Gostovalni krmilnik: zasnovan za pomoč ponudnikom infrastrukture in ponudnikom storitev v oblaku, prihrani čas s pomočjo avtomatiziranega zagotavljanja in upravljanja

TL; DR: Hosting Controller, vodilni na področju storitev avtomatizacije od leta 1999, zdaj služi več kot 5000 podjetjem v približno 125 državah po vsem svetu. Njegova enotna nadzorna plošča ponuja hibridno rešitev za gostovanje podjetij, telcos in ponudnikov storitev, ki ponujajo oblačne in lokalne aplikacije v okolju z več najemniki. Cilj gostiteljskega regulatorja je ostati korak naprej na nenehno spreminjajočem se trgu s cenovno dostopnimi cenami, strateškimi tehnikami razvoja in z mislijo na kupca.


Gostovalni regulator je internetni pionir. Podjetje s sedežem v Torontu je leta 1999 pod vodstvom ustanovitelja in izvršnega direktorja Syeda Nauman Hashmija obrodilo prvo svetovno nadzorno ploščo z operacijskim sistemom Windows – to je korak, ki je odmeval leta 1996 cPanel, prvo nadzorno ploščo s sedežem v Linuxu.

Toda ekipa se še ni lotila sledilne zasnove. Hosting Controller se je trudil, da bi uporabnike Linuxa spravil v preklop, zato je začel delovati. “Začeli smo razvijati in naredili centralizirano konzolo za upravljanje tako strežnikov Windows kot Linuxa,” je dejal Baber Zaman, podpredsednik za gostovanje nadzornika poslovnega razvoja.

Glava slike voditelja gostovanja VP poslovnega razvoja Babar Zaman in logotip podjetja

Podpredsednica poslovnega razvoja Babar Zaman nam je povedala, da Hosting Controller prihrani čas z močjo avtomatizacije.

To je bilo leta 2007. Do leta 2008 je Hosting Controller začel podpirati Exchange 2007 in SharePoint kot del svoje zbirke rešitev za več najemnikov. Do leta 2010 je podjetje predstavilo HCnix, različico platforme samo za Linux. Od leta 2011 do 2015, ko je računalništvo v oblaku pridobilo pozornost v svetu gostovanja, je Hosting Controller začel podpirati navidezne particije na Hyper-V, VMware in Xen.

Danes je Hosting Controller prerasel v vrhunsko avtomatizirano rešitev, skupaj z odzivnim dizajnom za gledanje na mobilnih napravah. Najnovejša različica platforme HC10 podjetja je dobro zaokrožen nabor storitev za ponudnike Microsoftovih rešitev v oblaku ter druge ponudnike gostovanja v oblaku in lokalnem okolju.

“S tem, kako Microsoft spreminja svoje smernice, smo se morali ustrezno razvijati,” je dejal Babar.

Tržni pionir zdaj prek hibridne rešitve za aplikacije v oblaku in na lokalni ravni oskrbuje več kot 5000 kupcev v 125 državah. S stroškovno učinkovitim pristopom, razvojem izdelkov, ki temelji na povratnih informacijah kupcev, in osredotočenosti na podporo strankam, želi Hosting Controller ohraniti svoje stanje za naprej v prihodnjih letih..

Avtomatizirajte ga: zagotavljanje, obračunavanje, upravljanje strank, vkrcanje

Avtomatizacija je bila v zadnjih nekaj letih gospodarska beseda – in prav je tako. Ta tehnologija lahko poveča produktivnost, zmanjša napake in na koncu poveča gospodarsko rast.

Hosting Controller ponuja enotno nadzorno ploščo gostovanja, zasnovano za avtomatizacijo vseh vidikov poslovanja ponudnika storitev – vključno z zagotavljanjem, obračunavanjem, merjenjem, upravljanjem strank in vkrcanjem – z enega samega centraliziranega vmesnika. Platforma omogoča tudi enostavno upravljanje storitev v javnih oblakih, kot so Office 365, Azure in AWS.

“Vse, kar smo razvili od leta 1998 do 2018, je bilo predstavljeno na eni nadzorni plošči z različnimi moduli,” je dejal Babar. “Namestite nadzorno ploščo in nato dodate različne module, ki jih želite uporabiti.”

V ta namen Hosting Controller ponuja obsežen nabor gostujočih podjetniških aplikacij za samodejno zagotavljanje, vključno z Hosted Exchange, Active Directory Synchronisation, SharePoint, Skype for Business in Dynamics CRM. Hosting Controller je kot Microsoftovo certificirano podjetje specializirano za avtomatizacijo Microsoftovih izdelkov. Poleg tega ima nadzorna plošča integrirane skupne sisteme za obračunavanje, vključno z WHMCS.

Grafični prikaz nadzorne plošče Hosting Controller

Hosting Controller uporabnikom omogoča zagotavljanje in upravljanje celotne palete poslovnih rešitev in oblačnih aplikacij.

“Če bi bil povezan s katero koli panogo, bodisi s spletnim gostovanjem, telekomunikacijami ali podjetjem, bi uporabil Hosting Controller, ker prihrani veliko časa,” je dejal Babar. “S tehnologijo, ki jo imamo danes, je ročno početje izguba virov in časa.”

Babar je dejal, da Hosting Controller stoji v primerjavi s konkurenco, saj njegova hibridna narava strankam prihrani še več časa nad prednostjo avtomatizacije.

“Ni vam treba uporabljati dveh ali treh različnih platform,” je dejal. »S krmilnikom gostovanja lahko vse upravljate prek enega vmesnika: lahko se prijavite in vidite, kaj se dogaja z vašim javnim oblakom, lokalno rešitvijo, spletnim gostovanjem, stroški in koliko plačila prihaja. ”

Hibridna rešitev za ponudnike storitev v prostorih in v oblaku

Babar nam je povedal, da je cilj podjetja olajšati uporabnikom združevanje podatkov iz več virov v več aplikacijah in platformah – ustvariti enotno dostopno točko za vse operacije.

V ta namen Hosting Controller omogoča resnično hibridno krmiljenje prek nadzorne plošče za dobavo IaaS od hipervizorjev Microsoft Hyper-V in VMware ter podporo za več platform za tradicionalne spletne gostitelje, ki želijo hkrati upravljati strežnike Windows in Linux.

“Prvotno smo bili predani lokalnim rešitvam, vendar smo spremenili, saj je virtualizacija postala bolj priljubljena,” je dejal Babar. “Zdaj lahko en naročnik prek naše nadzorne plošče upravlja več storitev, ne glede na to, ali imajo nekaj v javnem oblaku, lokalnem ali obeh.”

Platforma vsebuje tudi obsežen samopostrežni portal, ki omogoča različnim osebjem in oddelkom natančen dostop do lastnih vmesnikov. Ponudniki lahko strankam dovolijo tudi dostop do samopostrežnih storitev prek uporabniške arhitekture N-Tier, ki omogoča upravljanje za skrbnike, preprodajalce, podprodaje in odjemalce “vse do sedme stopnje.”

“Stranke se lahko prijavijo za vstopne namene ali kot preprodajalci,” je dejal Babar. »Nato lahko preprodajalci imajo svoje končne uporabnike, te stranke pa se lahko prijavijo tudi na nadzorno ploščo, da jo tudi upravljajo.«

Zahvaljujoč odzivni zasnovi je to mogoče storiti na različnih napravah, od namiznih računalnikov do tabličnih računalnikov in pametnih telefonov. Babar nam je povedal, da je enostavna uporaba pomembna prednostna naloga v zasnovi platforme. “Naš cilj je bil sprejeti različne naloge, ki so zelo zapletene in uporabnikom omogočimo, da jih upravljajo s pomočjo ene konzole – in to je velik dosežek,” je dejal.

Stroškovno učinkovit pristop, ki ga podpira dobro in podkrepljena podpora

Ker konkurenca še vedno pretirava z tehnološkim trgom, je ena stvar zagotovo: storitev za stranke je izrednega pomena. Soočeni s številnimi možnostmi, današnji kupci ne bodo prenašali slabe podpore – prešli bodo na naslednjega ponudnika.

Pametna tehnološka podjetja to zavedajo in ustrezno ukrepajo. Na primer gostiteljski krmilnik želi z več viri in podpornimi možnostmi zadovoljiti stranke. Stranke, ki želijo vzeti zadeve v svoje roke, se lahko obrnejo na brezplačne družbene forume podjetja, ki uporabnikom omogočajo razpravljanje o težavah z osebjem Hosting Controllerja in drugimi strankami. Lahko pa poiščejo več sto člankov v zbirki znanja in poiščejo odgovore na pogosto zastavljena vprašanja; ali sklicevajte se na vodnike, priročnike in vadnice, ki so na voljo prek spletnega sistema za pomoč podjetja.

Grafični prikaz storitve za stranke

Podjetje si prizadeva zagotoviti zadovoljstvo strank, saj ponuja različne možnosti podpore, primerne za različne uporabnike.

Iščete praktičen pristop? Gostovalni krmilnik ponuja različne podporne načrte. Nove stranke lahko v 30-dnevnem ocenjevalnem obdobju brezplačno preizkusijo podporo podjetja. Po 30 dneh je ekipa Hosting Controller na voljo za izdelavo načrta podpore po meri, ki temelji na potrebah strank.

“Če preizkusite Hosting Controller, je ena glavnih razlik, ki jo boste videli, kako vljudni smo, zlasti naša podporna skupina,” je dejal Babar. “Vedno gremo na kilometre, da pomagamo svojim strankam.”

Da bi strankam pomagal pri postopku vkrcanja, Hosting Controller ponuja robustne spletne programe usposabljanja, usmerjene tako k novejšim kot izkušenim uporabnikom. Babar nam je povedal, da seje pomagajo uporabnikom, da se seznanijo z nadzorno ploščo, ter jih poučijo o izzivih, povezanih z upravljanjem in rastočim spletnim poslovnim okoljem.

Korak naprej: strateški razvoj in nove izdelke

Ko govorimo o razvoju izdelkov, je odziv kupcev zlato. Toda podjetja, kot je Hosting Controller, se ne morejo zanašati samo na povratne informacije pri predstavitvi novih idej o izdelkih. Na koncu dneva je njihova odgovornost biti verodostojen glas v spreminjajoči se panogi.

“Vedno dajemo prednost zahtevam naših strank, hkrati pa se zavedamo sprememb, ki jih čakajo, še posebej o vseh večjih spremembah v Microsoftu,” je dejal Babar.

Na primer, Babar navaja napoved ekipe Hosting Controller, da bo Microsoft preselil uporabnike Office v oblak, zaradi česar so predhodno zasnovali svojo hibridno nadzorno ploščo za namestitev javnih oblakov in lokacijskih aplikacij v okolju več najemnikov..

“To je bila sprememba, ki smo jo pričakovali, in zaradi tega smo danes tam, kjer smo,” je dejal Babar. “Kljub temu so predlogi strank zelo pomembni.”

Na nadaljevanju razvojnega sistema Hosting Controller je nekaj novih izdelkov: rešitev za obračunavanje in spremljanje AWS, različna orodja za selitev in možnosti sinhronizacije..

“Ti izdelki, ki bodo izšli kmalu, bodo spadali pod platformo Hosting Controller, vendar imajo svojo blagovno znamko,” je dejal Babar.

S strastjo do inovacij namerava podjetje uresničiti svoj ugled industrijske pionirke.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map