How Hover Sponsorships Mendukung Permulaan yang Memberi Inspirasi – Membantu Pembangun dan Pemilik Laman Baru untuk Memulakan Projek dengan Pendaftaran Domain Sederhana

TL; DR: Anggota pasukan Hover Michael Keshen dan Anton Mamine membincangkan bagaimana syarikat pendaftaran domain memperkasakan syarikat permulaan melalui tajaan dan sokongan wang. Meletakkan asas kehadiran web yang berkembang pesat bagi individu dan organisasi adalah teras model perniagaan Hover. Dari pemaju profesional yang perlu dengan cepat menubuhkan banyak laman web hingga pemula yang mengusahakan projek minat – beribu-ribu pemilik laman web telah beralih ke Hover kerana pendekatan mudah dan tidak masuk akal mereka untuk pendaftaran nama domain selama hampir 10 tahun.


Beberapa tahun yang lalu, Michael Keshen, Pengurus Kandungan di Hover, sedang berjalan di lorong di XOXO, festival eksperimen untuk artis yang bekerja di laman web, ketika dia bertemu dengan Hrishikesh Hirway. Festival ini terbukti menjadi tempat yang sesuai untuk seseorang seperti Hrishikesh untuk membuat rangkaian dan menyiarkan berita podcast Songnya yang unik.

Michael pernah mendengar tentang podcast Hrishikesh, yang membagi lagu ke dalam komponen mentah mereka dan membuat penulis menceritakan kisah ciptaan mereka, dan tahu ada sesuatu yang istimewa di sana.

“Saya menghampirinya dan bertanya apakah dia mengambil penaja, mengatakan kami ingin membantunya,” kata Michael. “Dia tidak pernah mendapat bantuan semacam itu sebelumnya, jadi kami mulai menaja dia secara berkala.”

Beberapa tahun pertama dalam perniagaan sangat penting untuk permulaan, dan penajaan Hover membantu Hrishikesh mengeluarkan podcastnya. Akhirnya, Song Exploder dijemput oleh Radiotopia, rangkaian besar podcast canggih, dan ia popular. Sejak itu Hrishikesh telah menempah dan mewawancarai nama-nama besar seperti U2, Metallica, Weezer, dan Bjork, antara lain.

“Dia adalah salah satu podcast muzik teratas di luar sana sekarang, dan sangat bagus untuk melihatnya sejak awal dan memberinya sokongan untuk membantu ideanya berjaya,” kata Michael. “Dia pasti berjaya tanpa kita, tetapi senang membantunya dalam perjalanannya.”

Kolaj gambar kepala Michael Keshen dan Anton Mamine dan logo Hover

Anggota pasukan Hover Michael Keshen dan Anton Mamine memberitahu kami bagaimana syarikat itu membantu menyokong syarikat teknologi.

Anton Mamine, Pakar Akuisisi Hover, menyatakan betapa bangganya dia atas inisiatif mereka untuk menyokong sebab-sebab penting bagi mereka di ruang teknologi. Membantu orang, seperti Hrishikesh, adalah tonggak falsafah Hover.

“Kami tidak menghargai kejayaan Hrishikesh. Itu semua dia, ”kata Anton. “Dia adalah contoh dari apa yang kita cari dalam permulaan, dan kita berusaha untuk memulakan kejayaan mereka.”

Model perniagaan utama Hover dibuat berdasarkan membina asas kehadiran orang dalam talian. Syarikat menjadikan pendaftaran domain mudah dan tidak mengunci pelanggan menjadi pembangun web atau membebankan bayaran untuk ciri, seperti privasi siapa, setelah mereka membeli nama domain mereka. Ini memberi kebebasan kepada pemaju profesional dan pemula untuk mendapatkan domain mereka dan terus membuat projek yang mereka gemari.

Pendaftaran Nama Domain Lurus Membangun Yayasan Laman web anda

Michael dan Anton sama-sama menekankan betapa berharganya dalam perniagaan hanya dengan menyediakan nama domain dan perkhidmatan pengurusan e-mel – dan hanya itu. Tuding tidak membuat sekatan jalan raya yang menghalang mudah alih.

“Kami mempunyai sikap tidak masuk akal di mana anda benar-benar memiliki domain anda,” kata Michael. “Kami platform agnostik. Sekiranya anda berada di, katakanlah, Squarespace hari ini dan esok, atas alasan apa pun, anda ingin pergi ke WordPress, kami tidak menghadirkan halangan untuk proses itu. “

Michael memberitahu kami bahawa ciri Hover’s Connect membolehkan pelanggan memilih perkhidmatan dari panel kawalan dan memasukkan beberapa maklumat seperti nama pengguna dan kata laluan. Tuding kemudian melakukan semua penyediaan berfungsi di latar belakang.

Foto seseorang di komputer riba dengan logo pembina laman web di skrinnya

Hover membekalkan nama domain, dan pelanggan kemudian bebas untuk membina projek mereka di platform mana pun.

“Tidak perlu memasukkan catatan DNS apa pun,” kata Michael. “Kami menjadikannya sangat mudah untuk melakukan apa sahaja yang anda mahukan dengan domain anda.”

Menurut Michael, salah satu cabaran terbesar yang dihadapi Hover adalah menyampaikan pesan ini kepada orang-orang yang baru dalam permainan membina laman web. Sangat mudah bagi pembangun berpengalaman atau orang yang pernah menggunakan Hover sebelumnya untuk melihat nilainya dalam pilihan langsung mereka. Tetapi, bagi pemula yang belum pernah membuat laman web atau mendaftarkan domain, itu tidak selalu jelas.

“Mereka hanya mempunyai projek semangat mereka sendiri, atau mereka mempunyai kedai ibu dan pop yang akhirnya mereka dapat dalam talian,” kata Michael. “Mereka melihat domain yang ditawarkan dengan harga $ 1, tetapi tidak menyedari mereka harus membayar tambahan untuk privasi siapa atau betapa rumitnya membuat perubahan. Tujuan kami untuk menyampaikan nilai tersebut kepada mereka yang baru ke ruang domain. “

Untuk Projek Pro atau Hasrat: Dapatkan Laman Dengan Cepat Dengan Pendaftaran yang Mudah

Untuk menangani cabaran untuk mengeluarkan mesej ini, pakar UX Hover melancarkan lengan baju dan memulakan penyelidikan mengenai pengguna syarikat. Apa yang mereka dapati adalah dua kumpulan yang berbeza.

“Kami mengenal pasti dua jenis personas,” kata Michael. “Yang pertama kami sebut Digital Drew, yang merupakan pelanggan kami hingga saat ini.”

Michael memberitahu kami Digital Drew adalah pemaju profesional atau orang yang terlintas dalam fikiran ketika seseorang memerlukan laman web yang dibina. Jenis pengguna ini biasanya seseorang yang mendaftarkan beberapa nama domain secara berkala untuk diri mereka sendiri atau orang lain.

“Mereka perlu masuk dan keluar,” kata Michael. “Mereka hanya perlu membeli domain dan itu saja.”

Jenis pengguna kedua adalah yang Hover aktif cuba menyampaikan pendekatan langsung mereka. Anton menyatakan bahawa mereka adalah orang yang ingin mendapatkan mesej mereka dalam talian tetapi tidak mempunyai banyak pengalaman web.

Tangkapan skrin tiga pengguna Hover bertajuk dengan tajuk utama cerita mereka

Pasukan Hover secara teratur diilhamkan oleh orang-orang yang menggunakan domain syarikat untuk menyiarkan minat mereka.

“Mereka meminati sesuatu, tetapi mereka mempunyai pekerjaan 9 hingga 5 biasa,” kata Anton. “Ini mungkin pada tahap awal pengembangan dan berkembang menjadi sesuatu yang lain. Kami memanggil pengguna ini Creative Cathy. “

Michael menganggap dirinya jenis Cathy Kreatif. Di luar Hover, kumpulannya adalah minatnya, dan dia memberitahu kami bagaimana dia, seperti semua pelanggan Hover yang lain, dapat dengan mudah mendaftarkan domain dan terus membangun laman web yang menunjukkan minatnya.

Creative Cathy dan Digital Drew mempunyai persamaan. Tidak semestinya ingin membuat komitmen besar untuk mendapatkan laman web dalam talian atau, jika mereka mengumpulkan nama domain, buat semuanya didaftarkan. Tuding menjadikannya mudah agar orang dapat menumpukan perhatian pada minat 9 hingga 5 atau minat mereka.

Simple is Better: Mekanik TLD yang Bercakap dengan Penjenamaan Anda

Sama ada anda Creative Cathy atau Digital Drew, satu perkara pasti – membina nama domain yang baik adalah mustahak. Michael menyatakan persepsi mengenai laman web anda bermula dengan nama domainnya.

“Ini benar-benar semua tentang mendapatkan nama jenama yang baik untuk diri sendiri,” katanya. “Hari-hari untuk mendaftarkan-fotografi-jualan- dan-fotografer-online.com teratas sudah berakhir. Nama seperti itu tidak mempunyai banyak nilai SEO dan nampaknya tidak boleh dipercayai. “

Michael menunjukkan hover.com sebagai contoh yang lebih baik. Nama itu, katanya, tidak benar-benar mengatakan apa-apa mengenai Hover menjadi syarikat pendaftaran domain. Tetapi tidak dapat dilupakan, senang ditaip, dan kedengaran baik dalam perbualan.

Mencari nama seperti itu boleh menjadi sukar kerana domain peringkat teratas utama (TLD), seperti .com, .org, dan .net, mempunyai begitu banyak nama laman web yang didaftarkan. Penyelesaian untuk masalah ini datang dengan TLD yang lebih spesifik. TLD baru ini bercakap mengenai apa itu laman web atau projek minat. Anton mengatakan ia mungkin terdengar lucu sekarang, tetapi jika anda mendaftar, katakanlah, laman menunggang kuda, anda boleh menggunakan pelanjutan seperti .horse.

Kolase watak Harry Potter Malfoy dengan .fyi TLD, tiket pemenang anak dengan .coupons TLD, dan anak ayam penguin dengan tophat dan beg bimbit dengan .mba TLD

TLD baru semakin popular dan merupakan kaedah berkesan untuk mendapatkan nama domain yang paling sesuai dengan jenama anda.

“Butuh beberapa saat untuk perubahan tenggelam,” kata Anton. “Tetapi, dalam lima hingga 10 tahun, tidak ada yang akan menganggap TLD .horse atau .design itu aneh. Sebaliknya, orang akan terkejut jika tidak ada perpanjangan untuk apa yang mereka cari. “

TLD baru ini dikenali secara meluas dalam komuniti teknologi. Namun, jika, katakanlah, kedai roti tempatan mengiklankan laman webnya di tetingkap, bagaimana nama laman web yang disajikan dapat membuat semua perbezaan. Cupcakes.bakery mungkin membingungkan beberapa orang, jadi Michael menekankan pentingnya meletakkan kelayakan, seperti HTTP atau “Kunjungi kami di web,” sebelum nama laman web.

Meraih .com atau .org mungkin ideal, tetapi, seperti yang dicatat oleh Michael, TLD baru boleh berkesan untuk menyiarkan jenama.

“Analogi yang baik adalah melihat .com sebagai Fifth Avenue,” katanya. “Ini adalah jalan paling sibuk di bandar. Sekiranya anda boleh mendapatkannya, silakan mendaftar. Sekiranya anda mendapat TLD lain, ia boleh menjadi seperti kawasan kejiranan lain seperti SoHo. Ini bukan tempat paling popular di bandar, tetapi ia mempunyai komuniti tersendiri yang boleh anda ikuti. Tidak ada sebab mengapa anda tidak boleh mendaftarkannya. “

Misi untuk Membantu Memulakan Idea dalam Komuniti Teknologi

Inti Hover adalah misi untuk menolong orang mendapatkan idea mereka dalam talian. Ini terbukti dalam pendekatan langsung syarikat untuk menyediakan pendaftaran domain mudah dan menggarisbawahi usaha altruistik Hover untuk membantu syarikat permulaan, seperti Song Exploder, membangun kehadiran.

Baru-baru ini, Hover dihubungi oleh majalah dalam talian, The Modern Blog, menanyakan kemungkinan penajaan laman web. Anton melihat majalah itu kelihatan seperti model perniagaan yang hebat, mengadakan wawancara dengan usahawan yang berjaya dan menyiarkannya dalam format blog untuk pembaca, jadi dia meminta Hover menaja laman web ini. Empat bulan kemudian, Anton gembira melihat laman web ini berjalan dan kelihatan cantik.

“Ini mungkin sesuatu. Mungkin tidak, ”kata Anton. “Tetapi, jika benar, akan senang kita mengetahui bahawa kita dapat menolong seseorang dengan projek semangatnya. Kami harap dapat menceritakan kisah yang serupa dengan Song Exploder’s. “

Sejak inisiatif mereka untuk memberikan kembali kepada komuniti teknologi bermula, Hover telah memberi kuasa kepada banyak organisasi untuk menyiarkan kandungan mereka. Dari organisasi bukan untung khusus misi, seperti She ++, yang mengajarkan pengekodan wanita, hingga persidangan baru untuk teknologi kreatif, seperti XOXO, Hover memberi peluang idea baru dan penting untuk berkembang melalui tajaan dan bantuan wang. Syarikat ini merealisasikan tujuan mereka untuk membantu orang mewujudkan apa yang mereka gemari di web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map