Interoute doseže vedno razširjeno globalno omrežje – vam pomaga s hitrostjo in varnostjo voditi svoje poslovanje v oblaku

TL; DR: Medtem ko podjetja rastejo in potrebujejo varno mednarodno spletno prisotnost, Interoute ponuja ponudbe gostovalnih rešitev za potrebe sodobnega poslovanja. Varnost, razširljivost in visoka stopnja prilagoditve so vključeni v Interouteovo platformo, ki je bila priznana kot ena najboljših na svetu. S pomočjo fleksibilnih storitev v oblaku, ki temeljijo na oblaku, se podjetjem pomaga osredotočiti na vodenje svojih temeljnih operacij, medtem ko svetovna mreža Interoute zagotavlja, da bodo imeli računalniško infrastrukturo, ki jo potrebujejo, da služijo rastočim trgom.


Pojav mobilnega računalništva in družbenih omrežij je dramatično spremenil obraz sodobnega poslovanja. Potrošniki vse pogosteje uporabljajo svojo najljubšo mobilno napravo za najrazličnejše namene – predvsem e-trgovino in pretakanje bogate medijske vsebine.

Gledanje vseh teh videoposnetkov in nakupovanje na vseh teh spletnih mestih pa lahko razkrije pomanjkljivosti omrežja. Bremena zagotavljanja hitro, varno in vedno dostopne mreže potrošnikom so na podjetjih, ki jim služijo. Kot pri nepremičninah je tudi lokacija gostovanja pomembna.

Vlaganje v svetovno računalniško infrastrukturo predstavlja veliko tveganje za mnoga podjetja, zaradi česar globalne storitve v oblaku in ponudnik omrežij Interoute postanejo privlačne za številne organizacije. Dajanje IT strokovnjakov za upravljanje omrežja omogoča podjetjem, da se osredotočijo na služenje svojim strankam.

Infrastrukturne rešitve podjetja Interoute so znane po svoji varnosti in dosegu, zlasti na evropskem trgu. Hitrost, razširljivost in prilagodljivost so njihovi značilnosti. Podjetja, ki iščejo omrežne konjske moči, da bi razširila svoj svetovni odtis, imajo koristi od ponudbe Interoute.

Doseg po vsem svetu temelji na podatkovnih centrih, ki jih povezuje kabel optičnih vlaken

S svojo genezo kot mrežno podjetje, osredotočeno na evropski trg, je Interoute z optičnim kablom z vzvodom za vzpostavljanje najhitrejšega omrežja na celini. Prvotno ustanovljeno leta 2002 za storitve poslovnih in vladnih strank v Evropski uniji, prva pomembna naloga podjetja je bila povezovanje velikih poslovnih središč v Evropi.

Zaradi te širitve so medsebojno povezani podatkovni centri v ZDA, Hong Kongu in Singapurju, skupaj z izbranimi lokacijami v Afriki in na Arabskem polotoku.

Posnetek zaslona globalnega zemljevida Interoute

Podatki so z varno globalno infrastrukturo Interoute vedno v bližini, kjer ga potrošniki najbolj potrebujejo.

Zdaj vključuje mrežo več kot 250 centrov podatkov, Interoute svojim strankam ponuja široko paleto storitev v oblaku. Ta obsežna ponudba strankam zagotavlja potrebno računalniško infrastrukturo, da resnično služi globalni publiki.

Upravljanje in varnostne rešitve zagotavljajo storitev in varnost

Virtualni podatkovni center (VDC) je prvotna ponudba storitev v oblaku Interoute. Pozicioniran kot IaaS izdelek za infrastrukturo (storitev), VDC strankam ponuja nadgradljivo in prilagodljivo rešitev z varnim zasebnim omrežjem. Ta prilagodljivost podjetjem omogoča hitro gradnjo hibridnega omrežja, ki vsebuje svojo lokalno infrastrukturo in javne vire v oblaku, poleg storitev, ki jih gostujejo v Interoute VDC.

Z uporabo najsodobnejših funkcij za avtomatizacijo lahko VDC optimizira delovanje omrežja – kar vodi do nižjih zamud, nižjih stroškov in večje prepustnosti. Globalni odtis postavlja aplikacije in njihove podatke bližje končnim uporabnikom. Medtem se Interoute ponaša z upoštevanjem lokalnih predpisov o prebivanju podatkov z vsega sveta.

Možnosti samopostrežnih storitev, podprte in upravljane strežnice Naredi gostovanje prilagodljivo

Ponujajo različne ravni storitev za upravljanje primerov VDC svojih strank: popolnoma samopostrežne, delno podprte in v celoti upravljane. Podjetja lahko izberejo raven, ki je kompatibilna s svojimi potrebami, pri čemer upoštevajo, ali imajo lastno IT ekipo. Za podjetja z razvojnim osebjem Interoute omogoča upravljanje VDC-ja znotraj uporabnikovih aplikacij.

Posnetek zaslona zaslona aplikacij Interoute

Podjetja lahko v VDC dodajo različne aplikacije, s pomočjo katerih lahko platformo prilagodijo svojim potrebam.

Ta prilagodljiv model storitev vključuje knjižnico aplikacij, ki jih lahko kupci hitro dodajo v svojo VDC infrastrukturo. Vodijo paleto – od operacijskih sistemov, možnosti shranjevanja in baz podatkov do široke palete poslovne programske opreme. Skratka, Interoute ponuja prilagodljive rešitve gostovanja in oblakov za potrebe večine podjetij in vladnih agencij.

Različne varnostne storitve ponujajo poglobljen pristop k zaščiti

Omrežna varnost podjetja Interoute temelji na industrijsko standardnem MPLS (večprotokolno preklapljanje nalepk). Protokol zagotavlja tako visoko zmogljivost kot tudi nizke zamude, brez splošne varnosti omrežja. Vse Interoute VDC ponudbe izkoristijo to trdno omrežno hrbtenico.

Poleg tega podjetje uporablja večplastni pristop k obravnavi množice kibernetskih groženj, ki pri večini organizacij vplivajo na spletu. Varnost Interoute vključuje ublažitev napadov zavrnitve storitve, preprečevanje vdorov v omrežje in filtriranje vsebine. Ponujajo dvo-faktorsko preverjanje pristnosti in upravljane požarne zidove za nadaljnjo povečanje varnosti infrastrukture VDC svojih strank.

Digital Enterprise Platform ponuja široko paleto prilagodljivosti omrežja

Interoute podjetjem ponuja različne možnosti storitev pod okriljem njihove digitalne podjetniške platforme (DEP). Organizacije lahko ustvarijo omrežno infrastrukturo na zahtevo, ki se ponaša z varnostjo, zamudnostjo in pretočnostjo vodilne v industriji.

Internet Cloud Connect deluje kot pospeševalec storitve v oblaku in ustvarja hitrejši pretok podatkov v celotni oblačni infrastrukturi podjetja, ne glede na to, ali ima stalno ponudbo ali v javnem oblaku ali prihaja od zasebnega ponudnika. Razširitev MPLS-a Interoute na široko omrežje (WAN) povečuje hitrost in varnost. Druge dragocene lastnosti vključujejo požarni zid na kraju samem ali DMZ, optimizirano usmerjanje aplikacij in dostop do VDC strojev za računalniško napajanje in shranjevanje.

Rezultat za stranke je optimizirana integracija storitev z nižjimi stroški. Joel Stradling, direktor raziskav trenutne analize globalnega ponudnika konkurenčne inteligence, je komentiral prednosti ICC-ja: »Podjetniški odjemalci se soočajo z izzivi pri doseganju dobrega omrežnega učinka, okretnosti in varnosti, ko se premikajo k virtualiziranim omrežjem in IT. Novi ICC-jev izdelek Interoute ustreza tem potrebam in ponuja številne zmogljivosti za virtualizacijo omrežnih funkcij (NFV), vključno z optimiziranim prometom s pospeševanjem, ki je na voljo v javnih oblakih – vse podprto z MPLS-jevim omrežjem Interoute. “

Fotografija podatkovnega centra Interoute Paris

S svetovno infrastrukturo, vključno s tem centrom podatkov v Parizu, je Interoute sposoben doseči hitrost.

Interoute ponuja tudi paleto ethernetnih storitev, ki se zagotavljajo po njihovem varnem omrežju, s hitrostmi od 2Mb / s do 10Gb / s in različnimi možnostmi dostave, vključno s točkami do točke in od točke do več točke. Prilagodljiv načrt cen omogoča strankam, da uporabljajo samo potreben pretok, medtem ko razpoložljiva možnost zagotavlja merilo za kratkotrajno povečanje omrežnega prometa.

Storitve poslovnega virtualnega zasebnega omrežja (VPN) so še en del Interouteove platforme Digital Enterprise. Vsi odjemalci VPN imajo koristi od platforme VDC v oblaku Interoute, vključno s celotnim naborom zgoraj omenjenih aplikacij v oblaku.

Omrežni inženirji podjetja Interoute upravljajo celotno rešitev VPN za svoje stranke 24 ur na dan, kar je bistvena prednost za vse organizacije, ki uporabljajo storitve v oblaku.

Končno Interoute ponuja namenski hitri dostop do interneta do svoje stranke. Evropska mreža podjetja zagotavlja vrhunsko uspešnost glede na bližino ponudnikov dostopa, ki temeljijo na evrih in uporabljajo tudi omrežje Interoute. Te povezave vključujejo nekatere vodilne mreže za pošiljanje vsebine na internetu, kot so Google, BBC, Microsoft in druge.

Storitve se izvajajo z DSL, zakupljeno linijo ali Ethernetom s hitrostmi od 2Mb / s do 10Gb / s. Usmerjevalniki so na voljo pri storitvi ali pa lahko kupec uporablja svojo dodatno opremo. Dostop do interneta ponuja enako storitev 24/7 kot Interoute druge DEP ponudbe.

Hitrost Interoutea je rezultat shranjevanja podatkov blizu svojega cilja

Razdeljeno mreženje ima pomembno vlogo pri zagotavljanju svetovnim uporabnikom interneta potrebno hitrost in pasovno širino, ne glede na njihovo lokacijo. Končni potrošnik tega morda ne bo spoznal, vendar je izkušnja pri brskanju po spletnem mestu trgovine ali gledanju videoposnetkov na mobilni napravi bistveno izboljšana, ko je infrastruktura za prenos podatkov ali vsebine bližje gledalcu.

Ohranjanje podatkovnih centrov v bližini kupcev je osrednja točka poslanstva Interoutea – jim daje prednost pred drugimi ponudniki storitev v oblaku, ko gre za hitrost omrežja. Preprost pogled na ugotovitve poročila iz skupine analitikov v oblaku Cloud Spectator razkriva prvovrsten status družbe Interoute.

Cloud Spectator je vodilne ponudnike oblakov uvrstil na različne meritve omrežij, vključno z zakasnitvijo, prepustnostjo in hitrostjo prenosa in prenosa. Interoute se je v skupnem indeksu uvrstil na prvo mesto v vseh osmih testiranih mestih – šest v Evropi in dve v Severni Ameriki.

Fotografija podatkovnega centra Interoute Madrid

Interoute nenehno širi svoj svetovni odtis z novimi centri, vključno s tem v Madridu.

Zaključek študije priporoča Interoute za vsa podjetja z veliko prisotnostjo strežnika v Evropi in prisotnostjo strank v Evropi ali na eni od ameriških lokacij VDC podjetja, New Yorku ali Los Angelesu. Ohranjanje podatkov v bližini tistih, ki jih porabijo, ostaja pomemben vpliv na internetne izkušnje končnih uporabnikov – ne glede na to, ali delajo z velikim primerom baz podatkov NoSQL ali uživajo v 4K video toku.

Uporabniki interneta pričakujejo varno, hitro in odzivno spletno izkušnjo – od oblačnih storitev, kot je Interoute, bodo morali načrtovati, graditi in upravljati distribuirana omrežja, da bi služila podjetjem, ki stojijo za temi spletnimi izkušnjami. Poleg tega je celoten nabor brezplačnih storitev in aplikacij Interoute zaslužen za raziskovanje katere koli organizacije, ki želi izkoristiti storitve v oblaku, da prihrani stroške in se osredotoči na svojo osnovno dejavnost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector