Izkoristite svoje videoposnetke z Adobe Premiere Elements 2019: naša izbira za enostavno uporabo, prilagodljivost in učinkovit AI

TL; DR: Ne glede na to, ali želite izdelati trajne digitalne spomine, poudariti svoje podjetje ali povzeti predstavitev izdelka, Adobe Premiere Elements 2019 ponuja doseg profesionalnega ustvarjanja videov. Za organizacijo, urejanje, sestavljanje in skupno rabo svojih ustvarjanj ne potrebujete ozadja, zato je program za urejanje videoposnetkov zaslužil našo izbiro razvijalcev Choice ™. Nekatere naše najljubše funkcije so avtomatizirane s pomočjo zmogljive AI tehnologije Adobe Sensei, ki omogoča enostavno sestavljanje zanimivih videoposnetkov z ultramodernimi učinki.


Ne glede na to, ali prikazuje družinske spomine, predstavitve izdelkov, vaje, prenose v živo ali oglase, video postaja vse bolj pomembno orodje za širjenje sporočil po spletu. Po najnovejšem indeksu vizualnih omrežij Cisco bo medij do leta 2021 predstavljal 80% vsega internetnega prometa, kar je 13% več kot od leta 2016.

Kljub temu povečanju priljubljenosti, starejši vodja izdelkov Adobe Komal Desai je dejal, da nekateri ljudje še vedno ne menijo, da je urejanje videov enostavno dosegljivo. Vsekakor lahko povem. Sem tehnološki pisatelj, skoraj vsak dan uporabljam Photoshop in lahko hitro in enostavno sestavim spletno mesto. Toda družinski videoposnetki, ki jih posnamem na svojem mobilnem telefonu, ostajajo na mestu, da nikoli ne bi ugledali luči Instagram Stories.

Logotip Adobe Premiere Elements 2019

Adobe Premiere Elements 2019 je najnovejši obrok spletnega sklopa intuitivnega urejanja videov.

Potem ko sem prejšnji teden raziskal Adobe Premiere Elements 2019 iz udobja svoje sobe, sem spremenil svoj pogled na urejanje videov. Enostavna tehnologija, ki mu je bila v pomoč AI, mi je omogočila ustvarjanje video slikovnih montaž z nepričakovanimi in povsem sodobnimi učinki in prekrivanji, zaradi česar sem videti precej bolj spreten kot jaz.

“Veliko ljudi se vpraša, kaj storiti z videoposnetki, ki jih posnamejo,” je dejal Kormal. “In zato smo se osredotočili na to, da je platforma preprosta, da jo naredimo bolj navdihujočo, uporabnikom pomagamo ustvariti ta wow faktor in jim omogočimo, da uspešno in hitro dosežejo uspeh, da se bodo lahko samozavestno nadaljevali.”

Zahvaljujoč AI tehnologiji Adobe Sensei vam ni treba imeti diplome iz video produkcije, če želite organizirati, urejati, sestavljati in deliti svoje stvaritve – zato je program za urejanje videoposnetkov zaslužil našo izbiro Developers’s Choice ™. Ne glede na to, ali svojo sentimentalnost usmerjate v trajne digitalne spomine ali želite videoposnetke poudariti svoje izdelke in storitve, vam Premiere Elements 2019 olajša ustvarjanje vsebine, na kar ste lahko ponosni.

Prihranite čas z avtomatiziranimi funkcijami, ki jih poganja Adobe Sensei

Ekipa Adobe si vedno prizadeva za uvedbo hitrejših in bolj naravnih metod za organizacijo, urejanje in ustvarjanje video izdelkov. Njihovo najnovejše orožje je Adobe Sensei, tehnologija, ki temelji na AI, ki omogoča samodejno urejanje video posnetkov s funkcijami, kot je Smart Trim, ki samodejno odstrani neželene dele video posnetkov in ohranja tiste, ki svetijo. Omogoča tudi samodejno pridobivanje slik iz video posnetkov.

S tem, ko moč AI in strojnega učenja prinaša Premiere Elements 2019, Adobe pomaga uporabnikom sprostiti kreativno izražanje, zmanjšati čas, porabljen za projekte urejanja videov, in dopolniti svoje obstoječe sklope spretnosti. “Navdušeni smo, da bomo Adobe Sensei, ki je v bistvu čarovnija Adobeja, uporabili za samodejno ustvarjanje stvari, kot so lepe diaprojekcije in kolaži, ki so predstavljeni skozi izkušnjo predstavitve,” je dejal Komal.

Inteligentna funkcionalnost urejanja Adobe Sensei

Inteligentna funkcionalnost urejanja Adobe Sensei z veseljem oživi družinske spomine.

In ker je na prenosnem računalniku enostavno preplaviti množice fotografskih in video vsebin, si Adobe Sensei pomaga tudi pri organizaciji. Element Organizator, ki je na voljo prek oranžne ikone na domačem zaslonu, združuje medije na podlagi prepoznavnih lastnosti, kot sta kakovost in prepoznavanje obraza. Poleg tega pametne oznake uporabnikom pomagajo organizirati fotografije na podlagi predmetov, kot so dogodki, lokacije ali celo živali.

Komal je dejal, da boste našli Adobe Sensei, prepletenega v celotni liniji izdelkov Adobe Elements. Avtomatizacija uporabnikom omogoča začetek, platforma pa pušča tudi prostor za rast. Zadnje, kar si kdo želi, je, da bi se počutil omejenega z isto avtomatizacijo, ki bi nam želela pomagati.

“Lahko dostopate do vseh funkcij, ki jih potrebujete za urejanje samodejne vsebine, ne glede na to, ali obrezujete fotografijo ali zgradite film z nekaj fotografijami v njej,” je dejala. “Vsi ti nadzori so na voljo v kontekstu – blizu mesta, kjer se nahaja vaše delo.”

Štiri nove funkcije, brez katerih ne moremo živeti

Izdaja Premiere Elements 2019 je osredotočena na racionalizacijo uporabniške izkušnje. To pomeni, da se uporabniki čim hitreje postavijo in zaženejo, olajšajo odkrivanje navdihujočih izboljšav in izboljšajo splošno zmogljivost.

“Adobe Premiere Elements je namenjen predvsem družinam, imetnikom spomina in hobijem,” je dejal Komal. “Vedno si prizadevamo za izboljšanje uporabnosti in hkrati uvajamo nove funkcije, ki bodo uporabnikom pomagale doseči končni cilj.”

Naslednje funkcije Premiere Elements 2019 so se nam izkazale kot jasni zmagovalci:

1. Dobrodošli domov: vse-nova izkušnja z zagonom

Pravijo, da imate le sedem sekund, da pustite dober vtis – in Premiere Elements 2019 uspe na tej fronti. Domači zaslon Elements je vabil kot osnovni tabor, ki nas je hitro sprožil in tekel, ne da bi bili preobremenjeni.

Začetni zaslon

Domači, ljubica: nova izkušnja z zagonom platforme ponuja že znan bazni tabor.

“Prva stvar, ki jo boste videli ob vsakem zagonu aplikacije, je pozdravni začetni zaslon,” je dejal Komal. “Ponuja prilagojeno doživetje, kjer lahko odkrijete, kaj je novo od zadnje različice premiernih elementov, in se navdihnete.”

Začetni zaslon omogoča tudi enostaven dostop do nedavnih datotek, nasvete o tem, kako začeti, in priročno iskalno vrstico, ki vas bo vodila do naslednje postaje na poti ustvarjanja videoposnetkov.

2. Označite spominske trenutke s samodejnimi kreacijami

Če želite do tja priti neverjetno hitro in enostavno, ne spreglejte funkcije samodejnega ustvarjanja na domačem zaslonu. Adobe Sensei tu uporablja AI moč za ustvarjanje osupljivih fotografij in video diapozitivov, kolažev in celo fotografij, izvlečenih iz videoposnetkov.

Všeč mi je prejem prilagodljivega darilnega bonusa vsakič, ko odprete aplikacijo.

“Strojno učenje omogoča platformi, da samodejno ustvari diaprojekcije in druge stvaritve za kulisami, ki jih lahko uporabniki prilagodijo,” je dejal Komal. “Lahko spremenite ozadje, dodate ali odstranite fotografije, prilagodite, kar vam je všeč, in nato delite končni izdelek v spletu.”

3. Poljski posnetki s preoblikovanim načinom hitrega urejanja

Ko vstopite v modul Video urejevalnika z začetnega zaslona, ​​Premiere Elements 2019 nudi tri možnosti urejanja: hitro urejanje, vodeno urejanje in strokovno urejanje. Adobe je leta 2019 izdal prenovljeni način hitrega urejanja, ki vas vodi skozi korake pri obrezovanju videoposnetka ali uporabi poenostavljenega scenarija.

Cilj redizajna je, je dejal Komal, bil pretvarjanje surovih videov v obrezane posnetke in polirane produkcije. “Če želite obrezati video, nič drugega, kliknite ta cilj, da vstopite v potek dela Smart Trim, še ena funkcija, ki jo poganja Adobe Sensei,” je dejala. “Analizira vašo video vsebino na podlagi gibanja kamere in druge optike. Na podlagi tega vam ponuja tri možnosti, med katerimi lahko izbirate.”

Če želite ustvariti edinstveno kombinacijo videoposnetkov, fotografij, napisov, prehodov in glasbe, vas bo način hitrega urejanja vodil skozi prikaz sličic, ki vam olajša vizualizacijo vseh komponent v kronološkem zaporedju.

4. Vodeno urejanje z ultramodernimi učinki

Način vodenega urejanja je vedno olajšal učenje novih grafičnih oblik in video spretnosti s pomočjo navodil po korakih. 20 modulov za vodeno urejanje platforme vodi uporabnike skozi vse od osnovnih sprememb, kot so dodajanje naslovov; do zabavnih učinkov, kot zamrznitev okvirjev.

Premiere Elements 2019 prav tako pomaga uporabnikom, da svojim video stvaritvam dodajo nepričakovane dotike z novimi funkcijami, kot je prehodni učinek Luma Fade, ki se med prizorišči in fotografijami premika z bledi barvami od najtemnejših do najsvetlejših.

Adobe-ove najnovejše možnosti z vodenim učinkom

Platforma vodi uporabnike z naprednimi prehodnimi in video učinki, kot sta Luma Fade in Glass Pane.

“Učinek Luma Fade je bil navdih za enega močnih učinkov, ki jih že imamo v knjižnici elementov: učinek folije Gradient Wipe,” je dejal Komal. “To umestimo v naše vodene spremembe, da uporabniku izpostavimo ta prehod in pokažemo moč, ki jo ima za ustvarjanje lepih stvaritev.”

Druga nova tehnika, učinek Glass Pane, doda zmrznjeno prekrivalo, zaradi katerega je videti, kot da se dogajanje v vašem videoposnetku dogaja za steklom.

Dodatne izboljšave: Hitrejša izvedba in navdihujoče vaje

Ker je zadnja stvar, ki jo potrebuje vsak ustvarjalec naprav, platforma, ki deluje v lenobnem tempu, je bil Premiere Elements 2019 zasnovan tako, da zagotavlja hitrejšo namestitev in izboljšano delovanje pri vsakodnevnih nalogah za urejanje videov..

Platforma zdaj podpira spremenljivo hitrost slik (VFR) ter uvoz in urejanje slik visoko-učinkovitega slikovnega zapisa (HEIF) in videov z visoko učinkovitostjo video kodiranja (HEVC) na macOS.

Če želite, da se platforma zavrti, takoj zagotovite brezplačno 30-dnevno preskusno različico Premiere Elements 2019. Adobe-ov celovit nabor vadnic Premiere Elements 2019 naredi že tako intuitivno platformo še dostopnejšo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map