GW’s College of Professional Studies: Spodbujanje nove generacije strokovnjakov za informacijsko tehnologijo

TL; DR: Program diplomi za kibernetsko varnost univerze George Washington, ki ga ponuja Visoka šola za strokovne študije (CPS), je bil ustvarjen za reševanje hitro rastočih potreb po varnostnih strokovnjakih na trgu dela. Šola si prizadeva pripraviti jutrišnje vodje z orodji, ki jih potrebujejo za uspeh, od tehničnih znanj do resničnih učnih priložnosti. S programi zaključevanja diplome, zasnovanih tako, da služijo raznolikim študentskim telesom, CPS začrta pot naprej za našo naslednjo generacijo strokovnjakov na področju informacijske tehnologije.


V času, ko so kazniva dejanja, povezana z internetom, prerasla v kibernetsko vojskovanje, terorizem in vohunjenje, priprava naslednje generacije voditeljev na zapolnitev vrzeli v tehnično nadarjenju ni le dobro poslovanje. Kot pravi Scott White, izredni profesor in direktor programov kibernetske varnosti na univerzi George Washington (GW), je od tega odvisna prihodnost naše demokracije.

“Zahodna Evropa in Severna Amerika sta zadnja svetila demokracije,” nam je povedal Scott. “Kitajci so na primer odkrito povedali, da je kibernetsko vojskovanje del njihove misije. Če jih ne bomo srečali na teh novih bojiščih, če dovolimo, da se naše industrije, raziskave, razvoj ukradejo in pokvarijo, ne bomo imeli močne ekonomije ali obrambne strategije. “

CPS

Fakulteta za strokovne študije (CPS) univerze George Washington pripravlja diplomo za vodilne vloge v IT s svojim programom kibernetske varnosti.

Za Scotta, ki vodi oddelek za kibernetsko varnost v okviru Univerzitetnega strokovnega študija (CPS), je oboroževanje študentov s tehničnimi znanji, ki jih potrebujejo za boj proti sodobnim grožnjam, družbena odgovornost.

“Najbolj me skrbi scenarij, v katerem naš nasprotnik sproži kibernetski napad, odvzame kritične elemente naše infrastrukture, nas pusti slepe in nato pride do običajnega napada,” je dejal. “To moramo upoštevati.”

CPS poleg tehničnih znanj poudarja možnosti učenja izven učbenika s pomočjo izkušenj iz resničnega sveta in močnega kariernega središča. Končno je šola na misiji, da pripravi raznoliko skupino vodij kibernetske varnosti za kariero na visoki ravni na obsežnem in donosnem trgu delovnih mest v IT.

Programi za dokončanje stopnje s poudarkom na odgovorni rasti

Scott, ki ima bogato zgodovino izkušenj s posvetovanji z organi pregona v Združenih državah Amerike, Združenem kraljestvu in Kanadi glede vprašanj kibernetske varnosti, je leta 2016 zapustil položaj na univerzi Drexel v Philadelphiji, da bi zgradil in vodil program kibernetske varnosti v okviru CPS.

“Program, ki je star že tri leta, je kibernetska varnost poleg ozadja informacijske tehnologije (IT),” je dejal. “Univerze ponavadi delajo na področju računalništva in inženiringa in pogosto se IT preusmeri na skupnost, vendar ne verjamem, da je to primerno.”

Navsezadnje je poslanstvo vsakega informacijskega tehnologa uporabiti in prilagajati trenutne tehnologije delovni sili, da reši težave in poskrbi, da bodo sistemi delovali bolj učinkovito. “To je eden izmed najbolj produktivnih spretnosti – vsi potrebujejo IT,” je dejal. “Ne potrebujejo vsi znanstvenika ali inženirja.”

Študentje SEAS

Oddelek nudi multidisciplinarno izobraževanje in priložnosti s partnerji iz industrije in vlade.

Program kibernetske varnosti je razvrščen kot zaključni program, kar pomeni, da se študentje iz tradicionalnih javnih šol z znanjem IT, kibernetske varnosti ali upravljavskih informacijskih sistemov (MIS) lahko prenesejo v GW po zaslužku 60 kreditnih ur. Razporeditev je običajno cenovno ugodnejša od štiriletnih skladb.

“Na tem področju imamo odlične odnose s skupnostnimi kolidži, ki vidijo vrednost v ustanovi, kot je GW,” je dejal Scott. “Na primer, imamo partnerske sporazume, ki zagotavljajo, da bodo študentje, ki sledijo določenemu sledi (glede na stopnje, ki smo jih določili na njihovi fakulteti), lahko svoje dobropise nakazali neposredno v naš program.”

Program kibernetske varnosti v okviru CPS se je v prvem letniku začel z 32 študenti, v drugem 56, v tretjem pa 60. Medtem ko šola uživa nenehno rast, je Scott skrbel, da je odgovorna.

“Želim zagotoviti, da so naši viri, kar zadeva našo tehnologijo in učilnice itd., Nad ustreznimi, ko gre za zadovoljevanje potreb rastočega programa,” je dejal.

Robusten karierni center za podporo raznolikim študentskim telesom

Študenti, vpisani v program, imajo dostop do kariernega centra v okviru College of Professional Studies, kar je po besedah ​​Scotta programu dodalo dodatno vrednost. “Pomagajo pri življenjepisih in življenjepisih, opravljajo posmeh z intervjuji in med drugimi službami obveščajo študente o sejmih dela,” je dejal.

Ker je študentsko telo tako raznoliko, je Scott dejal, da imajo tisti, ki diplomirajo na programu, različne cilje. Nekateri študentje nadaljujejo z dodatnim izobraževanjem, potem ko so dosegli zgornjo mejo na svojem trenutnem delovnem mestu, nekateri iščejo spremembo v karieri, drugi pa so izven kolidža v skupnosti.

“Ni redko, da imata 45-letnika in 20-letnika v istem razredu iz različnih perspektiv,” je dejal Scott. Šola je raznolika tudi po tem, da več kot 20% študentske populacije sestavlja ženske.

Scott J. White, dr

Šola pripravlja učence za spodbujanje gospodarske rasti s tehnološkim napredkom.

Scott je dejal, da se osredotoča na zaposlovanje žensk fakultet in študentk. “Želim, da moji študentje vidijo, da so ženske na avtoritetnih položajih, in želim, da ženske v mojem razredu vedo, da jim bo mesto, ko diplomirajo, vedelo,” je dejal. “Število žensk opažamo v izobraževanju STEM in to je zelo koristno.”

Študenti na GW imajo tudi koristi od nastavitve šole, ker se nahaja v Washingtonu, D.C., vendar je klasificirana kot univerza v Virginiji. To je zato, ker imajo študenti v Virginiji dostop do nepovratnih sredstev, za katere je Scott dejal, da zagotavljajo približno 5000 dolarjev na leto.

“Vse, kar morajo storiti, je, da se prijavijo, in dodatnih 5000 dolarjev pride v naročje,” je dejal. “Po naši ceni je to plačilo za celoten razred in del drugega razreda. Deluje zelo dobro. “

Priložnosti za učenje izven učbenika

Ker profesorji s krajšim delovnim časom predavajo večino predmetov v okviru programa, je Scott dejal, da ima veliko možnosti, da v učilnico prinese izkušnje iz resničnega sveta..

“Imam bivšega agenta FBI-ja, ki izvaja moje razrede skladnosti, in nekdanjega podpolkovnika iz vojske, ki nadzira upravljanje tveganj,” je dejal. “Ena od prednosti zaposlitve dodatnih profesorjev je, da lahko izberete strokovnjake s svojega področja, kar je za študente neverjetno koristno.”

In ker resnično potrebujejo strokovnjake za varnost na spletu na trgu D.C., imajo dodatni profesorji koristi od možnosti zaposlovanja študentskih talentov.

“Vsi se soočajo z nekaj viri, ki so tu,” je dejal Scott. “Imel sem enega posebej briljantnega profesorja fakultete, ki je odličen pri svojem delu, ki predaja študente iz svojega razreda in jih najame.”

Kot skrbnik blagovne znamke GW je Scottova naloga zagotoviti, da njegov program spremeni življenje s spodbujanjem poklicne poti bodočih strokovnjakov.

“Kar zadeva strokovno šolo, je to, da je vedno osredotočen na zaposlovanje,” je dejal. “Naš program je zasnovan tako, da študentom omogoči kritične sposobnosti razmišljanja, ki jih potrebujejo za uspeh na delovnem mestu.”

Na misiji za izobraževanje voditeljev jutrišnjega dne

Scott je dejal, da se poklicne poti ne bi smele končati na koncu, ampak to je pogosto usoda študentov, ki se izobražujejo le na podlagi tehničnih znanj in certifikatov. Njegov cilj je učencem opremiti sposobnost prilagajanja ob hitro spreminjajoči se tehnologiji.

To ne pomeni, da šolski učni načrt ne vključuje tehničnega znanja – je. “Naša naloga je izobraževati bodoče voditelje tehnološke industrije, kar je absolutno za GW,” je dejal. “V učnem načrtu boste našli vse te tehnične elemente – to je neizogibno. Ampak ne učim certifikatov. “

Ko nadaljuje z razvojem programa, bo Scott iskal dinamične načine za vključevanje študentov, posodabljal učni načrt in razširil svojo ponudbo diplom v koraku z razvpito visokimi GW standardi.

“V preteklih letih morate samo pogledati alumnije GW, da vidite, kdo smo diplomirali – sodnike, senatorje, podpredsednike, medijske vodje, inženirske strokovnjake in vodje podjetij. V mojem programu delamo isto. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector