji so datoteke zavarovane in jih je mogoče zaščititi z vodnimi žigi in gesli za posamezne dokumente.

Partnerstvo s podjetjem Apple prinaša izhod Box.com za vse naprave iOS

Seveda je Box vključen tudi v vodilno mobilno platformo na svetu.

S sodelovanjem z Apple, Box uporabnikom iOS ponuja inovativne in priročne poslovne rešitve. Med številnimi aplikacijami, ki so na voljo za iPhone in iPad, so AboveNote, 2Screens, 9Slides in 1st Record Record. AboveNote se uporablja za izdelavo visokokakovostnih dokumentov PDF iz predstavitev, preglednic, grafov in slik.

Aplikacije 2Screens in 9Slides omogočata uporabnikom izvajanje predstavitev, bogatih z video komentarji, ki se predvajajo iz naprav iOS. S 1. zapisom klicev lahko v realnem času posnamete telefonski klic na iPhone, kopije pa lahko pošljete samodejno za varno shranjevanje v Box; tam orodja za iskanje Box ustvarijo knjižnico posnetih klicev, ki jih je mogoče iskati.

Naravna funkcija, imenovana Box Capture, omogoča uporabnikom fotografiranje in video posnetke, ki jih objavljajo v oblaku, brez potrebe po bralnikih, ločenih kamerah ali USB napravah za shranjevanje. Box Capture lahko uporabite za hitro poročanje o težavah z vzdrževanjem in varnostjo ter izmenjavo informacij, povezanih z zalogom. Iz varnostnih razlogov Enterprise Mobility Management (EMM) omejuje dostop samo do odobrenih naprav podjetja in preprečuje nepooblaščen dostop.

Okvir za iOS omogoča tudi, da delavci uporabljajo urejevalnike datotek po lastni izbiri, ne pa da narekujejo, katere aplikacije so potrebne in potencialno prisilijo uporabnike, da vlagajo v učenje novih, neznanih programov, da izkoristijo varnost, sinhronizacijo in skupne zmožnosti programa Box..

Prihodnost, zavezana inovacijam upravljanja vsebin v podjetju

Box je bil predstavljen pred več kot desetletjem, da bi obravnaval naraščajoče potrebe po enostavnem dostopu do datotek in skupni rabi, ne da bi spodkopaval varnost. Več kot 60.000 podjetij, vključno s Symantecom, zanašajo na Box za shranjevanje ključnih podatkovnih datotek. Podjetja se pogosto soočajo s predelavo obilice vsebine in brez ustreznih orodij za zmanjšanje delovne obremenitve se lahko zaposleni bolj potrudijo, da nadoknadijo pomanjkanje avtomatizacije in praktičnega sodelovanja s sodelavci..

Box je za pokrivanje vseh vidikov upravljanja datotek in izdelkov namenil podjetju čas in denar za razvoj novih aplikacij s pomočjo večjih programskih podjetij, kot sta Apple in Google. Kot rezultat, lahko delo prevzamete praktično kjer koli, medtem ko ga po potrebi še vedno delite z ostalo delovno silo.

Drugi dogodki, kot so Box KeySafe in Box Governance, zagotavljajo šifriranje in upravljanje hrambe, da bi odpravili vse večje pomisleke zaradi spletnega kriminala in puščanja podatkov, ki jih povzročajo človeške napake. Box obravnava tudi razširljivost v smislu virtualizacije, kar omogoča velikim podjetjem, da se brez težav prilagajajo ozkim grlom, ne da bi morali vlagati denar in čas v namestitev nove strojne opreme.

Box nadaljuje z inovacijami ob novih izzivih. Da bo sodelovanje še lažje kot prej, je Box dodal 360-stopinjski in 3D-ogled ogled datotek skupaj z možnostjo dodajanja obvestil drugim članom ekipe. Box je tudi zmanjšal čas nalaganja datotek in spletnih mest, kar prihrani še več časa.

Za vsako podjetje, ki želi zmanjšati čas in delovno silo, lahko Box racionalizira potek dela. Podjetje je pokazalo predanost razvoju najboljše platforme za zaščiteno skupno rabo datotek z zagotavljanjem samodejnosti in novih aplikacij, kar je sodelovanje zelo olajšalo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector